Grensformaliteiten

Wanneer je niet langer dan drie maanden in Japan blijft, heb je geen visum nodig. Je paspoort moet wel geldig zijn totdat je terugkomt.


Reizen naar Japan

Wil je meer weten over reizen naar Japan?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Japan