Mexico ervaringen

De Mexico ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Mexico.

Er zijn 78 Mexico ervaringen geplaatst.


Plaats beoordeling
Natuur & omgeving
8,4
Cultuur
8,3
Stranden
8,7
Steden
7,6
Eten & drinken
8,3
Activiteiten
8,6
8,3
Totaalscore
78 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,2

In het spoor van de Maya's

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met Kras Reizen
  • 15 February 2017

Prachtige rondreis langs diverse piramides in Mexico, Guatamala en Belize.
Aan het eind een heerlijke week all inclusive in de buurt van Playa del Carmen.
Hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) de piramides van Tikal in Guatamala.

Gereisd met partner in november 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,5

Mexico huwelijksreis

  • Mexico
  • 29 January 2017

Mexico was onze huwelijksreis.
Een reis om nooit meer te vergeten.
Een hotelkamer met jacuzzi en minibar.
Elke dag een dier gemaakt van handdoeken op bed.
24 uur eten en drinken.
Elke avond entertamemt vermaak.
Excursies waren top geregeld.
We zijn de jungle in geweest apen gezien. Scat safari prachtig om te krossen en om de geving te zien.
Piramides bezocht..
Afgelegen thempels waar je heerlijk kom zwemmen.
Vooral heel erg genoten van onze huwelijksreis.

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

5,3

Geweldige vakantie huwelijksreis

  • Mexico
  • 18 January 2017

Dit was een vakantie om nooit meer te vergeten. Lekker eten lieve mensen. En de plekken er om geen geweldig. Oude gebouwen oude kerken. Zo mooi. Een reis om nooit meer te vergeten. Hopelijk als ik de reischeque mag winnen kunnen we dit jaar weer een mooi vakantie boeken bij kras.

Gereisd met partner in september 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
6,0
Stranden
5,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
5,0
Reiziger icon

5,7

Mexico

  • Mexico
  • 16 January 2017

Mexico was ons huwelijksreis we hebben een prachtige vakantie gehad.
Veel cultuur gezien en een hele lieve mensen.Hopelijk kunne we met de winnnende reischeque weer van een mooie vakantie genieten.

Gereisd met partner in oktober 2012
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,8

Een prachtige rondreis door Mexico

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met TUI
  • 13 January 2017

Cancun aangekomen,naar Chitzen-itza geweest en tulum,merida we zijn naar de flamingo's geweest,en naar de cenotes en op het laatst een paar dagen op het strand in playa del carmen.
Een vakantie om nooit te vergeten.


Ps Mocht ik dit winnen zal ik zeker met jullie ook een rondreis maken

Gereisd met gezin in november 2011
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,4

Prachtig

  • Mexico
  • 10 January 2017

Ivm lichamelijke beperkingen, kleinschalig All In hotel gekozen aan prachtig strand, waar we heerlijk hebben gesnorkeld voor de deur. Accommodatie super, service en eten ook. Gesnorkeld met Walvishaaien (bij Cancun) was ook een geweldige ervaring!
Ruïne en cenotes ook mooi! Zou graag weer terug willen!

Gereisd met partner in juni 2016
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,5

Koninkllijk vertoeven

  • Mexico
  • 22 January 2016

El Dorado Royal is het paradijs op aarde.De casitasuites zijn geweldig en de persoonlijke service is geweldig.De casita suites hebben elk een eigen zwembad met prive barman, roomservice komt zelf tot aan je ligbed.........
De gourmet inclusieve is uitstekend en de gerechten worden met veel liefde bereid.Het ontbreekt je er echt aan niets. Men voelt zich de koning te rijk, ........het personnel is erg vriendelijk en zeer beleefd.
Een aanrader dus !!

Gereisd met partner in juni 2012
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,2

Mexico-riviera maya

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 22 January 2016

Wat een prachtig land! Excursies naar Sian ka'an, snorkelen in Xel-Ha,cultuur snuiven in Coba of zwemmen met walvishaaien....Het kan allemaal in dit geweldige land! De temperatuur is altijd goed. Het eten is er heerlijk en de mensen zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Gereisd met gezin in juni 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,2

Fantastisch mexico

  • Mexico
  • 22 January 2016

Playa del Carmen is een uitstekende plek om twee weken te genieten van de gastvrijheid van de Mexicanen, de witte stranden en al de heerlijke lokalw gerechten . Uitstapjes zijn er voldoende. Een aanrader is het bezoeken van de Cenotes en de Maya tempels.

Gereisd met partner in augustus 2011
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

10,0

Super mooie stranden

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 21 January 2016

13 jaar geleden cultuur gesnoven in Mexico nu heerlijk uitgerust en genoten van de allinclusief formule

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,3

Resort en excursies in prachtig Mexico

  • Mexico
  • 20 January 2016

Heerlijk op een resort vertoeft voor negen dagen. Tussendoor diverse excursies gedaan, zoals naar Tulum en Coba, zwemmen in een cenote en zwemmen met dolfijnen. Alle mensen waren overal erg vriendelijk en gezellig. Het weer was uitstekend en de bezienswaardigheden waren het meer dan waard. Negen dagen waren dan ook veel te kort. We gaan zeker nog eens terug!

Gereisd met partner in april 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,3

Mexican dream

  • Mexico
  • 20 January 2016

We zijn wezen snorkelen in xell-ha wat erg goed is bevallen. We zijn naar tulum geweest en hebben prachtige maya tempels bezocht. We zijn naar een actiepark xplor geweest. Hier kon je met grote snelheid van de kabelbaan en met auto's racen door de jungle. We hebben mooie stranden bezocht en hebben heerlijk geralexed!

Gereisd met partner in april 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Veelzijdige en zonnige bestemming

  • Mexico
  • 20 January 2016

Mexico zou ik zeker andere aanraden. Ikzelf ben voornamelijk in cancun en playa del carmen geweest. Voor ieder wat wils... super mooie stranden, genoeg uitgaansmogelijkheden, diversiteit in restaurants, leuke culturele uitstapjes mogelijk maar daarnaast ook de mogelijkheid om te shoppen en te relaxen.

Alleen gereisd in augustus 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,2

Geweldig land

  • Mexico
  • 19 January 2016

Ik had een hotel in playa del carmen. The reef Coco beach. Super leuk kleinschalig resort direct aan het strand en op loopafstand van het centrum. In de omgeving is super veel te zien en te doen. Mijn toppunt was het snorkelen met walvishaaien! Wat een super mooie en bijzondere belevenis. Ook ben ik in 2 cenotes geweest een open en een half open en heb ik chichen itza, coba en tulum bezocht. Maya tempels zijn echt heel mooi. Vooral het uitzicht boven op de tempel van coba je kijkt zo over de boomtoppen van de jungle heen. Verder heb ik nog met dolfijnen gezwommen en zijn we in x caret geweest wat echt een super mooi park was met ondergrondse rivieren een mooi strand en prachtige dieren, we hebben daar heerlijk gegeten en daarna nog de avondshow gezien wat erg leuk was. Ik heb in die 12 dagen zoveel gezien en gedaan! Ik vind het echt een super land, je zou er vele keren heen kunnen gaan en steeds een andere vakantie hebben omdat er zo veel te zien en te doen is daar.
Het enige minpuntje in het hotel vond ik dat het eten altijd lauw was maaar dat schijnt typisch Mexicaans te zijn en het is een kwestie van wennen verder is het eten heerlijk en het weer super! Mooie stranden en prachtige natuur en vriendelijke mensen.

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,3

Indrukwekkende en schitterende rondreis

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met TUI
  • 19 January 2016

Chichen Itza - bij inwoners thuis geweest- Merida- celestun-cenottes gezien in een woord geweldig,om nooit meer te vergeten

Gereisd met vrienden in november 2011
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

9,5

Een schitterende rondreis en strandvakantie. Goed georganiseerd, en enorm genoten

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 19 January 2016

Het was een rustgevende vakantie. Wat cultuur opgesnoven, local plekken bezocht, en natuurlijk het prachtige strand. Mexico, een echte aanrader!!

Gereisd met gezin in augustus 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,7

Prachtige korte rondreis om kennis te maken met mexico

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met TUI
  • 18 January 2016

We hebben de volgende reis gemaakt: 16-daagse rondreis Mayan Highlights incl. strand
Een perfecte combinatie tussen cultuur en strand. Tijdens de reis voelt het alsof je echt in de tijd van de maya's leeft op sommigw momenten. De hotels zijn prima en het eten erg lekker. Belangrijk dat alles erg schoon en netjes is bij de eetgelegenheden, waardoor ook niemand van de groep ziek is geworden. Tijdens de reis komt ook genoeg strand aan bod, dus voor ons was dit het beste van twee werelden.

Gereisd met partner in juli 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
6,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,8

Heerlijke zonvakantie in Mexico

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met D-reizen
  • 15 January 2016

Samen met mijn gezin ben ik naar Playa del Carmen geweest in het najaar van 2013. We hebben echt een heerlijke relaxede vakantie gehad. Wij zijn maar 7 dagen geweest, dit was eigenlijk te kort om alles te zien wat Mexico te bieden heeft.
Mexico heeft een van de mooiste stranden die ik ooit heb gezien. Parelwitte stranden en helder water. Echt geweldig! Vooral het plaatsje Playa del Carman - Playacar was echt gaaf. Vanuit daar kon je lekker naar het centrum toe lopen waar er van alles te doen was, gave shows, veel eettentjes en zat touristische souvenirwinkeltjes. Er zijn veel excursies te doen, je kunt tempels gaan bezichtigen of bijvoorbeeld met schildpadden gaan zwemmen.

Aanraders zijn de maya tempels in Palenque (ook een erg leuk, klein plaatsje) en bij Chitzén Itza. Dit laatste is een van de zeven wereldwonderen: mooi, maar wel erg druk en toeristisch.

Het eten is daar zo lekker, dat ik me zelfs een keer misselijk heb gegeten omdat ik zo veel had gegeten! Ik kon het gewoon niet laten staan! Naast het eten heeft Playa del Carmen ontzettend mooie stranden. Wat mij nog meer is opgevallen is dat de mensen erg vriendelijk zijn. De gastvrijheid in Mexico vond ik erg goed scoren. Ik ga hier zeker vaker heen, echt een aanrader!

Gereisd met gezin in oktober 2013
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

5,8

Goede georganiseerde allincl. Vakantie met alles er op eraan

  • Mexico
  • Singlereis Singlereis met TUI
  • 15 January 2016

We hebben heel veel gedaan, verschillende maya tempels bezocht,cenotes super mooie omgeving en land is mexico gewoon! Ook de bevolking super gastvrij lekker eten! Met quads de jungle in geweest super cool gezwommen met dolfijnen,walvishaaien in de natuur! En natuurlijk lekker tequila gedronken en genoten van de stranden en riffen want je hebt super veel en mooie duik en snorkelplekjes... Al met al mexico was super Gracia !goed georganiseerd fijne vluchten gehad met gunstige reistijden !!zeker voor herhaling vatbaar top top

Gereisd met partner in augustus 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,2

Top vakantie

  • Mexico
  • 15 January 2016

Uitgeweest in cancun en naar een grot en de maya's

Gereisd met vrienden in november 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

10,0

Wat een geweldige vakantie naar CANCUN & PLAYA DEL CARMEN

  • Mexico
  • 13 January 2016

Xcaret vond ik veruit de leukste attractie voor de hele dag. Je hebt er afkoeling, vooral de ondergrondse rivier is echt een ontspanning tijdens de hete dagen. Lekker eten en veel vermaak. Zeker een aanrader als je in de buurt op vakantie gaat! Natuurlijk Tulum bezocht, wat een prachtige plek is dat. Neem zeker een kijkje op het strand tussen de rotsen.. Ideale plek om even tot rust te komen. Daarnaast is chitzen itza een must see. Wat cultuur betreft.. veruit mijn favoriete volk. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Dus hou jij van zon, strand, palmbomen en heerlijk eten? Dan is dit de plek voor jou!

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,0

Top vakantie

Wij hebben een fly en drive reis gedaan aan oosten van Mexico we zijn alle mooie Maya tempel gaan bezoeken. Met als hoogte punt palengque en hun oerwoud met brul apen

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

5,7

Mooie relax en droomvakantie

  • Mexico
  • 12 January 2016

Heerlijke vakantie om uit te rusten maar ook zeker om leuke bezienswaardigheden te zien.. onder andere tempels bekeken en beklommen en een ochtendje gezien hoe de wat slechtere mexicanen leven huisje van binnen bekeken hoe ze tortilla's maken.. hoe ze met 12 man in een super klein huisje leven.. niet voor te stellen als je alleen in nederland ben geweest. Onwijs mooi land

Gereisd met partner in november 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
7,0
Stranden
7,0
Steden
5,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
3,0
Reiziger icon

8,7

Playa del carmen

  • Mexico
  • 11 January 2016

Super vakantie. Prachtige stranden, cultuur en leuke activiteiten! We zouden graag dit jaar opnieuw naar Mexico willen gaan omdat het zo goed is bevallen.

Gereisd met partner in juni 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,8

Twee weken in veelzijdig México

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 10 January 2016

Mexico-Stad, Guanajuato, Playa del Carmen, Tulum, Coba, Chichen Itza. Helemaal verliefd op dit land. Veel mogelijkheden vanuit Playa voor tripjes in heel Yucatan naar de meest prachtige dingen.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,7

Rondreis Mexico Guatemala

Veel gezien en gehoord in de voetsporen van de Maya , verschillende indianene stammen en aparte levenswijze . Jungle en mangrove , eiland Livingstone stone. Kort om een hele mooie reis .

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

6,5

Reis door gedeelte van Yucatan

  • Mexico
  • 09 January 2016

In december ben ik samen met een vriendin de zon van Cancun, Mexico op gaan zoeken. Een heerlijk vakantieoord voor zowel de echte strandgangers als de doeners. Wijzelf hebben gekozen voor een niet all-in hotel omdat we een gedeelte van de vakantie er op uit wilde trekken en het dan zonde zou zijn. De hotelzone van Cancun bestaat uit gigantische hotels, de een nog groter en chiquer dan de ander. Daarnaast kan je overal heerlijk eten en is er genoeg keuze van betreft uitgaansgelegenheid. De stranden zijn een droom, wit zand en helder blauw water. Ook de binnenstad van Cancun is super de moeite waard om eens een avondje naartoe te gaan. Erg gezellig en je krijgt net iets meer mee van Mexico zelf. Een uur van Cancun vandaan ligt Playa del Carmen. Hier kom je veel Europeanen tegen. Heel anders dan Cancun en zeker leuk om een dag naartoe te gaan. Dit kan met de aut met ook met de bus. Voor 4 euro per persoon heb je al een retourtje. Wil je wat meer van Yucatan zien dan mag je zeker de cenotes niet overslaan. Dit zijn ondergrondse rivieren die je overal in Yucatan tegen komt. Wijzelf zijn naar de Gran cenotes in Tulum geweest. Adembenemend mooi en super om in te snorkelen. Deze cenotes zijn ook goed te combineren met de Maya stad van Tulum. Prachtige ruïnes op een klif met uitzicht op de blauwe zee. Ook wel een must is een tripje naar Chichen Itza, de Maya piramides die op de werelderfgoed lijst van Enesco staan. Heel erg indrukwekkend om te zien. Maar ook als je echt voor je rust en de zon komt is Cancun een prima plek om rustig een week of twee te vertoeven. Niks moet, alles mag. Geniet vooral van het Mexicaanse eten en de heerlijke Margaritas.

Gereisd met vrienden in december 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Stranden
7,0
Steden
6,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

7,4

Een leuke reis met een paar kleine minpuntjes

  • Mexico
  • 09 January 2016

Ik zou de bestemming aanraden als het hotel niet aan het verbouwen is. In eerste instantie was het niet perfect. Vanuit het hotel en vanuit Tui. Maar na een aantal keer contact te hebben gehad met Tui werd het een fijne vakantie. Het is prachtig en het weer is in Mexico natuurlijk heerlijk

Gereisd met partner in oktober 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
6,0
Stranden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,0

Een geweldig all inclusief vakantie in mexico

  • Mexico
  • 09 January 2016

we waren in Riviera Maya in Mexico in resort Sandos Caracol Eco. Het was een geweldige mooie vakantie met een stralende zon en af en toe een fikse bui! We zijn een dag naar Ek Balam mayan ruins geweest! We zijn ook een dag naar Playa Del Carmen geweest. verder zijn we op het resort geweest en hebben heerlijk genoten van alles wat daar te doen was.

Gereisd met partner in november 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,3

Tropisch paradijs met vriendelijke mensen

  • Mexico
  • 09 January 2016

Wij zijn twee weken verbleven in Gran bahia principe (tulum) en het was heerlijk. Er zijn mooie stranden, helaas was er veel zeewier maar de resorts proberen dit zoveel mogelijk op te ruimen. Wij hebben een auto gehuurd om zelf op ontdekking te gaan aangezien excusies erg prijzig zijn. Xcaret was ook prijzig maar zeker de moeite waard! Fantastisch park om te snorkelen en mooie cenotes! Ook het eiland isla mujeres is aan te raden, zelf een bootticket kopen en op het eiland een golfkarretje huren! Prachtige stranden daar. Alleen goed opletten met politie die touristen graag onnodige 'speeding tickets' uitdelen wanneer je 70 rijdt waar je 100 mag! Als je dit op google op zoekt kun je een tekst uitprinten voor de agent om dit te voorkomen. Alles bij elkaar een top vakantie in een top hotel!

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

5,7

Magnifico!

  • Mexico
  • 09 January 2016

Mexico, het mooiste land dat ik tot nu toe gezien heb. Indrukwekkende tempels, parelwitte stranden, heerlijk hotel met het lekkerste eten en drinken. Ik zou zo terug gaan. Mijn wens: dit keer wel schildpadden zien met snorkelen. Wij gaan altijd met tui!

Gereisd met partner in mei 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
4,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,3

Viva la Mexico!

  • Mexico
  • 08 January 2016

Mexico is een geweldige bestemming voor de liefhebbers van zon en strand. Wij zijn naar Playa del Carmen geweest omdat we zin hadden in een echte relaxvakantie. Wat opmerkelijk is, Playa del Carmen is tegenwoordig uitgegroeid tot een toeristische badplaats waardoor je voor de wat meer noemenswaardige activiteiten/bezienswaardigheden net buiten de stad moet zijn. Zo is het aan te raden om de Maya-stad 'Chichen Itza' te bezichtigen - één van de zeven wereldwonderen en Coba, een andere Maya-stad in de jungle. Beiden zijn zeker het bezoeken waard! Je kan een excursie boeken langs de hoofdweg in het centrum maar pas op dat je niet gelijk akkoord gaat met de eerste beste tourguide en prijs. Afdingen is normaal en zo let je ook nog op je portemonnee. Een andere aanrader is om een duik te nemen in een van de vele cenotes van Yucatan. Dit zijn eigenlijk water bevattende grotten wat heel bijzonder is omdat je dit niet vaak op andere bestemmingen op deze manier tegenkomt! Verder zijn er ook natuurparken waar wij helaas niet zijn heengegaan maar van anderen hebben gehoord dat het waanzinnig was. Gemiste kans voor ons dus. Al met al is Playa del Carmen heerlijk voor een zon-vakantie. Ben je op zoek naar de echte Mexicaanse cultuur zou je toch moeten uitwijken naar bijvoorbeeld het midden van Mexico / Mexico-stad.



- de vele cenotes van Yucatán
- de scheve vuurtoren van Puerto Morelos
- natuurparken Xcaret en Xel-Ha
- avonturenpark Xplor

Gereisd met partner in juni 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,4

Prachtig land

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 08 January 2016

Ben met laatste vakantie naar Mexico geweest en is echt een aanrader prachtige natuur veel excursies en heerlijk eten (ik houd van Mexicaans eten)
Ik ben nu paar keer met tui gevlogen en dat is ook echt een aanrader heb nog nooit problemen mee gehad

Alleen gereisd in september 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
10,0
Stranden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

4,8

Topvakantie!

  • Mexico
  • 08 January 2016

We hebben een excursie naar Xelha gedaan. Dit is echt een aanrader! Je kunt overal het water in met je snorkelsetje. Er zwemmen super mooie, bijzondere vissen. Ook kun je met dolfijnen zwemmen.

Wij zaten in Playa del carmen. Het strand bij het hotel was top.

Wij hebben het goed naar onze zin gehad.

Gereisd met partner in december 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
4,0
Stranden
6,0
Steden
4,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
5,0
Reiziger icon

10,0

Mexico moet je een keer zijn geweest!

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis
  • 08 January 2016

Mijn reis door mexico begon in Mexico-stad. Het is een veelzijdige stad boordevol cultuur. Terwijl je door de stad loopt zie je goed dat de stad op water is gebouwd en gebouwen scheef staan door verzakkingen. Diverse paleizen en pleinen bezocht. Ook een trip gemaakt naar de piramides van de zon en de maan.
Vervolgens doorgereisd naar guanajuato. Hier verbleef ik bij een gastgezin en heb ik spaanse les gevolgd op een hele leuke taalschool. Vergeleken met de hoofdstad nog heel rustig en pittoresk. Maar genoeg te zien en te beleven. Heerlijke terrasjes en mooie pleintjes. Na 5 dagen doorgereisd naar het oosten. Playa del carmen is stuk toeristiser maar je zit rondom diverse prachtplekken. Meerdere cenotes bezocht. Piramide van coba bezocht en beklommen. Naar de oude maya stad in Tulum geweest. Juist niet chitzen itza bezocht omdat andere plekken zoals coba zoveel meer geschiedenis uitademen. Prachtig land waar je zo ontzettend veel kan ondernemen. Een goeie gids maakt ook alles veel leuker. Daarnaast is het ook heel voordelig vanwege de wisselkoersen. Je kan voor nog geen 10 euro heerlijk eten! Ook het uitgaansleven is heel leuk. Het is wel handig om je even te verdiepen in de geschiedenis en de cultuur.
Kortom, Mexico is echt een must-see. Het land en de historie heeft echt mijn hart gestolen.

Alleen gereisd in oktober 2014
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,5

Hier moet je een keer geweest zijn!

  • Mexico
  • Individuele rondreis Individuele rondreis met TUI
  • 07 January 2016

We hebben verschillende excursies gedaan in combinatie met paar dagen strand. We zijn quad gaan rijden in de jungle, met dolfijnen gezwommen, krokodillenfarm geweest, het mooie Tulum bezocht, waar je ook verkoeling kon zoeken in de zee. En uiteraard ook Chichen Itza. Een tip om dit niet na 2 dagen al te bezoeken want het is er ontzettend warm, geen schaduw of water om af te koelen. Ook zijn we met leuke bakfietsen de omgeving gaan verkennen en een beetje cultuur opgedaan, ook erg leuk! Als je naar Mexico gaat, geniet vooral van het mooie strand maar ga ook echt de leuke excursies doen!

Gereisd met partner in augustus 2010
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,2

Super relaxte vakantie

  • Mexico
  • 07 January 2016

Heerlijke vakantie gehad van 11 op een all in resort in playa del Carmen! Heerlijk tot rust gekomen en super mooie excursies gedaan!! Echt een aanrader voor iedereen!!!

Gereisd met partner in augustus 2015
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

6,0

Mexico playa del carmen, Belize, quatamala

  • Mexico
  • 07 January 2016

Een week Playa del carmen. En een rondreis met georganiseerde groepsbusreis. Langs jungle, temples, door naar stadjes in Belize en door Quatamala zo weer naar Pkaya de Carmen. veel gezien en gedaan en super gegeten. Deze reis vergeten we nooit meer.

Gereisd met partner in mei 2010
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
6,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

9,0

Heerlijke vakantie om daarna weer herboren terug te komen.

  • Mexico
  • Familiereis Familiereis met TUI
  • 04 January 2016

Bezoek Sian Ka'an, snorkelen met schildpadden, zwemmen met dolfijnen, Maya cultuur bezocht.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,5

Een super rondreis gehad

  • Mexico
  • Groepsrondreis Groepsrondreis met TUI
  • 04 January 2016

We hebben vanalles gezien waaronder Chitzen itza,cenottes,mangrove enz enz.Ik zou zo weer dezelfde rondreis willen maken,zo indrukwekkend was het allemaal,super!!Het is echt een aanrader.

Gereisd met partner in november 2011
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

6,5

Was een heerlijke vakantie

  • Mexico
  • 20 November 2015

Stranden, cultuur, het eten alles Was super
Reizen met de pickup taxi's

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
7,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

8,3

Mooiste vakantiebestemming, strand, cultuur, zo'n

  • Mexico
  • 09 March 2015

pas op Schiphol een ticket geboekt naar Can Cun Mexico. Op de luchthaven een overnachting in een hotelletje Down Town geboekt. Aldaar een prachtige club in een kelder ontdekt waar een 25 koppige band speelde en de locals dansten op de opzwepende muziek, geen toerist te bekennen. Je kunt dus best low budget naar cancun als je downtown verblijft. Met de bus ben je zo bij de Amerikaans aandoende hotel strip met haar prachtige stranden en clubs. We hebben een kever gehuurd en zijn via Playa del Carmen naar Tulum gereden, alwaar we in een prachtig afgelegen hotelletje in de bush logeerden. Verder gereden naar Felipe Cerilli Puerte waar een vrouw op een open vuur de lekkerste maaltijd die ik ooit gehad heb, maakte. Overnacht in Bacalar bij de Laguna van de zeven kleuren waar het prachtig was... De hele reis geen Nederlanders tegen gekomen, en juist in dat verder verlaten hotel zaten er twee Nederlandse stellen aan de bar. Van Bacalar, naar Chetumal en uiteindelijk Belize gereden, al die tijd over goede, mooie, lege wegen.. Een aanrader!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

4,8

Geweldige reis zeker de moeite waard!

  • Mexico
  • 09 March 2015

Excursies zijn zeker de moeite waard! Natuurpark en met dolfijnen zwemmen! Prachtig hotel en goed eten! Ruime kamers alles groots

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
4,0
Cultuur
4,0
Stranden
6,0
Steden
4,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
6,0
Reiziger icon

6,8

Mooie strandbestemming

  • Mexico
  • 08 March 2015

Erg leuk, mooie stranden en natuurgebieden.
Wel opdringerige verkopers.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
5,0
Stranden
8,0
Steden
6,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

9,2

Mexico, schitterde stranden, mooie uitstapjes te maken, heerlijk klimaat

  • Mexico
  • 07 March 2015

Puerto Vallarta, mooie resorts, heerlijk Mexicaans stadscentrum, goede uitstapjes in de omgeving. Cancun en Playa del Carnen voor de prachtige witte stranden en het uitgaansleven, met ook nog de mogelijkheid om in de omgeving de Maya cultuur te ontdekken. Schitterend.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,8

Huwelijksreis

  • Mexico
  • 07 March 2015

In 2011 op huwelijksreis geweest. Het regende iedere dag. Maar toch een geweldige vakantie gehad.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,8

Mexico 'hola'

  • Mexico
  • 06 March 2015

afgelopen zomer zijn m'n vriendin en ik naar Mexico op vakantie geweest, het was een super vakantie met veel zon, zee en strand. Maar ook veel excursies, zoals in een golf karretje over het vrouwen eiland Isle Mujeres gereden. Naar de Maya tempels geweest ik Tulum, op dolfijnen safari geweest en als hoogtepunt met de walvis haai gezwommen. Wij hopen nog een keer in Mexico te mogen komen, wat een fijn land om op vakantie te mogen gaan.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,7

Geweldig

  • Mexico
  • 06 March 2015

Chitzen itza gezien, gezwommen met schildpadden. Echt een geweldige vakantie en aardige mensen

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

8,5

Mijn mooiste vakantie ooit in mexico!

  • Mexico
  • 06 March 2015

Super mooie stranden. We hebben met dolfijnen gezwommen en met reuze zee schildpadden. We hebben de maya tempels gezien. Zijn met een quad de jungle in geweest. In een woord een super vakantie!!! Ik zou zo graag nog een keer terug willen!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,8

Mexico city

  • Mexico
  • 06 March 2015

In onze rondreis zijn we begonnen in Mexico city, indrukwekkend waarbij op iedere hoek een apotheek zit (helaas nodig gehad) de drukte vAn de stad en de gezelligheid maar ook het ontsnappen aan de stad en in de meest prachtige natuur terecht komen biedt zoveel afwisseling!! Playa del carmen voor wie van toeristisch houdt maar vooral oaxaca heeft ons hart gestolen!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,7

Playa del Carmen. The Royal in 1 woord grandioos

  • Mexico
  • 05 March 2015

al 2 x geweest derde keer staat gepland de cheque zou heeeeeeel welkom zijn

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,8

Erg mooi land en lieve mensen

  • Mexico
  • 05 March 2015

de mensen zijn zo gastvrij en erg vriendelijk en we zijn in tulum bij de ruines geweest en een betoverend strand en we zijn nog op de enigste tempel coba geweest

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,3

All-Inclusive vakantie Mexico

  • Mexico
  • 05 March 2015

Onze eerste rondreis buiten Europa was naar Mexico, in 2011 met Arke. Wij zijn twee weken weg geweest. We hadden een Riu hotel vlakbij het strand. Dit was zeer goed bevallen; gevarieerd eten, vriendelijke mensen, we kwamen niks te kort. Via de reisleider van Arke hebben we onze excursies geboekt. Wel zo fijn als je voor het eerst buiten Europa op vakantie gaat en een druk jaar achter de rug had. We hoefden nergens naar om te kijken. We hadden zes excursies gedaan, van cultuur (Chichen Itza, Tulum, met een bakfiets langs dorpjes) tot actief (Quad rijden door de jungle, zwemmen met dolfijnen, boottocht, snorkelen en krokodillenfarm). De twee weken vlogen om en we hadden er graag nog langer gebleven, echt een aanrader voor iedereen!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,8

Mexija!

  • Mexico
  • 05 March 2015

Heb o.a. de chichen itza, aqua azul, indianendorpjes, vulkaan beklommen ( in Guatemala ) en afgesloten met een paar dagen aan het strand in playa del Carmen. Het land Mexico is echt prachtig, afwisseling van dorpen en steden maken de perfecte combinatie

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Nooit meer naar huis

  • Mexico
  • 04 March 2015

we hebben van de stranden genoten maar ook cultuur gesnoven veel geleerd over de Maya's. Zeer gastvrij en vriendelijk

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

7,8

We hebben een super rondreis gehad.

  • Mexico
  • 04 March 2015

Chitzen-itza indrukwekkend.We zijn bij de maya's thuis geweest hoe ze leefde.naar de mangrove geweest en flamingo's gespot geweldig.als laatste naar de cenotes geweest,al met al een schitterende reis zou hem zo overdoen,met deze arke reischeque.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,0

Super vakantie gehad

  • Mexico
  • 04 March 2015

Wij zijn naar de maya tempels geweest naar de oude stadjes het centrum bij playa del carmen en ons ressort was super gaaf

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

6,7

'Ik ben naar Mexico gekomen'

  • Mexico
  • 03 March 2015

Super mooi! Veel te zien. Daar hotel geboekt en vanuit daar excursies gedaan. Chichenitza, tulum, tempel jungle, jungletocht, jeepsafari (zelf rijden) en een boottrip! Mooie natuur, een ervaring rijker!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
7,0
Stranden
6,0
Steden
7,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
Reiziger icon

8,3

Viva la mexico

  • Mexico
  • 03 March 2015

Gedoken.. genoten van heerlijke cocktails.. zwemmen met walvishaaien.. maya tempels bezoeken.. Jungle tochten.. en dat zijn nog maar een paar voorbeelden van dit oh zo mooie land!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
6,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Rondreis Mexico - Yucatan

  • Mexico
  • 27 February 2015

We hebben een rondreis gemaakt voor de provincie Yucatan in Mexico. Indrukwekkend zijn zeer zeker de mooie bouwwerken en tempels van de maya's. Vooral als je hier erg vroeg in de ochtend of laat in de avond bent, wanneer er niet zoveel toeristen zijn. We raden je wel aan om een gids mee te nemen, zodat je meer achtergrond informatie krijgt over de locaties. Verder is Tulum een erg mooie en fijne plek om aan het strand te liggen! Aanrader!
Het eten overal is prima, ze kennen natuurlijk veel 'westerse' gerechten, maar doe je best om ook eens echt Mexicaans te eten, je weet niet wat je proeft! Heerlijk!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,5

Yucatan: Viva Mexico

  • Mexico
  • 24 February 2015

Ik ben verliefd op Mexico! De natuur, , de Maya-steden, de stranden, de onderwaterwereld... en wat te denken van de Mexicaanse gastvrijheid en het geweldige eten? Het noemen van mijn drie mooiste plekken is niet makkelijk. Mexico heeft zoveel te bieden en is zo divers. Vanuit Playa del Carmen hebben we verschillende georganiseerde dagexcursie gemaakt met het kleinschalige Riviera Adventours. Deze mensen hebben ons een topvakantie bezorgd! We hebben gesnorkeld in verschillende cenotes en met zeeschildpadden, zagen tijdens een boottocht in de avonduren door de mangroven van Sian Ka'an honderden vuurvliegjes, hebben de ruïnes van Coba en Ek Balam beklommen en genoten van het uitzicht op het strand van Tulum. We hebben met een zipline boven een cenote gezweefd en per kano de cenote verder verkend. We hebben krokodillen, apen, leguanen, verscheidene vogels en nog meer vissen gezien. Mexico (Yucatan) is een paradijs voor de actieve vakantieganger en/of zonaanbidder. Ik ga zeker terug!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,2

Mexico meeee-xiiii-coooooooo

  • Mexico
  • 21 February 2015

1 van onze eerste verre reizen. Toen nog niet zo ervaren als dat we nu zijn. We verbleven in Playa del Carmen en deden excursies naar Xel ha, Tulum en Coba.
Meer georganiseerd, dus als je niet zo'n avonturier bent, is dit zeker een hele mooie vakantie bestemming.
Wij vonden het een heerlijke vakantie, maar hebben er toch spijt van dat we niet op eigen houtje zijn gaan rondreizen.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,5

Mexico: in één woord GEWELDIG

  • Mexico
  • 21 February 2015

Naast Jamaica zijn mijn patner en ik ook erg verknocht geraakt aan Mexico. Wij reizen meestal elk jaar naar een andere bestemming, maar dit jaar gaan we toch echt voor de tweede keer terug naar Mexico. Wij zaten eerder in Cancun, nu gaan we naar Playa del Carmen. Ja het is er toeristisch, maar je kan je eigen plan trekken en juist de toeristen vermijden. Uiteraard komt je veel toeristen tegen als je gaat naar plaatsen als Coba, Chichen Itza en Cozumel, maar als je op eigen houtje gaat kun je ze wel vermijden ;) Mijn tip is om ergens te slapen waar je zo de straat op kunt, (dus niet een resort ver weg van alles waar je met busjes moet pendelen). De mensen in Mexico zijn zeer vriendelijk en leven op het toerisme, dus ze behandelen je als koning, wat ervoor zorgt dat je overal goed en veilig kunt komen. Vraag rond en onderhandel met lokale mensen en je wordt zo overal heen gebracht voor weinig geld, (wel fooi geven natuurlijk, dat spreekt voor zich). Veel mooie flora en fauna in Mexico, mooie cultuur en geschiedenis (Maya's), heerlijk lokale gerechten en zeer vriendelijke mensen. Een top locatie in de caribbean!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,5

Prachtige stranden en geweldige natuur!!! Een land waar je cultuur en strand prima te combineren is.

  • Mexico
  • 19 February 2015

De ondergrondse wateren met prachtig helder water. We hebben met de mooie zee schildpadden gezwommen.
Ik zou iedereen adviseren hier toch zeker eenmaal in je leven naar toe te gaan.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
6,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

8,3

Mexico, playa del carmen

  • Mexico
  • 18 February 2015

Mexico playa del carmen is een top bestemming om een heerlijke vakantie te hebben. Mooi weer prachtige witte stranden aan een azuurblauwe Zee. De bevolking is heel vriendelijk en gastvrij. Wij zijn in riu tequila geweest wat een super hotel is! Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie hebt. Er zijn veel excursies te doen. Zowel actief, duiken, snorkelen actie in de jungle etc. Als cultuur, er zijn nog veel oude Maya steden waar het super leuk is om de verhalen van vroeger te horen. Kortom Mexico, DE bestemming om een keer geweest te moeten zijn.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,3

Playa del carmen, een wonderland

  • Mexico
  • 18 February 2015

Samen met mijn moeder ben ik naar Mexico geweest. Ik heb zoveel indrukwekkende dingen gedaan in mexico. Ik heb met wilde zeeschilpadden gezwommen, met een super gezellige tourguide zijn we met een jeepsafari naar de mooiste plekjes en strandjes gegaan Daarnaast zijn we naar coba geweest, een indrukwekkende maya tempel. we zijn bij isla holbox geweest, naar Tulum, naar de bossen waar we wilde apen zagen, naar een maya gezin geweest, salsa gedanst met mexicaanse gemaakte vrienden, heerlijk gegeten, happy hour cocktails en nog zoveel meer. Dit allemaal in 2 weken!

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,0

Mexico is voor mij the place to be,

  • Mexico
  • 18 February 2015

Ben er al 4 x geweest met Arke Fly, altijd een goede vlucht met alle service, en het land is zo mooi en veelzijdig.
De bevolking is erg vriendelijk en hulpvaardig, je wil er altijd weer terugkomen.
Porte Vallarte is meer de bevolkingskant en Playa del Carmen is meer de toeristenkant.

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

9,3

Mexico, daar moet je geweest zijn!!

  • Mexico
  • 18 February 2015

Wij zijn naar Tulum geweest wat echt de moeite waard is en aansluitend naar Xel-Há. Dat is fantastish, het biedt een van de beste ervaringen in het hart van de Riviera Maya. Je kunt snorkelen en je ziet honderden kleurrijke vissen die daar leven. Op dit All Inclusive Xel-Há Park kunt je genieten van activiteiten op het water, ecologische attracties, restaurants en nog veel meer. Je kunt heerlijk ontspannen in een hangmat of een wandeling rond de hoeken van Xel-Ha maken. Een excursie naar Isla Mujeres moet je meemaken. Met een catamaran naar het eiland. Onderweg ga je een uur snorkelen en aansluitend een heerlijke maaltijd op een klein eilandje. Daarna vaar je door naar Isla Mujeres en daar hebben wij een golfkarretje gehuurd en zo het hele eiland over. Een vakantie om nooit te vergeten!!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,3

Mexico mijn tweede thuis

  • Mexico
  • 18 February 2015

een super mooi land gastvriendelijk ben er al 17 keer geweest helaas is mijn budget niet meer van die aard dat ik er ooit nog eens kom jammer heel jammer

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
6,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

9,5

Mexico mijn tweede thuis

  • Mexico
  • 18 February 2015

een super mooi land gastvriendelijk ben er al 17 keer geweest helaas is mijn budget niet meer van die aard dat ik er ooit nog eens kom jammer heel jammer

Gereisd met gezin
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,3

Viva la Mexico

  • Mexico
  • 17 February 2015

Nummer 1 van alle bestemmingen welke ik heb bezocht. In 2008 met een vriendin en afgelopen jaar met mijn vriend in het super luxe riu tequilla hotel in playa del Carmen. Heerlijk eten en fantastische excursies gedaan waarbij we zeekoeien hebben gezien, reuze schildpadden, roggen dolfijnen en heel mooie vogels hebben gespot. Helaas waren 9 dagen niet genoeg en gaan we zeker nog een keer terug om de overige excursies te doen.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
7,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,2

Super mooi!!

  • Mexico
  • 17 February 2015

Jungle tocht gedaan, boottrip, jeep rijden, mooie tempels bezocht aan zee, jungle.
Aardige mensen, super vakantie gehad!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
Reiziger icon

7,8

Prachtig mexico

  • Mexico
  • 17 February 2015

Wat is Mexico toch mooi!! (En warm) de mensen zijn ontzettend vriendelijk en de stranden zijn prachtig.er is zoveel te zien en chichen itza is ontzettend indrukwekkend (helaas ook ontzettend toeristisch) maar er zijn ook ook zoveel meer mooie oude Maya plekken te bezoeken die minden druk zijn. Ook is de natuur prachtig met zeekoeien krokodillen en dolfijnen! Ideaal vakantieoord van de cultuur of strandliefhebber!

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
5,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,0

Een prachtige en zeer interessante rondreis annex strandvakantie gehad.

  • Mexico
  • 17 February 2015

Maya tempels, yucatan,chizen itza, senote (adembenemend mooi).
Rivièra playa leuke stad en mooie resorts. En mooie snorkelplekken.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,2

Super vakantie land

  • Mexico
  • 17 February 2015

Super mooi vakantie land!!! Vooral de Sian ka'an jeep safari en in animal zwemmen met de zeeschilpadden niet overslaan.

Gereisd met partner
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
9,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,5

Oude en moderne culturen avontuur.

  • Mexico
  • 17 February 2015

Vanwege de schoonheid van de verschillende landschappen, kusten, culturele nalatenschap uit diverse periodes en culturen. De gastronomische diversiteit, voor allen alle smaken. En dan vooral de bevolking, welke varieert, afhankelijk van de plaats. De kleuren en de geuren en nog zoveel te ontdekken.

Alleen gereisd
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
Reiziger icon

8,3

Geweldig

  • Mexico
  • 17 February 2015

Witte stranden ... zuiver blauw water . Cozumel eiland .. alles was mooi aant t mooie Mexico heerlijk

Scoreverdeling
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon

9,0

Avontuurlijk Mexico

  • Mexico
  • 16 February 2015

Mexico heeft zo veel te bieden! Natuur, cultuur, zon, zee, strand. Alles.
We zijn vooral aan de kant van Cancun geweest maar zijn ook de grens overgestoken naar Belize!
Mexico is super gemakkelijk te bereizen, met de bus kom je overal.

Gereisd met vrienden
Scoreverdeling
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
9,0
Reiziger icon


Heb jij een rondreis door Mexico gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Mexico ervaring, reistips of reisverhalen.