Death Valley ervaringen

De Death Valley ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 9 Death Valley ervaringen geplaatst.

8,7
Totaalscore

9 beoordelingen

9,0

Death Valley moet je meemaken

Amerika
Death Valley
08-03-2019

In juni 2010 rondreis gemaakt en ook door Death Valley getrokken.
Dit was de warmste dag ooit . We waren hier in juni. Als uit de auto kwam was het net alsof je voor een kachel stond.
Blood heet maar erg indrukwekkend. Je moet geen autopech krijgen, want dan heb je daar een groot probleem.

Gereisd met partner
9,0

Een aanrader

Amerika
Death Valley
02-11-2017

Als je hier in de buurt ben, mag je dit absoluut niet overslaan. Wat een hitte hier (in Juli geweest). In Badwater leek het wel of er een hele hete fohn op je gericht stond. We zijn daarom niet heel lang op deze plek geweest wat het brandde ontzettend. Maar wat een prachtig gebied zeg! Ook zabriskie point is super mooi!
Om daar te rijden alleen al is een geweldige ervaring. Je komt bijna niemand tegen en dan zie al die verschillende kleuren en bergen....super mooi.

Gereisd met gezin
8,0

Mooie woestijn

Amerika
Death Valley
01-02-2017

Had er al veel plaatjes van gezien en toch anders dan ik had verwacht. Niet echt een woestijn te noemen, het landschap varieert ook veel.

Gereisd met partner
9,0

Geweldig

Amerika
Death Valley
04-12-2016

Ontzettend heet. Leek een föhn die op je gericht blijft staan. Zelfs s'nachts nog 37 graden is echt bizar om mee te maken. Maar ontzettend mooi. Wilde coyotes gezien

Gereisd met gezin
9,0

Extreem & uniek

Amerika
Death Valley
16-10-2016

Wij reden met een camper een hele dag van de oostelijke kant naar het westen met 38 graden in mei, prima te doen dus. het was echt uniek en de omgeving is extreem! Coyotes bij Panamint Springs gezien, mooie uitzichtspunten. Met een camper mag je niet alle weggetjes op, dus wil je echt alles zien ga da dan met de auto. En aan de rand van het park kwamen we zelfs Joshua trees tegen! http://www.padennaf.nl/death-valley/

Gereisd met gezin
8,0

Mooie kleuren

Amerika
Death Valley
12-10-2016

Death Valley, je weet niet wat je kunt verwachten, ja dat het er heet is , en dat klopt ook. Maar de verscheidenheid van kleuren en bergen/heuvels is inmens. Het kleurenpallet van Death Valley heeft dit park een speciaal plaatsje in mijn hart gegeven.

Gereisd met partner
9,0

Hot Death Valley

Amerika
Death Valley
20-01-2016

Vreselijk warm maar buitenaards mooi! De stilte, niets om je heen, heel indrukwekkend. Rijd ook zeker de artist drive af, mooie kleuren!

Gereisd met partner
9,0

Moet je een keer gezien hebben

Amerika
Death Valley
07-01-2016

Als je dan toch in de buurt van Las Vegas bent, dan moet je zeker naar Death Valley. Het is hier veel te heet, maar prachtig. Vooral het uitzicht vanaf Dante's View is geweldig. Ook Badwater en Devil's Golf Course zijn indrukwekkend. De weg er naar toe is ook heel erg leuk.

Gereisd met partner
8,0

Met en touringcar dor Death Valley

Amerika
Death Valley
14-12-2015

Ik zou het iedereen aan willen raden om Death Valley te bezoeken. wij zijn er twee keer geweest en het blijft net als de Grand Canyon en andere Nationale parken erg indrukwekkend. De rotsen die elke ogenblik van kleur veranderen, de uitgestrektheid, een enkel bloemetje die z'n kopje boven het zand steekt. Een soort trail wat de rotsen hebben afgelegd heel bijzonder om te zien en bijna onwerkelijk.

Gereisd met partner

Heb jij Death Valley bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Death Valley ervaring, reistips of reisverhalen.