Home
Blog
Algemeen

Reisinspiratie

632 blogs in de rubriek Algemeen
· Redactie
Corendon biedt kijkje in cockpit via Google Street View
Eén van de meeste gestelde vragen van passagiers van Corendon is of zij eens mogen kijken in de cockpit van het vliegtuig. Daar hebben ze nu een oplossing voor: Via Google Street View kan iedereen door een lege Boeing 737/800 'lopen'.
· Redactie
Kenia begint bouw nieuwe spoorweg
In Kenia zijn ze begonnen met het bouwen van een nieuwe spoorlijn tussen Nairobi en Mombasa. De aanleg van de nieuwe spoorroute kost maar liefst 5,2 miljard dollar en wordt gefinancieerd door China.
· Redactie
VIDEO: De jaarwisseling op Times Square
De jaarwisseling ligt inmiddels alweer anderhalve week achter ons, maar deze gave video van oudejaarsavond op Times Square wilden we je niet onthouden.
· Redactie
IJssculpturenfestival in het Chinese Harbin
Afgelopen zondag ging het het Chinese Harbin het jaarlijkse 'Harbin Ice and Snow Festival' van start. Dit ijzige winterwonderland in het noordoosten van China bevat bijzondere sculpturen, die gemaakt zijn van gigantische ijsblokken, die verlicht zijn met kleurrijke LED-verlichting.
· Redactie
'Brilliant Cube' verlicht Gangnam, Seoul
Het Gangnam district in de Zuid-Koreaanse hoofstad Seoul wordt sinds oktober verlicht door de 'Brilliant Cube'.
· Redactie
FOTOSERIE: Strandwacht torens over de hele wereld
Strandwacht torens heb je overal ter wereld, met de bekendste die uit de populaire jaren '90 serie Baywatch. Maar hoe zien de strandwacht torens eruit in de rest van de wereld?
· Redactie
De meest avontuurlijke wandelroutes ter wereld
Wij zijn echte natuurliefhebbers en tijdens het reizen gaan we er dan ook graag op uit om een stevige wandeling te maken. De routes in deze lijst zijn echter wel heel avontuurlijk.
· Redactie
Afscheid van een reis-icoon: de VW Kombi
Sinds 1950 is de VW Kombi continue in productie geweest, maar daar kwam op de laatste dag van 2013 een einde aan.
· Redactie
6 unieke boomhut hotels
Wie droomde er als klein kind niet van om in een boomhut te wonen? Van eenvoudige slaapplatformen tot luxe hutten met alle voorzieningen, we hebben 6 unieke boomhut hotels voor je op een rij gezet.
· Redactie
Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online
Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Als je er niet bij bent, kun je het live volgen op het web.
· Redactie
VIDEO: Geweldige timelapse van Californië
Wow, wow, wow. Dat zijn onze gedachten bij het zien van deze geweldige timelapse video van Californië.
· Redactie
4 replica's van Venetië
De Italiaanse stad Venetië is een van de mooiste steden ter wereld en is op meerdere plekken in de wereld gekopiëerd. We hebben de vier mooiste replica's van Venetië voor je op een rij gezet.
· Redactie
Hotels met de beste uitzichten ter wereld
De uitzichten van de hotelkames in dit artikel zijn zo bijzonder, dat je waarschijnlijk met moeite de hotelkamer zou verlaten.
· Redactie
Twentieth Century Fox kondigt eerste themapark aan
Themaparken als Disney en Universal Studios krijgen binnenkort concurrentie op het gebied van door films geïnspireerd pretparken, want onlangs kondigde Twentieth Century Fox plannen aan om zijn eerste themapark te openen.
· Redactie
Nieuw bezoekerscentrum voor het Britse Stonehenge
De mysterieuze cirkel van staande stenen, Stonehenge, behoort tot één van de meest iconische oude monumenten in Europa. Afgelopen zaterdag werd er een nieuw bezoekerscentrum geopend.
· Redactie
De meest 'geïnstagramde' plekken van 2013
Afgelopen week heeft het Amerikaanse bedrijf een lijst opgesteld van de meest 'geïnstagramde' plekken van 2013 en voor het tweede jaar op rij staat hierin een bestemming uit Bangkok op nummer één.
· Redactie
6 bestemmingen om Kerst te vieren
Bestaat jouw Kerstmisviering al jaren uit gourmetten en saaie familie bijeenkomsten, dan is het nu misschien tijd om een tripje te boeken. Om je op weg te helpen hebben we zes top bestemmingen om Kerst te vieren voor je op een rij gezet
· Redactie
FOTOSERIE: Adembenemende winterlandschappen
Met de dalende temperaturen staat ook bij ons de winter weer voor de deur. We nodigen je uit om een met een kop thee onder een warm deken te genieten van enkele van de mooiste winterfoto's.
· Redactie
3 nieuwe reis-apps voor je volgende reis
We zijn gek op apps die het reizen gemakkelijker, leuker en goedkoper kunnen maken. Check hieronder drie nieuwe apps voor je volgende rondreis.

Archief

>