Schotland ervaringen

De Schotland ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Schotland.

Er zijn 14 Schotland ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
8,7
Cultuur
7,9
Stranden
5,4
Steden
7,5
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,8
7,5
Totaalscore
14 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
7,2

Een hele beleving

  • Schotland
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met SRC Reizen
  • 19 January 2017

De omgeving natuur de mensen

Gereisd met vrienden in mei 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
6,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

8,2

Een fantastische rondreis door imponerende en overweldigende natuur, met een garnering van oude kastelen.

We maakten een hotelrondreis vanuit Ijmuiden en New Castle gelijk naar het noorden, door de prachtige hooglanden en langs veel logs. We hebben stadjes bezocht , kastelen, een wiskey stokerij en een van de eilanden. We hebben havens gezien, over kliffen gelopen, bergen beklommen, door bossen gereden. We hebben rendieren gespot, zeehonden en veel soorten vogels. We hebben aardige mensen ontmoet, we hebben gezongen in een koor met verder alleen schotse deelnemers en muzikanten. We hebben het noorderlicht gezien.
We genoten van de rustmomenten, het eten, de lekkere drankjes, de authentieke hotels en het heerlijke braekfast. We hebben een topvakantie gehad met erg veel zon, gematigde temperaturen, een beetje regen en frisse wind.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,0

Droombestemming schotland

  • Schotland
  • Familiereis Familiereis
  • 13 January 2017

We zijn naar Skye geweest. Verder hebben we in Inverness gewinkeld, hebben legio zeehonden gezien en hebben een berg beklommen. Maar alleen al de natuur rondom ons vakantiehuis was adembenemend, waarom we dan ook veel bij het huisje gebleven zijn.

Gereisd met vrienden in augustus 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
5,0
Stranden
8,0
Steden
6,0
Eten & drinken
4,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,6

Prachtig land, 1300km gereden in 10 dagen, overnachtingen bij b&b.

We zijn begonnen in Berdeen en vervolgens het bovenste gedeelte rondgereden. De bloeiende brem langs de kant van de wegen waren prachtig en roken heerlijk. De smalle en zeer rustige wegen liepen door geweldige natuurgebieden. Onderweg schapen tegen gekomen en bovenop de heuvel een rode telefooncel.
We sliepen elke nacht in een andere b&b. Hierdoor vele echte Schotten ontmoet die erg gastvrij waren.
De reis eindigde met 3 dagen Eddinburg. Wat is heet prachtige stad met een mooi oud centrum rondom het kasteel. We hebben een buskaart gekocht waarmee je de hele dag in en uit kan stappen om op die manier in korte tijd de stad te zien.

Gereisd met partner in juni 1997
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

7,8

Schotland - Edingbrough Fantastisch!!

  • Schotland
  • Familiereis Familiereis met D-reizen
  • 04 January 2016

Ik ben met een vriendin twee weken in Schotland geweest! En wat een super mooi fantastisch land! We hebben maar een klein deeltje gezien maar ik raad het iedereen echt aan! Als je van mooie natuur leuke mensen en vooral genieten van de mooiste plekken op aarde moet je hierheen. Ook het "ondergrondse" Edingbrough is heel cool en je kan zelf met een klein busje meer het landschap in! Super vet en een ervaring rijker en nooit te vergeten. Kan niet anders zeggen. Ga zo terug :-) haha..

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
1,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

6,0

Geweldig vakantieland

  • Schotland
  • 08 March 2015

Wandelen fietsen in de natuur.vissen golfen paardrijden winkelen uit eten en pubs nessie monster van lochness bezocht wiskey proevery excursie slapen in een echt catsle roomsurvise
Kortom voor zsm voor herhaling vatbaar,mijn vaforiete land.
Vr gr v sandra
En mu maar duimen,dat was 10 jaar geleden,helaas.ben ik zolang ivm financien niet op vakantie naar buitenland geweest.)

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
6,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

6,0

Geweldig vakantieland

  • Schotland
  • 08 March 2015

Wandelen fietsen in de natuur.vissen golfen paardrijden winkelen uit eten en pubs nessie monster van lochness bezocht wiskey proevery excursie slapen in een echt catsle roomsurvise
Kortom voor zsm voor herhaling vatbaar,mijn vaforiete land.
Vr gr v sandra
En mu maar duimen,dat was 10 jaar geleden,helaas.ben ik zolang ivm financien niet op vakantie naar buitenland geweest.)

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
6,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

6,8

Mooie stad met bijzondere gebouwen

  • Schotland
  • 08 March 2015

Wij zijn in de stad Edinburgh geweest! Wat een pracht stad, goed te door kruizen met de bus of lekker lopend! In augustus is er de tattoo, heel mooi muziek evenement waaraan muziek korpsen deelnemen uit verschillende landen! De sushi bar in het grote warenhuis evenals de chocolade bar is een heuze aanrader!

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
1,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

8,7

Prachtig indrukwekkend land met zeer vriendelijke bevolking

  • Schotland
  • 06 March 2015

3 weken rondgereden van Inveraray (waar we ben Arthur beklimmen) via Glen Coe en Fort Williams naar Ardgay in het noorden van Schotland. Vanuit hier een dagtocht naar de schitterende westkust. Fenomenale uitzichten. Laatste week in Aberfeldy. Ook hier is veel cultuur te snuiven, net als in de andere delen van Schotland. Edinburgh hebben we in een apart weekend bezocht. Die stad heeft zoveel te bieden dat we het zonde vonden dit in die 3 wekwn rondreis te bezoeken. Een stad waarin de middeleeuwen nog levendig wordt gehouden en waar de geschiedenis wordt gerespecteerd. Als je van cultuur, natuur, geschiedenis, mystiek, rust en vriendelijke mensen houdt dan is Schotland the place to be! Ik zou nog heel graag weer een keer terug willen.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
7,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,3

Fantastisch veelzijdig land

  • Schotland
  • 03 March 2015

Ik heb zo genoten van de veelzijdigheid van het land. De prachtige uitzichten over de bergen en meren. En de heerlijke stad Edinburgh. Zo knus en gezellig. Lekker eten en drinken, fijne winkels en zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
4,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Lekker rondtoeren lans de lochs en hills

  • Schotland
  • 02 March 2015

gelogeerd in een appartement in creetown en vanuit daar dag tripjes gemaakt of te wel in de heuvels of richting kust er zijn nog zoveel dorpjes waar je je 100 jaar terug in de tijd waant en de natuur is prachtig we zijn daar de 1ste week van Mei geweest en hebben prachtig lenteweer gehad

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,2

Het super mooie Schotland vol met natuur

  • Schotland
  • 25 February 2015

Schotland is één van mijn favoriete vakantiebestemmingen. In de highlands kan je lekker wandelen, maar er zijn ook leuke steden zoals Edinburgh en Glasgow om te bezoeken. Schotland is onder andere daarom echt een top vakantie bestemming want er is voor ieder wat wils!

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
6,0
Steden
7,0
Eten & drinken
4,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,0

Mijn belevenissen in Schotland.

  • Schotland
  • 23 February 2015

In 2011 en 2013 ben ik (bij familie) in Schotland geweest.
In een week hebben we heel Schotland doorgekruist.
Zo zijn hebben we Aberdeen verkend en kon je hier fantastisch stappen.
Ook hebben we Inverness aangedaan waar we heerlijk een dagje vertoefd hebben in het centrum, zomers komen hier wilde dolfijnen heen zwemmen.
Tijdens onze rondreis hebben we natuurlijk Loch Ness bezocht, helaas van "Nessie" geen teken vernomen. Ook zijn we op de Cairngorms geweest en hebben we genoten van het sneeuwlandschap.
Edinburgh moet nog een keer beter verkend worden door mij maar daar heb ik komende zomer de tijd door.
Het reizen door Schotland is fantastisch want het landschap is zo mooi en divers dat je van alles kan zien.
Zo zijn er vistrappen waar zomers de forellen omhoogschieten en super mooie cliffen en kastelen.

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
6,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,8

Geweldige rondreis en erg veel te zien!

  • Schotland
  • 17 February 2015

Rondreis met eigen vervoer van B&B naar B&B. Schitterende natuur en mooie kastelen.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Schotland gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Schotland ervaring, reistips of reisverhalen.