Brazilië ervaringen

De Brazilië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Brazilië.

Er zijn 20 Brazilië ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
8,7
Cultuur
7,9
Stranden
8,5
Steden
8,2
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,7
8,3
Totaalscore
20 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
7,8

Brazilië met kind van 4 jaar

We hebben Brazilië omarmd en laten niet meer los! Het land is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. We hebben ons 'beperkt' tot het zuiden, waardoor de binnenlandse vluchten ook beperkt bleven. Het was een combinatie van natuur en steden met een bevolking die in dienst lijkt te staan van kinderen. Altijd een lach naar onze zoon of een aai over z'n bol. In restaurants werd er entertainment tevoorschijn gehaald en waren we nooit te veel. Zo voelde we dat. Een rondreis langs de Iguazu watervallen, naar de Pantanal en via het eiland Ilha Grande en koloniale stad Paraty naar Rio de Janeiro. Onze zoon vond de watervallen super indrukwekkend en de dieren in de Pantanal het einde. En tussendoor zwemmen en spelen op de stranden. Een rondreis met een vakantie karakter!

Gereisd met gezin in oktober 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
7,0
Steden
9,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,5

Mooie culturele reis door Rio de jenairo

Ik ben in mijn eentje naar Brazilie geweest
Ik heb het jezus christus beeld gezien
Ben in de favela's geweest met 1 begeleider
Bij het michael jackson beeld geweest en bij lapa de beroemde trappen!
Was een van mijn mooiste ervaringen je ziet zoveel daar!

Alleen gereisd in januari 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,8

Leuk, geweldig land

  • Brazilië
  • Familiereis Familiereis
  • 12 January 2017

Van São Paulo naar verschillende steden gegaan (m.u.v. Rio de Janeiro).

De bevolking is erg vriendelijk en erg gastvrij.

Kan het zeker aan mensen aanraden om Brazilië te bezoeken!

Gereisd met gezin in mei 2006
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,8

Tibau do Sul

  • Brazilië
  • 15 January 2016

Heerlijke vakantie, prachtig hotel, mooie stranden en natuur, heerlijk eten en leuke dorpjes. Top vakantie!

Gereisd met partner in september 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,7

Erg mooi land!

  • Brazilië
  • Singlereis Singlereis met TUI
  • 09 January 2016

Ik heb dolfijnen gezien! Ik ben ook naar Pipa geweest super leuk dorpje! Het land is erg mooi en je de mensen daar zijn heel vriendelijk!

Gereisd met partner in oktober 2011
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
6,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,3

Zuid Amerika is erg mooi, maar boek nooit met Shoestring!

  • Brazilië
  • Singlereis Singlereis met Shoestring
  • 08 January 2016

Zuid Amerika is een echte aanrader, maar boek nooit met de reisorganisatie Shoestring. Deze organisatie is zeer klantonvriendelijk. Daarnaast waren de hotels erg vies, de reisleider incompetent voor het werk wat hij doet, de bussen waarin wij vervoerd werden oud en zonder airco en werden we afgezet bij excursies. Klachten indienen heeft geen zin; wordt niet of nauwelijks wat mee gedaan.

Boek dus vooral een reis naar dit continent, maar niet met Shoestring!

Alleen gereisd in september 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

9,3

Droomreis

  • Brazilië
  • Singlereis Singlereis met TUI
  • 07 January 2016

Ik heb zoveel gezien in brazilie want er is ook heel veel te zien!
Ik heb de suikerbrood bergen gezien dan ga je met de kabelbaan omhoog. Ik heb het christus beeld gezien wat enorm groot is! Maar zo indrukwekkend mooi! Vanaf daar kan je heel Rio de jenairo zien!
Ik ben op de plek geweest waar michael jackson zijn clip heeft opgenomen in de favela's. Ben een enorme fan dus dat was echt kippenvel! Ik heb deze reis gedaan voor mijn vriendin die plotseling overleed het was voor mij een hele speciale reis en voor andere mensen echt een aanrader het is een droomreis!

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

7,7

Een mooie, afwisselende reis door Argentinië, Paraguay en Brazilië

  • Brazilië
  • Singlereis Singlereis met Shoestring
  • 07 January 2016

Begonnen in Buenos Aires en door Paraguay naar Brazilië gereisd. Twee grote wereldsteden worden afgewisseld met schitterende natuur zoals de Pantanal. Zeker een aanrader! Zelf ben ik eerder vooruit gereisd omdat ik graag nog naar Uruguay wilde: Colonia del Sacremento is zeer zeker de moeite waard. Slechts een uurtje varen van Buenos Aires en heerlijk om de drukke stad even te ontvluchten. Van Paraguay moeten reizigers zich niet teveel voorstellen, je rijdt er doorheen en krijgt een stempel in je paspoort maar verder zie je nauwelijks iets van het land.

Voor mij de eerste keer naar Zuid-Amerika en het was een zeer prettige kennismaking die smaakt naar véél meer!!

Alleen gereisd in oktober 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
7,0
Steden
9,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

10,0

Rio de janeiro

  • Brazilië
  • 08 March 2015

Beeld van jezus .. Gekleurde trap selaron lapa..suikerberg mooie uitzicht van bergen en natuur...strand warme weer en mooie en gezellige mensen... Het eten was "heerlijk" Een perfect vakantieplek om zeker vaker naartoe te gaan

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,2

Genieten van zon en cultuur en natuur

  • Brazilië
  • 08 March 2015

1 week in Brazilië geweest. En het gevoel alsof we er 3 weken zijn geweest. Leuke plaatsen pipa, natal, leuke activiteiten ondernomen. Zwemmen met dolfijnen, cultuur reis, buggy strand Tour. En genieten van het strand bij Morra Do careca Een echte aanrader ook voor 1 week

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,2

Voor een geweldige rondreis!

  • Brazilië
  • 08 March 2015

Super groot land! Heerlijk zonning! Vriendelijke mensen! Divers als je door de verschillende staten reist. Veel geweldige natuur, maar ook toeristische steden. Van stranden, watervallen, oerwoud naar nationale parken. Van kleine armoedige dorpjes naar grote moderne steden. Zeker een aanrader!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,7

Rio moet je gezien hebben

  • Brazilië
  • 07 March 2015

Stedentrip Rio. Fantastisch. De bruisende stad met mooie stranden, veel groen, gezellige wijken, goed klimaat en mooie omgeving met bergen, veel groen en zeer afwisselend.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,2

Relaxte strandvakantie in Brazilie

  • Brazilië
  • 05 March 2015

Strand vakantie in Pipa en snorkelen op het fantastische eiland Fernando do Noronja. Pipa is heel relaxed, prachtige stranden met heerlijke bedjes en parasols. Verse fruitsalade en af en toe een duik in de woelige zee. 's avonds uit eten in een van de vele leuke restaurantjes, daarna genieten van muziek. Voldoende winkeltjes om lekker te shoppen.
Fernando do Noronja is een schitterende plek om veel te zwemmen, snorkelen en duiken. Grote natuur reservaten, reuzenschildpadden worden daar beschermd en dolfijnen doen hun dansje 's ochtends vroeg in een baai. Zeer bijzondere plek!!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
6,0
Stranden
8,0
Steden
6,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,5

Kleurrijk, sfeervol, ritmisch, puur en cultureel Brazilië!

  • Brazilië
  • 01 March 2015

Brazilië heeft het allemaal! Prachtige ongerepte natuur, immense watervallen, mooie palmstranden, wereldsteden waar de ritmes van de Samba klinken en gemoedelijke koloniale stadjes!

Ik heb Brazilië bezocht in mei/juni 2014. We hebben de route vooraf bepaald en op basis daarvan de hotels en binnenlandse vluchten geboekt. De invulling van de reis bekeken we vervolgens ter plekke. Onze reis begon in wereldstad Rio de Janeiro.

In Rio is genoeg te zien en te beleven dus het zeker de moeite waard om hier enkele dagen te verblijven. Wij verbleven 4 dagen in Ipanema (Hotel Vermont). Je kunt Rio het beste per 'gebied' verkennen. Wij hebben eerst 2 highlights samengepakt: Corcovado (Christ the Redeemer) en Sugar Loaf (Suikerbroodberg) met Urca Hill. Bezoek Corcovadoberg (710m hoog) wanneer het niet bewolkt is, zodat je ook kunt genieten van het uitzicht over de stad en het standbeeld niet half in de wolken hangt. Voor Corcovado wordt geadviseerd de eerste trein omhoog te pakken, zodat je op tijd daar bent (voor de drukte). Dat was ook ons plan, echter waren wij niet heel vroeg daar en qua drukte viel het nog mee. Belangrijkste is onbewolkt weer en wij hadden een prachtige zonnige dag. Zorg ervoor dat je ruim voor zonsondergang op Sugar Loaf bent. Het uitzicht over de stad en Christ the Redeemer is prachtig! Zowel bij daglicht als met de zonsondergang en daarna in het donker zodat je verlicht Rio 'by night' kunt zien. Wij konden vanuit Sugar Loaf prachtige foto's maken van het standbeeld met een rode lucht door de ondergaande zon.

Twee andere gebieden die we samengepakt hebben op 1 dag was Centro (Downtown), Lapa en Santa Teresa. Highlights op deze route waren Lapa Arches, Colombo Cafe (heerlijk gebak), Selaron Staircase, Maracana Stadion en de omgeving van Santa Teresa. De trappen (Selaron Staircase) verbinden Lapa met het hoger gelegen Santa Teresa en zijn door de Chileense kunstenaar Jorge Selarón bedekt met gekleurde tegels. Hij begon hiermee in 1990 en was tot zijn dood op 10 januari 2013 nog steeds bezig zijn werk te verbeteren. De kleurrijke trappen met de tekst 'Rio de Janeiro' zijn zeker een must als je in Rio bent.

Ook hebben we een van onze dagen in Rio het groene gedeelte meegepikt: Tijuca National Park. We zijn het Tijuca Forest ingereden en hebben daar gewandeld en zijn op verschillende uitkijkenpunten gestopt, zoals Vista Chinesa; een uitkijkpunt over de stad en het Christusbeeld in Chinese stijl, Taunay Cascade, Emperor's Table en Pedra Bonita. Het is de plek vanwaar je kunt paragliden. Je kunt echter nog iets hoger komen, naar de top van Pedra Bonita. Het is even klimmen, maar het uitzicht is werkelijk prachtig! Doen!

Op het einde van deze kennismaking met de natuur van Rio de Janeiro hebben we een favela (sloppenwijk) bezocht: Rocinha. Rocinha wordt aangemerkt als de grootste en tevens meest gestructureerde Favela van Brazilie. Er wonen ca. 200.000 mensen. Rocinha heeft redelijk goede voorzieningen, maar de infrastructuur is net zoals alle favela's erg chaotisch. Ze hebben water, riolering en elektriciteit. Er zijn winkels, scholen, medische klinieken, postkantoren, een hotel en politieposten. Ook hebben ze internet en tv. Er wordt inmiddels ook huur betaald, maar het blijft een favela vanwege de illegale status.

In Ipanema hebben we ook nog even genoten van het strand, gewinkeld en lekker gegeten.

Vanuit Rio vervolgen we onze reis naar het koloniale havenstadje Paraty waar we 4 nachten verblijven in Pousada da Condessa. Het centrum van Paraty is sfeervol en gemoedelijk. Er rijden geen auto’s in het centrum en het ligt vol met keien. Er staan witte koloniale huisjes met gekleurde kozijnen. Het lijkt alsof de tijd er heeft stil gestaan. Echt een aangename verrassing na het drukke Rio. De dag dat wij aankwamen was er nog een jaarlijks festival gaande: Bourbon Jazz Festival. Overal klinkt muziek en het is gezellig druk. In Paraty zijn enkele sfeervolle restaurants met lekker eten! Hier heb ik o.a. heerlijke Thaise groene en rode curry gegeten en lekker Italiaans. Paraty is ook fotografisch heel mooi. Vaak staat er op sommige plekken dicht bij zee het water in de straatjes. Dit geeft mooie weerspiegeling van de huisjes. Vanuit Paraty hebben we ook een boottocht gedaan naar nabij gelegen eilandjes, waar je heerlijk kunt zwemmen en kunt genieten van de zon. In Paraty ligt ook een Aziatische Spa. Het was heerlijk om tussendoor even te genieten van een goede massage bij Shambhalaspa.

Na Paraty reizen we weer terug naar Rio om daar een binnenlandse vlucht naar Foz do Iguaçu te nemen om de immense watervallen te bezoeken aan zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant.
We overnachten 3 dagen in Del Rey Hotel. Voor het hotel stopt de lokale bus die ons naar de watervallen brengt. Het hotel heeft daarom een ideale ligging. Een stukje lopen vanuit het hotel richting het centrum liggen ook langs de grote weg een aantal lekkere restaurants, waaronder een Aziaat waar we heerlijk gegeten hebben. Er wordt gezegd dat je beter eerst de Braziliaanse kant kunt bezoeken en daarna de Argentijnse kant omdat je aan de Argentijnse kant veel dichter bij de watervallen kunt komen en daarom de Braziliaanse kant daarna niks meer voorstelt. Echter, hebben wij eerst de Argentijnse en daarna de Braziliaanse kant gedaan en dat was ook prima. Bij de Argentijnse kant krijg je meer van het geweld van de watervallen mee, maar aan de Braziliaanse kant heb je geweldige uitzichten op de watervallen. Aan de Braziliaanse kant zijn we ook nog een vogelpark (Parque Das Aves) geweest om tropische vogels zoals toekans te bewonderen. Het is niet nodig om een tour of gids te bezoeken. Dat zou zelfs zonde zijn! Je kunt er heel makkelijk komen met de lokale bussen, ook richting Argentinië waar je bij het busstation bij de grens overstapt op een bus die je naar de ‘cataratas’ brengt. Bij de douane krijg je vervolgens de Argentijnse stempel in je paspoort en dan stap je de bus weer in (die wacht op diegenen die langs de douane moeten). Daarnaast kun je heel gemakkelijk zelfstandig bij de watervallen de route lopen (je kunt niet echt verkeerd lopen). Voordeel om zelf rond te wandelen is dat je overal zelf je tijd kunt bepalen. In een groep met een gids is dat lastiger.

Vanuit Foz do Iguaçu vliegen we naar het meest kleurrijke stadje van Brazilië, Salvador de Bahia en verblijven we 3 nachten in Casa Petunia Pousada Boutique. Salvador de Bahia heeft veel Afrikaanse invloeden door de Afrikaanse slaven die in de 17e eeuw daar op de plantages kwamen werken. Salvador is een drukke wereldstad en staat ook bekend om een van de meest criminele steden. Ook Salvador heeft favela’s. Waar Salvador met name om bekend staat is de historische wijk Pelourinho met sfeervolle kleurrijke koloniale straatjes waar je overal muziek hoort en het ritme van de trommels van Olodum. Olodum is een trommelgroep van straatjongeren. Ze zijn bekend geworden door hun deelname aan de opname van de videoclip van Michael Jackson in Pelourinho voor zijn nummer ‘They don’t care about us’. Pelourinho had een kleurrijke en vrolijke uitstraling en het was gezellig om door de straatjes te slenteren en de typisch Bahiaanse vrouwen in hun kleurrijke kleding te bewonderen. Let er echter wel op je tas en camera. Helaas is er ook nog veel criminaliteit in Pelourinho door de favela’s die er liggen. Het is ook lekker om even te relaxen op het strand in de buurt Barra en Barra zelf te verkennen. Onze Pousada lag dicht bij het strand.

Na Salvador rijden we door naar Praia do Forte. De eigenaar van Casa Petunia was zo attent om ons te brengen. Praia do Forte is een levendig vissersdorp dat bestaat uit een autoloze straat met gekleurde huisjes waarin kleding en souvenirwinkeltjes, restaurants en verschillende Pousada’s gevestigd zijn. We hebben er elke avond heerlijk gegeten. We overnachten 2 nachten in Pousada Ogum Marinho. In Praia do Forte is een mooi palmstrand waar je heerlijk kunt relaxen. Er ligt ook het Tamar schildpaddenproject. Het was niet wat ik ervan verwacht had, maar het is toch leuk om dit opvang- en onderzoekscentrum even te bezoeken.
Vanuit Praia do Forte rijden we door naar Praia do Flamengo, eveneens een mooi strand, omdat we de dag erop al heel vroeg richting Rio de Janeiro de vliegen. Dit strand en goed hotel (Gran Hotel Stella Maris Resort) ligt in de buurt van het vliegveld dus ideaal om daar de laatste dag door te brengen.

Vanuit Salvador vliegen we terug naar Rio de Janeiro. We hebben daar nog 1 nacht geboekt in het Atlantis Copacabana hotel om te relaxen op het strand van Copacabana en de laatste souvenirs te kopen. Ook hebben we nog de favela Santa Marta (Shanty Town) bezocht. Deze favela komt ook voor in de videoclip van Michael Jackson. Op het hoogste punt van de favela staat ook een standbeeld van Michael Jackson als aandenken. Deze favela hebben we zelfstandig bezocht omdat die als veilig betiteld is. We hebben ter plekke wel een gids gevraagd om ons rond te leiden en iets te vertellen over deze favela. Het was wederom indrukwekkend met mooie uitzichten over de favela. De geverfde huisjes zagen er ook vrolijk uit. Vergeet niet een paar Havaiana-slippers te kopen! Ze zijn daar echt veel goedkoper dan hier en je kunt ze laten versieren met swarovski-steentjes.

Brazilië was een prachtig land! Ik wil er zeker nog een keer terug, vooral ook om de jungle te bewonderen.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,8

Prachtig natuurschoon in een waar je ook bent in Brazilie!

  • Brazilië
  • 28 February 2015

Rondreis gemaakt tijdens het WK 2014. 8 speelsteden gezien, waaronder Rio, Manaus, Cuiaba, Sao Paulo, Curitiba en Porto Alegre. Waar je ook bent het is overal even mooi! De National parken zijn waanzinnig! Met een top 10 van bezienswaardigheden, die eigenlijk in mijn ogen een top 30 moet worden om alle hoogtepunten van Brazilie te zien! Pantanal, Amazone, Chamada Diamantica, Iguassu Falls, Iha Grande......en ga zo maar door!!!
Een super mooi land om zeker nog een keer terug te keren!

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,3

Brazilië!

  • Brazilië
  • 25 February 2015

Rio de Janeiro is een fantastische stad en er is zoveel te zien! De Sugar Loaf, de Christo Redentor, de Copacabana, het voetbalstation Maracana, je kunt makkelijk een week vertoeven in deze culturele stad. De Brazilianen zijn enorm gastvrij en geven je een echt vakantiegevoel!

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

7,7

Rondreis Noord Brazilië

  • Brazilië
  • 22 February 2015

Mooie rondreis door het noorden van Brazilië. Eerste ervaring met een groepsreis. Erg leuk en gemakkelijk! Zeker in eend land waar je de taal niet spreekt en waar men minder goed Engels praat.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
6,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,7

Veelzijdige rondreis door Brazilië

  • Brazilië
  • 17 February 2015

In 4 weken Brazilie heb ik de Iguazu watervallen, het Pantanal, Salvador de Bahia, Paraty, Ilha Grande en bruisend Rio de Janeiro bezocht. De warme Braziliaanse cultuur en de gastvrijheid van de bevolking maakt Brazilië mijn favoriete land. Van de prachtige watervallen, naar de kaaimannen en capibaras in het Pantanal, naar de hoofdstad van de Samba en een mooie afsluiting met het paragliden boven Rio maakt het land veelzijdig en spectaculair. Ik raad iedereen aan een keer een bezoek naar Brazilië te brengen.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
7,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,7

Prachtige land!

  • Brazilië
  • 17 February 2015

Het was geweldige tijd. voordat ik in Brazilie kwam, zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Sinds ik daar was zag ik weer zon in mijn leven. Je voelt daar al direct thuis als je over straatjes hele knusse dorpje Pipa loopt. Het eten is daar lekker. We vinden het zee prachtig want er komen wilde dolfijntjes naar je toe zwemmen. Dat was prachtig. Daar heb ik geen woordjes voor. Ik zou graag ooit terug willen. Zeker zou ik iedereen aanraden!!! Als ik terug denk heb ik enorme glimlachje in me gezicht;). Het geldt ook voor mijn vriendin. Kortom het was onvergetelijke vakantie van ons tweeen.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
5,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,0

Ongerepte natuur!

  • Brazilië
  • 17 February 2015

super leuke vakantie gehad met arke!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Brazilië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Brazilië ervaring, reistips of reisverhalen.