Monument Valley ervaringen

De Monument Valley ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 11 Monument Valley ervaringen geplaatst.

9,4
Totaalscore

11 beoordelingen

9,0

Mooi gebied

Amerika
Monument Valley
09-08-2019

Wij hebben de tour gereden met onze huurauto. De weg is niet netjes vlak, maar dat hoort bij de sfeer vind ik. Je hebt genoeg plekken langs de weg waar je kunt stoppen om foto's te nemen. Een adembenemend landschap!

Gereisd met partner
8,0

Gaaf

Amerika
Monument Valley
02-02-2017

Gaaf om hier door heen te rijden. De weg is niet zo goed dus houd hier wel rekening mee. De Indianen zijn niet zo vriendelijk.

Gereisd met partner
8,0

Money money

Amerika
Monument Valley
16-10-2016

Tja, natuurlijk moet je dit park gezien hebben. Maar wij waren wel een beetje teleurgesteld: met een camper mag je niet het park in, dus moet je voor 80 euro pp met een busje. De parkenpas geldt hier niet dus betalen (met een waarschuwing dat je een bewijsje moet hebben van betaling, anders loop je het risico dat een andere medewerker opnieuw geld eist en ze vertrouwen elkaar niet, huh?). De winkel was extreem duur met Navajo-spullen 'Made in Peru'... En ik ben geen zunige stinkerd. Maar hee, anderen hadden er wel de tijd van hun leven ;-)

Gereisd met gezin
10

Jeep Safari

Amerika
Monument Valley
21-07-2016

Aanrader is zeker om een (dure) jeep safari te doen. Het is al het geld meer dan waard! Je komt op plekken waar je met je eigen auto niet mag komen en je krijgt uitleg van een Navajo Indiaan die ook nog de mooiste fotoplaatsen laat zien, met mooie doorkijkjes. Daar kan je zelf niet komen. Dit was één van de hoogtepunten van onze Wild West Amerika reis van juni 2016.

Gereisd met partner
10

2 dagen in hotel "The View"

Amerika
Monument Valley
20-07-2016

Als je dan toch ergens moet slapen dan in hotel "The View" met het meest spectaculaire uitzicht dat ik heb meegemaakt

Gereisd met vrienden
10

Mijn favoriet

Amerika
Monument Valley
20-07-2016

Prachtig, viel in het geheel niet tegen in het echt en we hebben genoten van het uitzicht vanuit het hotel. De weg naar beneden is helaas behoorlijk slecht maar dat neem je graag voor lief.

Gereisd met partner
10

2 x in Monument Valley geweest

Amerika
Monument Valley
06-03-2016

In 2008 waren wij al onder de indruk van het park, toen met een busrondreis. De georganiseerde jeeptour van toen vond plaats op de gebaande (onverharde) paden. In 2015 hebben we zelf een veel uitgebreidere jeeptour geboekt, en deze was nog veel mooier. Ook het uitzicht vanuit Gouldings, zowel 's avonds als 's ochtends, was onvergetelijk. Een park dat je moet hebben gezien...

Gereisd met partner
10

Net als in de film!

Amerika
Monument Valley
20-01-2016

Prachtig om te zien, de mooie rode kleur van de rots formaties steekt mooi af tegen de blauwe lucht. Gaaf om dit een keer in het echt te zien!

Gereisd met partner
9,0

Het Nationale Park van Amerika wat je niet mag overslaan

Amerika
Monument Valley
08-01-2016

Het is een eindje rijden wil je hem bezoeken maar het is zeker de moeite waard. Of je nu vanuit het zuiden of noorden dit park binnen rijd. Beide routes zijn even indrukwekkend over Highway 163. Vanuit het noorden rij je Monument Valley binnen over de welbekende lang gestrekte asfaltweg met karakteristieke gele strepen.

Aan het begin van de toegangsweg ligt het visitors center waar je net als in alle parken alles te weten kan komen over de natuur, geologie en het ontstaan van de rots formaties. Gerund door de Navajo Indianen die je alles willen en kunnen vertellen over hun Monument valley. Iedereen die zelf op rondreis gaat raad ik een 4x4 auto aan zodat je in vrijwel alle parken elke route kunt rijden. Zo ook Valley Drive in Monument valley. Hier kun je tussen alle rotsformaties door rijden.

Advies is om dit bij zon's opgang of ondergang te doen als je van fotografie houd. Dit levert namelijk de mooiste foto's op.

Gereisd met partner
10

Geweldig mooi!

Amerika
Monument Valley
05-01-2016

De route er naar toe is al heel indrukwekkend. En wanneer je je auto parkeert bij de Visit center en in de stilte kijkt naar Monument Valley. Het is werkelijk prachtig. De kleur, de stilte, het landschap!

Gereisd met partner
9,0

Amerika op zijn mooist!

Amerika
Monument Valley
05-11-2015

Monument Valley was memorabel en indrukwekkend! Was even spannend toen we met de Jeep Patriot naar beneden in het dal doken; de tocht terug was even spannend in het rulle rode zand! Gelukkig hadden we een fourwheel drive! Dubbele kick ; mooiste landschap van California en de kick van de drive up and down!

Gereisd met gezin

Heb jij Monument Valley bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Monument Valley ervaring, reistips of reisverhalen.