Grensformaliteiten

Je hebt voor Costa Rica geen visum nodig als je verblijf korter duurt dan 90 dagen. Je paspoort moet bij vertrek uit het land wel nog minimaal zes maanden geldig zijn.


Reizen naar Costa Rica

Wil je meer weten over reizen naar Costa Rica?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Costa Rica