Grensformaliteiten

Je paspoort moet nog minimaal een half jaar geldig zijn na vertrek uit Vietnam. Ook moet je een visum aanvragen bij de Vietnamese ambassade. Blijf niet langer dan de 30 dagen waarop je visum geldig is, anders kost het je veel geld voordat je terug kunt.


Reizen naar Vietnam

Wil je meer weten over reizen naar Vietnam?
Bekijk hier alle informatie.

rondreizen naar Vietnam