Yellowstone National Park ervaringen

De Yellowstone National Park ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 7 Yellowstone National Park ervaringen geplaatst.

9,6
Totaalscore

7 beoordelingen

9,0

Enkele dagen in Yellowstone National Park- Amerika

Amerika
Yellowstone National Park
30-01-2017

Het mooiste nationale park van zuidwest Amerika. Veel wild van dichtbij mogen spotten en ook mooie geisers en kalksteenterrassen gezien. We waren er 1 dag op een nationale feestdag, toen was het park vele malen drukker dan de dag ervoor en konden we niet bij de Grand Prismatic Spring komen. Dat was wel een teleurstelling aangezien dat wel de mooiste geizer van Yellowstone is.

Gereisd met partner
10

Zes dagen Yellowstone Park

Amerika
Yellowstone National Park
04-09-2016

We kwamen via de oostelijke ingang binnen en zijn begonnen met drie nachten in het noorden en hebben de noordelijke helft van de "acht" gereden en bekeken. Daarna nog eens drie nachten in het westen van het park geslapen en vandaar de zuidelijke helft van de "acht" gezien. Wat een prachtig park met zijn vele modderpoelen, geisers, watervallen en wisselende landschappen. We kwamen werkelijk ogen tekort en hadden nog wel langer kunnen blijven. Wij hadden het geluk dat het weer meezat, heerlijke temperatuur (wij waren er eind augustus vorig jaar) want een paar dagen voor onze komst sneeuwde het en was het totaal ander weer. Dit park is absoluut een topper, dus zeker een aanrader.

Gereisd met partner
9,0

Yellostone park enkele keren geweest prachtig!! Ook Brice Canion enkele keren geweest ook geweldig mooi

Amerika
Yellowstone National Park
01-08-2016

Meerdere keren in de U.S.A. rondgereisd, maar Yellowstone Park en de Brice Canyon zijn onze favoriete parken, als je in de U.S.A gaat reizen zijn vooral deze 2 parken aan te bevelen. Wij hebben veel gezien en gereisd in de U.S.A. en Hawaii hebben wij 3 eilanden bezocht, deze eilanden en vulkanen waren ook mooi.

Gereisd met partner
10

Met de camper in Yellowstone

Amerika
Yellowstone National Park
04-01-2016

Samen met mijn ouders en zusjes hebben we een rondreis door Amerika gedaan. En ook Yellowstone mocht natuurlijk niet ontbreken! Wat een fantastisch mooi park, ik kan iedereen aanraden om via de north entrance het park binnen te rijden. Je gaat steeds hoger de berger in (eeuwige sneeuw) en elke 10 minuten heb je en totaal andere natuur. Echt je ogen zitten vastgeplakt aan het raam. Ook zie je zo ontzettend veel dieren, beren, adelaars, bergleeuwen vanalles!

Gereisd met gezin
10

7 dagen in Yellowstone National Park geweest in 2014. wij verbleven in een hotel in West Yellowstone

Amerika
Yellowstone National Park
11-12-2015

Yellowstone Park is geweldig. Prachtige natuur, geisers en wildlife. Wij hebben daar 2 Zwarte beren en 2 Grizly beren gezien en natuurlijk veel Bisons en Herten ook Moos. Je rijdt veel kilometers maar je raakt niet uitgekeken. Wij vonden 7 dagen véél ste kort. Yellowstone National Park is beslist een aanrader dit moet je echt eens gezien hebben.

Gereisd met gezin
9,0

Mooiste stukje Amerika

Amerika
Yellowstone National Park
02-11-2015

Yellowstone is mijn favoriete park in Amerika!!!! Vanwege de prachtige natuurverschijnselen (geisers in waanzinnig mooie gekleurde poelen, modderpoelen, watervallen, bergen en meren, vergezichten en het vele wild zoals de beren bizons herten coyotes etc. die je veel ziet. Zowel in de zomer als winter bezocht en beiden een bezoek waard. Afgelopen zomer Yosemite bezocht. Ook mooi maar haalt het niet vergeleken met de bezienswaardigheden en schoonheid van Yellowstone.

Gereisd met vrienden
10

Prachtig natuurpark!

Amerika
Yellowstone National Park
02-11-2015

Yellowstone! Absoluut het mooiste NP van Amerika. In de file staan omdat bizons oversteken, de bijzondere kleuren en de geisers. Een park dat je echt moet bezoeken als Amerika fan!!

Gereisd met partner

Heb jij Yellowstone National Park bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Yellowstone National Park ervaring, reistips of reisverhalen.