Route 66 ervaringen

De Route 66 ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 8 Route 66 ervaringen geplaatst.

8,1
Totaalscore

8 beoordelingen

10

Enkele dagen

Amerika
Route 66
07-06-2020

Ik heb route 66 een stuk gereden, vond jammer genoeg niet heel de weg. Zeker voor herhaling.
Ben door een klein spookstadje gereden, waar de ezels in het midden van de straat stonden, jammer genoeg weet ik de naam niet meer. Ik ga zeker terug.

Alleen gereisd
8,0

Chicago naar Santa Monica

Amerika
Route 66
10-09-2017

In ongeveer 17 dagen de route gereden in een Challenger. In de meeste staten staan langs de weg nog de beroemde borden. Ondanks EZ guide toch nog weleens voor het bord Road Closed gestaan. Weg is soms moeilijk te volgen en sommige stukken bestaan helaas niet meer. De eenzame stukken door de kleine dorpjes het mooist. Af en toe een dirt road. Veel leuke musea met enthousiaste vrijwilligers. Minste stuk is door California. Drukke wegen met weinig overblijfselen van Route 66. Een avontuur op zich!

Gereisd met partner
9,0

Legendarische route

Amerika
Route 66
22-01-2017

Stukjes van deze route gedaan. Gestopt bij het tankstation uit de clip van Armin van Buuren. Ook bij het eindpunt in Santa Monica een foto gemaakt.

Gereisd met partner
9,0

Seligman aka Radiator Springs

Amerika
Route 66
16-10-2016

Als je met 2 kids reist die helemaal gek zijn van Cars, dan MOET je stoppen in Seligman (het dorpje waar Radiator Springs op gebaseerd is). Veel memorabilia te koop en te zien in de vele museum shops met de gekste Route 66 spullen! Natuurlijk ook auto's a la Cars. Motorrijders gingen er ongeneerd uit hun dak, leuke sfeer! Op het stukje Route 66 naar Kingman kom je Hackberry General Store tegen: stoppen, kijken, kopen! :-) In Kingman zijn ook een paar aardige Route 66 bezienswaardigheden. Zouden graag de hele Route 66 nog eens doen. http://www.padennaf.nl/route-66/

Gereisd met gezin
10

Mooie route mooie natuur

Amerika
Route 66
12-10-2016

hoop mooie dingen bezocht op de route die de moeiten waard zijn om nog n keer te rijden het rijd relax vooral als je zelf hotels zoekt als je ergens langer wil blijven om dingen ind e omgving wil zien

Gereisd met partner
10

De Route66 met de auto of motor

Amerika
Route 66
19-04-2016

Wat een geweldig avontuur om langs de Route66 te rijden!! Wij hebben met een huurauto (goede Amerikaanse bak!) de hele route afgelegd en zijn in Santa Monica geeindigd. Wij vonden juist die ellenlange wegen geweldig om af te leggen. We willen ooit eens terug om de route 66 met een motor af te leggen.

Gereisd met vrienden
2,0

De route bestaat wel degelijk en is de moeite waard!

Amerika
Route 66
13-03-2016

Dit verslag is, om netjes te blijven, ietwat beperkt. De meeste tijd wordt besteed aan zaken die helemaal niet aan de route liggen en gaat verder over nog geen procent van wat je daadwerkelijk tegen kunt komen langs Route66.
Mocht je echt iets wllen weten over Route66 kijk dan even op de website van de Nederlandse Route66 Association: http://www.rte66.nl
Veel plezier!

7,0

Mooi, maar ook een beetje saai en toeristisch

Amerika
Route 66
07-01-2016

Sommige delen van Route 66 zijn echt prachtig en wil je niet missen. Santa Monica bijvoorbeeld: 'end of the trail'. Ik vind Santa Monica geweldig. Maar sommige delen van Route 66, zoals gedeeltes in Texas, zijn vrij saai. De natuur hier vond ik ook niet zo indrukwekkend. Aangezien we ver moesten rijden, reed ik soms liever op de Interstate. Als je om de 10 meter een Route 66 aanduiding op de weg verwacht dan kom je ook bedrogen uit. Dat zie je vooral in Nevada en Californië.

Gereisd met partner

Heb jij Route 66 bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Route 66 ervaring, reistips of reisverhalen.