Nieuw-Zeeland ervaringen

De Nieuw-Zeeland ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Nieuw-Zeeland.

Er zijn 31 Nieuw-Zeeland ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,0
Totaalscore

31 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,0

We zijn al 5 keer in nz geweest en gaan zsm weer het mooiste land tot nu toe

Nieuw-Zeeland
Camperreis met WTC.nl Verre reizen
07-08-2020

stranden, regenwouden, rondvluchten, speedboot, gletchers, kauribomen, mount cooke wellington,abel tasmanpark milford sound, doubtfull sound scippers canyan

Gereisd met partner in november 2017
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,0

We zijn al 5 keer in nz geweest en gaan zsm weer het mooiste land tot nu toe

Nieuw-Zeeland
Camperreis met WTC.nl Verre reizen
07-08-2020

stranden, regenwouden, rondvluchten, speedboot, gletchers, kauribomen, mount cooke wellington,abel tasmanpark milford sound, doubtfull sound

Gereisd met partner in november 2017
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
5,7

In Nieuw Zeeland zie je alle moois van de wereld bij elkaar!

Nieuw-Zeeland
Familiereis met Riksja Travel
22-01-2017

De kracht van een reis door Nieuw Zeeland is dat in een paar weken bijna alle natuurwonderen van de wereld ziet : zee, gletsjer en regenwoud in 1 blik dat is echt uniek!

Gereisd met gezin in januari 2017
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,2

Het mooiste land ter wereld

Nieuw-Zeeland
Fly-drive met KILROY travels
21-01-2017

alle landen in 1 landjes. Vulkanen, fjorden, bergen, stranden, oerwoud, steden. Het is er allemaal en het is prachtig! hier kun je met gemak 3 maanden rondreizen en elke dag je verbazen over al het wonderschoon. Mensen zijn aardig en relaxed en het is makkelijk reizen. Alleen jammer dat het een eindje vliegen is...

Alleen gereisd in november 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
4,8

Het was echt awesome!

Nieuw-Zeeland
Familiereis met TravelBird
09-01-2017

Mount Maganui beklommen, op Lake Taupo gevaren, met dolfijnen gezwommen in Tauranga. Pinguïns gespot in Auckland. Supergaaf!

Gereisd met gezin in december 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
5,0

Wonderfull new zealand

Nieuw-Zeeland
Autorondreis met KILROY travels
22-01-2016

nieuw zeeland is een land vol diversiteit en met vele mooie natuurgebieden. Het land zit vol met natuur elementen die je alleen hier kunt zien. Bezoek de geisers van Rotorua en beleef dit met een Maori familie rondleiding. Vind Op het noorder eiland de Hot water beach waar je de warmte vanuit de aarde naar boven voelt komen bij eb. Vergeet niet met de boot naar het zuiden eiland te gaan, hier heb je het mooiste uitzicht! Zwem in Kaikoura met wilde dolfijnen, doe de pinguïn safari in akaroa en ga in een helikopter naar de gletsjer en volg de leiding onder het ijs! Alleen in nieuw zeeland is de zee zo dichtbij de bergen dat je in het water een foto maakt met de besneeuwde bergen op de achtergrond. Onderweg heb je adembenemende uitzicht punten die het rijden leuk maken!

Voor meer informatie kun je mij mailen!

Gereisd met partner in november 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
4,8

Overweldigende natuur

Nieuw-Zeeland
22-01-2016

Geweldige sfeer, moari cultuur, extreme sporten en fantastiche natuur. Het land heeft alle landschappen in 1 en je voelt je er meteen thuis.

Alleen gereisd in februari 2013
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,5

Noord en Zuid

Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis
22-01-2016

Rondreis door nieuw Zeeland gedaan. Begonnen in Auckland waar we de stad hebben verkend. Toen naar whangarai waar we een mooie boottrip gedaan hebben en gekampeerd. Door naar cao Reina het meeste noordelijke puntje van nieuw Zeeland. Werk terug naar Auckland en door naar Hammilton waar we een trip door grotten hebben geboekt waaronder de glowworm grot. Toen door naar Matamata, beter bekend als hobbiton, waar de shire ligt van lord of the rings. Toen door naar Tauranga en vanuit daar naar Rotorua, een plaatst waar het naar rotte eieren stinkt door de zwavel putten. Toen naar whakatane gereisd om een trip te doen naar White island, het vulkaan eiland. Toen naar Taupo en daar een boottripje gedaan om vervolgens door te gaan naar whanganui national park door naar New Plymouth en door naar Wellington en hebben we een lord of the rings tour gedaan. Om daarna door te vliegen naar het zuider eiland, Christchurch daar een campertje gehuurd en door gereden langs de kust, langs Kaikoura, Blenheim naar Nelson. Toen naar Abel Tasman national park gereden en door heen getrokken. Dit was heel erg mooi En moet je absoluut niet over slaan. Toen langs de West kust verder naar benden langs Punakaike ook wel de pancake rocks genoemd. Door naar de Franz Josef glacier waar we over heen gelopen hebben met een groep dag trip. Dit was adembenemend gaaf om te doen! zeker een aanrader. Toen weer door naar. Queenstown waar we een dag of 4 gezeten hebben om weer even te chille. Toen hebben we een trip naar de Milford Sounds gedaan dit was weer super mooi. Toen naar bluff gereden en vanaf daar langs de kust verder. Omdat we een verkeerde afslag namen kwamen we bij een plekje waar je kon surfen met wilde dolfijnen, die vinde de surfers namelijk heel erg interessant en kwamen echt verdomd dichtbij! Dus was zo gaaf om mee gemaakt te hebben, mocht je de kans hebben dit plekje heet Curio Bay. Hierna door naar Dunedin waar ze een hele grote chocolade fabriek hebben waar je rondleidingen kan volgen, heel leuk! Toen door naar Twizel een plekje waar we weer een lord of the rings tour gedaan hebben. En toen door naar lake Takepo waar we een mooie sterren trip gedaan hebben, dan ging je om middernacht naar het hoogste punt en daar hadden ze allerlei telescopen. Ook hebben we daar een paardrij trip gedaan en lekker naar de hotpools geweest. Vanuit hier weer terug naar Christchurch en daar eindigde onze reis. Zeker de moeite waard en er zijn nog zoveel meer dingen te doen en te zien maar ik probeer het kort te houden. Wat al niet echt gelukt is hihi

Gereisd met vrienden in januari 2012
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
5,2

Adembenemend Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
20-01-2016

Een busje gekocht en samen met een vriendin 3 maanden door het noorder en zuider eiland gereisd. Het was zeker de moeite waard het busje te kopen gezien we hem na 3 maanden voor hetzelfde geld weer verkochten! Zeker een aanrader omdat je zo geen geld kwijt bent aan het huren, wat flink in de kosten kan oplopen. De weg van Christchurch naar Mount Cook mag absoluut niet gemist worden. Het mooie uitzicht op het blauwe meer Lake Tekapo met op de achtergrond Mount Cook met zijn besneeuwde bergtoppen is adembenemend mooi!

Gereisd met vrienden in oktober 2013
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,3

Een avontuurlijke, actieve reis door prachtig nieuw-zeeland.

Nieuw-Zeeland
08-01-2016

Het land maakt zichzelf bijzonder door de vulkanen, prachtige bergen, vele grote watervallen, helderblauwe zeeën, meren en zeer vriendelijke bevolking. Als je op straat loopt en om je heen kijkt, zullen mensen je geheid aan spreken met de vraag of ze je ergens mee kunnen helpen. Vooral de Tongariro-crossing is een aanrader, hiken door het gebied waar de lord of the rings is opgenomen...maar ook het noordelijkse puntje bay of islands met zijn eilandjes, orka's en dolfijnen en cape reigna waar twee zeeën samen komen zijn aanraders. Iets zuidelijker op het noordereiland bevinden zich de in rots uitgesleten witte gevaartes zoals de cahtedral cove zich, met daarbij de stranden waar even graven voor heet water wat naar boven komt zorgt...ook erg mooi. Op het zuidereiland kun je gletsers beklimmen bij Franz Josef en Fox Glacier (al zijn de meest toeristische gletsers helaas niet meer zo mooi blauw en schoon), en de uitgesleten pancakerocks met zijn zeehonden bewonderen bij Greymouth. En mocht je gaan moet je zeker het geweldig gezellige plaatsje Queenstown bezoeken, al is het niet voor ontspanning aan het meertje dan is het voor skydiven, bungeejumpen, of rodelen in het land van de extreme sporten!
Het leven in Nieuw Zeeland is iets duurder dan het onze, maar ten opzichte van australie iets goedkoper en in zo'n 6 weekjes geheel te bereizen met een hop on hop off bus of een camper! Zomertijd daar heeft de voorkeur, in de overige seizoenen zijn plotselinge regenbuien of koude wind niet ongewoon!

Alleen gereisd in november 2011
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,8

Een waanzinnig mooie rondreis door noord en zuid Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland
Autorondreis met WTC.nl Verre reizen
08-01-2016

Nieuw-Zeeland zou ik aan iedereen aanraden. Het is een prachtig mooi land en er is voor iedereen iets. Voor de avonturiers kun je met wilde dolfijnen zwemmen, je kunt er skydiven, raften, hiken (wij hebben een vulkaan beklommen, Tongariro Alpine Crossing) en nog veel meer spannende dingen doen. Voor de wat rustigere vakantiegangers kun je kleinere wandelingen maken, watervallen bekijken, in plaats van zwemmen met- kijken naar dolfijnen) en nog veel meer.
Gemixte activiteiten: je kunt kennis maken met de maori, de set van de hobbit bezoeken en veel meer.
Ik heb er de tijd van mijn leven gehad en hoop ooit nog terug te kunnen gaan.

Gereisd met partner in april 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,0

Het geweldige Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland
08-01-2016

Ik ben voor 5 maanden naar Nieuw-Zeeland gegaan, om daar stage te lopen. Ik heb mijn tijd voornamelijk door gebracht op het eiland Tiritiri Matangi (echte aanrader), maar natuurlijk ook gebruik gemaakt van deze gelegenheid om een beetje rond te reizen. Je gelooft je ogen niet als je door de mooie natuur en de overweldigende landschappen loopt. Ik ben met de bus van auckland naar queenstown gegaan. Super manier om in je eentje van A naar B te komen. Ik raad nieuw zeeland zeker aan. Buiten de geweldige omgeving staat nieuw zeeland ook bekent als een van de meest avontuurlijke plekken op aarde, met super activiteiten om een adrenaline kick te krijgen terwijl je van de omgeving geniet. Daarnaast is het ook een heel veilig land voor als je alleen wilt reizen. Ik voelde me erg veilig

Alleen gereisd in september 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
7,7

NZ- uitzichten die je nooit van te voren gedacht zou hebben.

Nieuw-Zeeland
Autorondreis met KILROY travels
08-01-2016

Voor dat je op reis gaat doe je Research. Dan zwijmel je weg op Google over hoe je trip er uit gaat zien. Maar als jij dan daadwerkelijk op die ijs-top, berg-top, cliff, op het strand, naast pinguïns, zeeleeuwen of walvissen kijkt, kun je je ogen niet geloven. Het allermooiste land wat ik persoonlijk gezien heb. Er zijn talloze activiteiten (gratis en betaald), je gaat van sneeuw naar strand en van the hobbit naar walvisspotten. De bevolking lijkt erg Europees en komt vertrouwd over.

Houd jij van een beetje back2basic? Ben je avontuurlijk? Dan hoort Nieuw Zeeland met stip op nummer 1 te staan op je Bucket list!

Gereisd met partner in februari 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,7

Het land van de kiwi's

Nieuw-Zeeland
Individuele rondreis met KILROY travels
07-01-2016

Busreis gemaakt door Noord en Zuid eiland van Nieuw-Zeeland. Grotere steden als Auckland, Wellington en Queenstown, en kleinere steden als Wanaka en Taupo bezocht. Een kiwi (diertje) gespot, gekanood, kennisgemaakt met de Maori cultuur, de Tangariro crossing bewandeld, gletsjer Fox Glacier getrotseerd en veel nieuwe vrienden gemaakt.

Alleen gereisd in januari 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,0

Fantastische rondreis door Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland
Groepsrondreis met Sawadee
04-01-2016

Nieuw-Zeeland is een fantastisch land om rond te reizen: zoveel verschillende landschappen in één (groot!) land. Ik zou zo weer terug gaan!! Het zwemmen met dolfijnen en het wandelen op de gletsjer na daar met een helikopter te zijn afgezet, zijn de hoogtepunten geweest. Onvergetelijk!!

Gereisd met partner in december 2005
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,3

Een jaar reis om nooit te vergeten

Nieuw-Zeeland
08-03-2015

Ik heb een jaar gereist door Nieuw Zeeland en veel nieuwe vrienden gemaakt. Heb met kiwi fruit gewerkt, met alle vogels die Nieuw Zeeland bezit, waaronder de kiwi en de mooie natuur kunnen bewonderen op beide eilanden. Ik zou het zeker weten aan mensen aanraden, heerlijk effe ergens anders en omdat beide eilanden vele verschillende natuurfenomenen bezitten is het zeker een bezoekje waard

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,3

The awesome kiwi's

Nieuw-Zeeland
08-03-2015

Nieuw Zeeland is het mooiste eiland van de wereld omdat het zo divers is. Je hebt er de mooiste stranden, de beste hikesites, de meest indrukwekkende landschappen en zeer vriendelijke mensen.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,7

Adembenemend mooi

Nieuw-Zeeland
05-03-2015

Met een huurauto rindgetourd over beide eilanden. Noord hele mooie en bijzondere vulkanische gebieden, veel gehiked. Zuid zulke mooie natuur! Cruise in doubtfull en milford sound, zwemmen met dolfijnen, walvissafari, gletsjer tocht en naar gloeiworm grotten geweest. zeehonden/pinguins/zeeleeuwen gezien.

Zoveel verschillende natuurgebieden in 1 land bij elkaar, prachtig

Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,2

Om nooit te vergeten

Nieuw-Zeeland
05-03-2015

Heb een campervan gekocht en zijn heel de west kust, red centre en de oostkust rondgereden. Later ook tasmanie nog gedaan. Veel tours gedaan in de oostkust (whitsundays, frasier island, noosa kayak, rafting and skydiving) and lots of hiking.

I LOVED IT!!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,5

Het magische land

Nieuw-Zeeland
04-03-2015

Na een stage ben ik gaan rondreizen. Van Cape Reigna tot Christchurch. Echt veel gezien en gedaan. De cultuur en natuur zijn prachtig! Elke keer als ik het erover heb raad ik het iedereen aan om heen te gaan. Wil zeker ook terug!

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,0

Geweldig prachtig land!!!!

Nieuw-Zeeland
03-03-2015

3 maanden geweest voor boerderijwerk. Hier door veel van de cultuur leren kennen. Het was een geweldig avontuur!!! Nieuw Zeeland is een prachtig land. Onbeschrijvenlijk mooi. Heel veel gezien, mooie kust. Een ander voorbeeld Rotorua dat is ook weer iets unieks. Leuke activities zoals raften. Nieuw Zeeland is een bestemming waar je geen seconde spijt van krijgt!

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,0

Fantastisch land aan de andere kant!

Nieuw-Zeeland
03-03-2015

We zijn het zuidereiland rond geweest en hebben genoten van alle verschillende streken die je dan tegenkomt. De Pancakes, Milfordsound, onderwater grotten bij laag water en nog zoveel meer. Gewoon nog een keer terug voor het noordereiland. Nieuw Zeeland is een land die je met eigen ogen gezien moet hebben, het is de reis absoluut waard.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
9,2

Een wonderbaarlijk avontuur door Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland
03-03-2015

elke kilometer die je rijdt zie je weer wat anders, veel natuur en cultuur op een vierkante kilometer! Je blijft je verbazen.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,3

Rondreis Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland
03-03-2015

Op rondreis door Nieuw Zeeland, zelf met de 4x4. Fantastisch wat een leuke dorpjes en steden. Overweldigend is de ongerepte en wonderschone natuur. Neem vooral een boottocht door een van de vele fjorden en kijk uit naar dolfijnen en zeeleeuwen of zelfs pinguins. Waag ook een bungeejump en een tocht met de shotoverjet. Genoeg te beleven in dit prachtige land.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0
8,2

Het land waar ik later naar emigreer.

Nieuw-Zeeland
03-03-2015

Vorig jaar heb ik een rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt en daadwerkelijk bijna alles gezien. Niets waar ik spijt van heb. Mooiste reisbestemming ooit. Ik kan niet wachten tot het afronden van mijn masters, zodat ik daar naar toe kan emigreren.
Absolute tip: met een camper een rondreis maken over het zuider-eiland. Hoe de natuur zich daar afwisselt, is adembenemend.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,2
Stranden
7,9
Steden
7,0
Eten & drinken
7,6
Activiteiten
9,0

Heb jij een rondreis door Nieuw-Zeeland gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Nieuw-Zeeland ervaring, reistips of reisverhalen.