Malediven ervaringen

De Malediven ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Malediven.

Er zijn 10 Malediven ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
9.3
Cultuur
7.9
Stranden
9.5
Steden
8
Eten & drinken
8.9
Activiteiten
8.8
8.7
Totaalscore

10 beoordelingen

9,2

Een culturele verrassing

🇲🇻 Malediven
Individuele rondreis met Kras Reizen
14-01-2017

denk dat we veel kunnen leren qua gast vrijheid.

Alleen gereisd in mei 2021
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
9,0

Een super snorkel en duiken trip in de beste bestemming!

🇲🇻 Malediven
10-01-2017

the most wonderful place on earth, specially because they are dissapearing under the sea rise!

Gereisd met partner in feb. 2017
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
8,3

Welcome to paradise | de Malediven

🇲🇻 Malediven
09-01-2017

De Malediven hebben altijd al bovenaan mijn bucketlist gestaan! Google het en je snapt waarom; eindeloze witte zandstranden met palmbomen, indrukwekkende lagunes en zo’n adembenemende heldere turquoiseblauwe zee dat je je afvraagt of dat wel echt kan zijn. Ik denk dat het één van de weinige bestemmingen is waar de plaatjes in reisgidsen niet overdreven zijn! Wat een paradijs. Ik heb gezwommen met wilde dolfijnen en gedoken met schildpadden. De onderwaterwereld is geweldig. Het was onvergetelijk. Nog dagelijks kijk ik terug naar mijn fotoalbum om even 5 minuutjes weg te dromen en even te ontsnappen aan het drukke leven. Super geregeld door Tenzing Travel!

Gereisd met partner in apr. 2016
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
5,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
9,2

Fantastische vakantie om nooit te vergeten

🇲🇻 Malediven
Familiereis met TUI
15-01-2016

Helemaal geweldig zou zo weer gaan dit is echt aan te raden voor iedereen wij zijn lekker op her resort gebleven omdat alles zo super was . Ook dankzij tui de reis was goed geregeld geen problemen mee gemaakt niks voortaan boek ik altijd bij tui nu net weer een vakantie geboekt bij jullie naar Curaçao toppie'

Gereisd met partner in aug. 2016
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
8,3

Zou geweldig zijn samen met mijn vriend. Zelf kunnen we dit nooit betalen helaas...

🇲🇻 Malediven
15-01-2016

Super mooie stranden dus een geweldige plek om volkomen tot rust te komen!

Gereisd met partner in mei 2016
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
7,0
9,8

Fantastische vakantie

🇲🇻 Malediven
Familiereis met TUI
11-01-2016

Alleen maar ontspannende activiteiten gedaan en gedoken. Prachtige zee gezien en elke dag heerlijk eten en genoten op het strand

Gereisd met partner in aug. 2015
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
10

Helemaal super

🇲🇻 Malediven
Familiereis met TUI
07-01-2016

Ik heb nog nooit zo iets gezien zo mooi strand zo geweldig echt een aanradar en betaalbaar.

Gereisd met partner in aug. 2010
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
4,7

Mooi strand en romantisch, maar snel saai

🇲🇻 Malediven
Individuele rondreis met TUI
06-01-2016

Aan het einde van een rondreis Sri Lanka een paar dagen op de Malediven geweest. Prachtig strand, ongelooflijk blauwe zee en geweldig veel visjes onderwater. Het uitzicht is prachtig. De stranden zijn zo wit dat ik mijn zonnebril nodig had om geen hoofdpijn te krijgen. Ook het eten was heerlijk op het Thulhagiri resort, maar toch verveelde het eea redelijk snel. Omdat de eilanden klein zijn is er weinig te doen boven water en dus was ik snel uitgekeken. Dit is wellicht op te lossen door te eiland hoppen. Hoe dan ook, het was toch fantastisch om meegemaakt te hebben. Het was een mooie afsluiter!

Gereisd met partner in mrt. 2014
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
3,0
Stranden
6,0
Steden
3,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
5,0
9,3

Meeru island een echte aanrader voor iets actievere vakantie

🇲🇻 Malediven
04-01-2016

Na een groepsrondreis door Sri Lanka zijn wij doorgevlogen naar de malediven om nog 7 dagen te relaxen. Wij hadden gekozen voor meeru island resort een jacuzzi water villa. Super mooie kamer, we hadden mazzel want wij hadden de laatste aan de steiger met vrij zicht de zee op. Prachtig! Meeru is een wat groter eiland relatief dichtbij de hoofdstad waardoor er meer te doen is dan op andere resorts de hoofdstad bezoeken is zeker aan te raden leuke stad met mooie vismarkt. Ook zijn wij in de submarine geweest echt fantastisch! We hebben ook nog het buureiland bezocht en gevist allemaal zeker aan te raden. Ook de spa op het resort is super! En uiteraard het snorkelen op het huisrif maar ook voor de deur van onze kamer was spectaculair! Wat is het rif mooi en wat een variatie aan vissen zwemt hier rond! Echt een droombestemming die je nooit meer wil verlaten. Het eten op het resort was ook heel goed en eigenlijk op alle keukens van de wereld geïnspireerd dus keuze genoeg voor iedereen. Ik zou wel iedereen die naar welk resort op de malediven ook gaat aanraden om all inclusive te nemen. Je bent dan goedkoper uit want je moet toch op het resort eten want je kan niet zomaar even ergens anders heen en los eten en drinken kopen is duurder dan vooraf AI boeken.

Ook nog mijn complimenten voor reisorganisatie tui voor het aanpassen van de reis naar onze wensen waardoor we de rondreis in groepsverband konden doen maar het einde van de reis anders konden maken. Alles was mogelijk en alles is ook prima geregeld alles gedurende de hele reis verliep prima!

Gereisd met partner in okt. 2014
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
9,5

Meeru island resort

🇲🇻 Malediven
30-09-2015

Als afsluiting van mijn rondreis sri lanka ben ik een week naar meeru island resort geweest. Er zijn bij dit resort bijzonder veel excursies te boeken wat mij persoonlijk erg aansprak aangezien je anders alleen maar aan het eiland gebonden zit. Prachtig koraalrif. Zelfs een zeeschildpad gezien met snorkelen op het huisrif. Ik had een huisje op het water en savonds kon ik heerlijk genieten van de haaien die om het huisje zwommen. Veel bijzondere kleurige vissen gezien. Dagje male gedaan de hoofdstad. Zeker een aanrader erg leuk. Ook nog een excursie gedaan in een onderzeeboot heel erg gaaf was dat. Ook heb ik nog een bezoek gebracht aam het buureiland van het hotel was ook best bijzonder. Als je aan komt vliegen is trouwens ook prachtig om al die koraal eilanden van boven af te zien. Prachtige natuur op de malediven.

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0

Heb jij een rondreis door Malediven gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Malediven ervaring, reistips of reisverhalen.