Bangkok ervaringen

De Bangkok ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Thailand.

Er zijn 8 Bangkok ervaringen geplaatst.

8,9
Totaalscore

8 beoordelingen

10

Bangkok verveelt nooit.....

🇹🇭 Thailand
Bangkok
24-11-2017

Zelfs na tientallen vakanties en inmiddels 6,5 jaar permanent in Bangkok te wonen, verveelt deze stad nooit. Het leven gaat hier 24 uur per dag door en er is altijd wel wat te doen of te zien. Zelf nooit een fan van Khaosan Road geweest, maar kan me voorstellen dat sommige reizigers het wel leuk vinden. Doe mij maar de wat minder toeristische delen van de stad en dat is dus het grootste deel.
Reizigers die voor het eerst de Big Mango bezoeken, moeten uiteraard de bekende highlights zien, zoals het Grand Palace & Wat Phra Kaew, Wat Arun en Wat Pho. Laat je ook eens droppen in Chinatown en slenter gewoon op eigen gelegenheid door de kleine, verstopte steegjes. Chinatown is een perfect gebied om mooie foto's te maken van bijv. onbekende, en verstopte tempeltjes. Misschien kom je wel bij Wat Chakrawat uit met z'n gigantisch grote krokodil....
Of kom eens fietsen (www.bangkokbiking.com) en ervaar een hele andere kant van deze gigantische metropool!

10

Paar dagen Chiang Mai, hier vandaan rijden we naar het treinstation om met de nachttein naar Bangkok te gaan.

🇹🇭 Thailand
Bangkok
06-02-2017

Wat Doi Suthep. De tempel wordt door vele Thai als heilig beschouwd en staat bekend om de legende van de witte olifant.
De nachttrein naar Bangkok is ook super goed geregeld, je krijgt voldoende eten en drinken goeie slaapplaatsen, schoon beddengoed (heel belangrijk) en de bedden worden voor je opgemaakt.
Prima trein was net nieuw dus je slaapt niet op oude rommel, echt de trein is prima.

Gereisd met partner
7,0

Chaotisch Bangkok

🇹🇭 Thailand
Bangkok
01-02-2017

Bangkok een stad die je een keer gezien moet hebben. Het drukke verkeer, de (vieze) etensluchten op straat, maar ook de mooie tempels.

Gereisd met partner
8,0

Groepsreis: 1e dag Bangkok

🇹🇭 Thailand
Bangkok
15-01-2017

Tijdens onze groepsreis zijn we de eerste dag gaan fietsen door Bangkok. Zonder slaap, recht uit het vliegtuig. Klimaat shock, cultuur shock en niet gewend om links te rijden. Maar het was een pracht ervaring! Het was heftig, maar zeker een aanrader! Je ziet veel van de stad, van de kleine binnenstraatjes, tot de grote wegen met veel verkeer. De enige tip die ik heb; wissel het fietsen af met lopen. Die momenten kun je als toerist dan gebruiken om goed om je heen te kijken en foto's te maken. Daar was nu soms wat weinig tijd voor.
Aan lezers die van plan zijn Bangkok te bezoeken: De restaurants van 'Mango Tree' zijn echt een aanrader! Héérlijk eten!

10

Geweldig

🇹🇭 Thailand
Bangkok
13-06-2016

Zijn er in 2011 geweest. Schitterende stad waar je geweldig kunt shoppen en eten. Vooral de vele tempels zijn een bezoek waard. Een wel erge drukke stad qua verkeer.

Kortom Bangkok moet je gezien en beleefd hebben

Gereisd met partner
6,0

Te warm en te vies, maar wel een mooie stad

🇹🇭 Thailand
Bangkok
07-01-2016

Mooie stad, maar het is hier te warm, te vies en het stinkt. Sommige dingen waren indrukwekkend, zoals paleizen en tempels, maar vaak zaten we van ellende in een mall met airco. Augustus is geen goede tijd voor Bangkok. Khao San Road is heel toeristisch, maar vond ik stiekem wel leuk. Helemaal omdat we er tijdens het WK waren.

Gereisd met partner
10

De erawan museum-tempel met de 3 koppige olifant

🇹🇭 Thailand
Bangkok
19-11-2015

De museum tempel ligt net onder bangkok
Te berijken met BTS sky train tot Bang Na station dan taxi naar de tempel(ligt naast de snelweg)
Prachtige tempel ,je krijgt bij de entree een koptelefoon die alles van de tempel verteld
Bij het complex een parkje en div. restaurantjes
Word voornamelijk door aziaten bezocht
Heeft een mooie offer plaats
Weer eens iets heel anders

Gereisd met partner
10

Must-see in Thailand

🇹🇭 Thailand
Bangkok
19-11-2015

Bangkok...waar moet ik beginnen? Het is DE stad van Thailand, en eigenlijk misschien wel heel Azië. De drukte, de chaos, de backpackers, Khao San road, de Chao Prhaya rivier, de martken, Chinatown, de paleizen en tempels.. zo veel bezienswaardigheden en zo veel moois! Wij vonden het te gek in ieder geval! Zorg ervoor dat je hotel op een mooi rustige lokatie ligt en je kunt je er heerlijk terugtrekken na een dag sightseeing, rondwandelen of shoppen in Bangkok!

Gereisd met partner

Heb jij Bangkok bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Bangkok ervaring, reistips of reisverhalen.