Japan ervaringen

De Japan ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Japan.

Er zijn 11 Japan ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8.5
Cultuur
8.4
Stranden
6.8
Steden
9
Eten & drinken
8.5
Activiteiten
8.6
8.3
Totaalscore

11 beoordelingen

8,4

Door Passaat geregelde rondreis-Japan

🇯🇵 Japan
Individuele rondreis
12-02-2017

De Alpen van Japan heel bijzonder plaatsen; en naar de culturele steden trip; naar de heilige berg Koya bij de klooster; Kortom een super reis gehad

in nov. 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
0,0
Steden
9,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
9,0
8,6

Een zeer afwisselende rondreis door een prachtig land

🇯🇵 Japan
Groepsrondreis met Shoestring
08-02-2017

Fukuoka, Hiroshima, Tokio, Kyoto zijn absoluut steden die je moet zien.

Van Kyoto naar Tokio met de shinkansen (hoge snelheidstrein) is een beleving op zich.

Gereisd met vrienden in sep. 2016
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
0,0
Steden
10,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
7,8

Verfijnde Japanse cultuur is niet te vergelijken met het westen.

🇯🇵 Japan
Individuele rondreis
30-01-2017

In Japan is alles goed geregeld: Het openbaar vervoer is altijd netjes op tijd, mensen staan netjes in de rij voor vrijwel alles, elk hotel heeft shampoo en douchegel, er is geen afval op straat te bekennen, geen zwervers, zieke mensen dragen een mondkapje zodat ze je niet aansteken, als je een scheetje moet laten op het toilet is er een knop om een doorspoelgeluid na te bootsen zodat de mensen buiten het wc-hokje het niet doorhebben. Alleen al die comfort was de moeite waard om naar Japan voor te komen.



Echter, wat Japan echt uniek maakt is de prachtige cultuur. Zen-boeddhisme. Waardering voor het esthetische. Alles is mooi en tradities worden in ere gehouden. Slapen in een Ryokan is echt een must. Rondlopen in een kimonopak, slapen op een tatami mat, badderen in het badhuis, heel veel kleine gerechtjes eten met vis en rijst, groene matcha thee drinken en Japanners die uiterst vriendelijk zijn en altijd hun best voor je doen en na alles een buiging doen.



Japan is het land waar ik het liefst elk jaar heen zou gaan.

Gereisd met partner in mrt. 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
10,0
Stranden
0,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
9,0
7,5

Prachtig

🇯🇵 Japan
Single parent reis
21-01-2017

Japan is prachtig! Zeker een aanrader

Gereisd met partner in aug. 2016
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
5,0
Stranden
5,0
Steden
10,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
9,5

3 weken backpacken in Japan

🇯🇵 Japan
11-01-2017

3 weken lang ben ik voor het eerst in mijn eentje gaan backpacken. En wel naar Japan! In 3 weken ben ik geweest in: Tokio, Osaka, Hiroshima, Miyajima, Kyoto, Naha (okinawa eilanden) en weer terug naar Tokio.

Het eten is overal heerlijk en goed verzorgd. Het land zelf is ontzettend proper en goed georganiseerd. De mensen zijn meer dan beleefd en behulpzaam.

De meest mooie bestemming vond ik miyajima eiland! Een klein eiland waarop toch genoeg te doen is, en als je de berg beklommen hebt, dan heb je het mooiste uitzicht. Geweldig!



Japan krijgt van mij een dik verdiende 10!!

Alleen gereisd in mrt. 2016
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
7,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
6,5

Geweldig land! Niet te vergelijken met de rest van Azië.

🇯🇵 Japan
Autorondreis
09-01-2016

Japan is een geweldig land. Wat je ook zoekt in je vakantie, in Japan kun je alles vinden. Van geweldige steden, tot prachtige natuur. Wintersport in de Japanse Alpen of in Hokaido, of een strandvakantie op een tropisch eiland zoals Okinawa.

Je vindt nergens ter wereld beleefdere en nettere mensen dan in Japan. Ook het eten is geweldig, de lekkerste en meest verse Sushi eet je in Tokyo op de grootste vismarkt ter wereld. De eeuwenoude tempels vindt je in Kyoto, Nara en Nikko.

Het A-Bomb museum in Hiroshima is zonder twijfel een van de indrukwekkenste museums die je ooit bezocht hebt.

In Himeji en Matsumoto vindt je de oudste en mooiste kastelen van Japan. En in Yamanouchi kun je in de winter met wilde apen in warmwaterbronnen zitten.

In de lente zie je de populaire kersenbloesem.

Ook een beklimming van Mount Fuji behoort tot de mogelijkheden.

In Tokyo vindt je de grootste clubs, de hoogste gebouwen en de gekste winkeltjes.



Kortom, Japan is geschikt voor iedereen, en voor elk type reiziger.

Gereisd met partner in dec. 2015
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Stranden
6,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
6,0
9,3

Amazing!

🇯🇵 Japan
08-01-2016

Wat een natuur en culture.. Ongelofelijk land!

Vriendelijke Mensen en bijna geen toeristen!

Gereisd met partner in jul. 2015
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
8,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
8,0
8,6

Backpacken in Japan? Ja dat kan!

🇯🇵 Japan
Individuele rondreis
07-01-2016

Samen met mijn vriend de backpack gepakt en door Japan gereisd. Een geweldig land van contrasten. Veel traditioneel bijvoorbeeld in Kyoto, recente geschiedenis in Hiroshima en dat vond mijn vriend erg fijn, high tech in Tokyo.



Het is erg leuk backpacken in Japan, maar wel duurder dan gewend. Het budget moet dan ook wat hoger liggen.

Gereisd met partner in okt. 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
0,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
8,5

Veel over gehoord.

🇯🇵 Japan
30-09-2015

Ik wil er graag mooie dingen bekijken.

Gereisd met vrienden in mei 2021
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
7,7

Prachtige natuur

🇯🇵 Japan
30-09-2015

wij hebben het westen gezien met oa Grand Canyon monument valley Yosimity maar vonden Bryce Canyon het absolute hoogtepunt,zoo mooi!!!

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
6,0
Stranden
7,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
8,8

Een mooie reis tussen natuur,cultuur en tradities

🇯🇵 Japan
30-09-2015

Een rondreis met veel steden Tokio, Kyoto en Tsumango. Naar mount Koya met zijn vele tempels en monniken met veel cultuur en tradities. Verder natuurlijk de historische achtergronden in Hiroshima en Nagasaki.

Reizen per trein is een verademing en de ideale manier om Japan te ontdekken

in mei 2021
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
0,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0

Heb jij een rondreis door Japan gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Japan ervaring, reistips of reisverhalen.