Bali ervaringen

De Bali ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Indonesië.

Er zijn 14 Bali ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
9,1
Totaalscore
14 beoordelingen
10,0

Alles is mooi je moet gewoon genieten

  • Indonesië
  • Bali
  • 23 April 2017

ben in veel landen geweest maar Bali dat is toch na 7 keer geweest te zijn het mooiste wat ik heb gezien
Als kind zijnde was ik er al van overtuigd dat ik er ooit zou komen
gelukkig is mijn wens in vervulling gegaan en het was voor mij thuis komen
De hartelijkheid van de mensen en niet te vergeten het prachtige eiland
gelukkig gaan we eind van het jaar er weer 6 weken heen het is een echte aanrader

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Een onvergetelijke tijd in Bali

  • Indonesië
  • Bali
  • 11 February 2017

Bali is niet alleen mooi wat natuur en cultuur betreft, het eten is er heerlijk en de mensen altijd vriendelijk en behulpzaam. Het mooiste is als je Balinesen leert kennen want die kunnen je, zeker als ze je beschouwen als hun vriend, hele mooie verhalen vertellen over hun gewoontes en geloof, die je normaal gesproken nooit zult horen als je met een gids rond reist. Zeer interessant, zo interessant dat je nooit meer weg wil, of als je wel weg gaat, graag weer terug gaat naar Bali. :)

Alleen gereisd
Reiziger icon

9,0

Sanur is thuiskomen

  • Indonesië
  • Bali
  • 08 February 2017

Ik ben er nu 6 keer geweest en elke keer geeft het me een gevoel van thuiskomen zonder Indisch bloed.. Je kan er de rust opzoeken, of juist de restaurantjes en de barretjes. Lekker naar het strand, stukken lopen en fietsen en het eten is overal éven lekker! En vanuit Sanur is het makkelijk om met een driver een dagje op pad te gaan naar al het overige mooie in Bali!

Gereisd met partner
Reiziger icon

8,0

Gastvrij land met ontzettend veel te doen!

  • Indonesië
  • Bali
  • 28 January 2017

Genoeg te doen op Bali! Als je gaat, ga dan langer dan 10 dagen. Wij waren er maar 10 dagen en hebben veel te weinig gezien en gedaan. Het Monkey Forest in Ubud was wel een erg leuke beleving. Verder zijn de rijstvelden zeker de moeite waard. Als ik nog een keer ga, ga ik zeker langer!

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Bali vakantie

  • Indonesië
  • Bali
  • 21 January 2017

Mooi eiland, mooie stranden, mooi natuur en prachtige tempels, ubud binnenland ook erg mooi met de rijst tafels. Monkey forest. Vanaf ubud scooter huren en kan je halve eiland over, ideaal! Ubud vonden wij ook mooiste gedeelte van bali en meest relaxed. Steden vonden wij minder, te druk verkeer zoals kuta, 2 dgn is meer als zat. Kortom genoten!

Gereisd met partner
Reiziger icon

8,0

15 daagse rondreis Bali Java

  • Indonesië
  • Bali
  • 09 January 2017

Alles was gewoon schitteren! Zeker een aanrader!

Gereisd met partner
Reiziger icon

10,0

Prachtig eiland met veel variatie!

  • Indonesië
  • Bali
  • 20 January 2016

Lekker aan het strand gelegen in Sanur, naar turtle island geweest waar we prachtige zee schildpadden hebben gezien! Mooie groene natuur, prachtige waterval. Mooie watertempel bezocht en wat n ontzettend vriendelijke mensen. Heerlijk eten ook bij de straat stallen!

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Prachtig eiland met mooie bezienswaardigheden

  • Indonesië
  • Bali
  • 08 January 2016

Erg mooi eilamd waar veel te doen is en waar je goed kunt relaxen. Mooie stranden met erg goede surfmogelijkheden. Prachtige fietsroutes waar je de sfeer van het dagelijks leven kunt proeven. Bovenop de berg woont de civetkat die de beste koffiebonen voor u uitzoekt. Kortom, een erg divers eiland.

Gereisd met gezin
Reiziger icon

10,0

Prachtig bali

  • Indonesië
  • Bali
  • 07 January 2016

Ik weet nog steeds niet wat ik het mooiste vond aan Bali. De mensen, de cultuur, de tempels, de witte stranden of toch die grote cola drinkende, banaan etende vleerhonden op een terrasje in ubud.

Gereisd met gezin
Reiziger icon

9,0

Het Godeneiland

  • Indonesië
  • Bali
  • 06 January 2016

Wat niet??? We komen hier al 4 jaar achtereen. Allerlei bezienswaardigheden gezien zoals Gitgit waterval, de rijstvelden bij Ubud en Jati Luweh.

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Een eiland waar je echt even kan genieten!

  • Indonesië
  • Bali
  • 06 January 2016

Wij hebben in Juli2015 3,5 week door Indonesië getrokken. Ook zijn we 7 dagen op het mooie eiland Bali geweest. We hebben hier op 3 verschillende plaatsen overnacht. Als eerst hebben we 2 nachten op een geweldige rustige plek overnacht in Sanur, een badplaats in het zuiden van Bali. We zat in het Rumah Sambah 'hotel', een mooie rustige plek om even bij te komen van de hectische maar geweldige week die we hadden gehad in Java. Dit plaatsje is wel echt een aanrader om lekker bij te komen na bv een vulkanentour etc. Na deze plek zijn we naar Ubud gereisd. We zijn van Sanur naar Ubud gereisd met een local die ons onderweg ook meteen de mooiste plekjes van de route liet zien voor een prikkie! Zo is de reis niet vervelend en zie je nog eens wat. We hebben verschillende dingen gezien zoals traditionele dans: Barong dance, fenomenale uitzichten, watervallen, rijstvelden, koffieplantage etc. Erg aan te raden, er staan genoeg locals op straat die een vergelijkbare tour aanbieden.
In Ubud hebben we 4 nachten in het Villa Ubud Sunshine overnacht. Dit is echt een aanrader, heel dicht bij het centrum maar toch in een rustige en mooie omgeving. Verder heb je in Ubud de monkey forest, lekkere massage salons, restaurants, marktjes etc. Ook zijn we naar verschillende fabrieken geweest zoals zilver en houtfabriek en de Tannahlot en Mengwi tempel.

Onze laatse bestemming in Bali was echt een magisch plekje: Sideman, een plaatsje richting het oosten van Bali. Veel locals die vroegen zich af wat wij daar toch gingen doen... Maar we hadden een tip gekregen van een kennis om hier een nachtje te verblijven, en wat zijn we daar blij mee!
Echt even bijkomen in een Villa abian ayu tussen de rijstvelden, lemongrassvelden en noem maar op.

Al met al is Bali echt een super mooi, gezellig, romantisch, gaaf eiland!!
Aanrader!

Gereisd met partner
Reiziger icon

8,0

3 maanden bali

  • Indonesië
  • Bali
  • 05 January 2016

Voor school heb ik drie maanden doorgebracht op Bali. Bali is een mooi en veelzijdig eiland, ik voelde me er meteen thuis! Er zijn mooie stranden te vinden, maar ook mooie natuur zoals rijstvelden en een vulkaan! Er is meer dan genoeg te doen op dit eiland; surfen, trekkings maken, fietsen, dolfijnen spotten, uitgaan en heerlijk eten! Ook heel fijn is dat de mensen op Bali ontzettend vriendelijk zijn en dat er een relaxte sfeer heerst. Kortom, Bali is een absolute aanrader!

Gereisd met vrienden
Reiziger icon

10,0

Relaxen op een van de mooiste eilanden

  • Indonesië
  • Bali
  • 19 November 2015

Heerlijk Bali, wat een mooi en relax eiland. Dolfijnen spotten in Lovina, surfen in Kuta, aapjes kijken in Ubud en natuurlijk de mooiste bounty eilanden van Indonesie; Gili eilanden.

Gereisd met partner
Reiziger icon

10,0

Bali is super!

  • Indonesië
  • Bali
  • 02 November 2015

Geweldig heb met plezier 3 weken rond gereisd op Bali. Snorkelen en rafting 18 km door het oerwoud en s.avonds de zon zien ondergaan aan het strand van Sanur Beach ga zeker weer!

Alleen gereisd
Reiziger icon


Heb jij een Bali bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Bali ervaring, reistips of reisverhalen.