Verenigde Arabische Emiraten ervaringen

De Verenigde Arabische Emiraten ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Verenigde Arabische Emiraten.

Er zijn 15 Verenigde Arabische Emiraten ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
8,6
Cultuur
8,3
Stranden
8,7
Steden
8,9
Eten & drinken
8,3
Activiteiten
9,0
8,6
Totaalscore
15 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,7

Luxe cruise

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 14 January 2017

met bezoek aan Dubai, Abu Dhabi, Muscat, ...

Gereisd met partner in februari 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,7

Dubai is onwerkelijk!

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 20 January 2016

Mooie stad, heerlijke stranden en overweldigende om de rijke sjeiks daar te zien in gouden lambourgini en andere dure autos. Natuurlijk in de Bur Kalifa geweest, wauw wat een uitzicht! Daarnaast heerlijk van het strand genoten en gewoon door de stad geslentert om alles in ons op te nemen.

Gereisd met partner in oktober 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

10,0

Dubai een echte aanrader voor jong en oud

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 19 January 2016

High tea duurtste hotel van de wereld
hoogste toren. Mooi uitzicht
helikopter vlucht boven dubai en the palm
atlantis hotel bezocht
safari gedaan
vele shoppingmalls geweest en genoten van alle activiteiten in de malls

Gereisd met gezin in februari 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,2

Dubai en abu dhabi, in een woord geweldig!

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 17 January 2016

koop een jol kaart op het metro station, zodat je overal heel kunt reizen. een rit kost 3 dirham. ga naar dubai mall. trek er een hele dag voor uit (1200 winkels), want achter de mall bevindt zich de burj kalifa. bezoek deze toren aan het eind van de dag, zodat je de zonsondergang kunt beleven. reserveer hiervoor via internet, dat is een stuk goedkoper dan een kaartje aan de balie te kopen. wil je de burj al arab bezichtigen? reserveer b.v. een high tea. wij hebben het hotel personeel gevraagd of zij dat voor ons willen doen. via TUI een safaritour gedaan incl. een bedoeinen kamp bezocht. hier gegeten en diverse shows gezien. ook een dhow diner mag je niet missen. via TUI kan je dit bespreken. je wordt met de taxi opgehaald en naar de haven van de creek gebracht. daar liggen de dhows (boten) en hier kan je dineren. ondertussen vaar je over de creek, een zijrivier van de perzische golf. ook hier een show van een danser die rondjes draait en een stapel rokken draagt die een voor een uitgaat en onder iedere rok een verrassingseffect geeft. o.a. waaiers, lichtjes, lampionnen, etc. ook de moskee in abu dhabi en het ferrari circuit bezocht en het paleis is ook zeker n must. hier kan je o.a. een lunch nemen. wij hebben hiervoor een auto gehuurd. benzine 0,42 cent per liter. verder global village bezocht. een attractiepark met kermis en winkeltjes en restaurants uit heel veel landen. let op: deze gaat om 16.00 uur openen sluit om 1uur 's avonds. allemaal lichtjes en shows en natuurlijk lekker eten. je kan ook varen in de 'grachtjes'. om hier te komen hebben we een auto gehuurd.
TIP: neem een reis via TUI. hier zit de vliegreis, hotel of appartement en transfer van en naar t vliegveld bij in. ook organiseren zij diverse trips in dubai. je wordt netjes gehaald en weer teruggebracht naar je hotel. koop de jolkaart (OV kaart) op het metrostation. bereken ongeveer hoe vaak je hier gebruik van maakt. per rit is 3 dirham. ook een rit met de mono trein is een belevenis. deze gaat over de palmeilanden. eindstation het atlantis hotel. in marina kan je een rondje met de tram. doe dit overdag zodat je volop kan genieten van de architectuur. hier kan je ook je jolkaart gebruiken. wij gaan dit zeker nog eens doen. in 2020 is er de expo wereldtentoonstelling.

Gereisd met partner in december 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
6,0
Steden
10,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,7

Dubai 2016

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 09 January 2016

We hadden maar 6 dagen das veelste kort voor dubai! We hebben een safarie gedaan! Busrit van de oude stad en de nieuwe stad! Waterpark ingeweest en de hoogste torenbezocht en het strand.

Gereisd met partner in januari 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,3

Geweldig cruise

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 09 January 2016

Wij hebben vorige een jaar cruise gemaakt bij de verenigde Arabische Emiraten en dit was top de cruise starten vanuit Dubai en zijn wij naar Oman geweest, Abu Dhabi, Bahrein en toen weer terug naar Dubai.
In november is dit gebied heerlijk om te bezoeken goede temperaturen. De mensen zijn aardig en het eten is top!
Zelf zou ik graag Dubai nog eens willen bezoeken

Gereisd met gezin in november 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,3

Het is zo'n magische stad, dat ik elk jaar naar toe wil. De ontwikkelingen qua toerisme gaan zo snel, dat je bij elk bezoek weer verrast word. Er is voor elk wat wils. Dank zij Arke kunnen zij die weinig financiele middelen hebben ook deze plaats bezoeke

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 08 March 2015

Varen Dubai Creek_Ontbijt Burj Al Arab_Jumeirah Beach_Shoppen Dubai Mall_Ferrar World_At The Top of Burj Khalifa_Emirates Palace Abu Dhabi_Safari Tour.

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,7

Geweldige land en goed verzorgd door arke

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 06 March 2015

ik ga Dubai zeker aanraden.
Lekker gegeten, mooie strand, waterland, safari, cruise, shoppen
In een woord geweldig

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,7

Geweldige land en goed verzorgd door arke

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 06 March 2015

ik ga Dubai zeker aanraden.
Lekker gegeten, mooie strand, waterland, safari, cruise, shoppen
In een woord geweldig

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,0

Geweldig, heel goed door arke verzorgd

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 03 March 2015

safari, hoogste gebouw, high tea, shoppen, mooie gebouwen, geweldige strand, aardige mensen, mooie hotels, mooie waterland voor kinderen en volwassen
Dubai is de enige land die zo chique en modern is.
Men moet zeker een keer in je leven Dubai zien, ik ben al 7 geweest.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,5

Lange tussenstop in Dubai

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 26 February 2015

Op mijn terugreis vanuit Zuidoost-Azië heb ik de kans genomen om Dubai een dag lang te bezichtigen. Het is een enorme stad die zich razendsnel ontwikkeld. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken, want Dubai heeft veel te bieden. De architectonische hoogstandjes die hier getoond worden zijn fenomenaal om te zien, met als hoogtepunten Burj Al Khalifa en Burj Al Arab. Eigenlijk is een dag te kort om Dubai te zien, dus als ik de kans heb ga ik zeker nog een keer terug om te zien wat Dubai nog meer te bieden heeft.

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,7

Vakantie verenigde Arabische Emiraten

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 18 February 2015

Zijn naar Dubai geweest, we hebben souks bezocht, prachtige stranden ( strandbars) gelegen/gezeten met een uitzicht wat geweldig was, natuurlijk de burj khalifa en burj al arab gezien en atlantis hotel. Shoppen in de malls. Super mooie desert safari gedaan inclusief eten/drinken onder de sterrenhemel! Super relax vakantie gehad.
Ook de geschiedenis werd goed uitgelegd.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Een reis naar Abu Dhabi en Oman

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 17 February 2015

Ik heb mijn vakantie naar Abu Dhabi en Oman als ontzettend leuk ervaren. Abu Dhabi is een erg gastvrij land met een mix van vele verschillende culturen. Ook zijn de inwoners erg vriendelijk en correct. Er zijn veel mooie woestijnen en watervallen (je moet wel de plekjes hiervoor weten). De shoppingmalls zijn erg indrukwekkend en divers, heel anders dan in Nederland. Ook de lokale dadelmarkten zijn erg leuk om een keer te hebben gezien. Daarnaast hebben wij in Oman een boottocht op een parelvissersbootje gemaakt om dolfijnen te zien. Dit was echt een aanrader! Tijdens de boottocht werd er verse vis gevangen en ook ander eten werd op de boot verzorgd. Daarnaast was er een aantal keer gelegendheid om te snorkelen in prachtig helder water waar o.a. zeekomkommers en clownsvissen waren. Ook het weer was prima. Let wel op in welk seizoen je gaat;)

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,7

Indrukwekkend!

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 17 February 2015

Dubai, grote stad.. Mooiie stranden!
Grote hoge aparte gebouwen

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
6,0
Stranden
9,0
Steden
10,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,2

Dubai

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 16 February 2015

ik ben 2 keer naar Dubai geweest. Wat een sjieke stad! Alles is nieuw gebouwd, attracties en activiteiten die je je gewoon niet kunt denken. Ze willen alles overtreffen en dat is ook te zien. Dubai heeft mooie shopping malls, sjieke gebouwen, mooie stranden en het weer is er altijd goed! Minder dan 20 graden wordt het daar eigenlijk nooit. De mensen zijn vriendelijk en bovenal voelde ik me heel veilig. Als westerling mag je gewoon hand in hand lopen met je vriend, je wordt er niet raar voor aangekeken wat je wel eens op internet leest. Ik vind Dubai echt een aanrader! Het heeft zowel een oud gedeelte waar de zogeheten souks liggen en het nieuwe gedeelte waar alles dan ook echt mooi gebouwd is. Voor ieders wil wat te doen!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Verenigde Arabische Emiraten gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Verenigde Arabische Emiraten ervaring, reistips of reisverhalen.