Yosemite National Park ervaringen

De Yosemite National Park ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 8 Yosemite National Park ervaringen geplaatst.

9,3
Totaalscore

8 beoordelingen

9,0

Prachtig

Amerika
Yosemite National Park
15-02-2020

Wij waren daar in juli in een weekend, eerst hebben we flink wat rondjes moeten rijden om een parkeerplek te vinden! Maar eenmaal daar was het druk maar prachtig Glacier point is adembenemend mooi! We gaan er zeker nog eens terug in een minder drukke periode! De sequoia bomen zijn zo indrukwekkend dat is met geen pen te beschrijven!

Gereisd met gezin
9,0

Heel mooi park

Amerika
Yosemite National Park
02-02-2017

Wij hebben de tioga pass gereden, heel erg mooi en divers landschap met watervallen, mooie uitzichten en wilde dieren. Ook gewandeld naar de sequioa's, reken wel op een flinke klim omhoog!

Gereisd met partner
10

Mooiste plek van de wereld, sequoia bomen: machtig prachtig indrukwekkend, ik zou er willen wonen

Amerika
Yosemite National Park
13-01-2017

Aanrader voor iedereen die het Westen vab de VS bezoekt, zomer of winter, dat maakt niet uit. Altijd genieten daar!

Gereisd met gezin
9,0

Must do, overschat

Amerika
Yosemite National Park
10-01-2017

De meeste Amerikanen zien Yosemite als een weekend weg of als een tussenstop tujdens hun reis. Na mijn bezoek, vind ik Yosemite totaal onderschat en ondergewaardeerd. Het landschap is adembenemend mooi, vol van natuur en een leuke fysieke uitdaging. Wij zijn 3 dagen geweest in Yosemite, we hebben lang niet genoeg gezien en gelopen. Wanneer ik terug ga naaf Amerika staat Yosemitenop nummer 1. Een week, staat nog niet in verhouding. Maar is al veel beter dan het 'weekendje' van de Amerikanen.

Gereisd met partner
10

Best view ever!

Amerika
Yosemite National Park
16-10-2016

Te kort in dit park geweest (mei 2015), zo ongelooflijk mooi en eigenlijk onbeschrijflijk. vanaf Glacier Point heb je gewoon het mooiste uitzicht ever! Met een camper groter dan 30 ft mag je niet naar boven, het is best steil en smalletjes, maar eenmaal boven zijn er speciale RV-parkeerplekken (waar automobilisten bij misbruik een flinke boete krijgen of een half jaar cel, dus waren alle RV-plekken onbezet toen we boven aan kwamen hahahaha)! http://www.padennaf.nl/glacier-point/

Gereisd met gezin
9,0

2dagen

Amerika
Yosemite National Park
12-10-2016

herten gezien mooie natuur gezien wite vos gezien

Gereisd met partner
9,0

Back to nature Yosemite

Amerika
Yosemite National Park
20-01-2016

Prachtige uitzichten en mooie natuur. Wat een heerlijke frisse geur hangt hier! Een aantal wolven gezien langs de weg.

Gereisd met partner
9,0

Schitterend park

Amerika
Yosemite National Park
05-11-2015

Yosemite is het mooiste als je er flink gaat wandelen, half dome, Glacierpoint, upper fals. Wij hebben ze alle drie gedaan, over verschillende jaren. Je moet wel wat getraind zijn!

Gereisd met partner

Heb jij Yosemite National Park bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Yosemite National Park ervaring, reistips of reisverhalen.