Tunesië ervaringen

De Tunesië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Tunesië.

Er zijn 29 Tunesië ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,3
Totaalscore

29 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,0

Genoten van de rondreis in Tunesie en heerlijk gegeten

Tunesië
Groepsrondreis met TUI
09-02-2017

Veel cultuur gezien en beleefd...Diverse souks bezocht..Veel gedwaald in de medina. Aanrader..

Nu met Kras naar Marokko..hopelijk net zo mooi....

Gereisd met partner in maart 1998
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
5,0

Super vakantie

Tunesië
Familiereis met TUI
22-01-2016

We hebben heerlijk op het strand gelegen en verschillende activiteiten gedaan echt een top vakantie alles goed geregeld en nog nooit zo'n goed buffet gehad

Gereisd met partner in maart 2014
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,5

Heerlijke strandvakantie

Tunesië
Familiereis met TUI
20-01-2016

Mooie stranden, leuke goedkope eettentjes en vriendelijke personeel. Het indrukwekkendste vond ik dat er toen een enorme optocht werd gehouden voor de toenmalige president. Er waren heel veel praalwagens, dansgroepen en zangers. Super mooi om te zien! Het enige nadeel soms vond ik dat je als blonde vrouw wel veel bekijks had van de mannen.

Gereisd met gezin in juli 2008
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,8

Even ertussenuit in Tunesië

Tunesië
Familiereis met Corendon
15-01-2016

5 daagjes Tunesië, ideaal. Gewoon om even tot rust te komen en om de zon weer even te zien. Lieve mensen, het is gewoon een aangenaam land!

Alleen gereisd in oktober 2014
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
8,3

Tunesie

Tunesië
Individuele rondreis met TUI
15-01-2016

Ik heb in tunesie echt een fantastische vakantie gehad. Veel mooie dingen gezien tijden de rondreis door het land, waaronder ook het tunesische gedeelte van de Sahara!

Gereisd met partner in mei 2015
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,0

Prachtige accommodatie met vriendelijk personeel

Tunesië
Familiereis met D-reizen
15-01-2016

Strand, gewinkeld . Safari geweest

Gereisd met gezin in mei 2014
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,3

Een fijne zo'n vakantie

Tunesië
10-01-2016

Tunesië is een perfecte bestemming als je even helemaal tot rust wilt komen. Het weer is heerlijk, warm en het strand is heerlijk. Vrij over straat bewegen als vrouw zijnde, dat kun je beter niet in je eentje doen. Ook zijn er voldoende, lekke trips die je kunt boeken.

Gereisd met vrienden in juni 2007
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
5,3

Familie vakantie van goud.

Tunesië
Familiereis met TUI
09-01-2016

Ik ben met mijn schoonouders mee geweest, en het was echt heerlijk we hebben het dorp gezien en daar ook gehopt, en hebben quad gereden wat ik persoonlijk erg gaaf vind omdat je dan heel erg veel ziet van de cultuur.
Ik heb al bij al een heerlijke vakantie gehad, als er maar zon is dan ben ik blij!

Gereisd met gezin in juni 2014
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
5,0

Leuke vakantie maar niet voor herhaling vatbaar

Tunesië
Familiereis met D-reizen
09-01-2016

We zijn naar de markt geweest, we hebben quad gereden en geparasaild.We zijn ook meerdere keren uit eten gegaan omdat het eten niet superlekker was in het hotel. Wat ik indrukwekkend vond was de stad Hammamet zelf, heel gezellig. Toen we in Monastir aankwamen dachten we onderweg dat we in een vuilnisbelt terecht waren gekomen maar Hammamet bewees het tegendeel. Wat ik aanraad is het parasailen en het quad rijden. Dit was superleuk maar het was wel jammer dat de boot uitviel en ik daarom in het water belandde tijdens het parasailen. De zee vond ik echt niet mooi en niet schoon. Wat ik als tip mee wil geven is boek je excursie in het hotel(touroperator) zodat je niet opgelicht wordt en laat de taxichauffeur de meter aanzetten, dit is goedkoper.

Gereisd met vrienden in oktober 2008
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
8,2

Leuke vakantie

Tunesië
Familiereis met D-reizen
08-01-2016

Erg leuk land met mooie badplaatsen. Erg leuke vakantie gehad!

Gereisd met partner in mei 2011
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,0

Gevaarlijk

Tunesië
08-01-2016

Vorig jaar zouden mijn vriend en ik naar Tunesie gaan maar wegens terroristische aanslagen was het daar gevaarlijk. Na super hulp van Tui konden wij onze vlucht omboeken naar Turkije ! Daar hebben wij een heerlijke vakantie gehad! Complimenten!

Gereisd met partner in juni 2015
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,0

Tunesië

Tunesië
07-01-2016

Wij zijn verbleven in Sousse. Een rustige, maar toeristische badplaats. Naast wat luieren op het strand, watersportactiviteiten of het oude centrum bezoeken is er verder weinig te doen. Voor een strandvakantie in een wat onbekender land met een onbekende cultuur (in ieder geval voor ons) was dit prima! Daarnaast een tour van twee dagen door de Sahara gedaan wat je toch weer wat meer van het land laat zien!

Gereisd met partner in augustus 2008
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,8

Rijke cultuur

Tunesië
Familiereis met D-reizen
06-01-2016

Een hele leuke strand/cultuur vakantie gehad hier. We waren hier voor 8 dagen volgens mij en hebben een 3 daagse rondreis gedaan door Tunesië. We hebben Carthago gezien, de berber huisjes, zoutmeer etc. Ook hebben we een dromedaris ritje gedaan en zijn we naar Sidi Bou Said geweest. Tunesië is een mooi land met een rijke cultuur.

Gereisd met gezin in oktober 2010
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,2

Nieuwe ervaring

Tunesië
04-01-2016

Het was mijn eerste reis met vriendje, die relatie is nu ook uit en ga nu volgend jaar in mijn eentje naar Thailand, maar het gaat nu nog even om Tunesie! De temperaturen waren goed, heet, maar prima te doen! Er was enorm veel te doen, ik kon naar de haven bij Port el Kantoui, de markt heb ik daar mee mogen maken, dit was heftig, wat een hoop mensen op een plaats! Veel activiteiten aangeboden door de reisorganisatie, ik ben dan ook naar een dierenpark daar gegaan, tijgertje vast gehouden, een veel gekoesterde wens die uitkwam. Ik ben een twee daagse trip gaan doen met overnachting elders dan het resort, dit was goed geregeld en het kameel rijden en de zonsopkomst. 14 heerlijke dagen gehad! Wel een oorontsteking opgelopen, maar ik mocht gelukkig nog wel terugvliegen en Arke vroeg ook hoe het ging! Wel vast gezeten in de lift, pfoe dit was een beetje angstig, maar kwam gelukkig met de schrik weer vrij haha!

Gereisd met partner in juni 2014
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
6,8

T hotel Sahara beache was wel Superrr

Tunesië
08-03-2015

We hebben genoeg gezien en ondekt Wat ik aanraad is n dag op d katamaran nd dolfijnen kijken

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,8

Heerlijke vakantie zon, strand gezelligheid

Tunesië
05-03-2015

Naar samira club in hammamet geweest. Heerlijke vakantie gehad. Het strand en de zee zijn er geweldig!! Het is allemaal erg goedkoop. Lunchen 3euro omgerekend :D
Wij hebben een rondreis van 3dagen gemaakt en zo het land een beetje gezien. De verkopers zijn erg opdringerig maar gewoon negeren dat hebben ze zo door.
Heerlijke vakantie voor weinig geld!!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,5

Tunesië mooi land apparte cultuur

Tunesië
04-03-2015

Strand vakantie gehad
Savonds steden bezocht

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,8

Een veelzijdig land

Tunesië
03-03-2015

Vele jaren naar tunesie geweest. Zeer vriendelijke bevolking en heel veel te zien. Hammamet was voor ons een mooie uitvalbasis om veel rond te reizen. Het lokale vervoermiddel tussen grote steden is de Louage. Dat zijn minibusjes waar je voor weinig geld mee kunt reizen. In de steden zelf neem je een taxi. Ook is vervoer per trein mogelijk, alleen is de dienstregeling niet helemaal betrouwbaar. Wij hebben eigenlijk heel veel van tunesie gezien. Het groene noorden wat ze het saint tropez van tunesie noemen, Bizerte. Mooie havenplaats. Natuurpark met flamingo's, en Dougga, een van de grootste romeinse overblijfselen. Daar heb je bijna een dag voor nodig. Tunis, heerlijk om te ontdekken, en dan vooral de souk. Natuurlijk sidi Bou Said, het schilderachtige dorpje in het blauw wit waar je bij cafe chibane heerlijk over zee uitkijkt. Nabeul vanwege al het mooie aardewerk. Verder naar beneden kom je bij de zoutmeren, je kunt grotwoningen bekijken en natuurlijk naar de poort van de woestijn Douz. Kortom meer dan genoeg is hier mogelijk.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
8,2

Mooi land, goedkoop en wil dit jaar weer terug

Tunesië
03-03-2015

Vooral in een all inclusive hotel gezeten, maar wil terug om een rondreis te maken en de oases, bekende plaatsen en natuurlijk de zoutvlakte te bewonderen

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
8,2

Sprankelende topvakantie gehad!

Tunesië
03-03-2015

De vraag is wat ik heb gezien? Je kan beter vragen, wat heb ik niet gezien! Wat een top vakantie op verschillende top locatie's. Kamelen hebben mij vervoerd, heb me eigen door een palmboom oase mogen leiden. De sahara letterlijk mogen proeven. En genoten van de mooie stranden vol met zeewier. Heel fijn gehad en lieve mensen ontmoet.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
8,3

Leuk land om ooit geweest te zijn

Tunesië
02-03-2015

Veel gezien, veel gedaan. Wel geschrokken de eerste nacht toen er ineens geschreeuwd werd

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,7

Onvergetelijke cultuur- en natuurbestemming!

Tunesië
21-02-2015

Tijdens mijn 10-daagse vakantie te Hammamet, Tunesië heb ik veel verschillende dingen gedaan. Een 2 daagse rondreis door de Sahara mag niet ontbreken! Dit is een onvergetelijke ervaring geweest. Wel een tip: kan je er moeilijk tegen als men niet zachtaardig met dieren omgaat, kies er dan voor om met de quad door de woestijn te rijden i.p.v. de kameel! Ook heb ik een quadtour in de omgevig gedaan, superleuk en mooi! Tijdens de vakantie was er een belangrijk politicus vermoord waardoor er negatief reisadvies was voor Tunesië. Veel vrienden en familie maakte zich zorgen, maar als je een all inclusive hotel binnen een touristisch gebied hebt zit je veilig. Daar merk je er weinig van en bij de wegen staan op verschillende plekken bewaking. Ondanks de situatie ben ik nog naar de hoofdstad geweest Tunis en het blauw-witte dorpje. Ook dit is zeker aan te raden!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
7,2

Een culturele reis die ons bij is gebleven!

Tunesië
21-02-2015

Via Arke zijn we naar Tunesië geweest voor negen dagen. We verbleven niet ver van Sousse, in Port el Kantaoui. Een heerlijk hotelappartement aan zee. We hadden een last minute geboekt voor weinig geld, maar wel een prachtige zeezicht kamer. Helaas was de hygiene wel ver te zoeken in de kamer, (vooral erg vieze badkamer + kakkerlakken), maar het bed lag heerlijk en het uitzicht was prachtig. We hebben diverse excursies gedaan met arke, waardoor we alle delen van Tunesië hebben gezien + in de sahara zijn geweest zelfs. Vooral cultureel heel anders dan je gewend bent, veel mooie landschappen, verder kan het er erg heet zijn dus kies je seizoen goed! Eten en drinken kan gevaarlijk zijn, wij zijn met de helft van onze groep doodziek geworden door voedselvergiftiging, (tijdens een excursie!), pas dus op en laat je eventueel vaccineren vooraf.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
6,0

Ik vind prachtige land!

Tunesië
18-02-2015

Ik wil vitamine D - HEEL VEEL! :)

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5
6,8

Monastir

Tunesië
17-02-2015

Lekker eten, maar voor de natuur moet je niet komen. Veel armoede, maar zoek je daar je rust dan heb je een prachtig strand. Shoppen kun je doen, maar in sommige straatjes willen ze gewoon te graag verkopen.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
7,1
Cultuur
7,4
Stranden
7,7
Steden
6,9
Eten & drinken
7,4
Activiteiten
7,5

Heb jij een rondreis door Tunesië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Tunesië ervaring, reistips of reisverhalen.