Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Beleef het echte Thailand
Thailand is een prachtig en veelzijdig land. In dit artikel geven we je 4 tips om het échte Thailand te ontdekken!
· Redactie
Skiathos, de 'Sint Maarten van Griekenland'
Je hebt misschien wel eens gehoord over het Princes Juliana vliegveld op Sint Maarten, waar vliegtuigen vlak over Maho Beach aankomen vliegen. Op het Griekse eiland Skiathos hebben ze net zoiets.
· Redactie
VIDEO: Ergens in Vietnam
Vandaag nemen we je even mee naar Vietnam, het land van de uitgestrekte rijstvelden, een 2.500 kilometer lange kustlijn, de machtige Mekong rivier en de levendige straten in de grote steden.
· Redactie
Het magistrale Tianzi gebergte in China
In de provincie Hunan, in het Zuid-oosten van China, ligt bij het plaatsje Zhangjiajie het magistrale Tianzi gebergte in het Wulingyuan gebied. Het gebied staat bekend om zijn 3100 zandstenen zuilen.
· Redactie
FOTOSERIE: Adembenemend Praag
De Tsjechische hoofdstad Praag behoort tot één van de meest toeristische steden van Europa en wordt ook beschouwd als een van de mooiste. Deze foto's laten zien waarom.
· Redactie
Het mediterraanse Split
Het zonovergoten Split is de tweede stad van Kroatië en de grootste en belangrijkste stad in de Dalmatië regio en beschikt over vele archeologische, geschiedkundige en culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Met de auto door Portugal
Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld.
· Redactie
Nieuw-Zeeland's Hot Water Beach
Aan de oostkust van Nieuw-Zeeland's Noordereiland ligt op het Coromandel schiereiland Hot Water Beach, een populair strand en geothermische attractie.
· Redactie
Mar Chiquita: Verborgen strand in Puerto Rico
In het noorden van Puerto Rico ligt aan de kust van Manatí een klein strand in een beschutte baai. Dit ovale strand heet Mar Chiquita, of Kleine Zee, en ligt verborgen achter een rotsachtige muur.
· Redactie
De Angel Falls in Venezuela
Is er iets mooier dan een gigantische, prachtige waterval? De Angel Falls in het Canaima National Park in het zuidoosten van Venezuela is als hoogste waterval ter wereld een uniek natuurverschijnsel.
· Redactie
De mystieke Vlakte der Kruiken in Laos
In de bergen in het noorden van Laos liggen duizenden reusachtige stenen kruiken verspreid. Dit plateau wordt de 'Vlakte der Kruiken' genoemd en ligt op ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Xhieng Khuang.
· Redactie
VIDEO: Londen, toen en nu
In deze video beelden van de Engelse hoofdstad Londen uit 1924, samengevoegd met beelden uit 2014.
· Redactie
De Nanpubrug in Shanghai, China
In de Chinese wereldstad Shanghai is de Nanpubrug een van de belangrijkste bruggen over de Huangpu rivier. Bij zijn inauguratie in 1991 was dit gedurende enkele maanden de tuibrug met de grootste overspanning ter wereld.
· Redactie
4x Grenzen verleggen
Tijdens een reis door Kenia en Tanzania zul je zeker wel een keer een grens over gaan. Letterlijk als je de grens van Kenia naar Tanzania oversteekt maar ook figuurlijk, bijvoorbeeld wanneer je jouw eigen grens opzoekt tijdens de beklimming van de Kilimanjaro. Hieronder vind je deze en nog twee voorbeelden van hoe jij je grenzen opheft tijdens een reis door Kenia en Tanzania.
· Redactie
De hertenstenen van Mongolië
Verspreid over de graslanden van Noord-Mongolië en het zuiden van Siberië liggen honderden megalieten met ingekerfde symbolen die lijken op vliegende rendieren
· Redactie
5 verre outdoor bestemmingen
Bergwandelen, fietsen en rondtrekken zijn de meest voorkomende activiteiten die worden ondernomen tijdens een actieve vakantie. Deze activiteiten kunnen op verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa gedaan worden. Aangezien elke bestemming zijn eigen specifieke kwaliteiten heeft is het goed om te weten waar je welke activiteit het beste kunt doen
· Redactie
Onondekt Thailand: de Surin eilanden
Thailand beschikt over enkele van de mooiste bounty eilanden van de wereld, maar deze kunnen behoorlijk druk zijn in het hoogseizoen. De afgelegen Surin eilanden bieden een rustig (en minsten zo mooi) alternatief!
· Redactie
Huacachina: kleine Peruaanse oase die dreigt te verdwijnen
Op slechts 8 kilometer afstand van de stad Ica, in het zuiden van Peru, ligt de schilderachtige woestijn oase van Huacachina, die dreigt op te drogen.
· Redactie
VIDEO: Huasteca Potosina (Mexico) vanuit de lucht
In de video van vandaag werd het Huasteca gebied in Mexico met behulp van een GoPro camera in een drone vanuit de lucht vast gelegd, wat schitterende beelden opleverde.

Archief

>