Tsjechië ervaringen

De Tsjechië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Tsjechië.

Er zijn 12 Tsjechië ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,4
Totaalscore

12 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
10

Stom

Tsjechië
Familiereis met Beter-uit
05-07-2019

ik wil met deze website meer nadelen ...........................................................................................................................................................................................................

Gereisd met gezin in juli 2019
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,4

Net terug van het prachtige Praag beneden en boven.

Tsjechië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
21-04-2018

Hebben het beneden en boven gedeelte van Praag gezien. Indien de benen het toelaten probeer dan op eigen gelegenheid Praag te bezichtigen. Je komt dan niet alleen op de plekken waar alle toeristen komen en zien, maar ziet ook meer van de dingen in Praag die niet bezocht worden met de gids. Zoals bijvoorbeeld het Continium de oudste bliotheek en je ziet praag centrum van boven.
Ga niet af op beschrijvingen van "gelijkwaardig als" want het hotel was het A&O en dit is een hotel voor de jeugd en is meet een Hostel ondanks de 3 sterren omdat het pas gerenoveerd is. Neem ook geen pakket inclusief diner want het lijkt goedkoop maar is het uiteindelijk niet. Neem ook niet zomaar aan dat de koffie erbij hoort na een diner want die komt nog eens bij zonder erom gevraagd te hebbe.

Gereisd met vrienden in april 2018
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
7,4

Avontuurlijke met een vleugje cultuur

Tsjechië
Groepsrondreis met NoSun
11-02-2017

Kampeerrondreis Tsjechie, een goede balans tussen outdooractiviteiten, cultuur en steden. Een land waar de tijd soms heeft stil gestaan en waar je vriendelijk wordt ontvangen. Goed georganiseerd met veel ruimte voor eigen initiatieven.

Alleen gereisd in juli 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,0

Stedentrip Praag

Tsjechië
31-01-2017

Praag is een prachtige stad. Heel veel mooie gebouwen en veel cultuur en historie. Het is een gezellige stad waar je goed kunt eten. Ik ben er in de winter geweest en alles was toen extra mooi versierd. Ik ga graag nog eens terug

Gereisd met partner in december 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,2

Praag, Tsjechië

Tsjechië
Individuele rondreis met TUI
09-01-2016

Geweldige stad met veel bezienswaardigheden

Gereisd met partner in oktober 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,6

Geweldig, maar nat

Tsjechië
Fly-drive met TUI
09-01-2016

In mei samen met mijn moeder naar Praag geweest, ontzettend mooie stad en de wandeltours zijn een aanrader om meer over de stad te leren.
Helaas was bij ons bezoek de Donau overstroomd, waardoor we de Karelsbrug niet hebben kunnen zien.
Verder is het plein bij de astronomieklok erg gezellig, treden regelmatig verschillende bandjes op.
Alles is goed te voet te bereiken.

Qua cultuur en historie zeker aan te raden!

in mei 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,4

Stedentrip praag

Tsjechië
Groepsrondreis met Bolderman Excursiereizen
08-01-2016

Praag is een prachtige stad vol met indrukwekkende gebouwen waardoor je je, niet ver van huis, toch in een hele andere wereld voelt. Wij hebben een boottrip over de Moldou gedaan, veel kroegjes bezocht om de lokale biertjes te proeven, een stadswandeling gedaan, bij de Praagse burcht geweest, op een joods kerkhof geweest, madame Tussauds bezocht, de kerstmarkt en de astronomische klok gezien, en nog veel meer. Kortom een prachtig weekend!

Gereisd met partner in november 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
9,4

Tsjechië een droom van cultuur/natuur/mens-geschiedenis en shopping

Tsjechië
06-03-2015

Ik zelf heb verbleven in de buitenwijken van Praag. 1woord: PRACHTIG! Je kon er de cultuur opsnuiven en genieten van de heerlijke delicatesses zoals 'Trdlnek' is een typisch Praags gebak, het wordt er op een traditionele manier gemaakt en het is gewoon weg OVERHEERLIJK.. Praag kan je makkelijk bezoeken met een segway of gewoon het openbaar vervoer! Het is Super handig en zeer praktisch. Praag heeft ook een groot complex aan shoppings ( bv. het Palladium) Een dagje shoppen word zeker aangeraden.Wat ook bijzonder is is namelijk 'Praga by night !' s'Nachts zijn namelijk alle historische gebouwen verlicht, de stad komt tot leven en er zijn tal van dancings zoals de grootste discotheek in Centraal-Europa: Karlovy Lazne. Tsjechië heeft ook een bijzonder geschiedenis: zowel positief als negatief: namelijk de holocaust 'Theresienstadt'.Je kan het concentratiekamp bezoeken met een gids, de massagraven,... Het maakt je Stil... Doorheen Tsjechië loopt ook de Berounka :dit is een rivier en er zijn voldoende faciliteiten om er te kajakken, te zwemmen. Conclusie: In Tsjechië kan u zowel genieten van Cultuur/ Natuur/Shopping/Mens en zijn geschiedenis.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
7,6

Prachtige skivakantie

Tsjechië
04-03-2015

Voor de beginnende skieer is het geweldig om daar te beginnen maar zelfs ook voor de gewone skieer is het leuk alleen de fanatiekelingen kunnen daar niet echt aan hun trekken komen.Het eten is lekker en goedkoop en skihuur en les ook.Rokinitc daar waren wij en het was aan de piste ons appartement dus met 1 woord super.

Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
7,4

Praag heeft het allemaal

Tsjechië
21-02-2015

Helaas alleen nog maar de hoofdstad van Tsjechië bewondert, maar wat heb ik ervan genoten. Wat een architectuur en natuur. De karelsbrug, het oude stadsplein en de praagse burcht zijn zeker een bezoekje waard.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,2

Wintersport

Tsjechië
17-02-2015

Geweldige wintersport vakantie hier gehad. Goede pistes, en leuke apres ski tentjes! Echt een aanrader

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4
8,8

Een geweldig land voor een korte of lange vakantie.

Tsjechië
17-02-2015

Geweldige stad Praag en andere steden. Prachtige natuur met bossen, bergen, meren, heuvels en landerijen. Fraaie kastelen en prachtige musea. Heerlijk eten en drinken wat heel betaalbaar is en vooral: VRIENDELIJKE BEVOLKING. Wij komen hier al jaren regelmatig.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
8,4
Steden
8,7
Eten & drinken
7,8
Activiteiten
8,4

Heb jij een rondreis door Tsjechië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Tsjechië ervaring, reistips of reisverhalen.

Rondreis.nl blog