Hongarije ervaringen

De Hongarije ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Hongarije.

Er zijn 7 Hongarije ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,4
Totaalscore

7 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,2

Sprookjesachtige cheapy Boedapest

Hongarije
02-02-2017

Voor deze prijs, zo'n toplocatie, met heerlijke eettentjes! Je pakt de metro voor 4 haltes en beland in een sprookjesachtig 'Harry Potter' park met schaatsbaan en badhuizen.

Gereisd met vrienden in januari 2017
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
7,6

Stedentrip Budapest

Hongarije
31-01-2017

Budapest is een leuke mooie stad. Er is wel minder te zien of te doen dan in Praag. Wij hadden de pech dat het erg mistig was toen we er waren waardoor de uitzichten soms wat minder waren.

Gereisd met partner in december 2016
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,6

Op de straten van Boeda pesten

Hongarije
Individuele rondreis met D-reizen
22-01-2016

Metrokaart gekocht en de schoonheden van de stad mogen aanschouwen. Boeda en Pest, twee delen van de stad.

Bezoek allereerst de paleizen en loop in de avond langs de rivier. Je mond zal openvallen. Veel gebouwen zijn verlicht 's avonds. De badhuizen in Boedapest zijn ook een must. Ga in de winter vooral daar in zitten Gegarandeerd kippenvel. Eten is goedkoop als je het van te voren op zoekt. De mooiste stad die ik tot nu toe gezien heb. Echte aanrader. Goedkoop en veel te bieden. Ideaal voor de echte Nederlander.

Wij maakte deze reis omdat ik een reischeque had gewonnen bij D-Reizen. Daardoor was de reis nog 20x zoveel leuker.

Gereisd met partner in februari 2012
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,2

Weekje Budapest

Hongarije
Groepsrondreis
05-01-2016

Gezellig een weekje met vrienden en vriendinnen naar Budapest, Hongarije geweest. Veel cultuur, veel te zien en doen. Met een schattige tram een rondje door de stad, relaxen in de vele baden, en veel (Gratis) georganiseerde wandeltours gedaan. Ook een geweldig uitgaansleven met veel losse buitenlandse feestvierders ;)

Gereisd met vrienden in april 2015
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,8

Boedapest, een zomer om nooit te vergeten.

Hongarije
04-03-2015

10 dagen Sziget, in de hoofdstad van Hongarije de prachtige Boedapest. Een festival die je zeker 1 keer in je leven hebt moeten meemaken. Heb je geen zin in 1dagje festival kun je de stad lekker shoppen of naar de prachtige badhuizen.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,8

Boedapest, een zomer om nooit te vergeten.

Hongarije
04-03-2015

10 dagen Sziget, in de hoofdstad van Hongarije de prachtige Boedapest. Een festival die je zeker 1 keer in je leven hebt moeten meemaken. Heb je geen zin in 1dagje festival kun je de stad lekker shoppen of naar de prachtige badhuizen.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3
8,3

Boedapest, een erg mooie stad in de zomer voor bijvoorbeeld een citytrip

Hongarije
17-02-2015

Citytrip Boedapest: Geweldige stad, prachtige architectuur in bruggen en gebouwen met tevens allemaal eigen culturele verhalen. Goed eten voor niet al te duur, alles dichtbij bereikbaar en goed te bereizen door Metro of Tram (of gewoon lekker de stad af wandelen, je komt steeds weer mooie dingen tegen.)
Highlights: Parlementsgebouw, Chainbridge, en de verschillende prachtige kerken, maar zeker ook het Visserbastion voor een prachtig uitzicht en live muziek voor de sfeer. Visserbastion is ook echt een aanrader voor zonsondergang, zowel overdag als 's avonds prachtig uitzicht. (Eten daar boven op erg duur, maar je kunt prima bovenop aan een tafeltje zitten met alleen een kopje thee of een borrel). Ook erg leuk om te zien is het heldenplein, wat verder buiten de stad, waaraan zich ook weer verscheidene mooie gebouwen zitten.

Ook voor shoppen en terrasjes ben je aan het goede adres in Boedapest. Uitgaansleven zelf niet uitgeprobeerd maar ook daarvoor schijn je prima terecht te kunnen in boedapest. Kortom een geweldige stedentrip (in zo'n 4 dagen goed te doen, als je houdt van af en toe ook even neerstrijken op een terrasje) met alles bij de hand!

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,4
Stranden
6,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,4
Activiteiten
8,3

Heb jij een rondreis door Hongarije gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Hongarije ervaring, reistips of reisverhalen.