Duitsland ervaringen

De Duitsland ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Duitsland.

Er zijn 23 Duitsland ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
7,4
Cultuur
7,5
Steden
7,9
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,6
7,6
Totaalscore
23 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
6,0

Singlereis Berlijn

  • Duitsland
  • Singlereis Singlereis
  • 13 February 2017

Reis per bus is erg lang en vervelend door tussenstop op verdeelplaats.
Jammer dat hotel ver van centrum is. Weinig variatie in ontbijt en diner.

Alleen gereisd in december 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
5,0
Steden
8,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,2

Duitsland: kort bij en een prachtige natuur

  • Duitsland
  • Wandelreis Wandelreis met Kras Reizen
  • 10 February 2017

Winterberg is ook in de zomer een klein paradijs op aarde voor wandelaars. Wat een schitterende natuur. Alles heel goed uitgezet. Je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen. De mensen in Winterberg en omgeving zijn heel gastvrij.

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,0

Super mooie reis door Duitsland

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met Kras Reizen
  • 09 February 2017

We hebben heel veel gezien en gevaren op de bodensee en het bloemen eiland Mainau was adembenemend mooi.
Het was net een sprookje daar.

Gereisd met partner in mei 2017
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,0

Kleve

  • Duitsland
  • 01 February 2017

Gezellig plaatsje. Veel restaurantjes waar je goed kan eten. Er is een lange winkelstraat, maar het stelt niet heel veel voor.

Gereisd met partner in december 2012
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

7,5

Trier

  • Duitsland
  • 01 February 2017

Trier is een leuke plaats, je kunt er goed winkelen. Mooie straatjes en gebouwen, al is het op sommige plaatsen wel een beetje vergane glorie.

Gereisd met partner in augustus 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

6,8

Duisburg

  • Duitsland
  • Familiereis Familiereis
  • 31 January 2017

Ben hier met familie naar toe geweest. We hebben lekker gewinkeld in het centrum. Voor de rest geen bijzondere stad.

Gereisd met gezin in juli 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

7,3

Essen

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Essen is een leuke stad om eens te bezichtigen. Het heeft een gezellig plein met veel restaurantjes.

in juli 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

8,0

Indrukwekkend Berlijn

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Indrukwekkend stad met veel historie. Voor cultuur- en museumliefhebbers is hier genoeg te doen. Ik vond de sfeer in de stad wel wat tegenvallen.

Gereisd met vrienden in oktober 2008
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,6

Keulen

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Wij vonden Keulen een leuke stad. De dom is erg mooi. Verder kun je er goed eten en leuk winkelen. Er zijn wel veel zwervers.

Gereisd met partner in augustus 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

7,4

Aken

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Je kunt goed winkelen in Aken. Ook de dom is erg mooi. Er hangt een leuke sfeer en er zijn restaurants genoeg

Gereisd met partner in juli 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

7,2

Oberhausen

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Oberhausen is een leuke stad. Rondom de feestdagen is alles mooi versierd en heb je leuke kerststalletjes. Wij zijn naar het grote Centro winkelcentrum geweest. Het is super groot en je hebt er ook een uitgebreide foodcourt. Als je van winkelen houd moet je hier zeker heengaan.

Gereisd met partner in december 2009
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

7,4

Düsseldorf

  • Duitsland
  • 31 January 2017

Wij waren er in de kerstperiode. Het is dan leuk versierd en er zijn leuke kerstmarktjes en een schaatsbaan voor de kleintjes. Verder kun je erg goed winkelen, er is voor ieder wat wils.

Gereisd met partner in december 2010
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,4

Op bezoek bij de buren

  • Duitsland
  • Familiereis Familiereis met Kras Reizen
  • 20 January 2016

Wilt u lekker genieten van de natuur?
Heerlijk kunnen wandelen?
Leuke steden bezoeken?
Ga dan naar zuid Duitsland!
Je hebt er pachtige dorpjes met heerlijke bergroutes die u kan belopen.
Uitkijk over de gehele dorpen en met een kabelbaan de berg op.
Het is allemaal mogelijk!

Mocht u een voorliefde hebben voor oude gebouwen en kastelen!
This is the place to be!

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Mooie bergvakantie

  • Duitsland
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 11 January 2016

Heel veel kunnen wandelen, zwemmen enz. Super bestemming! Goed georganiseerd!

Gereisd met vrienden in juli 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,0

Zuid Duitsland

  • Duitsland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 11 January 2016

Wij zijn met 4 jongeren naar Zuid Duitsland geweest (Königssee), het was daar ZO mooi! Het is de mooiste plaats die ik ooit gezien heb! Echt een aanrader.

Gereisd met partner in juli 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
7,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

5,2

Berlijn

In mei 2015 ben ik met mijn vriend naar Berlijn geweest. Wat een prachtige stad met veel historische monumenten en musea. Ik zou dit zeker aanraden voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur.

Gereisd met partner in mei 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
5,0
Steden
7,0
Eten & drinken
3,0
Activiteiten
4,0
Reiziger icon

8,4

Dichtbij veelzijdig gemoedelijk

  • Duitsland
  • 08 March 2015

Met de motor door de eifel toeren, Berlijn, Keulen geweldige steden met vele mogelijkheden. Edersee natuur park kellerwald met prachtige wandel,fiets en andere activiteiten. En dat allemaal op korte afstand echt genieten.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,6

Heerlijk land om actief maar ook relax te kunnen zijn

  • Duitsland
  • 08 March 2015

Zwarte woud, dicht bij neustadt! Heerlijk gewandeld, gerodeld op de langste baan van Europa, badepardise in Titisee geweest (prachtig complex), boomklimpark bezocht .. Prachtige omgeving met voor ieder wat wils!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Berlijn is een indrukwekkende stad

  • Duitsland
  • 25 February 2015

Ik zou deze bestemming zeker aanraden. Berlijn is een indrukwekkende stad, waar je veel dingen van de tweede wereld oorlog kunt bekijken. Er is genoeg te doen om een week te vertoeven. Ben je niet zo van de culturele dingen dan kan je volop shoppen in de binnenstad of lekker eten.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,0

Wunderbar Duitsland

  • Duitsland
  • 21 February 2015

Houdt je van bergen? Op nog geen 2 uur rijden vanaf Nederland sta je in Sauerland. Hier kun je skiën, mountainbiken en wandelen in de mooiste natuurgebieden.
Houd je meer van citytrips. Ga naar Berlijn! Geschiedenis en toekomst in 1 stad.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
6,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

6,0

Reis Oostzee kust Duitsland.

  • Duitsland
  • 18 February 2015

Omdat het al heel erg mooi is de grote witte huizen daar.

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Steden
6,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,6

Landal Sonnenberg vakantiepark aan de Moesel

  • Duitsland
  • 17 February 2015

Heerlijk vakantiepark op een berg aan de Moesel. Niet ver van het mooie stadje Cochem met zijn mooie straatjes en het schitterende sprookjeskasteel op de top boven het stadje. Een rondreis langs de Moesel (Mosel in Duits) is zeker aan te raden. Bezoek ook het stadje Bern-kastel met zijn mooie typisch duitse huizen en de leuke terassen.
Dit vakantiepark is ideaal voor elke gezinszamenstelling, zowel ouderen als kinderen komen prima aan hun trekken. Echt een aanrader

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,0

Veelzijdig land

  • Duitsland
  • 16 February 2015

Duitsland is een veelzijdig land of je nou voor cultuur (Berlin), pretparken (Movie park Germany) kerstmarkten en wintersport (zwarte wout) komt overal kan je lekker eten! En redelijk goedkoop ook'! Al deze plaatsen ben ik geweest en overal heb ik het super naar mijn zin gehad!! Duitsland is een heel leuk land

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Duitsland gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Duitsland ervaring, reistips of reisverhalen.