Australië ervaringen

De Australië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Australië.

Er zijn 42 Australië ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,5
Totaalscore

42 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
9,5

Austraaaaaalië

Australië
Individuele rondreis met Riksja Travel
10-02-2017

We zijn begonnen in het warme binnenland. Indrukwekkende wegen, droge vlaktes met als hoogtepunt de Uluru. Daarna heerlijk genoten aan de kust, met alle mooie hoogte punten zoals white sundays en fraser island!

Gereisd met partner in oktober 2016
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,2

Een 'once in a lifetime' ervaring in Australië.

Australië
Individuele rondreis met TravelBird
17-01-2017

Ik ben, toen ik 18 jaar was, voor 7 maanden naar Australië geweest. Ik ben mijn avontuur begonnen in Brisbane, waar ik eerst een engelse cursus heb gevolgd. Daarna ben ik verder op ontdekking gegaan en heb ik onder andere de hele oostkust afgereisd, de outback bezocht en daarna verder getrokken naar het zuiden van Australië. Een aantal plaatsen die mij zeker zijn bijgebleven en die ik absoluut aanraadt zijn Whitesunday islands, Uluru, Moreton Island en om te leren surfen: Byron bay.

Alleen gereisd in september 2013
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
5,3

Australië voor de verandering

Australië
Individuele rondreis met FOX Vakanties
10-01-2017

Mijn eerste backpackervaring. Twee maanden met een rugzak door het veelzijdige Australië was een ervaring die ik mijn hele leven bij me zal dragen. Ik ben begonnen in het tropische Noorden. Een half uurtje van Cairns vandaan en heb me laten onderdompelen in het natuurschoon. Wakker worden door krijsende kaketoes en vol verbazing genieten hoe er plotseling een kangaroe langs het huis springt. Ik heb het allemaal mogen ervaren.
Ook de tropische regenwouden waren adembenemend mooi. Ze zeggen niet voor niets over het Daintree Rainforest dat daar het regenwoud het strand tegenkomt. Het mooie groen gaat hand in hand samen met de azuurblauwe zee.

Vanuit het tropische Queensland naar de outback is een enom contrast. Rode, uitgestrekte landschappen met wat hittebestendige struiken en grassen schieten aan me voorbij om uiteindelijk een geweldige wandeltocht te maken om de Uluru, De Ayers Rock. Dit heiligdom van de Aboriginals is een waar meesterwerk van moeder Natuur en de locale gids vertelt de bijbehorende verhalen.

Vanuit het warme binnenland door naar de bruisende steden. Van het levendige Melbourne met zijn sfeervolle, opkomende koffie- en eettentjes tot het bruisende Sydney met zijn operagebouw en Harbour Bridge. Oud en Nieuw vanaf een boot vieren met een uitzicht op die twee is een ervaring die menig Australië bezoeker op zijn lijstje heeft staan en het is het zeker waard.

Australië heeft mij betoverd. Ik ben verliefd geworden en zal dat altijd blijven.

Alleen gereisd in november 2016
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,0

Oost en midden Australië

Australië
Individuele rondreis
22-01-2016

2 maanden hebben wij door Australië mogen trekken. Begonnen in Sydney waar we natuurlijk langs het opera huis geweest zijn en in een aantal wildlife parken. Ook hebben we in de Sydney tower gestaan. Vanuit hier gevlogen naar Cairns, dit was een super een plaatsje om vooral te chillen en te stappen. Wel hebben we vanuit hier een boottrip gedaan waar we hij gesnorkeld hadden. Toen naar townsville en vanaf hier zijn wij langzaam aan naar beneden gaan trekken met de greyhound. Townsville was de volgende bestemming was Airlie beach. Dit was super, vanuit hier hebben we een zeil trip geboekt naar het whit sunday's dit was heel gezellig maar ook heel mooi! White haven beach staat nog steeds op mijn netvlies gebrand dat was echt 1 van de mooiste plekken wat ik ooit had gezien. Hierna Hervey bay en weer een trip gedaan naar frasier island ook dit was super om te zien allemaal alleen de giga vliegen waren niet zo zijn. Hiervan daar naar Noosa en toen naar Steve irwin's zoo geweest dit was echt heel groot en super gaaf. Toen naar Brisbane, even bijkomen en de stad verkennen. Toen naar de gold coaster en surfers paradise. Byron bay en stoner town nimbim. Coffs harbour naar New castle en door naar Sydney. Vanuit hier zijn we naar Alice Springs gevlogen om een trip te doen naar uluru, Kings cayon en kata tjuta, dit was best wel vermoeiend want je moest elke nacht om 2 a 3 uur je bed(lees slaapzak buiten op de grond

Gereisd met vrienden in november 2011
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,2

Prachtland

Australië
Familiereis met TUI
22-01-2016

Ik heb heel veel mooie flora en fauna gezien. Een prachtland om goed tot rust te komen. Heel westers maar toch een compleet andere wereld.

Gereisd met gezin in oktober 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,5

Awesome holiday!!

Australië
Individuele rondreis
21-01-2016

Ik heb een rondreis gemaakt door Australië. Ik ben in Melbourne gestart en heb de great ocean road trip gedaan. Daarna naar Alice springs gevlogen waar ik een 3 daagde outbacktour heb mogen beleven in de vrije natuur. Slapen onder de sterrenhemel en beklimming van de kings canyon en the Olga's! Heel gaaf. Vervolgens doorgereisd naar de oost kust. Steden als Hervay bay, Noosa en brisbaine bezocht. Fraser island Tour gedaan super mooie strand en gaaf eiland met alle mckenzie! Mijn reis afgesloten met een bezoek aan de mooie stad Sydney en surflessen op Bondie beach!

Alleen gereisd in december 2014
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
10

Prachtig lang, geweldig aardig/begripvolle bevolking

Australië
Individuele rondreis met 333travel
21-01-2016

Ik heb het hele land doorgereisd in 7 maand. Veel gezien en gedaan, een ervaring om nooit te vergeten en waar ik trots op ben! Zou het zeker iedereen aan raden!! En zou zelf ook zo weer gaan als ik de kans kreeg, helaas laat mijn financiële situatie dat niet toe..

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,8

Real Australia

Australië
Individuele rondreis met Djoser
20-01-2016

Wat een natuur! Mooiste en rustige stranden op Exmouth en Coral bay tot de ruwe rotsvormingen in Karijini. Geen land is te vergelijken. Ik was het meest onder de indruk van de kleuren en het verschil in landschap..met als enige rode draad het roestige zand. Ik raad zeker een reis langs deze kust aan als je houd van alleen zijn in de wildernis.

Alleen gereisd in maart 2009
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,7

Onze droomreis werd werkelijkheid!

Australië
Kampeerrondreis met TUI
20-01-2016

We hebben een rondreis gedaan aan de oostkust met een cameraman van Sydney tot adelaide. Daarna wezen snorkelen bij the white Sundays. Dankzij tui werkelijk geworden. Enige minpunt was dat ze ons een nachtje op zee (White Sundays)hadden geboekt en het 600 km verder lag dan onze accomodatie voor die week. In twee dagen tijd 1200 km moeten rijden en dus 2 dagen van onze vakantie kwijt. Verder was het top en zou graag nog een keer een vakantie bij jullie boeken!

Gereisd met partner in november 2014
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,5

West Australië

Australië
Individuele rondreis
20-01-2016

Perth is een leuke stad en vanuit Perth als basis plek zijn er veel leuke excursies. Zo zijn we naar de Pinnacles geweest, een wildlife park, prachtige stranden, fremantle, sand dunes om te sand surfen, cottsleloe beach en walvis spotten! Australie heeft veel te bieden maar ik vond het wel vrij prijzig.

Gereisd met partner in november 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,0

Geweldig Down Under!

Australië
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
19-01-2016

Rondreis van Sydney, via Dubbo naar Melbourne. Australië is een prachtig land wat niet in drie weken te bezichtigen is! Het is enorm divers; van witte stranden tot regenwouden, van de droge dunbevolkte outback tot wereldsteden. Alles heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.
De bevolking is vriendelijk en erg lay back! Je voelt je binnen now time thuis. Je moet dit land een maal in je leven gezien hebben....

Alleen gereisd in december 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,7

Rondreis Australië

Australië
Individuele rondreis met TUI
15-01-2016

Wauw wat een rondreis!
Begonnen in Perth bij familie daarna richting the red centre en vanuit daar een Tour naar adelaide. Adelaide tot cairns bereden met de camper. Ultieme vrijheid. Zoveel gezien en gedaan teveel om hier kwijt te kunnen. Maar mail me voor tips en alle antwoorden op je vragen

Gereisd met partner in april 2013
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,2

Een stad waar ik mij thuis voel

Australië
12-01-2016

Voornamelijk in Sydney geweest. Super stad, dichtbevolkt, maar ook veel stranden en mooie natuur! Altijd wel wat te doen en over het algemeen natuurlijk heerlijk weer! Drie uurtjes rijden en je bent alweer in the middle of nowhere, dus wil je even rust, dan is dat maar 3 uurtjes rijden van je verwijderd!

Gereisd met partner in februari 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,5

Het magische Australië hoort thuis op iedere bucketlist

Australië
Individuele rondreis
10-01-2016

Het prachtige, wisselende en uitgestrekte land wat je ver van huis vind is de grote oversteek meer dan waard. Australië is een land waar jij je direct welkom en thuis zult voelen. Je word verrast door het aangename weer en de vrijheid die je er ervaart. Het land heeft leuke gezellige maar ook mooie steden, de meest prachtige Nationaal parken, landschappen, eilanden en natuurlijk niet te vergeten, het Great Barrier Reef. Waar je jou reis ook wilt beginnen, een foute start is er niet. Het tegenstrijdige is ook het feit dat op de meest mooie en unieke plekken ook de meest dodelijke dieren het hun thuis noemen. Never a dull moment Down Under, That's for sure.

Maar pas wel op, zeker na je eerste bezoek wil je nooit meer wat anders!

in december 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,3

Geweldig!

Australië
Singlereis met WTC.nl Verre reizen
09-01-2016

Ik ben daar wezen backpacken en vond het geweldig! Prachtige natuur, zeker aan te raden!

Alleen gereisd in september 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,2

Australië

Australië
Individuele rondreis met D-reizen
09-01-2016

Australië is een prachtig land, met een geweldige cultuur. er valt veel te doen. Heel anders dan wat we gewend zijn. zou graag nog een keer terug willen.

Alleen gereisd in januari 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,5

Wouw say Hello to this beauty

Australië
Familiereis met 333travel
09-01-2016

We hebben de kust gezien in venusbay! Super voor surfen.
Great ocean Road echt de moeite waard.
Natuur is mooi. En stadsleven ook echt super gaaf. Super divers en je kan alle kanten op.

Gereisd met gezin
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
7,8

Duur, maar de moeite waard

Australië
Individuele rondreis met KILROY travels
08-01-2016

De eerste reis die ik maakte toen ik 18 was, was het bijna 'standaard' Australie. Hoewel leven in australie op één dag ongeveer even veel geld kost als een week in een willekeurig Aziatisch land, kijk ik terug op een mooie twee maanden.
Brisbane, fraser island, noosa, whitsunday islands, cairns, Alice springs, uluru, the grampians, adelaide, Melbourne en Sydney waren de plekken tussen welke ik met de Greyhounds hop-on-hop-off bus heb bezocht. Een zeer makkelijk land om te reizen, vooral voor jongeren, maar ook een zeer prijzig land, voorál voor jongeren.
Er zijn denk ik weinig mensen die niet verliefd worden op de sfeer van Sydney of Melbourne. Het indrukwekkende opera gebouw is een bezienswaardigheid bij welke je je pas écht realiseerd waar je bent. De sfeer van Melbourne en haar creatieve cultuur zijn onmisbaar tijdens een reis naar australie. Uluru, de grote steen in de outback van australie, is ook zeker niet te missen. Ik raad elke backpacker aan om een Tour waarbij je kampeert in de outback (plusminus 5 nachten) niet voorbij te laten gaan. Duizenden sterren boven je hoofd en tientallen vallende sterren voordat je in slaap valt is zó bijzonder en dit zal je op zéker meemaken tijdens zo'n tocht.

Gereisd met vrienden in januari 2012
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
6,3

7 maanden in Australië

Australië
Individuele rondreis
08-01-2016

Super tijd gehad. Veel gezien en geleerd. 5 maanden in Brisbane gewoond, 2 weken naar Tasmanië geweest, 1,5 maand rondgetrokken door Zuid Australië. Te gekke mensen ontmoet en onwijze dingen gedaan.

Alleen gereisd in februari 2014
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,5

Geweldig land met geweldige mensen en geweldige natuur

Australië
Groepsrondreis
08-01-2016

Een land waarbij de natuur ruig en uitstrekkend, en veelal ongerept is, prachtige gebieden die we hier in europa niet kennen. Zeeën zo blauw, en stranden zo wit. Zwemmen met dolfijnen op de achtergrond, snorkelen tussen (reefhaaien) en kleurige vissen. Slangen en krokodillen spotten, grote harige vleermuizen zelfs in de parken van de stad, koala's en papagaaien en roze dahlvogels te zien, gewoon langs de kant van de weg, nog niet de spreken over de kangeroo's etc. Kortom vooral geweldige natuur, maar ook erg vriendelijke en ontspannen bevolking (met name in de westkust!) En oud en nieuw in Sydney...met het oprah house en the harbourbridge! Voor cultuur kun je natuurlijk beter in azie of afrika terecht, en 1 nadeeltje is dat het er duurder is dan bij ons...maar wil je de westerse luxe gecombineerd met een actieve reis vol prachtige natuur is Australië een geweldig land!

in december 2011
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
10

Een belangrijke levenservaring en een grote liefde erbij voor dit prachtige land

Australië
08-01-2016

Ik heb 2 maanden stage gelopen in Sydney en heb de tijd van mijn leven gehad, bedankt HI voor het voordelige vliegticket!

Gereisd met partner in oktober 2008
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,7

Kangoeroes, koala beertjes en idyllische stranden

Australië
Individuele rondreis
07-01-2016

Begonnen in het gezellige Melbourne. Mooie, leuke, jonge stad. Daarna naar de Outback afgereisd. Een unieke ervaring, met geweldige rotsformaties, rood zand, hot springs en slapen onder de milky way tussen alle insecten en dingo's. Sydney, drukke, meer elegante stad. Blue Mountains zijn een dagtripje waard. Er zijn veel jongeren die de Oostkust bereizen. Mooie stranden, goede surfplekken. Snorkelen of duiken bij de Great Barrier Reaf mag zeker niet gemist worden!

Alleen gereisd in maart 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
9,7

Wereld reis

Australië
07-01-2016

Ik heb in Australië stage gelopen in een dierentuin als dierenarts en dierverzorger. Nadat ik en mijn vriend afgestudeerd zijn gaan we samen een wereld reis maken waarin we in elk land iets willen betekenen doormiddel van vrijwillgerswerk te doen. De wereldreis start in Indonesië!

Gereisd met partner in maart 2015
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,8

De tijd van m'n leven

Australië
Singlereis met WTC.nl Verre reizen
21-11-2015

Mijn 1e backpack trip met als bestemming australie. Een nieuw groot avontuur! Maar het beste wat me is overkomen! Begonnen in Sydney. De hele east coast. Vanaf daar naar Melbourne, adelaide en vanaf Melbourne weer naar Amsterdam. Het prachtige white heaven beach, fraser island, een duik in het great barrier reef en m'n skydive, waren de hoogte punten van deze trip. Ook melboune is een geweldige stad! 15 februari gaat m'n Reis naar azie van start! Can't wait!!

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0
8,3

Als wat je maar wensen kunt in 1 land

Australië
09-03-2015

Australie heeft het allemaal. Super leuke steden zoals Sydney, Melbourne en Perth. Heerlijke stranden en mooie national Parken. Het duiken is geweldig. Vergeet vooral ook niet om naar Tasmanië te gaan. Veel mensen slaan dit over, maar echt een geweldig mooi eiland. Verder is Lady Elliot echt een aanrader. Je kunt er alleen komen met een klein vliegtuigje en er is maar 1 resort. Prijzig, maar echt een geweldige ervaring als je van duiken en schildpadden houdt

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,1
Cultuur
7,7
Stranden
9,1
Steden
8,4
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
9,0

Heb jij een rondreis door Australië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Australië ervaring, reistips of reisverhalen.