Bali ervaringen

De Bali ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Indonesië.

Er zijn 17 Bali ervaringen geplaatst.

8.6
Totaalscore

17 beoordelingen

8,0

Veel attracties waaronder raften

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
14-10-2021

Op Bali zijn interessante attracties, waaronder raften. Twee bekende opstapplaatsen zijn1. Telagawaja river rafting (BCR): meer in het Oosten van Bali.2. Ayung river rafting (Baliredpaddle) in de buurt van Ubud.Heb voorkeur Telagawaja (plm 3 uur); daar ook geen lange afdaling en klim naar en van het rivier-dal. Balipaddle korter plm 2 uur.Rond vliegveld wordt taxi gemonopoliseerd door taxichauffeurs. Uber-taxi wordt agressief geweerd. Je kunt er niet omheen, tenzij je van te voren en "driver" via resort hebt geregeld, of je maakt gebruik van je driver van vorig Bali bezoek". Op het eiland zelf kun je wel uber regelen. Dat zijn veelal freelancers, die ook dagtours voor je kunnen doen; met een beetje geluk tref je een geschikte uber-taxi-driver, die je voor de rest van je verblijf kunt inschakelen.

5,0

Prachtig eiland

🇮🇩 Indonesië
Individuele rondreis
13-10-2021

Bijna alles gezien, eigenlijk is alles de moeite waard wij vrblijven altijd in Suma hotel in lovina. Wij vinden het zuiden te druk, onze chauffeur komt ons ophalen van het vliegveld en plannen dan samen wat we willen zien hij kijk wat we willen en wat dan gecombineerd kan wotden op 1 dag. We nemen altijdtussen de bezoeken 1 of 2 dagen rust en wandelen dan naar lovina langs het strand. De vlucht en hotel regelen we zelf, ben je stukken goedkoper uit.

Gereisd met partner
6,0

BaliDroom Villas, Tumbu, Bali

🇮🇩 Indonesië
09-02-2020

Wat ons opviel bij Bali Droom Villa's:



Oost Bali is prachtig en de natuur in Tumbu is ongelofelijk groen.

Het is er heel rustig, geen tourisme

Er zijn veel excursies vanuit de villa maar wel heel duur

De wifi bij Bali Droom Villas is niet goed en je moet er ook voor betalen. Dit kan volgens mij niet meer in deze tijd. 

De kok in de villa levert prachtige menu's af en ontbijt is prima. Goede service

Er worden best veel extra kosten door bali droom villas in rekening gebracht. Zo dien je bovenop de huur van de villa 11% belasting te betalen, 3 euro per persoon per dag voor gebruik Airco en elektra en wifi. Al met al waren wij zo'n 220 euro extra kwijt. Hou er ook rekening mee dat er 250 euro borg wordt ingehouden om deze kosten te voldoen.

Als je het leuk vind om naar winkeltjes te gaan en leuke restaurantjes op te zoeken kun je beter in Candidasa zitten

Er is geen strand op loopafstand.

Houd er rekening mee dat als je geen scooter wilt of kan rijden je afhankelijk bent van vervoer.

De villa's zijn prachtig ingericht en hebben een mooi uitzicht.

De villa's zijn duur in verhouding met andere villa's in de buurt

Gereisd met gezin
10

Alles is mooi je moet gewoon genieten

🇮🇩 Indonesië
23-04-2017

ben in veel landen geweest maar Bali dat is toch na 7 keer geweest te zijn het mooiste wat ik heb gezien

Als kind zijnde was ik er al van overtuigd dat ik er ooit zou komen

gelukkig is mijn wens in vervulling gegaan en het was voor mij thuis komen

De hartelijkheid van de mensen en niet te vergeten het prachtige eiland

gelukkig gaan we eind van het jaar er weer 6 weken heen het is een echte aanrader

Gereisd met partner
9,0

Een onvergetelijke tijd in Bali

🇮🇩 Indonesië
11-02-2017

Bali is niet alleen mooi wat natuur en cultuur betreft, het eten is er heerlijk en de mensen altijd vriendelijk en behulpzaam. Het mooiste is als je Balinesen leert kennen want die kunnen je, zeker als ze je beschouwen als hun vriend, hele mooie verhalen vertellen over hun gewoontes en geloof, die je normaal gesproken nooit zult horen als je met een gids rond reist. Zeer interessant, zo interessant dat je nooit meer weg wil, of als je wel weg gaat, graag weer terug gaat naar Bali. :)

Alleen gereisd
9,0

Sanur is thuiskomen

🇮🇩 Indonesië
08-02-2017

Ik ben er nu 6 keer geweest en elke keer geeft het me een gevoel van thuiskomen zonder Indisch bloed.. Je kan er de rust opzoeken, of juist de restaurantjes en de barretjes. Lekker naar het strand, stukken lopen en fietsen en het eten is overal éven lekker! En vanuit Sanur is het makkelijk om met een driver een dagje op pad te gaan naar al het overige mooie in Bali!

Gereisd met partner
8,0

Gastvrij land met ontzettend veel te doen!

🇮🇩 Indonesië
28-01-2017

Genoeg te doen op Bali! Als je gaat, ga dan langer dan 10 dagen. Wij waren er maar 10 dagen en hebben veel te weinig gezien en gedaan. Het Monkey Forest in Ubud was wel een erg leuke beleving. Verder zijn de rijstvelden zeker de moeite waard. Als ik nog een keer ga, ga ik zeker langer!

Gereisd met partner
9,0

Bali vakantie

🇮🇩 Indonesië
21-01-2017

Mooi eiland, mooie stranden, mooi natuur en prachtige tempels, ubud binnenland ook erg mooi met de rijst tafels. Monkey forest. Vanaf ubud scooter huren en kan je halve eiland over, ideaal! Ubud vonden wij ook mooiste gedeelte van bali en meest relaxed. Steden vonden wij minder, te druk verkeer zoals kuta, 2 dgn is meer als zat. Kortom genoten!

Gereisd met partner
8,0

15 daagse rondreis Bali Java

🇮🇩 Indonesië
09-01-2017

Alles was gewoon schitteren! Zeker een aanrader!

Gereisd met partner
10

Prachtig eiland met veel variatie!

🇮🇩 Indonesië
20-01-2016

Lekker aan het strand gelegen in Sanur, naar turtle island geweest waar we prachtige zee schildpadden hebben gezien! Mooie groene natuur, prachtige waterval. Mooie watertempel bezocht en wat n ontzettend vriendelijke mensen. Heerlijk eten ook bij de straat stallen!

Gereisd met partner
9,0

Prachtig eiland met mooie bezienswaardigheden

🇮🇩 Indonesië
08-01-2016

Erg mooi eilamd waar veel te doen is en waar je goed kunt relaxen. Mooie stranden met erg goede surfmogelijkheden. Prachtige fietsroutes waar je de sfeer van het dagelijks leven kunt proeven. Bovenop de berg woont de civetkat die de beste koffiebonen voor u uitzoekt. Kortom, een erg divers eiland.

Gereisd met gezin
10

Prachtig bali

🇮🇩 Indonesië
07-01-2016

Ik weet nog steeds niet wat ik het mooiste vond aan Bali. De mensen, de cultuur, de tempels, de witte stranden of toch die grote cola drinkende, banaan etende vleerhonden op een terrasje in ubud.

Gereisd met gezin
9,0

Het Godeneiland

🇮🇩 Indonesië
06-01-2016

Wat niet??? We komen hier al 4 jaar achtereen. Allerlei bezienswaardigheden gezien zoals Gitgit waterval, de rijstvelden bij Ubud en Jati Luweh.

Gereisd met partner
9,0

Een eiland waar je echt even kan genieten!

🇮🇩 Indonesië
06-01-2016

Wij hebben in Juli2015 3,5 week door Indonesië getrokken. Ook zijn we 7 dagen op het mooie eiland Bali geweest. We hebben hier op 3 verschillende plaatsen overnacht. Als eerst hebben we 2 nachten op een geweldige rustige plek overnacht in Sanur, een badplaats in het zuiden van Bali. We zat in het Rumah Sambah 'hotel', een mooie rustige plek om even bij te komen van de hectische maar geweldige week die we hadden gehad in Java. Dit plaatsje is wel echt een aanrader om lekker bij te komen na bv een vulkanentour etc. Na deze plek zijn we naar Ubud gereisd. We zijn van Sanur naar Ubud gereisd met een local die ons onderweg ook meteen de mooiste plekjes van de route liet zien voor een prikkie! Zo is de reis niet vervelend en zie je nog eens wat. We hebben verschillende dingen gezien zoals traditionele dans: Barong dance, fenomenale uitzichten, watervallen, rijstvelden, koffieplantage etc. Erg aan te raden, er staan genoeg locals op straat die een vergelijkbare tour aanbieden.

In Ubud hebben we 4 nachten in het Villa Ubud Sunshine overnacht. Dit is echt een aanrader, heel dicht bij het centrum maar toch in een rustige en mooie omgeving. Verder heb je in Ubud de monkey forest, lekkere massage salons, restaurants, marktjes etc. Ook zijn we naar verschillende fabrieken geweest zoals zilver en houtfabriek en de Tannahlot en Mengwi tempel.



Onze laatse bestemming in Bali was echt een magisch plekje: Sideman, een plaatsje richting het oosten van Bali. Veel locals die vroegen zich af wat wij daar toch gingen doen... Maar we hadden een tip gekregen van een kennis om hier een nachtje te verblijven, en wat zijn we daar blij mee!

Echt even bijkomen in een Villa abian ayu tussen de rijstvelden, lemongrassvelden en noem maar op.



Al met al is Bali echt een super mooi, gezellig, romantisch, gaaf eiland!!

Aanrader!

Gereisd met partner
8,0

3 maanden bali

🇮🇩 Indonesië
05-01-2016

Voor school heb ik drie maanden doorgebracht op Bali. Bali is een mooi en veelzijdig eiland, ik voelde me er meteen thuis! Er zijn mooie stranden te vinden, maar ook mooie natuur zoals rijstvelden en een vulkaan! Er is meer dan genoeg te doen op dit eiland; surfen, trekkings maken, fietsen, dolfijnen spotten, uitgaan en heerlijk eten! Ook heel fijn is dat de mensen op Bali ontzettend vriendelijk zijn en dat er een relaxte sfeer heerst. Kortom, Bali is een absolute aanrader!

Gereisd met vrienden
10

Relaxen op een van de mooiste eilanden

🇮🇩 Indonesië
19-11-2015

Heerlijk Bali, wat een mooi en relax eiland. Dolfijnen spotten in Lovina, surfen in Kuta, aapjes kijken in Ubud en natuurlijk de mooiste bounty eilanden van Indonesie; Gili eilanden.

Gereisd met partner
10

Bali is super!

🇮🇩 Indonesië
02-11-2015

Geweldig heb met plezier 3 weken rond gereisd op Bali. Snorkelen en rafting 18 km door het oerwoud en s.avonds de zon zien ondergaan aan het strand van Sanur Beach ga zeker weer!

Alleen gereisd

Heb jij Bali bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Bali ervaring, reistips of reisverhalen.