Taiwan ervaringen

De Taiwan ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Taiwan.

Er zijn 2 Taiwan ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
7.5
Cultuur
8
Stranden
7
Steden
8
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8
7.8
Totaalscore

2 beoordelingen

7,7

Een schitterend onbekende bestemming in Azië

🇹🇼 Taiwan
Singlereis met KILROY travels
07-01-2016

Taiwan is een prachtig land. Als je aan backpacken denk, denk je niet aan Taiwan, maar het is er prachtig. Begonnen in Taipei, waar traditioneel en modern samen komen in een bruisende stad. Vanuit daar doorgegaan naar de kust regio Taichung. Waar je heerlijk kunt eten op de verscheidene night markets. De kust is ruig, en het strand is basic. Maar wat is daar een rust. Vanuit daar naar het binnenland gegaan. Een fietsparadijs voor de Nederlander is Sun Moon Lake. Verscholen in de bergen ligt het prachtig azuurblauwe meer. Als laatste de bergen opgezocht en door het regenwoud gewandeld.Taiwan heeft alles, behalve een overvloed aan Europese toeristen. Oftewel een heerlijke bestemming!

Alleen gereisd in mei 2021
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
8,0
Stranden
6,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
8,0

Uitwisselings semester in Taipei

🇹🇼 Taiwan
04-01-2016

Een half jaar in Taipei, Taiwan gewoond en ondertussen de rest van het eiland bezocht. Taiwan is niet bij veel mensen bekend, terwijl het juist zo bijzonder is. Er zijn veel verschillende natuurlijke omgevingen. De steden zijn een mix van traditioneel Chinees en modern, en haast iedereen spreekt Engels.

Alleen gereisd in sep. 2015
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0