Ubud ervaringen

De Ubud ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Indonesië.

Er zijn 8 Ubud ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
8,6
Totaalscore
8 beoordelingen
10,0

Paradise

  • Indonesië
  • Ubud
  • 11 January 2017

i was in Bali many longer times the past 17 years and in Ubud i saw weddings off friends,cremations off members off the Royal Balinese Family's few times and what was so unbelieveble is that with the died Royal family member they also cremated 69 poor people in same ceremonie.
Balinese people are the most friendly and loving people i met in many travels and for me it feel more at home there than in my country Holland.

Alleen gereisd
Reiziger icon

9,0

Fietstour

  • Indonesië
  • Ubud
  • 08 May 2016

Een fietstour downhill door de rijstvelden van Ubud is een grandioze belevenis. Je komt door allerlei kleine dorpjes waar de bewoners razend enthousiast zijn.

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Prachtig kunstenaarsdorp!

  • Indonesië
  • Ubud
  • 22 January 2016

De inwoners van Ubud maken prachtige dingen: beelden, sieraden en schilderijen. Tot op de dag van vandaag draag ik de ring die ik daar heb gekocht! Het kan er soms alleen erg druk zijn, dus probeer er vroeg in de ochtend heen te gaan.

Gereisd met vrienden
Reiziger icon

7,0

Mooie omgeving

  • Indonesië
  • Ubud
  • 15 January 2016

Het apenbos hoeft niet zo van mij (apen kunnen vrij agressief zijn) maar verder en super mooie omgeving en gekke gastvrije bewoners.

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Mooi kunstenaarsdorp op de bergen

  • Indonesië
  • Ubud
  • 07 January 2016

Ik heb hier de vakmannen en vrouwen aan het werk gezien. Van houtsnijwerk tot weven tot het maken van gouden sieraden. Prachtig om te zien.
Daarnaast ben ik naar het monkey forest geweest, waar een kleine aap er met mijn zonnebril vandoor ging. Pas op voor je spulletjes !

Gereisd met gezin
Reiziger icon

8,0

Kunstzinnig dorp in prachtige omgeving

  • Indonesië
  • Ubud
  • 06 January 2016

Bij een reis naar het wonderlijke eiland Bali mag een bezoek aan het kunstzinnige dorp Ubud niet ontbreken. Ubud wordt omgeven door de mooiste rijstvelden, rivieren en watervallen. In het centrum is genoeg te doen voor iedereen: de vele eettentjes, winkels, de lotustempel en het koningspaleis zijn de moeite waard. Wel jammer dat er in de afgelopen jaren veel bijgebouwd is. Een echte aanrader is de ridge walk, een wandeling over een pad dat langs rivieren en door rijstvelden loopt.

Gereisd met partner
Reiziger icon

8,0

Leuk dorpje, veel te zien!

  • Indonesië
  • Ubud
  • 06 January 2016

We zijn van Sanur naar Ubud gereisd met een local die ons onderweg ook meteen de mooiste plekjes van de route liet zien voor een prikkie! Zo is de reis niet vervelend en zie je nog eens wat. We hebben verschillende dingen gezien zoals traditionele dans: Barong dance, fenomenale uitzichten, watervallen, rijstvelden, koffieplantage etc. Erg aan te raden, er staan genoeg locals op straat die een vergelijkbare tour aanbieden.
In Ubud hebben we 4 nachten in het Villa Ubud Sunshine overnacht. Dit is echt een aanrader, heel dicht bij het centrum maar toch in een rustige en mooie omgeving. Verder heb je in Ubud de monkey forest, lekkere massage salons, restaurants, marktjes etc. Ook zijn we naar verschillende fabrieken geweest zoals zilver en houtfabriek en de Tannahlot en Mengwi tempel.

Ubud is echt een gezellig dorpje waar veel te beleven is en de mensen erg vriendelijk en sociaal zijn!
Als je naar Bali reist zou ik dit dorpje zeker even mee pikken!:)

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Ubud op Bali is top!

  • Indonesië
  • Ubud
  • 02 December 2015

Een paar dagen Ubud als je op Bali bent is een ervaring die ik iedereen kan aanbevelen. Ik vond het een heel ontspannen stadje met een handige (en vooral hele mooie!) ligging om de bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken. Ook meer dan voldoende lekkere restaurantjes in Ubud!

Gereisd met vrienden
Reiziger icon


Heb jij een Ubud bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Ubud ervaring, reistips of reisverhalen.