Kroatië ervaringen

De Kroatië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Kroatië.

Er zijn 33 Kroatië ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,7
Totaalscore

33 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
6,0

Netjes land

Kroatië
Familiereis
05-08-2020

Netjes en schoon land. Over het algemeen helaas duur voor wat je krijgt. In ons geval in jachthavens en restaurants in de buurt van jachthavens. Ook de mensen lijken het tourisme zat te zijn. Dit kan natuurlijk ook gewoon pech zijn geweest voor ons.

Gereisd met gezin in juli 2020
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,0

Gezellige reis door Kroatie

Kroatië
Fly-drive met Corendon
11-02-2017

wij zijn in 2016 en jaren daarvoor in Kroatië geweest o(voorheen op het eiland Lastovo) en de laatste keer op het eiland Korcula. helemaal fantastisch. heen/terug met de auto en dit jaar misschien met het vliegtuig.
fijne mensen, goed eten, gastvrij, mooie natuur en vooral lekker zwemmen in de Adriatische Zee.
ontspannen bij leuke appartementen met vriendelijke eigenaren is helemaal top.

Gereisd met partner in september 2017
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
6,3

Kroatie in een notendop!

Kroatië
Groepsrondreis met Kras Reizen
11-02-2017

In korte tijd veel van het land kunnen zien. Soms wel wat langere reisdagen, maar overal werden de mooiste en meest bijzondere plekjes opgezocht.

Alleen gereisd in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,3

Geweldige rondreis door Kroatié, Istrië en Dalmatische kust.

Kroatië
Groepsrondreis met Kras Reizen
10-02-2017

Geweldige mooie steden bezocht met goed uitgekozen gidsen, zoals Pula, Split, Dubrovnik, Opatia en meer. Helemaal onderde indruk van de Plitvice meren. Pas geleden op facebook een winters filmpje gezien van deze meren en omgeving. Helemaal geweldig. De reisleidster en chaufeur waren geweldig. Zeker een aanrader om een week heerlijk te genieten en veel te zien en te denken, dat je 14 dagen i.p.v. 8 dagen deze prachtige rondreis hebt meegemaakt. een goede reisleid(st)er en chaufeur maken zo wie zo de helft van de reis een geweldige beleving door de kennis van het land. je kon ook nog bijboeken, om een paar dagen langer van de kust te genieten of van een van de geweldige steden.

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,7

Schitterende rondreis Kroatië van Porec naar Dubrovnick.

Kroatië
Groepsrondreis met Kras Reizen
09-02-2017

Super reis met een super reisleidster heel veel steden bezocht vooral Dubrovnick was super mooi.Dit land is super netjes en heeft een super mooie kustlijn.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,0

Familievakantie Kroatië

Kroatië
Familiereis
31-01-2017

Kroatië is een erg mooi en onderschat land. Ook voor kinderen is het er leuk. Je kunt veel in de natuur ondernemen en het massatoerisme valt nog mee.

Gereisd met gezin in augustus 2004
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,7

Prachtige rondreis Kroatië

Kroatië
Singlereis met Bolderman Excursiereizen
13-01-2017

Veel natuur, bos, mooei kust en prachtige grotten en leuke oude plaatsjes met smalle staatjes.

Alleen gereisd in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,5

Robijnen feest

Kroatië
Familiereis met TUI
10-01-2017

Met ons gezin van 8 personen naar Damatie in Kroatië gereisd om in de regio Zadar ons robijnen huwelijksfeest te vieren. Op het strand van Zaton hebben wij onze trouwgeloftes opnieuw uitgesproken.

Gereisd met gezin in juni 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,5

Kroatië; 1 woord: WAUW!

Kroatië
Autorondreis met TUI
19-01-2016

Vanuit een camping in Rovinj zijn we elke dag gaan touren en hebben prachtige gebieden gezien. De dorpjes in de buurt (Porec, en Rovinj zelf) zijn fantastisch om eens doorheen te lopen. Hoogtepunt van onze vakantie? Toch wel zeker de Plitvice watervallen. Ruim 3 uur rijden van Rovinj en we liepen door dit gebied in de regen en de hagel, maar zelfs toen was het nog geweldig. Het is zo fantastisch mooi! Ga je nog naar Kroatië? Ga met de auto of huur een auto daar. Er is zoveel te zien!

Gereisd met partner in augustus 2013
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,5

Kroatië, 1 woord: WAUW!

Kroatië
Autorondreis met TUI
19-01-2016

Vanuit een camping in Rovinj zijn we elke dag gaan touren en hebben prachtige gebieden gezien. De dorpjes in de buurt (Porec, en Rovinj zelf) zijn fantastisch om eens doorheen te lopen. Hoogtepunt van onze vakantie? Toch wel zeker de Plitvice watervallen. Ruim 3 uur rijden van Rovinj en we liepen door dit gebied in de regen en de hagel, maar zelfs toen was het nog geweldig. Het is zo fantastisch mooi! Ga je nog naar Kroatië? Ga met de auto of huur een auto daar. Er is zoveel te zien!

Gereisd met partner in augustus 2013
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,5

Super vakantie in Istrie, goed geregeld door Arke

Kroatië
Fly-drive met TUI
15-01-2016

Ik vond de excursie naar Venetië en de Plitvicemeren super! Daarnaast mooie cultuur in en rond Pula.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,0

Kroatië: een land vol verrassingen

Kroatië
Kampeerrondreis
12-01-2016

Met Trogir als uitgangspunt hebben wij de steden Split, Trogir, Zadar en Sibenik ontdekt. Verder bezochten we nationaal park Krka, de Plitvice meren en de hoofdstad Zagreb. Kroatië is zo ontzettend mooi! Mijn tip voor de steden is om vooraf te bedenken welke highlights je per stad echt wilt zien en om verder gewoon rond te dwalen door deze steden. Zo zijn ze op zijn mooist! Voor wie van natuur houdt, en eigenlijk ook voor de mensen die er niet van houden, zijn nationaal park Krka en de Plitvice meren een echte aanrader. De natuur is wonder mooi!

Gereisd met gezin in juli 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
9,0

Het onvergetelijke, zonnige en culturele Kroatië

Kroatië
Familiereis met D-reizen
11-01-2016

Ik ben in Kroatie naar vele standen geweest, Juli is dan ook een periode van lekker weer! Veel kleine markten bezocht en genoten van de 'kijken kijken niet kopen'-verkopers. Kleine dorpjes bezocht met veel cultuur, het is daar ontzettend mooi en er hangt een gezellige sfeer. Mensen zijn er heel erg open en genieten volop van het leven. Zou er zo nog eens naartoe gaan!

Gereisd met vrienden in juli 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
5,7

Land van ongeschatte waarde

Kroatië
Familiereis met TUI
10-01-2016

Ik ben geweest in de stad Rovinje. Dit is een onvoorstelbaar mooie plek met een grote haven. Een tweede ST. Tropez.

Gereisd met partner in juli 2011
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
6,5

Geweldig Kroatië

Kroatië
Familiereis met TUI
09-01-2016

Een heerlijke familievakantie in Kroatië. Wat een mooi en schoon land. Top All inclusive accommodatie geregeld via TUI. Wat hebben we genoten! Dit jaar gaan we zeker weer via TUI naar Kroatië!

Gereisd met gezin in juli 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,3

Porec Kroatië

Kroatië
08-01-2016

Zeer mooi en warm land. Het enige nadeel is dat je hier rots stranden hebt. Het eten is goed en de dorpen in de buurt en porec zelf doen erg gezellig aan. Ook kan je er leuke winkeltjes en markten bezoeken!

Gereisd met partner in juni 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
8,5

Geweldige familievakantie!

Kroatië
Familiereis met NRV Holiday
08-01-2016

Tijdens deze reis hebben we met een tent op een camping aan de kust beel plezier gehad! Het weer is heerlijk en de cultuur en het eten en drinken helemaal super! Tijdens de vakantie ook wat uitstapjes gedaan (echte aanrader) naar Plitvice Meren, Rovinj, Porec en Pula. Er is ontzettend veel te doen en te zien, maar even luieren op het strand is er ook heerlijk!

Gereisd met gezin in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,8

Mooi, bijzonder en gezellig

Kroatië
Autorondreis met ACSI Kampeerreizen
04-01-2016

Vooral de uitzichten waren erg mooi. We zijn in het deel Istrië van Kroatie geweest en hebben daar vooral veel kleine oude stadjes bezocht, wat erg leuk was om te doen.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,3

Kroatie (het Istrië-deel) vonden we erg leuk om een keer onze vakantie door te brengen maar geef ons maar Italie.

Kroatië
Familiereis met TUI
04-01-2016

De stranden, de leuke dorpjes en het nog ongerepte natuurgebied en natuurlijk het snorkelen was super leuk.

Gereisd met gezin in juli 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
5,2

Zeker een aanrader!

Kroatië
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
04-01-2016

Land met veel mogelijkheden. Je kan vanaf het vaste land veel eilandjes bezoeken die nog niet zo toeristisch zijn, voor de echte cultuurliefhebbers.
De stranden in Kroatië zijn wat minder, merendeels rotsstranden of gras.

Gereisd met partner in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
9,0

Stedentrip

Kroatië
09-03-2015

ik ben samen met mijn ouders een aantal steden af gegaan. Hieronder vielen steden in Kroatië, Italië, Spanje. Dit vond ik echt geweldig mooi om te zien, hoe de cultuur daar is en hoe anders het is vergeken met Nederland. Graag zou ik dit nogmaals samen met mijn vriend willen doen en daarvoor komt dit geld goed van pas!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,3

Istrie

Kroatië
08-03-2015

Kroatië is verassend mooi met de prachtige arena in Pula. Heerlijk eten ook!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,8

Ga naar Kroatië en beleef een veelzijdige topvakantie

Kroatië
08-03-2015

Tijdens mijn vakantie in Kroatië heb ik vooral genoten van het heerlijke weer, de veelal prachtige stranden en het geweldige eten. Ook is er qua uitstapjes voldoende te doen in Kroatië. Ik heb de mooiste herinnering aan de watervallen ( plitvice meren). Wat was het geweldig mooi en indrukwekkend om onder enorm grote watervallen te staan. Kroatië is met haar vele mogelijkheden een aanrader voor zowel jong als oud!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
9,5

Kroatië heeft alles

Kroatië
08-03-2015

prachtige natuur, elk plaatsje heeft cultuur, super groene kustlijn en fantastische lieve mensen.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8
7,0

Mooi land

Kroatië
06-03-2015

Kroatië is een van de mooiste vakantie bestemmingen in Europa. Leuke bevolking en prachtige natuur

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,5
Stranden
7,4
Steden
7,6
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
7,8

Heb jij een rondreis door Kroatië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Kroatië ervaring, reistips of reisverhalen.