Bulgarije ervaringen

De Bulgarije ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Bulgarije.

Er zijn 10 Bulgarije ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
7,2
Totaalscore

10 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
9,0

Super citytrip!

Bulgarije
09-02-2017

Boedapest is een geweldige stad! Perfecte combi van natuur, cultuur, shoppen en heerlijk eten! Rondvaart 's avonds is echt een aanrader net als restaurant KIOSK!

Gereisd met vrienden in april 2016
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
7,2

Super leuk. heel erg veel te doen. super gezellige boulevaard die dag en nacht leuk is!!!stand is prachtig en spotgoedkoop!!!

Bulgarije
21-01-2016

Veel kroegentochten gedaan. Veel geshopt en veel watersporten op het strand gedaan. En natuurlijk veeeeeel te veeeel gegeten en gedronken.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
8,3

Prachtig en schoon strand, veel levendigheid - Sunny Beach

Bulgarije
Familiereis met Corendon
13-01-2016

Sunny Beach in Bulgarije staat bekend als uitgaansbestemming, maar ook als je het uitgaansleven niet zoekt is het een mooie bestemming. Het voordeel van het feest karakter van Sunny Beach is dat bv supermarkten en apotheken ook 24/7 open zijn.

Het strand is een van de mooiste en schoonste welke ik tot nu toe heb gezien. Grote aqua parken zijn een leuk uitstapje. Daarnaast zijn wij ook met de gewone ov bus naar een grotere stad in de buurt van Sunny Beach geweest. Eten en drinken is zeer goedkoop.

Gereisd met partner in juli 2012
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
6,2

Sunnybeach

Bulgarije
12-01-2016

Sunnybeach is een paradijs voor jongeren. Qua discotheken kun je er goed uitgaan er is veel aanbod! Echter valt de omgeving erg tegen. Er is geen mooie architectuur en het strand is ook geen aanrader. De verkopers stralen ook geen gezelligheid uit. Eten kun je hier erg goedkoop, de kwaliteit van het eten is redelijk tot goed. Voor jongeren die alleen het uitgaansleven inwillen én goedkoop hun vakantie willen doorbrengen is dit een goede vakantie.

Gereisd met vrienden in juli 2013
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
7,8

Super mooie stad!!!

Bulgarije
Familiereis met TUI
12-01-2016

Indrukwekkende stad, prachtige gebouwen en super leuk uitgaan

Gereisd met vrienden in augustus 2015
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
8,0

Relaxen!

Bulgarije
12-01-2016

Samen met een vriendin een weekje relaxen in Obzor, riu hotel all inclusive.
Mooi strand aan het hotel en goede all in!
Obzor is een gezellig dorpje en zelf zijn we met het openbaar vervoer op pad geweest. Via arke quad excursie geboekt, mooi route Door de natuur en langs de kust!

Gereisd met vrienden in juli 2014
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
6,7

Super reis

Bulgarije
Familiereis met TUI
06-01-2016

Veel gezien van het land. Cultuur. Mooie gebouwen. Heerlijk eten. Super vriendelijk personeel en prachtige stranden

Gereisd met gezin in mei 2013
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
6,2

Beste vakantie ooit

Bulgarije
02-03-2015

Ik heb met vriendinnen een cruise gemaakt. Ook zijn we het binneland ingeweest en hebben we veel aan het strand gelegen

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
6,0

Sunnybeach - nooit weer

Bulgarije
21-02-2015

In 2008 ben ik naar Sunny Beach gegaan in Bulgarije maar ik zou hier nooit meer heen gaan. De trips die we gedaan hebben naar bv het binnenland 'Sliven' vond ik heel interessant. Hier zie je het echte behoorlijk armoedige Bulgarije. De natuur is zeker prachtig. De wegen zijn nog niet zo goed begaanbaar en dat maakt het wel interessant. Helaas heb ik Sofia, de hoofdstad niet kunnen zien. Maar Sunnybeach en Nessebar vond ik niks. Ze zijn daar erg Pro Hitler wat mij al erg tegen de borst stuit. Overal kleine winkeltjes met hakenkruisen, hitler poppetjes enzo. Uiteraard mogen daar geen foto's van gemaakt worden. De mensen zijn hier een stuk minder vriendelijk dan dat ze in andere delen van het land zijn. En het eten vond ik persoonlijk niet lekker omdat er veel schapenkaas gebruikt wordt. Zonde van de pizza! Ik zou zeggen, ga niet naar Sunnybeach maar ga naar Sofia en trek het binnenland in, dat is wel de moeite waard

Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1
7,2

Sunny Beach

Bulgarije
16-02-2015

heeeeel veel gedronken en gefeest! Haha sunny Beach is een perfecte feestvakantie! Ga met een lazyday cruise de zwarte zee op of gewoon lekker uitbrakken op het strand! Als je van feesten houdt moet je hier zijn geweest!!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,6
Cultuur
6,3
Stranden
8,0
Steden
7,2
Eten & drinken
7,2
Activiteiten
8,1

Heb jij een rondreis door Bulgarije gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Bulgarije ervaring, reistips of reisverhalen.