Krugerpark ervaringen

De Krugerpark ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Zuid-Afrika.

Er zijn 13 Krugerpark ervaringen geplaatst.

8,5
Totaalscore

13 beoordelingen

9,0

Verzorgde reis via Afrika reizen.

Zuid-Afrika
Krugerpark
11-05-2020

De reis van ons leven, 7 dagen krugerpark geslapen bij de krokodillen rivier, hier kwamen veel dieren water drinken.
We hebben een bushwalk gehad en ochtend en avond safari’s alle dieren van de big five gezien we kwamen ogen te kort.
3 dagen in Kaapstad vertoefd en toen naar Botswana, met een boot tussen de nijlpaarden en krokodillen door.
Ik heb een mooi foto boek gemaakt en kijk er bijna elke dag nog in.
We kwamen 13 maart terug en 15 maart ging alles op slot vanwege Corona.
Dit pakken ze ons nooit meer af.
Gerry en Rob uit Laren ( gld)

Gereisd met partner
8,0

Rondreis vanaf Johannesburg naar Kaapstad.

Zuid-Afrika
Krugerpark
24-12-2019

Wij hebben een prachtige reis gehad.
En mochten de Big Five zien. Alles gespot in 2 dagen tijd door het Krugerpark.
Veel gezien en gedaan .Wij hebben een 17 daagse reis gehad. Via Jong Intra reizen.

10

Weekje krugerpark

Zuid-Afrika
Krugerpark
19-02-2019

Super mooie dingen gezien, zowel op de self driving safari als toen we een gids meehadden via onze lodge die overigens ook te gek was. Half uurtje van de ene gate naast Hoedspruit. We gaan komende maand weer terug, want het was een te gek gebied met elke dag entertainment van de natuur.

Gereisd met partner
9,0

17 daagse Low Budget rondreis Zuid-Afrika Najaar 2015

Zuid-Afrika
Krugerpark
17-10-2018

Genoten van de geweldige natuur! Helaas een van de Big Five gemist(Luipaard!!),toch genoten!! De bevolking en het eten is er prima in de diversen resorts en de gidsen waren prima!!

9,0

Een weekje krugerpark

Zuid-Afrika
Krugerpark
23-09-2018

Een week verbleven rondom het krugerpark, ook de panorama route gedaan en leuke dingen in de veilige regio gedaan. We verbleven in het Krugerpark voor een paar dagen wat goed betaalbaar en super mooi was. De ligging van de lodges zijn vrij centraal net buiten het park. Binnen 20 minuten ben je bij de gate en kan je zelf op safari. Je kunt ook een georganiseerde safari doen maar die zijn wel een stuk duurder. In ieder geval een enorme aanrader om dit gebied te bezoeken.

Gereisd met partner
9,0

Veel diversiteit.

Zuid-Afrika
Krugerpark
17-05-2018

Op de hoofdweg blijven en geduld hebben. Veel olifanten, giraffen, diverse antilopen, wrattenzwijnen etc... prachtig park met mooie rest camps. Veel soorten vogels. Gewoon fantastisch. Jammer genoeg geen zearte neushoorn gezien en hyenahonden gemist evenals het luipaard dat volgens het gedrag van een bavianengroep wel in de buurt moet zijn geweest.

Gereisd met partner
10

Geweldige ranchers

Zuid-Afrika
Krugerpark
11-04-2018

Ervaren mensen die je alles laten zien ook het vangen van een impala
en het verdelen ervan.
Ook doordat ze elk een andere richting op zijn gegaan hebben we als groep
toch de meeste dieren gezien te kregen.

2,0

Safari Krugerpark

Zuid-Afrika
Krugerpark
20-03-2017

We zouden met een jeep het Krugerpark gaan bezoeken het werd een tegenvaller,we reden over de asfaltwegen
en ginger er niet van af hebben nauwelijks wat gezien buiten een paar antilopen. Men vroeg of er nog kans was om de big 5 te zien.De mensen vertelden waaronder reisleiders dat m.n de neushoorns bijna niet meer voorkwamen
in het Krugerpark door het stropen en ook dat de leiding van het park daarin meewerkt. We zijn daarna verder gegaan naar Hluhluwe en hebben daar een safari gedaan ,vele malen mooier dan het Krugerpark en hebben
bijna alles gezien behalve de leeuw

Gereisd met partner
9,0

Op safari door het Krugerpark: wat een ervaring!

Zuid-Afrika
Krugerpark
28-01-2017

Twee keer zijn we op safari geweest door het Krugerpark. De eerste keer was met een gids wat echt fantastisch is bevallen. Hij wist alle dieren te vinden. We hebben de super 7 zelfs gespot. Hierdoor waren we zo enthousiast geworden dat we nog een keer op eigen gelegenheid zijn gegaan met onze huurauto. Dit was echt heel erg gaaf.
Mocht je naar het Krugerpark gaan raad ik aan om een keer met gids en daarna nog een keer zonder gids te gaan. Het is beide heel anders, maar geweldig en het vult elkaar perfect aan!

Gereisd met partner
10

Real wildlife!

Zuid-Afrika
Krugerpark
18-01-2017

In een van mijn eerste dagen in Afrika heb ik Kruger Park bezocht en wat een indruk heeft dat achter gelaten. De impala's die je als eerste ziet zijn ontzettend indrukwekkend. Die je overigens na 3 dagen in kruger vrij 'normaal' gaat vinden.
Ik was met Nomad in een adventure truck, in een grote 'bus' de eerste dag het park rond was waanzinnig, maar de tweede dag in een kleinere, snellere 4X4 was nog waanzinniger. De drivers die onderling contact hebben, waardoor ze van elkaar weten waar de mooie dieren te zien zijn. Dit zorgt er soms voor dat je met 20 auto's naar een leeuw zit te kijken. Maar als je daar door heen kijkt is het erg bijzonder!!

Ook zonder de bijzondere dieren in het park is het al indrukwekkend, de eindeloze vlaktes die je aan de Lion King doen denken zijn zo mooi!! De hele big five gezien, wat je dan maar weer kan afvinken of je bucketlist!
Het overnachten in het Kruger park vond ik ook erg bijzonder. Waar je in de dierentuin de dieren in een hokje/kooi stopt, gebeurd het in kruger andersom. Daar gaan de mensen 's avonds achter slot en grendel op de campsites. Toch gek dat je daar in de tentje ligt, maar geeft een bijzonder sfeertje!
Ook zo grappig, op de camping in het krugerpark, kon ik gewoon in bad! In een hokje, net zoals de douches! Kom je ook niet vaak tegen. Onder het genot van alle dierengeluiden even relaxt bijkomen van een bijzondere dag!!

Alleen gereisd
7,0

Big 4 gezien

Zuid-Afrika
Krugerpark
29-11-2016

Een week in het Kruger ...maar het luipaard ontbreekt nog. Mooi park in juli, met veel zicht door de struiken heen. St. Lucia met Cape Vidal is voor ons favoriet!

Gereisd met gezin
10

Ieder haar weer verrassend

Zuid-Afrika
Krugerpark
29-11-2016

Altijd de big five gezien . in alle 9 jaren.
Rondom Satara zijn veel dieren te spotten.
Vooral in hun wintertijd.

Het olifanten museum in restcamp Letaba is een echte aanrader. Toegang is gratis masr je kunt altijd een vrije gift geven.

Vanaf Johannesburg kan je heel goed met de auto naar het Krugerpark rijden. DE wegen zijn prima.

Koop bij de ingang van het Krugerpark een map . Daar staan alle wegen in het park op en ook de noodnummers

Gereisd met partner
9,0

Groen park metveel wild

Zuid-Afrika
Krugerpark
20-01-2016

Hele dagen rond gereden in een jeep om wild te spotten. Natuurlijk de big 5 gezien, heel mooi! Mooi park ook, veel groen soms wel erg druk!

Gereisd met partner

Heb jij Krugerpark bezocht?
Plaats een beoordeling met jouw Krugerpark ervaring, reistips of reisverhalen.