Portugal ervaringen

De Portugal ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Portugal.

Er zijn 55 Portugal ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,0
Totaalscore

55 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,8

Portugal op eigen gelegenheid

🇵🇹 Portugal
Autorondreis met TUI
10-02-2017

Vanaf het Noorden tot aan het Zuiden was Portugal een verademing! Zowel qua natuur als cultuur en de bijzonder aardige en correcte Portugezen. Het gevoel van Schoonheid in alles met een grote S overviel mij gewoon.

Ik heb een soort van rondrit gemaakt en veel contact gehad met de Portugezen. Portugees vind ik een moeilijke taal, maar de Portugezen zijn over het algemeen goed in Engels. Natuurlijk is het erg leuk als je probeert de taal te begrijpen en te spreken. Dat wordt ook echt op prijs gesteld en zodra je in het contact gaat zijn ze bereidt je de mooiste plekken te laten zien of op te wijzen die er zijn.

Aanbeveling is Porto en dichtbij Porto het Gaia Park. Verder qua steden en bezienswaardigheden de lijn van Nazaré naar Tomar. Prachtige overblijfselen van cultuur en bijzonder hoe men omgaat met het erfgoed van prachtige kunst in het groot en in het klein en daarbij de betrokkenheid van de natuur. Zowel in kerken, kastelen tot aan stationshallen, winkels, gevels en wat je je maar bedenken kunt. Over het algemeen is het allemaal echt mooi en is het dat niet, dan zijn ze het in ieder geval van plan. De Portugezen doen er veel aan hun authentieke gaves terug te halen en dat is ook te zien in het handwerk wat overal zichtbaar is. Niet alleen in de textiel en keramiek, maar ook in het verbouwen van gewassen en zoveel meer. En daarbij zijn ze niet ouderwets, maar laten ook zien dat ze mee gaan in de stroming naar nieuwe ideeën, zonder zichzelf kwijt te raken.

De bergketens in het Oosten van het land zijn ook erg bijzonder om te voelen, te proeven bijna. De prachtige rotsen en de wijsheid die er in ligt verborgen. Overigens is de natuur overal mooi, van Noord naar Zuid en Oost naar West of in welke volgorde je dit ook wilt bereizen.

Bij Evora ligt een bijzondere stenencirkel welke ook de moeite waard is. Een bijzondere sfeer waar mensen die gevoelig zijn een heleboel oude informatie op kunnen pikken.
En zo zijn er zoveel plekken die de moeite waard zijn.

Een land om vooral in het latere voorjaar te ontdekken, omdat het dan qua temperatuur fijn is om dit soort bezoeken te doen. Vooral als je ook veel gaat lopen in steden en/of natuur.
Wil je zon, dan kun je dan beter in het Zuiden zijn rond deze periode. Voor mij is dat later in het seizoen niet aantrekkelijk, want dat vind ik te druk. Maar iedereen mag dat natuurlijk zelf bepalen.

Een extra aanrader is reizen langs of over de rivier de Guadiana, tussen Spanje en Portugal in. Bijzondere dorpjes, cultuur en natuur. Ook hier weer uiterst aardige mensen te vinden als je in het contact wilt.

Qua overnachtingen kun je alle kanten op. Er zijn vrij goedkope hostels die echt basic goed zijn. Eenvoudig en toch ook weer van van alles voorzien. Natuurlijk zijn er ook de duurdere hotels en motels. Campings en camperplaatsen. Voor ieder wat wils.

En dat allemaal in een land dat niet eens zo groot is, maar waar je het gevoel behouden kunt van ruimte, schoonheid en een soort van lichtheid van adem halen.

Ook een land wat ruimte biedt aan nieuwe projecten doet wat betreft wonen, werken en leven. Een land van de toekomst.

in maart 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,2

De Azoren: een paradijs!

🇵🇹 Portugal
Wandelreis met TUI
10-02-2017

De Azoren hebben mij verrast! Wat een prachtige, idyllische bestemming. Hou je niet van feesten en uitgaan, maar wel van natuur, cultuur, lekker eten en actieve activiteiten, ga dan zeker eens naar de Azoren. Wij verbleven op Sao Miguel (het grootste eiland van de Azoren) en hebben in 8 dagen het hele eiland rondgereden. Van Ponta Delgada (hoofdstad) tot Furnas en van kanoën op das Sete Cidades tot zwemmen op het mini eilandje Vila Franco do Campo. En alles is betaalbaar. Het rijden gaat er makkelijk, goede wegen en je kunt er gemakkelijk een auto huren (voor zo'n 300-400 euro per week inclusief tom tom en de hoogste verzekering. Overal leuke eettentjes, veel pastagerechten, maar ook veel zeegerechten daar het een eiland betreft. De reis (hotel en vliegen) koste ons 1350 voor 2 personen. Deze bestemming is denk ik vooral leuk voor stellen met een leeftijd ouder dan 24 +/-. Mensen die willen uitgaan kunnen beter een andere bestemming opzoeken. Daarnaast is het weer wisselvallig. Wij waren er in juli en augustus en toen was het prima weer: de eerste dag wat druppels regen maar de andere dagen 22-30 graden. Daarna is het hotel Talisman (Ponta Delgada) een grote aanrader, top hotel en niets op aan te merken. Goed ontbijt, heel erg vriendelijk personeel en voor paar euro per dag (5 geloof ik) een eigen parkeerplaats (afgesloten met garagesleutel e.d.). De hotelkamers zijn erg groot, 3 ruimtes + een balkon.

Gereisd met partner in juli 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
9,0

Algarve, daar is voor iedereen wat te genieten !

🇵🇹 Portugal
Familiereis met Corendon
09-02-2017

Praia de Oura, op loopafstand van strand en veel goede eetgelegenheden. Makkelijk met treintje naar Albufeira. Met auto is de Algarve met z'n mooie steden en stranden goed te bereiken. Aanraders: o.a. Lagos, Silves, Estoi en Tavira. Om te relaxen top locaties genoeg. Ga ook naar kleine galeries voor kunst van plaatselijke bewoners, erg mooi. Bezoek het Circuit Portimão, zeker als er wat te doen is.

Gereisd met partner in augustus 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
10

Even heerlijk genieten van het lekkeren eten en van de natuur van Portugal

🇵🇹 Portugal
Familiereis met Kras Reizen
09-02-2017

ik heb zoveel mooie dingen mee gemaakt maar het mooiste en indrukwenkents was toch wel de watervallen in Brasil dat was geweldig Iquacu falls

Gereisd met partner in oktober 2017
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,2

Albufeira

🇵🇹 Portugal
31-01-2017

Albufeira heeft een oud en een nieuw gedeelte. Persoonlijk vond ik het oude gedeelte veel leuker en je kunt er ook beter eten. Wij hebben een auto gehuurd en zijn het eiland rondgereden, dit was erg leuk en je ziet zo veel meer van de omgeving!

Gereisd met partner in juli 2011
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
6,8

Eiland-hoppen op de Azoren

🇵🇹 Portugal
Fly-drive met Kras Reizen
30-01-2017

Bent u een natuurliefhebber, houdt u van wandelen, dan is een reis naar de Azoren zeker aan te bevelen. Kras verzorgt diverse varianten. Het leukste is om meerdere eilanden te bezoeken, omdat de eilanden onderling verschillen. Daarnaast zijn de eilanden klein en de hoofdsteden van de eilanden naar nederlandse maatstaven een groot dorp. Anders gezegd; een aantal dagen op een eiland volstaat.
Maar wat het meest blijft hangen is de adembenemende vergezichten, de vele hortensia's en al het groen!

Gereisd met vrienden in juli 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,0

Portugal

🇵🇹 Portugal
Familiereis
29-01-2017

Portugal was een hele mooie vakantie. Lieve mensen lekker eten.
Het strand was prachtig en de natuur om er te komen per poot. Prachtig. De plaatsen eromheen die je met de trein kan bereiken. Oude gebouwen.
Vooral de sfeer om bij de mensen te mogen eten die daar wonen. Zo gastvrij.
Hopen dat we met de reischeque mogen winnen en terug kunnen gaan.

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
6,8

Een geweldige natuur /excursiereis op Madeira

🇵🇹 Portugal
22-01-2017

Bergen en dalen, hoogten en diepten, indrukwekkend zee en natuurschoon. Vriendelijke en gastvrije mensen. Heerlijke temperaturen mooie kleuren een land om niet snel te vergeten.

Gereisd met partner in januari 2017
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,2

Azoren een echte aanrader voor natuurliefhebbers en speciale aanrader voor fans van walvissen en dolfijnen

🇵🇹 Portugal
Fly-drive met D-reizen
21-01-2017

De eilandengroep de Azoren is nog niet verziekt door het massa toerisme en ligt midden in de Atlantische Oceaan! De eilanden, allemaal van vulkanische oorsprong, behoren tot Portugal maar liggen hier zo’n 1148 km van vandaan. De Azoren zijn de ideale locatie voor een ontspannen natuurvakantie, erg toeristisch is het hier namelijk niet. Op de Azoren vind je niet veel stranden maar wel kun je er bijvoorbeeld terecht voor allerlei buiten- en watersporten zoals zeilen, surfen en duiken. Bovendien is de natuur op de eilanden prachtig. Wij zijn op het hoofdeiland Sao Miquel geweest en hebben daar met een gehuurde auto het eiland verkend. De voornaamste reden voor ons om er heen te gaan was de combinatie van prachtige natuur en één van de beste mogelijkheden van Europa om te whale watchen. Als walvisliefhebber mijn hart er kunnen ophalen en diverse keren de zee op geweest. Het eiland is prachtig, vulkanische meren, groene heuvels, watervallen, rotsen ,en natuurlijk de zee. Kortom ik hoop zeker nog een keer terug te gaan.

Gereisd met vrienden in september 2008
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,8

Prachtig Portugal

🇵🇹 Portugal
Individuele rondreis met Kras Reizen
14-01-2017

Met Kras naar Lissabon en hotel in Cascais geboekt, heerlijke stad met leuke eettentjes. Met eigen auto rondgetrokken en aanrader: Sintra...Wouw, wat veel moois is daar. De tuin met de verborgen put, het kasteel op de berg ( heengaan als de weersvoorspelling goed is, nu mistig helaas). Makkelijk om naar Lissabon te gaan vanuit Cascais met de trein en daar cultuur genoten. Super reis

Gereisd met partner in september 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
9,2

Indrukwekkende rondreis

🇵🇹 Portugal
Groepsrondreis met Kras Reizen
13-01-2017

Een geweldige rondreis gemaakt, Spanje en Portugal. Een fantastische chauffeur/reisleider Michel Seegers die zoveel informatie gaf dat het de reis compleet maakte. Veel gezien, prachte steden en de natuur was fantastisch mooi. Goede hotels, de ene wat beter dan de ander, idem met het eten. Maar prachtige kerken bekeken en goede rusttijden. Niet te lang rijden. Michel wist ook de goede plekken om te stoppen waar je lekker kon eten. Een mooie ervaring van een avond uit met een Fado zangeres en dansers. Een enorm gezellige groep. Ook was ik jarig en Michel had de ene verrassing na de andere en een prachtige en lekkere taart. Alle lof. Een gouden chauffeur/reisleider. Drinken in de bus werd ook goed verzorgd. Alleen de laatste dag was een lange dag in de bus. Die zou misschien in 2 dagen kunnen. Het was wel een goed hotel met uitstekend eten. De volgende reis is zeker weer met Kras want ik was erg in mijn sas met deze reis.

Alleen gereisd in mei 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
9,8

Een reis naar Madeira.

🇵🇹 Portugal
09-01-2017

Madeira, daar wilden we wel eens rondkijken, 2 x geweest en bijna op het zgn Nonnendorp na alles gezien. Madeira is zeker een aanrader. We hadden via Kras een gigantisch hotel, tegenwoordig heet het Vidamar resorts, de tweede keer kenden ze ons al en we kregen zo hoog mogelijk een kamer, wat we ook graag wilden. Gelijk de eerste keer na dagen gezocht te hebben kwamen we er achter dat we gelijk hadden, via Kras was de reis, honderden euro's goedkoper, dan via een ander reisburo. En dat is prachtig, want de behandeling blijft hetzelfde, je hebt alleen meer geld over om te besteden, wat wij dus ook aan een huurauto hebben gedaan en het hele eiland zijn rond geweest. Schitterend, de natuur, prachtig, de zee, de huizen, de mensen, ontzettend mooi en vriendelijk. Eigenlijk te veel om op te noemen en daarom zijn we dus een jaar later gewoon nog een keer geweest, zelfde hotel en weer met Kras. Het Nonnendorp is er nooit meer van gekomen, door het plotselinge overlijden van mijn man. Het stond nog wel op de lijst.

Gereisd met partner in juli 2009
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,3

Een ontspannen reis door portugal

🇵🇹 Portugal
Singlereis met Corendon
09-01-2017

De natuur is rustgevend, cultuur is rijk, de bevolking vriendelijk en behulpzaam

Alleen gereisd in september 2017
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
9,0

Heerlijk de kerstdagen doorgebracht in Porto

🇵🇹 Portugal
09-01-2017

Wij hebben heerlijk gegeten en door de stad geslenterd. Veel port geproefd en een treinreis langs de Douro gemaakt.

Gereisd met partner in december 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
4,7

Madeira: Eiland vol afwisseling

🇵🇹 Portugal
Fly-drive met Kras Reizen
09-01-2017

Madeira, het bloemeneiland. Maar zoveel meer. Prachtige bloemen, planten en bomen! Maar ook schitterende wandeling, bossen, ruige kusten, bergen, heerlijk eten, een leuke hoofdstad en fijne kleine visserdorpjes. En zelfs een verdwaald prachtig strandje! Alles op rij-afstand.

Gereisd met partner in september 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,3

Azoren Sao Miguel

🇵🇹 Portugal
Fly-drive met TUI
21-01-2016

De Azoren; Adembenemende natuur, een goede plek voor een actieve huwelijksreis. De grote verscheidenheid aan bloemen en planten zorgt ervoor dat de wandelingen heel divers zijn. Het klimaat is heerlijk voor een actieve vakantie, s avonds koelt het lekker af zodat je een goede nachtrust hebt. We hebben een excursie gedaan met een Rib boot, een potvis gezien en de golden dolphins, een bijzondere ervaring. Ook hebben we gedoken, dit was voor ons de eerste keer, door de goede begeleiding van Scuba fish hebben we maximaal kunnen genieten van de fraaie onderwaterwereld in alle rust van fraaie kleuren.
En last but not least voor het bezoeken van een theeplantage hoef je niet perse naar Azie! De Azoren is op steenworp afstand, een ideale bestemming voor een vakantie van 8 dagen.

Gereisd met partner in juli 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,0

Vakantie Portugal

🇵🇹 Portugal
19-01-2016

Ik vond de grotten en stranden prachtig. Ik heb veel sport activiteiten gedaan. De mensen zijn relaxed en het eten is heerlijk.

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,3

Portugal: hét land dat voor iedereen iets te bieden heeft!

🇵🇹 Portugal
Individuele rondreis met TUI
15-01-2016

Een vriendin en ik besloten dat de eerste keer op vakantie zonder ouders een avontuurlijke reis moest worden! Een beetje spannend was het wel, daarom besloten we de eerste accommodatie in Portugal met TUI te boeken en vanuit daar op eigen houtje verder door het land te reizen. Portugal heeft een prachtige natuur en als dierenliefhebber is er meer dan genoeg te zien! Ga naar Ria de Formosa, een prachtig natuurgebied waar je dolfijnen kunt spotten en een dagje op een onbewoond eiland kan doorbrengen. Portugal is er voor iedereen: je vermaakt je prima op de prachtige stranden (breng wel zonnebrandcreme mee!), maar biedt ook genoeg alternatieven voor de wat sportievere medemens. Surfen is immens populair in Portugal en gezien de afwezigheid van haaien in Portugal was het voor mij de perfecte plek om te leren golfsurfen. Maar ook mountainbiken (of paardrijden) door de ruige natuur, zeekayaken door de grotten in Lagos of een bezoekje aan het hondenasiel om met medewerkers de asielhonden uit te laten maakten dit een onvergetelijke vakantie! Het heeft mijn 'wanderlust' in elk geval flink wakker geschudt.

Gereisd met vrienden in juli 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
6,7

Heerlijke vakantie

🇵🇹 Portugal
Familiereis met Corendon
12-01-2016

We zijn dit jaar naar Albufeira geweest.Je kan heerlijk langs het strand lopen of op het strand een betje met parsalon huren of gewoon met je handoekje gaan liggen.Op het strand zijn er verschilende activiteiten tedoen.Je kan heerlijk in Albufeira uit eten gaan er is voor ieder wel wat er zijn hele leuke gezellige tarasjes met life muziek voor jonge lui is er disco.Er is elke 1 en 3 dinsdag in de maand zigeunermarkt bij het bustation in Albufeira.Overal zitten ook supermarkten zoals lidl .Als je een auto huurt wat ik zeker aanraad als je in Portugal bent kan je de binnenlanden in of langs de mooie kust rijden naar het uiterste puntje van Portugal.Er is voor iedere wat wils of je nou jong of op leeftijd bent.Ik zou het zeker aanraden.Dus voor de geene die naar Portugal gaan En hele fijne vakantie vast.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,5

Belo Porto!!

🇵🇹 Portugal
Groepsrondreis met TUI
12-01-2016

Super mooie stad, super lieve mensen, super lekker weer (voor november)
Veel van de stad gezien, veel rondgelopen, zelfs een school bezocht.
Heel anders dan hier in Nederland, maar echt GE-WEL-DIG.

Gereisd met partner in november 2013
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
9,0

Een super city trip gehad in Lissabon

🇵🇹 Portugal
12-01-2016

Lissabon is een hele romantische stad. Er zijn heel veel leuke dingen te doen zonder dat je wordt omver gelopen door massa toerisme. De stad heeft 7 heuvels dus er zijn heel veel romantische uitzichten over de stad. Klimaat en eten is heerlijk! Ook Sintra is een echte aanrader

Gereisd met partner in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
7,8

Verrassend mooi land! 'Horizon verbreeder'

🇵🇹 Portugal
Singlereis met TUI
09-01-2016

Ik ben in 2012 met een individual pupil mobility program naar Portugal gegaan voor 4 maanden in de stad Leiria. Het was geregeld vanuit mijn school en het was uiteindelijk tot nu toe een van mijn mooiste, leukste ervaring van mijn (jonge) leven. In die 4 maanden heb ik in het huis gewoond van een heel lief gezin en écht de cultuur kunnen snuiven. Cultureel kunnen eten, maar ook af en toe lekker kunnen genieten aan het strand met mijn gast-broer. Na 2 jaar ben ik weer terug gegaan met mijn ouders op vakantie om nog meer van Portugal te zien. We zijn van noord naar zuid gerezen. Eerst langs mijn gast-familie, waar het weer vertrouwd voelde en waar wij heel gastvrij opgevangen zijn :-) Prachtig verschillende gebieden en bepaalde steden bezocht. Lissabon was een bijzonder mooie stad, waar we te voet een rondleiding door hebben genomen. Na Lissabon zijn we verder gerezen om een beetje te relaxen aan de Algarve waar kennissen van ons woonde. Het binnenland is wat minder mooi dan in het noorden, wat meer 'dor'. De stranden zijn wel super mooi en je kan heerlijk zwemmen in de Atlantische Oceaan. Het is een mooi land met prachtige natuurgebieden (o.a. Sintra (bij Lissabon)), fijne stranden en leuke/warme mensen! Echt een aanrader!

Gereisd met gezin in september 2012
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
10

Portugal het mooiste gevolg van de oerknal!

🇵🇹 Portugal
09-01-2016

Culinair, de bewoners, de rotsen , de branding , de steden , de havens , het vertier.
Bij ons zo geliefd.Wij hebben daar altijd plezier

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
6,5

Feestvakantie

🇵🇹 Portugal
09-01-2016

Naar albufeira geweest, prachtig. En heel mooie uitgaansgelegenheden

Gereisd met vrienden in juli 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0
8,0

Lissabon

🇵🇹 Portugal
08-01-2016

Prachtige stad met mooie cultuur. Op iedere hoek van de straat zit een bakkerij. Probeer de pastei de nata, een typisch Portugese lekkernij. Hou je van shoppen, ga naar shopping center Colombia. Je kunt de stad en bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken met de metro. Tip: op de roof top van het Sheraton hotel heb je uitzicht over de gehele stad en ze hebben er heerlijke cocktails.

Gereisd met partner in januari 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,0
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,0

Heb jij een rondreis door Portugal gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Portugal ervaring, reistips of reisverhalen.