Singapore ervaringen

De Singapore ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Singapore.

Er zijn 11 Singapore ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
7,5
Totaalscore

11 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
4,3

Super

Singapore
Familiereis
12-01-2017

In augustus 2016 ben ik voor het eerst in Singapore geweest met familie. Wat een mooi land. De hoofdstad Singapore bestaat uit skyscrapers, de geweldige Singapore Flyer (een reuzenrad zoals de London Eye, echt een must-see!) en ook de mooie Marina Bay Sands. Alles is goed geregeld en het is super veilig. Ik heb gehoord dat er overal camera's hangen. Buiten de hoofdstad kun je kiezen waar je heengaat. Singapore is multicultureel. Wil je naar little India, Chinatown of de Maleise wijk. Genoeg keus. De mensen zijn erg vriendelijk. Wij hadden het elke dag wel een vraag en de mensen hielpen ons met plezier. Er zijn genoeg andere bezienswaardigheden, zoals de Singapore Zoo (witte tijgers!) en de Gardens of the Bay. Wij zijn er maar 1 week geweest, omdat we dat overal lazen. Dan heb je wel alles gezien inderdaad, omdat Singapore veel kleiner is dan Nederland. Maar alleen al voor de mensen zou ik er langer willen verblijven. Singapore hoor je meestal niet veel van, maar dat is zonde, want je moet het echt ooit gezien hebben!

Gereisd met gezin in juli 2016
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
7,0

Indrukwekkende stad!

Singapore
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
20-01-2016

In vergelijking met andere landen in Azie was het heer erg modern en schoon! Veel moderne hoge gebouwen. We zijn in de flyer geweest (reuzenrad) en daar had je echt een fantastisch uitzicht op deze mooie stad! Heb niet echt een mooi strand kunnen vinden dus zou Singapore meer aanrader voor de prachtige stad.

Gereisd met partner in september 2014
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
7,5

Indrukwekkende moderne stad

Singapore
09-01-2016

Veel hotels en evenementenlocaties bezocht en toeristische bezienswaardigheden. In veel opzichten een moderne stad waar ook de traditionele cultuur nog naar voren komt.

Gereisd met partner in maart 2011
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
8,2

Stedentrip singapore

Singapore
Familiereis
21-11-2015

Een geweldige stedentrip in combinatie met een rondreis door Maleisië.
Naast een singapore sling in het raffleshotel zijn er delaatste tijd een paar geweldige attracties bij gekomen, ook leuk voor kinderen!
Een ritje met ducktours geeft een leuk beeld van de stad, niet alleen vanaf het land maar ook vanaf het water. Het startpunt ligt bij de singapore flyer een geweldig reuzenrad dat langzaam de stad onder je voorbij laat gaan.
Iets verderop ligt een geweldig park met stalen bomen en twee mega koepels waarin in een regenwoud is nagebouwd.
De singapore zoo en sentosa eiland zijn natuurlijk al jaren een feest om tebezoeken.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
9,3

Super stad

Singapore
Singlereis met WTC.nl Verre reizen
22-06-2015

1x in Singapore geweest maar als je moet kiezen tussen een stopover van een paar dagen in Kuala Lumpur of Singapore. Kan ik je met stipt Singapore aanraden geen plaats om 3 weken te blijven maar een dag of 4 kom je er zeer makkelijk door. Ik heb het land gewoon als super ervaren zou er zo nog eens naar toe gaan, let wel op dat het iets duurder is als de rest van Z-O Azië.

Alleen gereisd in maart 2014
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
8,8

Singapore: de Westerse stad van Azië

Singapore
06-03-2015

Eigenlijk kom ik er voornamelijk voor mijn familie en het is een fijne stop om na een paar dagen door te reizen naar andere mooie Aziatische bestemmingen.
Singapore heeft eigenlijk voor ieder wat wils.
Voor wat strand plezier is Sentosa heel fijn,allemaal mooi aangemaakt strand!
Wat ik zelf een aanrader vind, ben namelijk gek op dieren is de Singapore Zoo van 28hectare!! Je hebt er echt een hele dag voor nodig.
In Singapore kan je overal lekker eten, een hele uitgebreide keuken hebben ze. sommige eettentjes zijn 24/7 open.
En natuurlijk overal winkels. Zowat iedere mrt halte heeft wel een aantal winkels en de winkels zijn tot 22.00 geopend iedere dag. Ideaal;)!
Singapore is een hele schone en streng land.Lees goed wat de regels zijn, zo kan je bijvoorbeeld al een boete van $500 krijgen als je eet of drinkt in de mrt!
Kortom je moet er gewoon eens één keer in leven heen:p

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
6,7

Een moderne land/staat en vriendelijk gastvrije cultuur met vele uitgaans gelegenheden

Singapore
05-03-2015

Sentosa island, met de trein, boot of zelfs kabelbaan. lekker aan het strand genieten museums bezoeken of dagje moviepark etc.

Marina Bay Sands, een bootvormige 5sterren hotel waarbij je haast over Singapore kunt uitkijken. Ook leuk te boeken voor 1dag om lekker naar het zwembad te gaan op het dak.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
8,7

Een weekje Singapore

Singapore
26-02-2015

Singapore is de ideale tussenstop voor een verre bestemming. Deze stad moet je bezocht hebben mocht je de kans daarvoor krijgen. Met zijn architectonische hoogstandjes, ontelbare winkelcentra en vele activiteiten is deze stad steeds aantrekkelijker voor veel toeristen. Onder andere de Singapore Flyer (hoogste reuzenrad ter wereld), Marina Bay Sands en Gardens by the Bay zijn topactiviteiten. Ook een bezoekje aan Chinatown of Litle India is de moeite waard. Een absolute aanrader!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
7,0

Moderne stad, met zo z'n eigen charme

Singapore
19-02-2015

Leuke stad om te bezoeken voor een aantal dagen. Bezoek little India, Chinatown of ga naar de Botanic gardens. Je buik kun je rond eten bij de vele foodcourts die de stad rijk is.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
6,3

Gaaf om eens in deze wereldstad geweest te zijn, maar het blijft een grote stad!

Singapore
17-02-2015

Citytripje, stadstour! De bekende statue's van de leeuw aan het water is een must see in singapore! Verder is het leuk om rond te wandelen in de verschillende delen zoals india town of chinatown! Verscheidenheid aan mensen en veel levendigheid maar weinig mooie architectuur of natuur!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0
8,2

Smeltkroes van culturen; schone en veilige stad

Singapore
16-02-2015

mentosa island: prachtig aquarium, heerlijk winkelen en eten in Little India, chinatown. Genieten van mooie architectuur. Prachtige watershow in het centrum in de avond. Vooral schoon en veilig.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
6,5
Cultuur
7,5
Stranden
5,8
Steden
8,5
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,0

Heb jij een rondreis door Singapore gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Singapore ervaring, reistips of reisverhalen.