Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
De Sail Rock in Rusland
Aan de oever van de Zwarte Zee ligt bij het Russische plaatsje Krasnodar Krai een natuurlijke zandstenen monoliet genaamd Sail Rock, die wel een heel aparte vorm heeft.
· Redactie
Amerika's grootste Nationale park
Wanneer je aan Amerikaanse nationale parken denkt, denk je al snel aan Yellowstone of Yosemite. Maar wist je dat er een nationaal park is dat qua oppervlakte nog groter is dan Nederland?
· Redactie
Het andere Bali
Druk, toeristisch, te populair. Dat wordt vaak gezegd over Bali. En de zuidkust is inderdaad overspoeld door toeristen. Maar Bali is veel meer dan alleen strand en feesten.
· Redactie
Prachtige stad in de Faeröer: Klaksvik
De Faeröer zijn een eilandengroep die liggen in de driehoek van Schotland, Noorwegen en IJsland. Het prachtige stadje Klaksvik is de op een na grootste stad in de Faeröer en een belangrijke vissershaven.
· Redactie
Top 10 stranden in de Caraïben
Nu de zomer in Nederland weer voorbij is, beginnen wij alweer weg te dromen naar zonnige bestemmingen om de winter door te komen. De Caraïben zullen misschien niet direct in je opkomen, maar dit gebied beschikt toch over een paar heerlijke winterzonbestemmingen. Hieronder geven we je de top 10 stranden van de Caraïben.
· Laurens Taekema
Myanmar volgens reisblogger Karlijn
In deze rubriek vertellen reisbloggers over hun ervaringen in een bepaalde bestemming. In deze tweede aflevering deelt Karlijn tips en reisverhalen uit Myanmar!
· Redactie
Taormina, de perfecte Italiaanse bestemming
Als het gaat om evenwichtige bestemmingen in Italië, dan is Taormina misschien wel het meest perfect in balans van allemaal. Deze stad ligt op een heuveltop op het eiland Sicilië en is een fascinerende mix van middeleeuwse torens, luxe winkels en kristal-blauwe stranden.
· Redactie
De laatste turf kerk in Hof, IJsland
Op IJsland kom je ze nog overal tegen, de ouderwetse turfhuisjes, volledig overgroeid met gras en mos. In het plaatsje Hof staat er nog een kerk in deze bouwstijl.
· Redactie
Ondergewaardeerd paradijs: Amerikaans-Samoa
In de Zuidelijke Grote Oceaan ligt een overzees territorium van de Verenigde Staten dat een waar paradijs is: Amerikaans-Samoa.
· Redactie
5 dingen die je gratis in Kaapstad kunt doen
Kaapstad is een plaats met een groot contrast tussen arm en rijk, met zwarte townships en pittoreske zeegezichten. Voor twee van meest bekende bezienswaardigheden, Robbeneiland, waar Nelson Mandela gevangen zat, en de Tafelberg, moet je een kaartje kopen, maar er zijn ook genoeg andere dingen die je kunt doen die helemaal gratis zijn! Hieronder zetten we er vijf voor je op een rij.
· Redactie
VIDEO: De ziel van Turkije
In deze fantastische korte video komen in hoog tempo enkele van de hoogtepunten van Turkije voorbij. Kijken!
· Redactie
Devil's Kettle, een mysterieuze waterval in Minnesota
In het Judge CR Magney State Park in Minnesota, in de Verenigde Staten, bevindt zich een raadselachtig geologische fenomeen: de Devil's Kettle waterval.
· Laurens Taekema
Ontdek de Piramiden van Gizeh met Google Maps
"Ontdek de Grote Piramide met Google Maps" stond er vandaag op de Google homepage. Dat willen wij wel even zien. En je kunt niet alleen in Street View tussen de piramides doorlopen, nee Google heeft er een gave informatieve presentatie van gemaakt!
· Redactie
Divers Brazilië: voor elk wat wils
Brazilië. Het is niet alleen net zo groot als het hele Europese continent, maar zeker ook zo divers. Dat biedt oneindige mogelijkheden voor zowel avontuurlijke reizigers als zij die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.
· Redactie
Nieuwe Djoser rondreizen
Reisorganisatie Djoser heeft weer een aantal nieuwe rondreizen aan haar reisaanbod toegevoegd: de Indonesische Kleine Sunda-eilanden en ook een mooie rondreis naar Tunesië.
· Redactie
De Pacaya vulkaan in Guatemala
De stad Antigua in Guatemala heeft reizigers al een hoop te bieden, maar een uitstapje naar de actieve Pacaya vulkaan mag je zeker niet missen als je hier in de buurt bent.
· Redactie
De Los Angeles River
Een stroompje water in een betonnen rivier, Art Deco bruggen...komt deze plek je bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de Los Angeles River was het decor van vele films en video-clips.
· Redactie
Bijzonder kamperen in Frankrijk
Frankrijk is een typisch kampeerland: er zijn talloze prachtige plekken waar je met je tentje neer kan strijken. Er is voor ieder wel wat wils: er zijn natuurcampings, luxe campings, maar ook campings dichtbij interessante steden vol met cultuur.
· Laurens Taekema
China volgens reisblogger Manouk
In deze nieuwe rubriek voelen we reisbloggers aan de tand over een bepaalde bestemming. In deze eerste aflevering vragen we Manouk naar haar ervaringen in China!

Archief

>