Costa Rica ervaringen

De Costa Rica ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Costa Rica.

Er zijn 47 Costa Rica ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,0
Totaalscore

47 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
6,8

Rondreis costa rica

Costa Rica
Individuele rondreis met Askja Reizen
10-02-2017

Beleving natuur 'jungle' en vulkanen schitterend...Prachtige nevelwouden met goeie gidsen...Quetzal (papegaai) gezien rond Arenal en de legende beweert wie deze vogel gezien heeft ...beleeft Costa Rica 100% in al zijn elementen dat het land te bieden heeft!
Van alle reizen veruit de beste bestemming natuur , stranden, klimaat, enz...Mag je zeker niet missen in je reisdagboek van wereldreizen! De moeite waard is' Canopy' aan kabel (didride) over toppen van het woud zweven...

Gereisd met partner in april 2012
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,0

Zeer enthousiast over onze prachtige reis door Costa Rica

Costa Rica
Autorondreis met Riksja Travel
01-02-2017

We hebben een prachtige reis van 3 weken gemaakt door Costa Rica! Tortuguero, La Fortuna en Tenorio vonden wij het meest indrukwekkend, maar we waren ook in Cahuita, Monteverde,, San Jose, Poas, Sarapiqui, Rincon de la Vieja en Samara. Heel veel zeer bijzondere dieren en de meest mooie vogels gezien. Om maar niet te praten over de prachtige natuur met 150 soorten orchideeën, de vriendelijke mensen, de prima wifi verbindingen in de goede hotels, meestal met airco. Van elke seconde genoten! Gaan zeker nog eens terug!

Gereisd met partner in januari 2017
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,3

Geweldig land

Costa Rica
Individuele rondreis met NRV Holiday
14-01-2017

Een fantastische bestemming die je geheel individueel kan maken. Na een overnachting in het Grand Hotel midden in het centrum van San José worden we vroeg in de morgen opgehaald en gaan we per bus met internationaal gezelschap naar het Torteguera national park, waar we voor 2 overnachtingen verblijven in The Evergreen lodge gelegen midden in het park.
De excursies vroeg in de morgen en in de namiddag zijn een geweldige ervaring en een goed begin van de reis! Na 2 overnachtingen in het park nemen we de huur auto in ontvangst en beginnen we aan onze geweldige rondreis!!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,7

Geweldig land met vele mogelijkheden

Costa Rica
Groepsrondreis met Kras Reizen
10-01-2017

In januari 2015 een mooie rondreis mogen maken met een hele leuke groep en geweldige reisleiding. Twee weken op en top genieten in Costa Rica, van al het moois dat dit land te bieden heeft! Voor ieder wat wils, maar vooral de natuur in Costa Rica is super!

Gereisd met vrienden in januari 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,0

Een prachtige reis die ik niet snel zal vergeten!

Costa Rica
Singlereis met Sawadee
09-01-2017

Heel veel gewandeld, en daardoor veel wildlife gezien. Echt super! Het allerleukste vond ik de canopytour in Montverde, wat was dat gaaf! En een geweldig uitzicht!
Ik raad deze reis echt iedereen aan, als je van natuur en dieren houdt is het echt fantastisch. Ook voor de stranden is het een goede bestemming. Cultuur is er niet...

Alleen gereisd in december 2016
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
4,0

Costa Rica is een prachtig land!

Costa Rica
Groepsrondreis met Kras Reizen
09-01-2017

Wij hebben een rondreis Costa Rica gedaan met een groep.
Het was echt geweldig!
Veel natuur gezien en ook hele leuke activiteiten gedaan!

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
5,0

Costa Rica; zo dicht bij de natuur

Costa Rica
Individuele rondreis
20-01-2016

Costa Rica is één van de mooiste landen waar ik tot nu geweest ben. Van rivieren en mangroves waar je krokodillen kunt zien, vaar je over in zeewater waar je dolfijnen én zeeschildpadden tegen komt! Als kers op de taart vliegen er ara's ver boven je, zoals het hoort. Werkelijk adembenemend. Wandeltochten door de jungle zijn zeker aan te raden, garantie dat je apen zal spotten! Het bezoeken van indianenstammen was erg indrukwekkend; wat een vriendelijke, behulpzame mensen. Adrenaline junkies, ga zeker voor een canopy tour hoog in de bomen! Wauw wat was dat tof! Kortom, Costa Rica is een fantastische vakantiebestemming. Go!! :)

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,2

Super vakantie!

Costa Rica
Groepsrondreis met FOX Vakanties
12-01-2016

Rondreis pura vida gedaan met leuke gids en groep! Van raften tot wandelen in de mooiste natuurgebieden! Canoppy, vlindertuin, kolibrietuin, boottocht met veel krokodillen, op zee dolfijnen spotten en 's avonds in het donker op het strand schildpadden eieren zien leggen!
Fantastisch land en mooiste natuur! Zou graag nog eens terug gaan!

Gereisd met partner in juni 2011
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,8

Betoverd costa rica

Costa Rica
Groepsrondreis met Shoestring
09-01-2016

Wij hebben deze reis ontzettend veel gedaan. rustig o mooie stranden liggen, mooie wandelingen gemaakt door de bossen en langs hagelwitte stranden. veel dieren gezien, zoals white faced monkey, eye lased viper, makakikikker enz enz. daarnaast hebben wij nog een nachttour gedaan en tarantula's gezien, slangen gespot. over de hanging bridges gelopen, ziplining door de regenwouden en wezen snorkelen. het is daar adembenemend mooi. je kijkt je ogen uit!

Gereisd met partner in juni 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,2

Een geweldige ervaring in 2 geweldige landen !

Costa Rica
Individuele rondreis met KILROY travels
08-01-2016

Ik ben in 2014 in mijn eentje naar Costa Rica en Panama gegaan om hier Spaanse les te volgen en vrijwilligerswerk te doen. Ik heb gewerkt in een opvang voor wilde dieren. Hier heb ik echt de tijd van mijn leven gehad. In mijn vrije tijd ging ik vaak dingen bezichtigen of naar leuke afgelegen strandjes. Ook ben ik nog naar Panama geweest. Hier heb ik de levendige hoofdstad bezocht en ben ik tot rust gekomen op de San Blas eilanden. Een paradijs !!

Alleen gereisd in maart 2014
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,2

Een heerlijke reis door Costa Rica

Costa Rica
Groepsrondreis met FOX Vakanties
06-01-2016

We hebben heel veel geien, BV de Arenal vulkaan heel veel natuur, zoals bloemen planten en dieren, smoelensmid vroeg met een fluisterboot de mangrove in en dan boa's in een boom zien, waterschildpadden en kaaimannen, ook hebben we een Pijlstaartrog gezien. Een heel mooie excursie met een zeiljacht waar je als je geluk hebt een merlijn ziet zwemmen en waar Dolfijnen met de boor mee zwemmen, kortom als je van de natuur houd is het een superland, een groot natuurpark. Ook wel een grondverschuiving meegemaakt zodat de bus via een alternatieve route moest rijden of wachten tot de weg weer vrij is. Kortom een vakantie voor herhaling vatbaar.

Gereisd met partner in juni 2010
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,7

Adembenemend Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis met Shoestring
06-01-2016

21 dagen een geweldig mooie rondreis gemaakt door het bijzonder groene Costa Rica! Van vulkanen, tot canopytours tussen de metershoge bomen, hanging bridges in Monte verde, de bounty stranden van canõ island.. de geweldig vriendelijke costaricanen en de wonderschone natuur maken een reis naar Costa Rica onvergetelijk!

Gereisd met gezin in juli 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,3

Als je veel dieren in hun natuurlijke omgeving wil zien

Costa Rica
Groepsrondreis met TUI
05-01-2016

prachtige stranden , snorkelen in een natuurlijk aquarium ,hoop cultuur in de steden ,lekker eten ,visje vangen op zee. Gewoon een wereldreis je komt ogen te kort.

Gereisd met partner in februari 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,7

Fantastisch veelzijdig land!!

Costa Rica
Individuele rondreis met KILROY travels
04-01-2016

Costa Rica: natuur, dieren, jungle, ontspanning, San Jose, stranden, surfen, ziplining, relaxen, eten/drinken, de mensen -> Costa Rica is een prachtig land en de mensen zijn ontzettend aardig en relaxed! Costa Rica is echt mijn favoriet tot nu toe!! Heel Midden Amerika is mij heel goed bevallen, ben nu heel benieuwd naar Zuid Amerika!

Alleen gereisd in juni 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
5,5

Prachtig Costa Rica

Costa Rica
Groepsrondreis met FOX Vakanties
04-01-2016

Het is een zeer mooi land met veel natuur en verschillende dieren. Qua eten kan iedereen zich er in vinden, er is van alles! Neem wel een zeer goede muggen spray mee, er is een kans dat je lek geprikt wordt.

Alleen gereisd in september 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,3

Heel avontuurlijke rondreis gemaakt door Costa Rica

Costa Rica
Individuele rondreis
18-12-2015

In juli hebben we een werkelijk schitterende rondreis gemaakt door Costa Rica. We kwamen op plekjes waar bijna geen toeristen zijn te zien en waar alles nog ongerept is. De mensen zijn er supervriendelijk, ook al spreken ze niet allemaal engels. Wij hebben onze reis informatie opgedaan bij de Holland Hotels Costa Rica, en zij hebben voor ons een rondreis samengesteld. Perfect georganiseerd! Ze weten zeker wel de juiste plekjes. We vonden de vulkaan Rincon de la Vieja toch wel het meest interessant. Ook maakten we een nachttocht in de buurt van Ojochal. Daar zagen we alle gekleurde kikkertjes die je maar kunt bedenken, inclusief enorme spinnen en slangen. Beslist een aanrader.

Gereisd met gezin in juli 2015
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,0

Pura vida costa rica

Costa Rica
03-03-2015

Costa diva is wat betreft natuur een van de mooiste landen waar ik ooit geweest ben. Vriendelijke mense en als je wil, kun je er ook salsa dansen. Kortom voor mij een geweldig land!

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,8

Rijke kust

Costa Rica
21-02-2015

Rijk is Costa Rica zeker. Rijk aan een prachtige natuur, Rijk aan een ruig landschap, rijk aan een gouden kust, maar vooral rijk aan betoverende verrassingen. De ene verrassing nog mooier dan de ander. Een verborgen waterval of een reuze schildpad. Een relaxed surf dorpje of een range in de jungle. Costa Rica is de fatamorgana van centraal Amerika. een rollercaoster van verwondering. Beleef de pure vida, beleef Costa Rica.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,7

Mooie ongerepte natuur

Costa Rica
21-02-2015

Ik heb de arenal vulkaan bezocht, walvissen gespot, in Monteverde gewandeld door het regenwoud, ik heb een nachttour in de natuur gemaakt, standen bezocht, heel veel dingen gedaan. Maar bovenal genoten van de prachtige natuur!

Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,7

Al de mooie dingen van het leven....natuur, bevolking, feesten, relaxen, muziek. Dit land heeft alles te bieden voor elke leeftijd en ieder type reiziger. ouderen, vrijfezellwn, gezinnen met kinderen van allw leeftijden.n.

Costa Rica
20-02-2015

Ben er 9x geweest. Met vrienden, alleen en met dochter van eerst 9 maanden en een jaar later weer. Heb alle parken gezien. Heel veel dieren en heel veel nieuwe vrienden gemaakt. Bij de locals geslapen en in de resorts geweest. De gastvrijheid staat op nummer 1. Een mooi land met super vriendelijke mensen. Natuur om nooit te vergeten. Waar zie je 30 rode ara's in een boom lange de weg? Schildpadden op een strand en leguanen en wasberen bij je resort???

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
10

Uitwisseling in Costa Rica

Costa Rica
20-02-2015

Deze bestemming is zeker een aanrader! Aapjes, palmbomen, watervallen, mooie stranden en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en easy going. Je ontmoet er veel backpackers van over de hele wereld met mooie verhalen. De zonsondergang is ongelovelijk vanaf het strand te zien met een flesje sol, terwijl er nog een surfcontest bezig is. 's avonds altijd wel ergens een feestje en veel ladiesnights met gratis drankjes :)

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,2

Costa Rica Pura Vida

Costa Rica
20-02-2015

Ik ben er nu 3 keer geweest. De eerste keer heb ik een rondreis van 14 dagen gemaakt en ik ben toen verliefd geworden op het land en de mensen. De tweede en derde keer ben ik respectievelijk 4 en 3 weken in Samara geweest en heb ik Spaanse lessen gevolgd bij Intercultura. In de weekenden en ook gedurende de week heb ik excursies gedaan. Zoals dolfijnen spotten, bezoek aan playa Ostional voor schildpadden , bezoek aan Monteverde en El Arenal en bezoek aan de waterval Rio Celeste wat zeker aan te bevelen is evenals een bezoek aan national park Rincon de la Vieja. Ook ben ik in Montezuma geweest en heb la isla tortuga en curu bezocht. Verder staat nog op mijn lijstje een bezoek aan national park coronado. Er is zoveel te zien in Costa Rica. Echt fantastisch.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,8

Super gaaf

Costa Rica
20-02-2015

was de eerste keer dat ik zag dat witte stranden met helder blauw water en palmbomen echt bestond.! Zoo super mooi.! De beesten de natuur echt geweldig.!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,0

Een rondreis waar we van het echte Pura Vida konden proeven

Costa Rica
20-02-2015

In 2013 besloten mijn vriend en ik om een rondreis te maken in Costa Rica. We wilden graag "buiten de gebaande paden" en hebben daarom ook niet direct voor de hand liggende plaatsen bezocht of hebben de grote steden gemeden. Onze reis begon in Drake Bay waar we een prachtig rainforest hebben gezien met een groot aanbod aan wildlife, vogels en natuur. Onze reis bracht ons vervolgens langs Uvita aan de kustzijde. In Monteverde hebben we het Cloudforest gezien en een diversiteit aan vogels en natuur, De 3e plaats die we bezochten was Arenal voor de vulkaan en uiteindelijk Sarapiqui. Een divers landschap met prachtige natuur! Absoluut de moeite waard om dit land te bezoeken!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,8

Hét beste land voor een onvergetelijke rondreis

Costa Rica
20-02-2015

In 21 dagen alle kanten van het land bezocht. Van Caribische kust, regenwoud, vulkanen, meren, tot de Pacifische kust. En elke dag weer nieuwe wilde dieren gezien. Fantastische dingen gedaan: varen door mangrovebossen, 's nachts op het strand schildpadden kijken die eieren leggen, ziplinen over de jungle...... Voor natuur/dierenliefhebbers een must om te bezoeken.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,4
Cultuur
6,9
Stranden
8,5
Steden
6,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0

Heb jij een rondreis door Costa Rica gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Costa Rica ervaring, reistips of reisverhalen.