Grensformaliteiten

Je hebt geen visum nodig voor Thailand als je minder dan dertig dagen blijft. Je paspoort moet wel minimaal zes maanden geldig zijn na vertrek.


Reizen naar Thailand

Wil je meer weten over reizen naar Thailand?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Thailand