Krugerpark ervaringen

De Krugerpark ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Zuid-Afrika.

Er zijn 11 Krugerpark ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
8,5
Totaalscore
11 beoordelingen
10,0

Weekje krugerpark

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 19 February 2019

Super mooie dingen gezien, zowel op de self driving safari als toen we een gids meehadden via onze lodge die overigens ook te gek was. Half uurtje van de ene gate naast Hoedspruit. We gaan komende maand weer terug, want het was een te gek gebied met elke dag entertainment van de natuur.

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

17 daagse Low Budget rondreis Zuid-Afrika Najaar 2015

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 17 October 2018

Genoten van de geweldige natuur! Helaas een van de Big Five gemist(Luipaard!!),toch genoten!! De bevolking en het eten is er prima in de diversen resorts en de gidsen waren prima!!

Reiziger icon

9,0

Een weekje krugerpark

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 23 September 2018

Een week verbleven rondom het krugerpark, ook de panorama route gedaan en leuke dingen in de veilige regio gedaan. We verbleven in het Krugerpark voor een paar dagen wat goed betaalbaar en super mooi was. De ligging van de lodges zijn vrij centraal net buiten het park. Binnen 20 minuten ben je bij de gate en kan je zelf op safari. Je kunt ook een georganiseerde safari doen maar die zijn wel een stuk duurder. In ieder geval een enorme aanrader om dit gebied te bezoeken.

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Veel diversiteit.

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 17 May 2018

Op de hoofdweg blijven en geduld hebben. Veel olifanten, giraffen, diverse antilopen, wrattenzwijnen etc... prachtig park met mooie rest camps. Veel soorten vogels. Gewoon fantastisch. Jammer genoeg geen zearte neushoorn gezien en hyenahonden gemist evenals het luipaard dat volgens het gedrag van een bavianengroep wel in de buurt moet zijn geweest.

Gereisd met partner
Reiziger icon

10,0

Geweldige ranchers

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 12 April 2018

Ervaren mensen die je alles laten zien ook het vangen van een impala
en het verdelen ervan.
Ook doordat ze elk een andere richting op zijn gegaan hebben we als groep
toch de meeste dieren gezien te kregen.

Reiziger icon

2,0

Safari Krugerpark

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 20 March 2017

We zouden met een jeep het Krugerpark gaan bezoeken het werd een tegenvaller,we reden over de asfaltwegen
en ginger er niet van af hebben nauwelijks wat gezien buiten een paar antilopen. Men vroeg of er nog kans was om de big 5 te zien.De mensen vertelden waaronder reisleiders dat m.n de neushoorns bijna niet meer voorkwamen
in het Krugerpark door het stropen en ook dat de leiding van het park daarin meewerkt. We zijn daarna verder gegaan naar Hluhluwe en hebben daar een safari gedaan ,vele malen mooier dan het Krugerpark en hebben
bijna alles gezien behalve de leeuw

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Op safari door het Krugerpark: wat een ervaring!

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 28 January 2017

Twee keer zijn we op safari geweest door het Krugerpark. De eerste keer was met een gids wat echt fantastisch is bevallen. Hij wist alle dieren te vinden. We hebben de super 7 zelfs gespot. Hierdoor waren we zo enthousiast geworden dat we nog een keer op eigen gelegenheid zijn gegaan met onze huurauto. Dit was echt heel erg gaaf.
Mocht je naar het Krugerpark gaan raad ik aan om een keer met gids en daarna nog een keer zonder gids te gaan. Het is beide heel anders, maar geweldig en het vult elkaar perfect aan!

Gereisd met partner
Reiziger icon

10,0

Real wildlife!

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 18 January 2017

In een van mijn eerste dagen in Afrika heb ik Kruger Park bezocht en wat een indruk heeft dat achter gelaten. De impala's die je als eerste ziet zijn ontzettend indrukwekkend. Die je overigens na 3 dagen in kruger vrij 'normaal' gaat vinden.
Ik was met Nomad in een adventure truck, in een grote 'bus' de eerste dag het park rond was waanzinnig, maar de tweede dag in een kleinere, snellere 4X4 was nog waanzinniger. De drivers die onderling contact hebben, waardoor ze van elkaar weten waar de mooie dieren te zien zijn. Dit zorgt er soms voor dat je met 20 auto's naar een leeuw zit te kijken. Maar als je daar door heen kijkt is het erg bijzonder!!

Ook zonder de bijzondere dieren in het park is het al indrukwekkend, de eindeloze vlaktes die je aan de Lion King doen denken zijn zo mooi!! De hele big five gezien, wat je dan maar weer kan afvinken of je bucketlist!
Het overnachten in het Kruger park vond ik ook erg bijzonder. Waar je in de dierentuin de dieren in een hokje/kooi stopt, gebeurd het in kruger andersom. Daar gaan de mensen 's avonds achter slot en grendel op de campsites. Toch gek dat je daar in de tentje ligt, maar geeft een bijzonder sfeertje!
Ook zo grappig, op de camping in het krugerpark, kon ik gewoon in bad! In een hokje, net zoals de douches! Kom je ook niet vaak tegen. Onder het genot van alle dierengeluiden even relaxt bijkomen van een bijzondere dag!!

Alleen gereisd
Reiziger icon

7,0

Big 4 gezien

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 29 November 2016

Een week in het Kruger ...maar het luipaard ontbreekt nog. Mooi park in juli, met veel zicht door de struiken heen. St. Lucia met Cape Vidal is voor ons favoriet!

Gereisd met gezin
Reiziger icon

10,0

Ieder haar weer verrassend

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 29 November 2016

Altijd de big five gezien . in alle 9 jaren.
Rondom Satara zijn veel dieren te spotten.
Vooral in hun wintertijd.

Het olifanten museum in restcamp Letaba is een echte aanrader. Toegang is gratis masr je kunt altijd een vrije gift geven.

Vanaf Johannesburg kan je heel goed met de auto naar het Krugerpark rijden. DE wegen zijn prima.

Koop bij de ingang van het Krugerpark een map . Daar staan alle wegen in het park op en ook de noodnummers

Gereisd met partner
Reiziger icon

9,0

Groen park metveel wild

  • Zuid-Afrika
  • Krugerpark
  • 20 January 2016

Hele dagen rond gereden in een jeep om wild te spotten. Natuurlijk de big 5 gezien, heel mooi! Mooi park ook, veel groen soms wel erg druk!

Gereisd met partner
Reiziger icon


Heb jij een Krugerpark bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Krugerpark ervaring, reistips of reisverhalen.