Cyprus ervaringen

De Cyprus ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Cyprus.

Er zijn 8 Cyprus ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
7,5
Steden
7,5
Eten & drinken
8,5
Activiteiten
8,1
7,9
Totaalscore
8 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,5

Culturele rondreis samen met partner

  • Cyprus
  • Individuele rondreis Individuele rondreis met TUI
  • 12 February 2017

Wij verbleven in een prachtig All inclusive hotel Louis Ledra Beach Hotel een topper en aanrader voor een heerlijk verzorgde vakantie. Het personeel was perfect en zeer attent. Het was een heerlijk luie en actieve vakantie. Wij hebben met de auto ook veel gezien van het eiland. Heerlijk rustig op de wegen misschien kwam dat doordat er links gereden werd en lekker koel in de bossen. Onderweg mooie rotsformaties en bananenplantages gezien. Het Kykkos Klooster met zijn pracht en praal is zeker de moeite waard. Het minder bekende Lambadistis Klooster mag zeker niet ontbreken om te bekijken. Wij hebben daar een prive rondleiding gekregen. Deze bezienswaardigheden kwamen wij tegen op onze rondrit door het Trodosgebergte. De kaledonische watervallen zijn ook een geweldige belevenis.

Gereisd met partner in augustus 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,8

Mooi eiland leuk om te bekijken

  • Cyprus
  • Individuele rondreis Individuele rondreis met TUI
  • 12 February 2017

Geweldig all inn hotel op en top verzorgd.
Auto gehuurd en gewend geraakt aan het links rijden op rustige wegen in het binnenland.
Prachtige natuur en heerlijk om in de bossen te wandelen waar het lekker koel was.
Mooie kloosters gezien met prive rondleiding met duidelijke uitleg.

Gereisd met partner in augustus 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

8,3

Het heerlijke Cyprus!

  • Cyprus
  • 09 January 2016

Wij zijn voor 10 dagen in het turkse gedeelte geweest, in de stad Kyrenia. Het was heel warm maar een verkoeling in het prachtige blauwgroene zeewater was daarom extra heerlijk. We hebben een paar boottochten langs de mooie kust gemaakt, omdat dit een heerlijke spendering van de vakantie was. Zonnen, zwemmen en een lekkere lunch op deze boottochten (die je goedkoper in de haven zelf kan boeken) zijn echt een aanrader! Ook het eten en drinken is lekker en bovendien super goed geprijsd. Cyprus is echt een aanrader!

Gereisd met partner in augustus 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,0

Eeen heerlijke vakantie in Cyprus.

  • Cyprus
  • 04 January 2016

Het hotel op zich was redelijk goed maar het personeel was minder vriendelijk. Op eigen gelegenheid met openbaar vervoer overal naar toe geweest, Corendon vliegt op het noorden. Ik Zou hier best nog eens naar terug willen. Taxi (dolmus) niet duur en blijven vaak op toeristen wachten.

Gereisd met partner in april 2012
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,3

Paphos is een hele leuke locatie om naar toe te gaan op Cyprus, leuke mensen, lekker eten, mooi weer, gezellige barstreet en vooral veel léuke excurcies. SUPERRRR!!!

  • Cyprus
  • 05 March 2015

Jeepsafari Troodosgebergte, zooooooo mooi echt aanrader. Boottocht is ook heel leuk, en je kan ook gewoon een auto huren en zelf lekker gaan toeren, alleen rijden ze wel links van de weg!

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
7,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

6,3

Weekje Cyprus

  • Cyprus
  • 03 March 2015

Leuk voor een weekje maar dan ben je ook klaar.
We hebben een auto gehuurd, gelukkig kon mijn partner goed links rijden daar hij dat vaker doet in de Engeland. Desondanks deden ze nog erg moeilijk maar is het ons gelukt een auto te huren waarmee we enkele plaatsen hebben bezocht.
Op zich geen verkeerd land maar vond het niet bijzonder, ook doordat de culturele dingen voor mij niet heel onbekend waren vanwege bezichtigingen in andere landen, lijkt een beetje op elkaar. Voor een mooi stand(je) moet je toch even op pad gaan.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
7,0
Stranden
6,0
Steden
6,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,0

Prachtig land met voor ieder wat wils

  • Cyprus
  • 18 February 2015

Auto huren is een aanradar en ga zo het eiland verkennen, vergeet vooral het trodos gebergte niet!!

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,2

Noorden van Cyprus

  • Cyprus
  • 17 February 2015

Mijn vriend en ik zijn 8 dagen op vakantie geweest in het Hotel LAPETHOS dat vlak bij Kyrenia ligt. Het is een rustig toeristische plek en daarom een aanrader als je niet graag op volle toeristische plekken wilt verblijven. De skyline vanaf zee is prachtig. We zijn met een bootje langs de kust gevaren en hebben daar in de zee gezwommen. Temperaturen zijn in de maand Oktober heerlijk!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Cyprus gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Cyprus ervaring, reistips of reisverhalen.