Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
VIDEO: Canadese droom
Turquoise blauwe meren omgeven door besneeuwde bergtoppen en groene dennebomen. Ja, voor natuurliefhebbers is Canada wel een droombestemming.
· Redactie
Een unieke rondreis langs de hoogtepunten van Griekenland
Griekenland is uitstekend geschikt voor een culturele rondreis. Om iets te kunnen proeven van de Griekse cultuur, beschaving en historie, is een rondreis zeker aan te raden. De Griekse mythologie lijkt overal mee verweven te zijn. Er zijn diverse manieren om een rondreis door Griekenland vorm te geven. Je kunt de reis zelfstandig boeken, maar het is ook mogelijk de rondreis te maken met een andere groep vakantiegangers.
· Redactie
Nieuw bij Kras: reizen naar Dubai
Nieuw in het reisaanbod van reisorganisatie Kras is de bestemming Dubai. Deze stad leent zich, naast een fijne zonvakantie, ook uitstekend voor een fascinerende stedentrip. Shoppen, cultuur snuiven, uit eten gaan en verschillende activiteiten doen kan allemaal prima in Dubai!
· Redactie
Parel op Tasmanië: Bay of Fires
We komen wel eens vaker mooie stranden tegen, maar Bay of Fires is toch wel speciaal. Dit afgelegen gebied ligt aan de oostkust van Tasmanië, 240 kilometer kilometer onder Australië.
· Redactie
17 Feiten over Thailand
Thailand is een van de populairste bestemmingen van Azië en voor veel reizigers hun startpunt voor een rondreis door dit deel van de wereld. De schitterende tempels, bounty eilanden en het heerlijke eten zijn voor de meeste wel bekend, maar als je door Thailand reist is het ook interessant om iets meer over dit mooie land te weten. Daarom hieronder 17 feiten over Thailand.
· Redactie
VIDEO: Verslaafd aan Bali
Voor veel mensen is Bali de ideale vakantie bestemming en voor surfers is het eiland een waar surf paradijs. Deze video laat zien waarom Bali zo verslavend is voor surfers.
· Redactie
Bizar: Drie delige Baatara Gorge waterval
Nee, deze epische grot bruggen zijn niet afkomstig uit een fantasy filmset, maar zijn onderdeel van een echte kalksteen grot, die bekend staat vanwege de Baatara Gorge waterval.
· Redactie
Unieke waterval in Argentinië: de Mocona Falls
De Iguazu Falls mogen misschien de meest populaire watervallen in Argentinië zijn, maar de Mocona Falls zijn minstens zo uniek. Deze waterval is maar liefst 3 kilometer land en loopt parallel aan een rivier.
· Redactie
Papakolea, het groene zand strand op Hawaï
Papakolea Beach, ook wel bekend als Green Sand Beach of Mahana Beach, is een strand op het eiland Hawaï, waar het zand groen is!
· Redactie
De 9 Prinseneilanden bij Istanbul
De Turkse stad Istanbul staat bekend als een culturele, financiële en hipster-hub in Europa met een druk nachtleven. Even voor de kust van Istanbul vind je echter een oase van rust op de 9 Prinseneilanden.
· Redactie
Mayastad Copán in Honduras
 In het uiterste westen van Honduras liggen de overblijfselen van een stad uit de Mayabeschaving die meer bezoekers verdient: Copán.
· Redactie
Samuel H. Boardman State Scenic Corridor
In het zuidwesten van de Amerikaanse staat Oregon ligt het Samuel H. Boardman State Scenic Corridor, een 19 kilometer lange ruige kustlijn met geheime zandstranden en dichte bebossing.
· Redactie
Via Krupp: 's werelds mooiste voetpad?
Via Krupp is een historische geplaveid voetpad op het eiland Capri, in de Tyrreense Zee, aan de zuidkant van de Golf van Napels.
· Redactie
Las Bolas: De stenen ballen van Costa Rica
In het zuiden van Costa Rica liggen meer dan 300 stenen ballen die lokaal bekend staan als 'Las Bolas'. Over het ontstaan van deze stenen ballen gaan vele mythen, maar ze worden toegeschreven aan de Diquíscultuur en werden onlang opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.
· Redactie
Nieuw-Zeeland's Champagne Pool
Binnen het Waiotapu geothermische gebied op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt de Champagne Pool, een warmwaterbron en een van de kleurrijkste plekken van het land.
· Redactie
De 20 mooiste plekken in Canada
Canada is op Rusland na het grootste land van de wereld en beschikt van kust tot kust over een zeer diverse natuur met het ene landschap nog mooier dan het andere. We hebben de 20 mooiste plekken en bezienswaardigheden in Canada voor je op een rij gezet!
· Redactie
Het mooiste strand ter wereld?
Aan de noordwest-kust van het Griekse eiland Zakynthos ligt het Navagio strand. Het wordt beschouwd als het mooiste strand van heel Griekenland en is misschien wel het mooiste strand ter wereld.
· Redactie
De Rode Aarde Terrassen van Dongchuan, China
Op zo'n 250 kilometer ten noordoosten van Kunming, de hoofdstad van de Chinese provincie Yunnan, ligt Dongchuan, een landelijk gebied met de meeste rode aarde ter wereld.
· Redactie
De gekleurde bergen van Hornocal (Argentinië)
In het bergdal van Quebrada de Humahuaca, in de provincie Jujuy, in het noordwesten van Argentinië, vind je fascinerende geologie: de gekleurde bergen van Hornocal.

Archief

>