Grensformaliteiten

Je hebt geen visum nodig voor Bolivia als je bezoek korter duurt dan 90 dagen. In eerste instantie krijg je een (toeristen)visum voor één maand, maar dat kun je later kosteloos laten verlengen. Wel moet je paspoort bij aankomst in het land nog minimaal zes maanden geldig zijn.


Reizen naar Bolivia

Wil je meer weten over reizen naar Bolivia?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Bolivia