Macedonië ervaringen

De Macedonië ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Macedonië.

Er zijn 11 Macedonië ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
7,5
Totaalscore

11 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
9,3

Het meer van Ohrid: Een glanzende parel, verstopt tussen bergen pittoreske dorpen

Macedonië
Groepsrondreis met Stip Reizen
11-02-2017

Van het moderne Skopje naar pittoreske rustige dorpen en van prachtige bergen en een bosrijke omgeving naar het uitgestrekte meer van Ohrid. Macdonie is werkelijk waar een parel, dé parel van de Balkan.

Deze bestemming is meer dan een aanrader, het is een must see. Rustig, niet toeristisch, vriendelijke mensen die met passie in hun ogen je alles willen vertellen over hun land, heerlijk eten, spotgoedkoop en prachtig. Schoonheid hoeft niet duur te zijn en dat zie je in Macedonië.

Gereisd met vrienden in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
8,3

Goedkoop, gastvrij, nog niet veel ondekt door de toeristen en een prachtig landschap dat is Macedonië

Macedonië
Groepsrondreis met Corendon
10-02-2017

Wat een helderheid heeft het meer van Ohrid op de grens van Macedonië en Albanië,,het blijkt een van de helderste meren van de wereld te zijn.

Het Macedonisch museum in Skopje, indrukwekkend en zeker een aanrader!.

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Skopje richting Ohrid kom je bij de Matka kloof, een apart en nog vrij onbekend wandelgebied met overal hele kleine wandelpaadjes langs de kloof.

Wat was dit een geweldige ervaring, in een heel klein bootje zijn we afgevaren naar het pelikaaneiland ofwel Golem Grad in Macedonië.
's Werelds grootste populatie kroeskoppelikanen bevindt zich nu in het Mikri Prespa-meer tegen de grens aan van Griekenland dat ook doorloopt naar Albanië.

Gereisd met partner in juni 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
4,0

Weekje Macedonië

Macedonië
10-01-2017

We gingen een weekje naar Macedonië en verbleven in een hotel bij het meer van Ohrid. Vanuit daar gingen we dagjes weg naan o.a. de hoofdstad Skopje. Het meer van Ohrid is prachtig. Macedonië is zeer geschikt voor wandelaars maar wat minder voot jongeren. Wel spotgoedkoop

Gereisd met vrienden in augustus 2016
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
8,7

Prachtig goedkoop land

Macedonië
Familiereis met D-reizen
10-01-2016

Ideale mix van activiteiten, smorgens lekker zwemmen in het meer van ohrid, daarna prachtige wandelingen gemaakt of mee met 1 van de excursies door dimitrieur, een Nederlandse Macedoniër.

Gereisd met partner in augustus 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
8,3

Verrassend Macedonië

Macedonië
09-01-2016

Tips; excursies naar mavrovo en ogen van pelister. Stadswandeling door ohrid is ook erg leuk. Macedonië is een prachtig land

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
6,0

Super vakantie gehad!

Macedonië
Familiereis met TUI
08-01-2016

We wilde een keer wat anders, zo kwamen we bij Macedonië terecht. De mensen zijn heel vriendelijk! hotel Granit is een echte aanrader. (zelfs een plaatselijke bruiloft mee mogen maken) De steden zijn mooi en allemaal goed te bereiken. Tui biedt hele goede excursies aan, voor ieder wat wils.
Er is geen zee is Macedonië. Wel een prachtig meer waar je de hele dag met je luchtbedje op kan dobberen.. zo kan je ook ren waterscooter huren en genieten op het meer.

Macedonië is een echte aanrader!

Gereisd met partner in juli 2014
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
8,7

Een super mooi land met veel mooie natuur en vriendelijke inwoners!

Macedonië
27-02-2015

Heel erg mooi en een super cultuur wij hebben ons elke dag vermaakt en veel gezien en meegemaakt wij zouden zonder twijfel weer terug gaan!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
7,7

Macedonie, nog zo puur.

Macedonië
22-02-2015

Dobberen in meer van Ohrid, Pelican Island, proef cultuur en ga uit eten.
Stap op de fiets
Bezoek de hoofdstad Skopje.

Gereisd met vrienden
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
9,2

Tweede huis

Macedonië
18-02-2015

Mijn vader heeft vorig jaar hier een tweede huis gekocht in de plaats Ohrid. Aan het oudste meer ter wereld dat staat op de wereld erfgoed lijst. Daar omheen bevindt zich een schitterend beschermd natuurgebied. Het leven is goedkoop, de mensen super aardig en met 3uurtjes rijden ben je in Griekenland. Absoluut een aanrader.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
4,7

Vakantieland in opkomst

Macedonië
17-02-2015

We zijn een weekje daar geweest. De mensen daar spreken weinig Engels en schotelen alleen pizza's, patat en pasta voor. Echt authentiek Macedonië niet kunnen ontdekken. Maar om te luieren in de zon (al dan niet met kinderen) is het zeer geschikt.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7
7,7

Het onverwachte Macedonïe

Macedonië
17-02-2015

Ik ben een week naar de badplaats Struga geweest en heb Sveti Naum, Ohrid en Skopje bezocht. Er is nog niet veel bekend over Macedonië, daarom was ik aangenaam verrast. Struga is de leukste badplaats: het '' Bloemendaal'' van Macedonïe, met hippe strandtentjes en een leuk centrum. Op het strand kijk je uit op een prachtig berglandschap. Een boottocht in Sveti Naum met bronnen is erg leuk. Tip: pin niet teveel want je geld raakt niet op, zo goedkoop!

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,5
Cultuur
7,8
Stranden
5,8
Steden
7,2
Eten & drinken
7,9
Activiteiten
7,7

Heb jij een rondreis door Macedonië gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Macedonië ervaring, reistips of reisverhalen.