China ervaringen

De China ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in China.

Er zijn 41 China ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,1
Totaalscore

41 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
9,0

Een reis om nog een keer te doen.

China
Groepsrondreis met FOX Vakanties
12-02-2017

De grote steden zoal Honkong, Beeing, waren zeer indrukwekkend, de muur, de Terracotta leger Keizerlijk paleis.
De fietstocht door de rijstvelden, schitterend ,te veel om op te noemen
De vriendelijkheid van de mensen zoveel diversiteit heeft het land.
Het heeft zo'n indruk gemaakt ,dat ik mijn ogen maar hoef te sluiten en ik beleef de hele reis weer
Ook de reisleider heeft daar natuurlijk aan mee gewerkt . Een pracht groep het klikte, wat natuurlijk de reis ook nog mooier maakt. Zou het zo weer op nieuw willen beleven.

Gereisd met partner in mei 2013
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,8

Fascinerende rondreis door China met zeer deskundige reisleiding. Reden genoeg om met Kras het 'rondreizen' voort te zetten!

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
11-02-2017

Alle bekende hoogtepunten en steden aan de oostkust en omgeving en binnenland bezocht. De reisleiding had een zeer grote meerwaarde bij deze reis. Zeer informatief over een indrukwekkende geschiedenis en cultuur. De reis vond voornamelijk plaats in de urbanisatie van China, ik zou een volgende keer voor een reis met meer natuur kiezen en geweldige landschappen ontdekken en dan voornamelijk in de richting van zuid- en oostelijk China.
Inmiddels met Kras rondreis door Afrika/Namibië gedaan en nu staat zuid-Amerika op de lijst met Kras!

Gereisd met partner in oktober 2012
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,6

Cultuurshock :)

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
09-02-2017

Zoveel gezien en gedaan, in 21 dagen in een wervelwind door China heen
mooie tuinen, de grote steden, boottochten. Uiteraard de muur wat een klim was dat.
dan een persoonlijk hoogtepunt was voor mij toch wel het terracotta leger... prachtig!

Gereisd met partner in oktober 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,2

Waanzinnige rollercoaster

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
15-01-2017

Van Beijing naar Hong Kong, groepsrondreis. Slaaptrein, hoge snelheidstrein, binnenlandse vlucht,, boottocht over de river ferry naar Hong Kong noem het maar op. Zeer afwisselend en een hele goede indruk van het land van de natuur,cultuur enz. Zowel het oude als het nieuwe China en een top gids.

Gereisd met partner in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,8

Mooie rondreis door China

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
14-01-2017

heel veel cultuur en natuur en grote steden gezien
zeer mooie reis

Gereisd met partner in april 2016
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,2

Een kennismaking met een groot deel van hoogtepunten van China

China
Singlereis met FOX Vakanties
14-01-2017

Voor een kennismaking met China is deze reis zeer aan te raden. Wel zul je snel moeten zijn wil je het authentieke China nog willen zien want het "oude" wordt zeer snel afgebroken voor nieuwbouw. Persoonlijk zijn mij erg bijgebleven de vele prachtige monumentale gebouwen en beelden en uiteraard ook de chinese muur. Wat een ervaring om op deze laatste te kunnen lopen.

De reisbegeleiding was uitstekend en het aparte van onze groep was dat van de 14 personen er 5 rossig (rood) haar hadden. Echt puur toeval, hetgeen ook voor veel bekijks zorgde bij de plaatselijke chinese bevolking. Men wil sowieso al graag met blanke mensen op de foto, maar al helemaal als je rood haar hebt.

Op enig moment werd ik zelf wel wat tempeltjes moe. Het enige verschil dat ik vaak kon zien was dat het kleur van het dak anders was. Ook het verplichte eten van iedere dag een rijsttafel in de middag en avond was ik snel beu. Uiteraard is ook het hurkend naar de wc moeten apart en uiteraard niet je wc-rol vergeten meet te nemen want dat hangt er niet standaard !

Vervoer was uitstekend met goede bussen, hoge snelheidstreinen of korte binnenlandse vluchten. Enige minpunt was de niets toevoegende stop in Canton. Beter was het geweest om dit over te slaan en wat langer in Hongkong te verblijven.

Alleen gereisd in september 2013
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,2

Een super rond reis door China

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
13-01-2017

het plein van de eewige vrede, (kippevel op de plaats van de student die stond voor een tank ) de muur grandioos !!!, het terracotta leger, het een nog mooier dan het ander !!, het was een van de mooiste reizen die we gemaakt hebben,

Gereisd met partner in september 2007
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,0

Rondreis China

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
12-01-2017

Begin afgelopen zomer zijn mijn oma en ik aan een nieuw avontuur begonnen, een rondreis door China. Van te voren veel uitgezocht, opgezocht, voorbereid en uiteindelijk maar gewoon gedaan. Het was prachtig, de cultuur van het land, de liefde van de bewoners en het lekkere eten. Ook is het een land met veel historie, tijdens de reis zijn we een stuk wijzer geworden over het land.
Verder was alles prima verzorgd door onze reisorganisatie Kras, alles was duidelijk van te voren, hierdoor kwamen we niet voor verrassingen te staan.

in mei 2016
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,4

Prachtig en bizar land

China
Individuele rondreis
17-06-2016

Wij zijn wezen backpacken in China, best lastig als je alles moet regelen terwijl ze de taal niet spreken, dus dat we van te voren al van alles hadden uitgezocht en geregeld (gratis te annuleren) was wel heel fijn! Maar in China hebben wij alleen maar mooie dingen gezien; karst gebergten in Yangshuo, het helderste water in Jiuzhaigou, prachtige rijstvelden in Longji, het hangende klooster in Datong, de Chinese muur in Beijing.. en ga zo maar door. Het eten is heerlijk en ik heb normaal snel last van darmen in het buitenland, in China geen enkele keer! Eten is er dan ook altijd goed heet dus oppassen als je de eerste hap neemt. De bezienswaardigheden waren over het algemeen wel hoog geprijsd (voor buitenlanders hoger dan voor de Chinezen zelf) maar zeker de moeite waard. Alleen het terracottaleger vond ik tegenvallen; hier betaalde je veel entree en na een halfuurtje hadden we de hallen vol met Chinese toeristen wel gezien. Terugduwen om iets te zien ligt niet zo in mijn aard, maar in China is het heel normaal, zelfs bejaarden beuken je aan de kant! Na de reis waren wij wel heel blij dat we in Hong Kong kwamen en weer engels konden spreken met de mensen, de meeste mensen in China spreken geen engels, en de borden zijn ook allemaal in het chinees. Kaarten kloppen niet altijd want overal wordt gebouwd. De chinezen zijn (in onze ogen als Nederlanders) erg onbeleefd, vooral in de bovenste helft van China. In de bergen bij Jiuzhaigou waren de locale mensen een stuk vriendelijker en vooral blij dat je er was. En in grote steden zoals Chengdu waar men wat verder ontwikkeld is viel het ons mee vergeleken bij de steden in de bovenste helft van China. De mensen in Hong Kong zijn veel meer westers en hebben een hekel aan de Chinezen omdat ze ongelofelijk onbeschoft doen. In tegenstelling tot in andere Aziatische landen is afdingen lastig. Voorbeeld: een chauffeur wilde voor een taxiritje van een euro 30 euro, dit wilden wij er niet voor betalen dus nam hij ons niet mee, liever lui dan rijk. Uiteindelijk zijn we voor 2 euro met een fietstaxi bij het hotel gekomen, maar het duurde wel even voordat we iemand vonden die ons voor een reële prijs mee wilde nemen. Al met al hebben wij alleen maar mooie dingen gezien en China is zo groot dat we nog heel veel meer mooie dingen kunnen bekijken, dus ondanks onze haat-liefde gevoelens voor China gaan wij zeker nog eens terug! Het helpt ook heel erg als je deze dingen van te voren weet en een offline translate app op je telefoon zet :)

Gereisd met partner in juni 2016
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,8

Hong Kong, Shanghai en Beijing

China
Individuele rondreis
22-01-2016

Wij hebben alleen de grote steden gepakt omdat we maar 2 en halve week hadden. Hong Kong vonden wij persoonlijk helemaal niks, er was niks interessants te zien of te doen naar onze mening. Hier zijn wij dus ook na 2 dagen weer weggegeven. Shanghai was leuk, er was veel sfeer in de stad en je kon hier ook meer doen en zien. Ook kun je hier vandaan makkelijk naar omliggende streken. Ook het nachtleven is hier grootst. Beijing was ons hoogtepunt. Er was eigelijk te veel te doen in te korte tijd. De muur, de verboden stad, summer palace en de Temple of haven waren prachtig. Voor mij was het de 2de x dat ik Beijing zag en dus ook boven genoemde bezienswaardigheden, maar nog steeds waren ze prachtig om te zien. Mocht je naar China reizen dan raad ik je ook echt aan om echt chinese gerechten te eten, dit is super lekker! Daar kan de Chinees in Nederland nog heel veel van leren!

Gereisd met vrienden in maart 2012
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,0

Een bijzondere en mooie rondreis

China
Groepsrondreis met TravelBird
20-01-2016

de rondreis duurde 15 dagen en alles was inclusief. Dus ontbijt, lunch en diner zaten erbij. We landden op Beijing. Vervolgens gingen we naar xi'an, Wuhan, Suzhou en nog meer plaatsen. Dit deden we met een busje of met binnenlandse vluchten. In totaal hadden we 3 binnenlandse vluchten. Tevens hadden we nog en cruise van 5 nachten over de Yatze rivier.

Gereisd met partner in november 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,4

Mooiste reis ooit

China
Individuele rondreis met de Jong Intra
13-01-2016

Prachtige reis gemaakt met mijn liefde naar Beijing en Shanghai. Ik moest er even over nadenken maar achteraf..ik vond het geweldig. Als iemand zegt "volgende week kun je naar China" dan pak ik gelijk mijn koffer. Beijing is imponerend, geweldig om door de Verboden Stad te dwalen, door de hutongs te lopen lopen. Paleis van de Hemels Vrede te bekijken. Maar wat ik het mooiste vond was de Parken, een heus spectakel. De mensen die daar dansen, samen zingen, kunsten tonen. Een mooi gesprek gehad met een oud journalist die met een grote penseel met water prachtige kunst maakte. Opdrogend en vervaagde!. Met handen en voeten fietsen gehuurd en zelf tochten gemaakt. Ook Shanghai was een avontuur, te kort helaas. Grootse, indrukwekkend, Een fietstocht gemaakt met een Nederlandse gids, s avonds lopend /zwervend door de stap. Een pracht reis en China is aan te raden. O ja...de muur zeker bezoeken, doe goede schoenen aan en neem water mee!!!

Gereisd met partner in mei 2008
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,7

Crazy land met zoveel schoonheden

China
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
12-01-2016

Chinese muur, zo waanzinnig indrukwekkend!! Met de trein naar Tibet gegaan, 48 uur.. Super oncomfortabel reizen in dit land, maar alles was het waard! Het eten was fantastisch, mensen vriendelijk. Wees goed voorbereid, niet veel Chinezen spreken Engels..

Gereisd met partner in augustus 2014
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,4

Super ervaring

China
10-01-2016

Ik heb een tijdje door china gereisd op mijzelf. Ik heb o.a Beijing, de Chinese muur, xi'an, het terracotta leger, xiamen en natuurgebieden zoals de yellow mountain bezocht. Dit allemaal per trein en overnachtingen is hostels. Het was een super ervaring. Op deze manier kom je veel in contact met de locals. China is zeker aan te raden als reisbestemmingen. Het land voelt veilig aan en heeft zo veel mooie plekken om te bezoeken.

Gereisd met partner in januari 2014
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
9,0

Klasiek China

China
Groepsrondreis met FOX Vakanties
09-01-2016

Een prachtige rondreis van de Chinese muur in Beijning, het Teracotta leger in Xi'an tot de wolkenkrabbers in Shanghai!
Een prachtige reis om nooit te vergeten met het gezin. Hier is mijn liefde voor reizen begonnen. Hoe anders zij daar leven en het bijzondere daarvan inzien.
Hoe er in een miljoenenstad als Bejing ook rustige, verborgen plekken kunnen zijn, waarin je even vergeet dat je in een bruisende stad staat vol krioelende mensen.

Gereisd met gezin in augustus 2011
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,2

Het échte China

China
Fly-drive
08-01-2016

Ik werk in een Chinees restaurant en dit klinkt misschien raar, maar mijn bazen gingen vorig jaar naar hun familie in China en ze vroegen mij mee.. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Hierdoor ging ik dus naar een eigenlijk toeristisch onbekende plek genaamd Fuzhou (misschien zegt het jullie ook niks, noord-oost China. Ik vond het heel leuk om dit een keer mee te maken. Wat mij het meest opviel was het hele grote verschil tussen arm en rijk, zo had je bijboorbeeld heeeele armoedige smalle straatjes, waar ze ook elke dag een markt hebben met groente, vlees, vis enz. ook al regent het zó hard dat je tot je enkels in het water staat, ze staan er gewoon elke dag, en ook dan is het er stervens druk met de lokale bevolking. En dan zie je aan de andere kant mega luxe winkelcentra waar wij hier in Nederland lang niet aan kunnen tippen. Het was ook grappig om te zien dat ze daar echt geen toerisme gewend zijn, ik ben ook nog lang voor een vrouw, dus je kan je misschien wel voorstellen hoe erg ik werd aangestaard en nagekeken, ik was net een wandelende attractie. Ik vond het heel leuk om dit mee te maken, juist omdat je op deze plekken normaal niet komt, toch zou ik als ik nog een keer naar China zou gaan graag de Chinese muur, Tibet en Hongkong zien.

in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,0

Eeuwenoude tempels en futuristische wolkenkrabbers

China
08-01-2016

Geweldig (goedkoop) eten, oude volksbuurten, eeuwenoude tempels en shopping malls zo groot als een stad. Ik heb het over China - Beijing. Voor de mensen die dol zijn op stedentrips is Beijing dè ultieme bestemming. Tijdens je bezoek aan Beijing mag je de Verboden Stad met het grootste paleis ter wereld niet vergeten en is het ook aan te raden een bezoek te brengen aan het olympisch stadion. Maar bovenal is het wandelen op de Chinese muur toch wel een van de meest bijzondere dingen die je in je leven kunt doen en een echte must bij een bezoek aan China. Het uitzicht, de sfeer, de historie. De Chinese muur zou iedereen ooit gezien moeten hebben! China heeft alles wat een stad hoort te hebben. Het eten is goed betaalbaar, er is veel te doen en bezichtigen en vooral de shop-liefhebbers kunnen hier zeker hun slag slaan! Van dure merken tot aan Chinese boetiekjes, er is voor elk wat wils! Mocht je een echte strand-liefhebber zijn is deze bestemming iets minder, desalniettemin valt er genoeg te doen waardoor ik je kan garanderen dat je het strand niet zult missen.

in september 2011
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
6,5

China in 3 weken

China
Groepsrondreis met Kras Reizen
07-01-2016

In 3 weken zijn er zig-zaggend van Beijing naar Hongkong gereisd. We hebben elke manier van transport gebruikt: vliegtuig, bus, 3 soorten trein en de boot. Het was een fantastische reis, waarbij we elke keer verbaasd werden door de gebruiken en het gebrek aan Engels

Alleen gereisd in juni 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,0

Een geweldige reis door China

China
Singlereis met Shoestring
07-01-2016

Ik ben afgelopen november door China getrokken met een single reis. 21 personen zaten er in mijn groep , heel uiteenlopende types maar ontzettend leuke mensen! Ik heb een reis gemaakt van beijing tot aan Hong kong. in één woord een geweldige ervaring. Het was mijn eerste reis alleen en dus best spannend maar ik heb het nooit gevoeld als een vakantie 'alleen'. Ik had een vaste vrouwelijke kamergenoot waar het goed mee klikte. We hebben veel gereisd met de trein, dit was soms best pittig. Soms zat je 16 uur lang in de trein, waar je dus ook in moest slapen. Shoestring biedt reizen aan die wat avontuurlijker zijn, dus prima hotels maar allemaal niet het meest luxe. Dit paste goede binnen de prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb geweldige dingen gezien zoals Panda's, de Chineze muur (en met een rodelbaan er weer vanaf), het stenenwoud, terracotta leger, de grootste buddha ter wereld. Alles had zijn eigen charmes en was fantastisch. We hebben ook gebruik gemaakt van allerlei verschillende vervoersmiddelen tijdens de excursies (fietsen, scooters, gondels, paarden, bussen, treinen, rodelbanen) wat ontzettend gaaf was. Wat ook erg leuk was, was dat wij voor de Chineese mensen juist een attractie waren met onze blanke huidjes. Voor de langere blonde heren vielen in de smaak en zijn wel 100x op de foto geweest. Wat een apart volk, maar wel heel vriendelijk. Ze spreken geen woord Engels en spugen overal op de grond maar hebben het beste met je voor en probeer je altijd te helpen. China is een land met zoveel verschillende schoonheden, van de mooie steden, tot de mooie natuur (reisvelden). Ik heb me ogen elke keer weer uitgekeken toen we een nieuwe plaats aandeden. Maar ook tijdens het reizen zelf viel er veel te zien en te beleven. Bij de locale bevolking even naar de WC bleek in een vakensstal te zijn. Dat zijn dingen die je niet zomaar mee maak. Het eten was ook prima, alles is gezellig gezamelijk aan grote draaitafels en met stokjes eten heb je ook zo onder de knie. Als je niet van de rijst bent kun je, ook westers eten krijgen. Er is altijd wel iets te vinden en ze hebben er voldoende MAC donalds :). China is echt een dikke aanrader!

Alleen gereisd in november 2015
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,3

Beijing, Shanghai, hangzhou, huangshan, sanya

China
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
06-01-2016

Alle hoofd attracties zoals de Chinese muur, sky line van Shanghai, westlake van hangzhou het gebergte in Huangshan en de stranden op het eiland Heinan. Het land heeft mijn ogen geopend en is heel veelzijdig wat het zo leuk maakt. En dat ik me vroeger op school tijdens aardrijkskunde als we het over de Chinese muur hadden nooit had gedacht dat ik daar ooit op zou staan.

Alleen gereisd in april 2013
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
7,8

Een mooie vakantie die je nooit meer vergeet door de prachtige bezienswaardigheden

China
Groepsrondreis met TUI
06-01-2016

Ik ben op de chinese muur geweest en dat was wel een belevenis, een gevoel die echt beleef als je er ben.
maar ook de totale bevolking en het land die je bewijst dat je in een hele andere wereld ben.
China is geweldig als je er ben. Top vakantie

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,4

Klassiek China, klopte volledig. .

China
Groepsrondreis met FOX Vakanties
06-01-2016

De titel van de reis, Klassiek China, voldeed volledig aan de verwachtingen. Het was een prachtige, culturele reis met een goede balans tussen 'verplichte' activiteiten en eigen momenten om in te vullen. Daarbij hadden we geschikte reisleidster die veel kennis bezat maar ook bescheiden aanwezig was.
Hoogtepunten waren de Chinese muur en Sjanghai met klassieke en moderne bezienswaardigheden.

Gereisd met partner in juli 2013
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
8,8

Een geweldig avontuur in China

China
Individuele rondreis
04-01-2016

3 maanden lang rondgereisd door China. Geweldig veel gezien en gedaan. De mensen zijn heel vriendelijk en nieuwsgierig naar je, altijd bereid je een kijkje te gunnen in hun cultuur. Het eten is heerlijk, en om elke hoek is weer wat nieuws te zien!

Alleen gereisd in juli 2016
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
6,5

Bijzondere schat met mooie geheimen

China
Individuele rondreis met Djoser
24-11-2015

Bijzondere cultuur mensen, anders dan overig Azië
Veel moois te zien en zeer divers

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4
6,5

China is amazing

China
Individuele rondreis
21-11-2015

Ik heb 3 maanden door China gebackpackt en genoten. Enorme cities en afgelegen dorpjes, China heeft het allemaal. In elke straat is een avontuur vol cultuur: tempels, marktjes, of bijzonder eten. Meer dan eens ben ik uitgenodigd Door locals om een typische maaltijd te proberen.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
8,3
Cultuur
8,9
Stranden
4,9
Steden
8,3
Eten & drinken
8,2
Activiteiten
8,4

Heb jij een rondreis door China gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw China ervaring, reistips of reisverhalen.