San Francisco ervaringen

De San Francisco ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 12 San Francisco ervaringen geplaatst.

8,8
Totaalscore

12 beoordelingen

8,0

We waren hier in mei en het was echt heel koude wind. In de zee lagen de zeehonden lekker te relaxen en sommige te vechten.

Amerika
San Francisco
04-07-2020

We hebben 3 dagen overnacht in een jeugdherberg midden in de stad waar jezelf je eten kon koken was superleuk. Met de beroemde tram meegereisd. Daar hingen de mensen aan de buitenkant om nog mee te kunnen. De bus genomen en heel de stad doorgereisd was echt heel enerverend heel veel Spaanstalige mensen als je uit de stad bent en veel armoe. Wel heel vriendelijke mensen. Naar een museum geweest waar een tentoonstelling van Monet was waar zijn eerste schilderijen getoond werden, we wisten niet wat we zagen zo druk en twee ingangen, de eerste voor de vaste tentoonstelling en een heel lange rij voor Monet. Entree heel duur voor Nederlandse begrippen. En heel koud 's avonds wel mooi had t niet willen missen.

Gereisd met partner
10

San Francisco,de meest europeese stad van Amerika!!!(ben geen'steden'mens maar S.F.is een uitzondering)

Amerika
San Francisco
18-05-2017

De auto stond troosteloos in de garage,ehm Ford Mustang cabrio,dat dan weer wel.Handiger is een'tig'kaartje te kopen bij de Hop on Hop off bus.(kom je echt overal)

Gereisd met partner
8,0

Woonde er dichtbij!

Amerika
San Francisco
04-03-2017

Heb 4 jaar in de buurt van SF gewoond en heel veel in de mooiste en gezelligste stad van the USA vertoefd..............zo mooi en zo gezellig alleen moet je echt tijd genoeg hebben om alles uit te pluizen. Niet altijd de toeristische plekken opzoeken.............Koop crab, lekkere wijn en sourdoughbread ga naar de waterkant en geniet van al het moois wat de stad te bieden heeft. Vermijd de drukke plekken waar de meeste toeristen heen gaan en je hebt een prachtige dag!!!

Gereisd met partner
8,0

Leuke plaats

Amerika
San Francisco
02-02-2017

Leuke plaats maar viel mij tegen wat er allemaal te doen was! De golden gate bridge is ook maar een brug. Het is wel leuk om naar Sausolito te gaan, daar even te lunchen en rond te struinen en dan weer terug. Lombard street is ook wel geinig, maar veel te druk.

Gereisd met partner
9,0

Een relaxte stad

Amerika
San Francisco
22-01-2017

Een ervaring om op DE brug te staan en deze dichtbij te zien vanaf een boot. De stad is vriendelijk en relaxt. Vergeet niet om het trammetje te pakken. En een echte Chinese maaltijd eten in de oudste Chinatown.

's Avonds wel veel zwervers, maar die vallen je niet lastig.

Gereisd met partner
9,0

Golden Gate madness

Amerika
San Francisco
16-10-2016

Ja, hoe gaaf is SF? Ook met kids supergaaf! Alcatraz verstandig vooraf geboekt, hop on hop off met de kids naar oa. Golden Gate waar heli's over- en onderdoor vlogen, mensen uit hun dak gingen, motoren op 1 wiel etc. Fantastisch om met de kids overheen te wandelen. Wel frisjes in mei. Boek met kids een hotel in de buurt van Fishermans Warf, makkelijk qua eten/vermaak en gezellig. Hou er rekening mee dat de zeeleeuwen in de zomer bijna allemaal elders zijn (hoorden we van vrienden, terwijl in mei de vlonders overbevolkt waren). http://www.padennaf.nl/san-francisco/

Gereisd met gezin
9,0

3 dagen San Francisco zoveel te doen.

Amerika
San Francisco
12-10-2016

Een fietstocht over de golden gate bridge, het pakje bij de painted lady'staat, de pier en alcatras. En een ritje met de cable car. Allemaal geweldig.

Gereisd met gezin
9,0

Paar keer

Amerika
San Francisco
12-10-2016

alles bekeken en je raakt niet uit gekeken het is een druke stad maar tug heerst er rust en relaxheid

9,0

Jeugdsentiment in San Fran

Amerika
San Francisco
20-01-2016

Gezellige stad met veel bezienswaardigheden! De rode brig en de grkleurde huisjes uit Full House bezocht, leuk om dit in het echt te zien! Ook alcatraz bezocht. Al veel docu's hierover gezien, gaaf om daar dan echt rond te lopen. Koop n kaartje voor de hop on hop off bus en je komt overal. Leuke eettentjes bij de pier!

Gereisd met partner
9,0

3 dagen san fransisco

Amerika
San Francisco
07-01-2016

Geweldige en rustige stad, gebouwd op een heleboel heuvels waardoor er veel steiele straten zijn.
Top attracties zijn:
Golden gate bridge
Alcatraz
Pier 39
Cable Cars
En de bekende straten als Lombard street en Alamo square

Goed met open baar vervoer te doen

Gereisd met partner
9,0

De leukste stad aan de Amerikaanse west-kust

Amerika
San Francisco
07-01-2016

San Francisco was het hoogte punt van onze rondreis langs de Amerikaanse west-kust. De stad is veelzijdig en er zijn tal van bezienswaardigheden. Het meest interessant vond ik de excursie naar Alcatraz, het is heel onwerkelijk om rond te lopen op de plek waar 's werelds meest gevaarlijke criminelen opgesloten hebben gezeten. Een echte aanrader is het maken van een fietstocht over de Golden Gate Bridge, vanuit het centrum van SF kun je langs de kust en over de brug naar Sausalito fietsen. Vanuit Sausalito kun je dan de veerboot terug nemen naar het centrum. Wat San Francisco bijzonder maakt is de oprechte interessen en vriendelijkheid tegen over toeristen. Je hebt in deze stad meteen het gevoel dat je welkom bent en dit alles maakt San Francisco tot de leukste stad aan de west-kust van Amerika!

Gereisd met gezin
9,0

4 dagen San Fransisco

Amerika
San Francisco
30-12-2015

We verbleven in het Radisson hotel, mooi centraal gelegen op Fisherman's Warf. Het is een prachtige stad waar je zoveel kan zien, teveel om op te noemen...
Het enige min-puntje waar we niet op voorzien waren was dat het op Fisherman's Wharf koud kan zijn, eens de heuvel over naar de stad is dit dan weer zonnig; maar we hadden voor een goedkope prijs een warme jas op de kop kunnen tikken dus... probleempje opgelost! Een stad om nooit te vergeten!

Gereisd met gezin

Heb jij San Francisco bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw San Francisco ervaring, reistips of reisverhalen.