Frankrijk ervaringen

De Frankrijk ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Frankrijk.

Er zijn 33 Frankrijk ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,0
Totaalscore

33 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
10

Een rijkelijk reis door frankrijk

Frankrijk
Familiereis met TUI
09-02-2017

De historie van frankrijk is overweldigend
Het bied veel mogelijkheden vol van verleden monumenten
Het is gewoon een mooie beleving.

Gereisd met gezin in september 2017
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,3

Loches en omgeving

Frankrijk
31-01-2017

Klein, historisch stadje met veel leuke terrasjes. Mooie kastelen in de buurt en een mooie burcht in de stad.

in november 2008
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,0

Disneyland Parijs

Frankrijk
31-01-2017

Het is een heel mooi en schoon park, met gave attracties voor jong en oud. Eten en drinken is wel wat aan de hoge kant, maar je kan ook a la carte eten. Trek zeker 2-3 dagen uit voor dit park!

Gereisd met partner in juli 2009
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,6

Parijs

Frankrijk
31-01-2017

Parijs is een romantische stad, je kunt er ook goed winkelen. Voor de cultuurliefhebber is er ook genoeg te zien en de Eiffeltoren beklimmen is een schitterende ervaring. Qua restaurants is er keuze genoeg!
Je kunt natuurlijk ook naar Disneyland gaan, dit is ook als volwassene nog erg leuk om te doen.

Gereisd met partner in juli 2009
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,7

Prachtige omgeving ver weg van de drukte aan de Côte d ' Azur.

Frankrijk
21-01-2017

Wandelen naar een bergtop, route naar de hemel heette deze. Rustige camping in het zuiden van Frankrijk.

Gereisd met gezin in juli 2012
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,3

Skitrip val thorens

Frankrijk
15-01-2017

schittterend, mooie brede afdalingen

Gereisd met gezin in december 2016
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
4,5

Heel leuk

Frankrijk
Familiereis
09-01-2017

Veel klimmen

in juli 2014
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,5

Monflanquin

Frankrijk
Autorondreis
12-01-2016

Mooi idyllisch stadje op een heuvel. Middeleeuwse en authentiek. In omgeving veel mooie kastelen, rivieren, meertjes en leuke wijnsteden. Vriendelijke mensen en mooie natuur.

Gereisd met partner in september 2015
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
5,5

Wintersport

Frankrijk
Familiereis met TUI
12-01-2016

Heerlijk weekje wintersport!!
Niks gaat boven een paar strakke afdalingen. Alles goed geregeld voor een mooi bedrag!

Gereisd met gezin in januari 2015
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,0

Surfen in mimzan

Frankrijk
09-01-2016

Super vakantie om met een groep vrienden te doen!

Gereisd met vrienden in juli 2015
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,8

Heerlijke ontspannende familievakantie

Frankrijk
Familiereis met D-reizen
09-01-2016

Ik ben altijd met mijn ouders wezen kamperen in Frankrijk. We bezochten elk jaar een nieuwe plaats. Wanneer je in Frankrijk arriveerd ruik je een natuurlijke geur en voel je de rust. Wanneer ik nu daar heen ga en de geur weer ruik dan denk ik daar aan terug. Wat wij als familie vaak deden was: steden bezoeken, wijnboederijen bezoeken, kanoën, zwemmen in de zee, leren snorkelen, adventureparken en natuurlijk heerlijk eten. Ik denk hier vaak nog aan terug en als ik dan de foto's weer bekijk in het fotoboek, ga ik terug naar die tijd!

Gereisd met partner in juli 2007
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,3

Een prachtige kampeer vakantie

Frankrijk
Familiereis
08-01-2016

De natuur is zuid Frankrijk is zo prachtig, prachtige bergen en landschappen. Wij waren met de familie maar zijn er veel met z'n tweeën op uit getrokken. Actieve uitstapjes gemaakt bergen geklommen paraglijden! Het was super

Gereisd met partner in juli 2015
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,8

Lac dus chalain

Frankrijk
08-03-2015

Mooie camping met een heel mooi meer, watervallen mooie vergezichten een echte aanrader

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,0

Land met verschillende mogelijkheden

Frankrijk
08-03-2015

Nu verschillende delen bezocht en kan het land echt aanraden. Met name de Ardèche en Dordogne zijn erg mooie streken, prachtige natuur en cultuur, lieve mensen. Heerlijk klimaat ..

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,8

Leuke camping

Frankrijk
08-03-2015

De reis er naar toe was al heel erg mooi. Helemaal door de bergen heen en steeds hoger.. echt een heel mooi uitzicht. De camping zelf zag er erg goed uit en was van alles voorzien. En heel goed weer gehad dus dat maakt alles extra goed !

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
9,2

Super vakanties in Disney

Frankrijk
04-03-2015

We zijn nu al enkele keren via arke naar Disney geweest en elke keer was het weer super. Goed hotel en leuke parken. Elke keer als we boeken bij arke in nieuwerkerk aan den ijssel word je echt super geholpen en ze stellen ook je reis goed samen zodat alles voor het hele gezin goed is geregeld

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,0

Frankrijk tour

Frankrijk
04-03-2015

Van Paris tot aan de kust bij Castelane.....Super mooi land met vele verschillende streken!! Heb me erg vermaakt aldaar!!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,5

Le cote d'Azur

Frankrijk
03-03-2015

wij hebben een huisje in het zuiden van Frankrijk, kort bij het plaatsje les issambres. Ik vind Frankrijk een mooi land, het eten is lekker, je hebt genoeg mooie plaatsen om te bezichtigen en heerlijke stranden om aan te liggen. De stranden zijn dan wel niet bounty maar daardoor biedt Frankrijk wel ander mooie dingen. Je hebt sjieke steden zoals saint-tropez, Cannes, Nice maar ook leuke oude plaatsen zoals eze waarbij je in bergen zit met prachtig uitzicht op de zee. In Frankrijk verveel je je geen minuut. Je kunt zoals je ziet naar verschillende plaatsen rijden en verschillende dingen ondernemen zoals paardrijden, jet skiën, naar de kermis gaan, waterpark, dolphinarium etc. Ik vind het zuiden een aanrader.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,2

Krabben vangen in Frankrijk

Frankrijk
02-03-2015

als klein kind met papa en mama naar Frankrijk, krabbetjes vangen

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,5

Normandië

Frankrijk
26-02-2015

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis en met name de 2e wereldoorlog, dan moet je Normandië een keer bezocht hebben. De inval van de Amerikanen, Engelsen en Canadezen 70 jaar geleden is op sommige plekken nog steeds goed zichtbaar hier. De vele musea zijn interessant om te bezichtigen.

Maar daarnaast heeft Normandië ook prachtige natuur en mooie stranden te bieden. Wij hebben Mont Saint Michel, Pointe du Hoc en Saint Mere Eglise bezocht, drie plekken die je eigenlijk niet overgeslagen mag hebben tijdens je verblijf.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,2

Parijs: meer dan alleen stad van de liefde

Frankrijk
24-02-2015

Parijs heb ik in totaal vier keer bezocht in verschillende gezelschappen. Eén keer met mijn werk, twee keer met mijn moeder en last but not least... een keer samen met mijn lief. Parijs staat bekend als de stad van de liefde maar is minstens zo geroemd om de Eiffeltoren, het Louvre en andere musea, de Franse keuken en onder hen jong van geest en/of hart... Disneyland. Ik hou van Parijs in de winter. Het is er koud maar de lichtstad verwarmt mijn hart. De kerstmarkten, de kerstverlichting, warme wafels, verliefde stelletjes... Het uitzicht vanaf de Eiffeltoren is fenomenaal, het uitzicht bij avond op de Eiffeltoren sprookjesachtig mooi. De piramides van het Louvre vind ik bij avond het mooist. Een boottocht over de seine geeft een hele andere blik op de stad. Dat je een stedentrip kunt combineren met een bezoek aan Disneyland maakt Parijs voor mij alleen maar nog aantrekkelijker. Slechts drie uur vanaf Nederland met de Thalys. Dichtbij en toch even helemaal weg.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
9,3

Gevarieerd Frankrijk

Frankrijk
23-02-2015

Frankrijk een geweldig land met prachtige lavendel velden, heerlijke warme zon en drukke stranden. De ideale vakantie voor gezinnen maar ook voor groepsvakanties met vrienden. Frankrijk heeft zoveel moois te bieden van de drukke straten in Parijs tot de goude stranden in het zuiden. Frankrijk is een absolute aanrader, het hele jaar door!

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,2

Je suis amoureux

Frankrijk
21-02-2015

Wat kun je verliefd worden op een land. Ooooh! De charme die Frankrijk uitstraalt in alles, is ongekend. Z'n taal, eten, landschappen en steden. Heerlijk om er te zijn en even weg te zijn en een zorgeloos leven te leven.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
7,8

Veel geschiedenis in Normandië

Frankrijk
21-02-2015

Het ligt er natuurlijk heel erg aan waar je heen gaat in Frankrijk. Ikzelf ben in de Dordogne geweest, daar is veel cultuur en natuur en er weinig activteiten te doen behalve wandelen/fietsen/dorpen en steden bezoeken. Echter ga je naar het zuiden bij San Topez is het weer heel bruisend, zonnig, toeristisch en kun je van alles doen. De stranden verschillen ook her en der van kwaliteit. Ikzelf ben her en der geweest, maar onlangs nog in Normandië, en dat is een echte aanrader! We hebben Rouen (palaise Benedictine!) bezocht, en Caen, Oisterham (Sword beach!), Ranville (Pegasus bridge!) en op de terugweg nog Amiens. Het was voor ons een geschiedenis tripje met veel WOII, maar tevens ook veel ruines, oude gebouwen en kerken bezoeken. Geschiedenis staat dus hoog in dit gebied, maar je kunt er ook lekker eten en winkelen. Strand is zeker ook mooi in die omgeving, wij waren er in het najaar/ bijna winter, hoe het in de zomer is weet ik niet.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4
8,0

Schitterend land

Frankrijk
19-02-2015

Ik ben ontzettend fan van Frankrijk. Meerdere keren met mijn familie geweest. De natuur is schitterend, er is veel te zien, prachtige gebouwen...erg mooi. Vooral de oude dorpjes. Met grote steden heb ik minder in Frankrijk.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,2
Cultuur
7,5
Stranden
7,7
Steden
8,3
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,4

Heb jij een rondreis door Frankrijk gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Frankrijk ervaring, reistips of reisverhalen.