Grensformaliteiten

Je hebt geen visum nodig om naar Brazilië te reizen. Wel moet je paspoort nog minimaal zes maanden geldig zijn na terugkeer in Nederland. Als je aankomt in Brazilië krijg je een inreisbewijs dat je bij vertrek weer moet afgeven. Bewaar dit bewijs dus goed.


Reizen naar Brazilië

Wil je meer weten over reizen naar Brazilië?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Brazilië