Grensformaliteiten

Je hebt geen visum nodig om Nieuw-Zeeland te bezoeken (als je verblijf korter duurt dan drie maanden), maar wel een geldig paspoort dat tot minimaal drie maanden na de terugreis geldig is.


Reizen naar Nieuw-Zeeland

Wil je meer weten over reizen naar Nieuw-Zeeland?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Nieuw-Zeeland