Las Vegas ervaringen

De Las Vegas ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 15 Las Vegas ervaringen geplaatst.

8,9
Totaalscore

15 beoordelingen

8,0

Gekte

Amerika
Las Vegas
02-02-2017

Wat een gekte! De stad is een en al amusement. Leuk om eens gezien te hebben, maar voor mij veel te druk. Wel fijn dat je alle hotels gratis mag bezichtigen, ook als je er niet verblijft.

Gereisd met partner
9,0

Ongelooflijke stad

Amerika
Las Vegas
22-01-2017

Vanuit het niets rij je de stad in. In eerste instantie lijkt het een fata morgana. Een stad die 24 uur per dag leeft, maar ook echt! Ook als je niet van gokken houdt is het een geweldige stad om geld uit te geven, namelijk met winkelen. Sla deze stad zeker niet over.

Gereisd met partner
8,0

Mooi

Amerika
Las Vegas
12-10-2016

hoop gezien daar t blijf mooi en je hoeft niet eens te goken om alles te zien wat er te doen is en in de omgeving is oke veel te zien

9,0

2x tussenstop tijdens reis westkust

Amerika
Las Vegas
11-10-2016

Vanuit New York zijn we in Las Vegas geland, om vervolgens 3 dagen te acclimatiseren en daarna 2 weken in de auto een rondje te maken langs San Francisco, LA en te Canyons. Daarna 2 dagen Las Vegas voordat we naar Schiphol terug vlogen.

Tip: neem op the Strip een taxi. Alles lopen is niet te doen. Vaak te warm en voor nog geen 10 dollar ben je 5km verder.
Ga niet van the Strip af, het is niet veilig en niet nodig; )
Wij waren er in oktober en de temperatuur tikte bijna iedere dag tegen de 30 graden aan, heerlijk!
Neem daarom een hotel met een buitenzwembad.

Gereisd met partner
9,0

I Love Las Vegas

Amerika
Las Vegas
19-09-2016

Sinds 1995 besmet met het Las Vegas en de stad nu 5 keer bezocht. Heb zelfs sinds 2003 een site over Vegas. De laatste keer Vegas bezocht in 2015. I Love Las Vegas nog steeds. Stad krijgt van mij een 9. Geen 10 want hiervoor moet Vegas goedkoper worden en er moeten meer casino's afgebouwd worden. Ik kijk nu al uit naar het Resort World Las Vegas wat in 2019 geopend gaat worden. Tenminste als de bouw helemaal wordt afgerond

Alleen gereisd
7,0

Flipperende kasten en rinkelende bellen

Amerika
Las Vegas
26-08-2016

Las Vegas bezocht tijdens onze rondreis door het "Wilde Westen". Las Vegas, je moet er van houden... Als natuurliefhebber werd ik er knettergek. Overal flipperen en rinkelende toeters en bellen. We hebben bijna ieder hotel en casino aan de Strip wel gezien. Geweldig hoe ze alles tot in detail hebben nagebouwd. De Grand Canyon was een verademing. De rust em ruimte en de onmetelijke schoonheid hebben mij diep geraakt. Leuk om Las Vegas meegemaakt te hebben, maar volgend jaar zoek ik de rust toch echt in de Rockies.

10

My Hometown

Amerika
Las Vegas
19-03-2016

Wat een geweldige stad in een supermooie omgeving. Wij zijn er al 22 keer geweest en zijn nog steeds niet uitgekeken. Een aanrader voor een ieder.

Gereisd met partner
8,0

Viva las vegas

Amerika
Las Vegas
20-01-2016

Ongelooflijk drukke stad je kijkt je ogen hier uit! Geweldig hoe ze alles hebben nagebouwd. Leuk als je thuis fotos laat zien en ze denken dat het buiten is. Echter is de foto dan binnen gemaakt met een plafond schildering van lucht en wolken. Genoeg te doen en lekker eten bij het forrest café. Wij hebbe geslapen in New York New York, prachtig hotel en op een perfecte locatie. Zeker doen: de beroemde fonteinen savonds bekijken!

Gereisd met partner
9,0

Genoeg om te zien

Amerika
Las Vegas
09-01-2016

Elk hotel afgelopen en bezichtigd, echt bizar wat je allemaal tegen komt.
Naar 2 shows geweest daar (genoeg aanbod!)
Ga vooral eens langs de Venetian en als je het geld ervoor over hebt neem je een gondel ritje (binnen of buiten), waarbij de gondelier voor jullie zal zingen.
Als het reisgezelschap uit vrouwen bestaat is het leuk om een avondje naar de chippendales te gaan.

Gereisd met vrienden
9,0

5 dagen Las Vegas

Amerika
Las Vegas
07-01-2016

In 2013 ben ik voor het eerst in mijn leven naar Amerika geweest. Dit was al jaren mijn droom en werd na zo lange tijd realiteit. Op 4 oktober vlogen wij naar Los Angeles waarbij we na 5 dagen naar Las Vegas vertrokken. Wat een prachtige plek is het toch. Ze noemen New York een stad die nooit slaapt maar Las Vegas kan zich daar zeker ook bij toevoegen. Alles wat je over Las Vegas is waar en gekker kan haast niet. Alles waar je te voor kan zetten klopt. Een leuke ervaring gehad in lampenstad Las Vegas. Naar shows, attracties en casino geweest. De eerst dag nadat we aankwamen vanuit Los Angeles begonnen we aan het begin van de Strip in hotel Mandalay Bay hotel. Hierin zat een attractie genaamd : 'Shark Reef' . Een prachtig aquarium waarbij haaien, octopussen en vissen leefde. We vervolgde onze weg naar hotels als Luxor, Excalibur hotel, MGM Grand en New York New York hotel. In het MGM Grand zouden wij later die week een show bijwonen van David Copperfield. De eerste dag begon al een beetje tot zijn eind te komen en besloten terug te gaan naar ons hotel. Het Vdara hotel was onze verblijfplaats voor de komende dagen. De volgende morgen besloten we niet al te laat op te staan en onze weg te vervolgen om en nabij het MGM Grand waar we die dag ervoor eindigde. Naast het MGM Grand hotel zat de Coca Cola store, M&M Store en het Hardrock Cafe. Na een uurtje hier door te brengen liepen we verder naar Planet Hollywood. Daar was een overdekt winkelcentrum met in het hart een casino. De zoete geur en de nauwelijks zichtbare klokken hielden ons toch een tijdje binnen. Na een toch leuke 100$ winst verlieten wij het casino en liepen verder door het winkelcentrum. Het winkelcentrum had een mooie decoratie en veranderde vaak van thema. Het weer veranderde in de overdekte winkelcomplex. De dag vorderde en we liepen verder richting hotel Paris en Hotel Belaggio. Na een show te hebben bijgewoond van de fontijnen van het Belaggio Hotel liepen we verder naar Ceasar Palace. Ook daar bevond zich een winkelcentrum met een raar fenomeen. Een roltrap die als een wokkel naar boven ging. De dag eindigde en in de avond zouden we naar een show van Cirque de Soleil gaan in het Mirage Hotel. Na een prachtige show die avond eindigde onze dag langs de strip terug naar het hotel. We waren wel een beetje opgeschrikt door de bloeiende sexindustrie in de stad. Op de terug weg kwamen wij overal mensen tegen voornamelijk Zuid-Amerikanen die ons kaartjes aanboden met telefoonnummers en advertenties van stripclubs. Ook billboards langs de weg showde ons de bloeiende industrie. Na een rustige nacht vervolgde we ons de volgende dag voor een van de laatste stukken van de Strip. We bezochten hierbij de hotels als The Venetian, Palazzo, Wynn en Encore. De laatste 2 hotels waren de duurste van de strip en dit kon je ook wel merken aan de uitstraling en presentatie. Een aparte tentoonstelling in het Encore over de Ferarri waarbij eigenaren van zo auto een gratis entree hadden en de normale 'burger' 19$ dollar moest betalen. Die avond woonde we een show bij in het Rio Hotel net buiten Las Vegas. Ditmaal een Tribute show van Michael Jackson. De volgende morgen was het alweer de laatste dag voordat wij die dag erna weer zouden vertrekken naar Nederland. We besloten de leuke casino nog een keer te bezoeken en naar het winkelcentrum te gaan bij Planet Hollywood. Na vele souvenirs en nieuwe schoenen namen we de bus naar het oude gedeelte van Las Vegas. Bij het oude hotel de Golden Nugget wat te hebben gegeten woonde we een lichtshow bij op het plafond. Het traditionele nummer 'proud to be an american' werd op het scherm vertoond. In de avond zijn we in het MGM Grand bij de show van David Copperfield. Een leuke show waar we telkens afvroegen hoe de trucs nou gerealiseerd werden. Een al met al leuke ervaring die ik niet snel zal vergeten. Ik wil zeker nog terugkomen in de toekomst.

Gereisd met vrienden
9,0

Mijn favoriete plek in de VS

Amerika
Las Vegas
07-01-2016

Las Vegas is één van mijn favoriete plaatsen in de VS. Niet om het gokken - want dat heb ik nog nooit gedaan - maar vanwege de Strip, de uitbundige hotels en vanwege de fantastische omgeving. Er liggen zoveel prachtige parken in de omgeving. Mijn favoriet is Red Rock Canyon en Valley of Fire. Een auto huren en gáán.

Gereisd met partner
9,0

Super sin city

Amerika
Las Vegas
05-01-2016

Heb een singlevakantie rondreis gemaakt in amerika die begon en eindigde in Las Vegas. Als je over Las Vegas vliegt denk je wat is dit. Midden in de woestijn vierkanteblokken wijken uit het spel SimCity met in het midden allemaal lampengeweld. Je weet niet wat je ziet. Als je land en t vliegtuig uitloopt is alles gokken. Bingo, machines, lotto... echt alles. Het is 1 grote circus waar je je ogen uitkijkt! Tijdens de vakantie heb ik mijn vriendin ontmoet en die heeft stiekem onderweg een trouwjurk gekocht. We zijn daar "getrouwd" (als we dat echt zouden doen zouden ons moeders ons vermoorden ben ik bang) op de strip met de ledscherm overkapping waar je kleine videoshows opziet. Je hebt daar overal mensen die verkleed zijn als bekende mensen waarmee je, voor geld, op de foto kan. Ook diverse podiums waar bandjes staan. En wij stonde met de groep voor zo'n podium en toen gingen ze spontaan een bruiloft lied spelen. Iedereen op de foto met ons. Tja....dat is Las Vegas...een totaal ondere wereld. Casinos, muziek en mensen. Een mooie freakshow waar je een hoop geld kan verliezen en veel liefde kan winnen.

Gereisd met partner
10

The place to be

Amerika
Las Vegas
05-01-2016

Als je er nog nooit geweest bent, is het lastig voor te stellen maar zelfs op het toilet kun je gokken.
Naar mijn mening moet je Las Vegas eigenlijk eind van de middag/begin van de avond met de auto binnen rijden. Als je vanuit de "woestijn" aan komt rijden, rijd je één grote lichtwereld in. Het ene hotel is nog groter en meer aanwezig dan het andere. Wij zelf (gezin met 3 kinderen) hebben onze vakantie doorgebracht in hotel Excalibur, het kasteel aan het begin van Strip. Zodra je in Las Vegas bent, bestaat er geen tijd meer. De uurwerken worden angstvallig verborgen in de hotelcasino's zodat je echt geen benul van tijd meer hebt. Ook zonder te gokken heb je de tijd van je leven! En mocht je willen trouwen in Las Vegas kan ik je The Grove aanbevelen ;-)! Is ons uitstekend bevallen, net als de rest van onze vakantie!

Gereisd met gezin
10

Las Vegas: je voelen als een kind in een droomwereld

Amerika
Las Vegas
05-01-2016

Gokken is leuk met enkele dollars, en het is geweldig dat er zoveel verschillende machines zijn is zulke grote hoeveelheden. Hoe kan het dat je gelooft dat je in Venetie bent terwijl het dag is en door verder te lopen het ineens nacht is. Als je ver genoeg doorloop je ineens in het hete Las Vegas bent en Venetie achter gesloten deuren zit. Een watershow voor het hotel op mooie muziek is een heerlijke gratis voorstelling. Een achtbaan binnen, en toch ineens naar buiten raast en uiteindelijk weer binnen eindigt. Parijs, New York op dezelfde plek hebt. Het is gewoon alsof je als kind in een snoepwinkel bent en alles zelf mag uitkiezen zonder dat je moeder zegt, neeeee dat mag niet hoor......

Gereisd met vrienden
9,0

Las Vegas - the city that never sleeps!

Amerika
Las Vegas
05-01-2016

Las Vegas - The city that never sleeps.
Ongelofelijke indrukken opgedaan in het waanzinnige Las Vegas.
Na een tussenlanding in Minneapolis landden we veiling met KLM in Las Vegas.
Bij aankomst in de aankomsthal word je direct ondergedompeld in de gokwereld van Las Vegas.
De stad ligt op slechts 10 minuutjes rijden vanaf het vliegveld.
Wat een supergrote hotels! Wat een luxe! Wat een bedrijvigheid!
Wij hebben 3 dagen onze ogen uitgekeken op the Strip in de fantastische hotels, die allemaal vrij toegankelijk zijn. Elk hotel heeft mega-grote casino's waar je als toerist dus gewoon doorheen kunt wandelen.
Shopping, lekker eten en het heerlijke warme zonnetje, een duik in het zwembad.
Life is good!
Een aanrader voor iedereen!

Gereisd met partner

Heb jij Las Vegas bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Las Vegas ervaring, reistips of reisverhalen.