Mexico ervaringen

De Mexico ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Mexico.

Er zijn 78 Mexico ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8.4
Cultuur
8.3
Stranden
8.7
Steden
7.6
Eten & drinken
8.3
Activiteiten
8.6
8.3
Totaalscore

78 beoordelingen

8,2

In het spoor van de Maya's

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis met Kras Reizen
15-02-2017

Prachtige rondreis langs diverse piramides in Mexico, Guatamala en Belize.

Aan het eind een heerlijke week all inclusive in de buurt van Playa del Carmen.

Hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) de piramides van Tikal in Guatamala.

Gereisd met partner in nov. 2015
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
8,5

Mexico huwelijksreis

🇲🇽 Mexico
29-01-2017

Mexico was onze huwelijksreis.

Een reis om nooit meer te vergeten.

Een hotelkamer met jacuzzi en minibar.

Elke dag een dier gemaakt van handdoeken op bed.

24 uur eten en drinken.

Elke avond entertamemt vermaak.

Excursies waren top geregeld.

We zijn de jungle in geweest apen gezien. Scat safari prachtig om te krossen en om de geving te zien.

Piramides bezocht..

Afgelegen thempels waar je heerlijk kom zwemmen.

Vooral heel erg genoten van onze huwelijksreis.

Gereisd met partner in okt. 2012
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
5,3

Geweldige vakantie huwelijksreis

🇲🇽 Mexico
18-01-2017

Dit was een vakantie om nooit meer te vergeten. Lekker eten lieve mensen. En de plekken er om geen geweldig. Oude gebouwen oude kerken. Zo mooi. Een reis om nooit meer te vergeten. Hopelijk als ik de reischeque mag winnen kunnen we dit jaar weer een mooi vakantie boeken bij kras.

Gereisd met partner in sep. 2016
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
6,0
Stranden
5,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
5,0
5,7

Mexico

🇲🇽 Mexico
16-01-2017

Mexico was ons huwelijksreis we hebben een prachtige vakantie gehad.

Veel cultuur gezien en een hele lieve mensen.Hopelijk kunne we met de winnnende reischeque weer van een mooie vakantie genieten.

Gereisd met partner in okt. 2012
Natuur & omgeving
5,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
8,8

Een prachtige rondreis door Mexico

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis met TUI
13-01-2017

Cancun aangekomen,naar Chitzen-itza geweest en tulum,merida we zijn naar de flamingo's geweest,en naar de cenotes en op het laatst een paar dagen op het strand in playa del carmen.

Een vakantie om nooit te vergeten.





Ps Mocht ik dit winnen zal ik zeker met jullie ook een rondreis maken

Gereisd met gezin in nov. 2011
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
9,4

Prachtig

🇲🇽 Mexico
10-01-2017

Ivm lichamelijke beperkingen, kleinschalig All In hotel gekozen aan prachtig strand, waar we heerlijk hebben gesnorkeld voor de deur. Accommodatie super, service en eten ook. Gesnorkeld met Walvishaaien (bij Cancun) was ook een geweldige ervaring!

Ruïne en cenotes ook mooi! Zou graag weer terug willen!

Gereisd met partner in jun. 2016
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
0,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
8,5

Koninkllijk vertoeven

🇲🇽 Mexico
22-01-2016

El Dorado Royal is het paradijs op aarde.De casitasuites zijn geweldig en de persoonlijke service is geweldig.De casita suites hebben elk een eigen zwembad met prive barman, roomservice komt zelf tot aan je ligbed.........

De gourmet inclusieve is uitstekend en de gerechten worden met veel liefde bereid.Het ontbreekt je er echt aan niets. Men voelt zich de koning te rijk, ........het personnel is erg vriendelijk en zeer beleefd.

Een aanrader dus !!

Gereisd met partner in jun. 2012
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
8,0
9,2

Mexico-riviera maya

🇲🇽 Mexico
Familiereis met TUI
22-01-2016

Wat een prachtig land! Excursies naar Sian ka'an, snorkelen in Xel-Ha,cultuur snuiven in Coba of zwemmen met walvishaaien....Het kan allemaal in dit geweldige land! De temperatuur is altijd goed. Het eten is er heerlijk en de mensen zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader voor jong en oud!

Gereisd met gezin in jun. 2013
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
9,2

Fantastisch mexico

🇲🇽 Mexico
22-01-2016

Playa del Carmen is een uitstekende plek om twee weken te genieten van de gastvrijheid van de Mexicanen, de witte stranden en al de heerlijke lokalw gerechten . Uitstapjes zijn er voldoende. Een aanrader is het bezoeken van de Cenotes en de Maya tempels.

Gereisd met partner in aug. 2011
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
10

Super mooie stranden

🇲🇽 Mexico
Familiereis met TUI
21-01-2016

13 jaar geleden cultuur gesnoven in Mexico nu heerlijk uitgerust en genoten van de allinclusief formule

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
8,3

Resort en excursies in prachtig Mexico

🇲🇽 Mexico
20-01-2016

Heerlijk op een resort vertoeft voor negen dagen. Tussendoor diverse excursies gedaan, zoals naar Tulum en Coba, zwemmen in een cenote en zwemmen met dolfijnen. Alle mensen waren overal erg vriendelijk en gezellig. Het weer was uitstekend en de bezienswaardigheden waren het meer dan waard. Negen dagen waren dan ook veel te kort. We gaan zeker nog eens terug!

Gereisd met partner in apr. 2014
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
10,0
8,3

Mexican dream

🇲🇽 Mexico
20-01-2016

We zijn wezen snorkelen in xell-ha wat erg goed is bevallen. We zijn naar tulum geweest en hebben prachtige maya tempels bezocht. We zijn naar een actiepark xplor geweest. Hier kon je met grote snelheid van de kabelbaan en met auto's racen door de jungle. We hebben mooie stranden bezocht en hebben heerlijk geralexed!

Gereisd met partner in apr. 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
8,2

Veelzijdige en zonnige bestemming

🇲🇽 Mexico
20-01-2016

Mexico zou ik zeker andere aanraden. Ikzelf ben voornamelijk in cancun en playa del carmen geweest. Voor ieder wat wils... super mooie stranden, genoeg uitgaansmogelijkheden, diversiteit in restaurants, leuke culturele uitstapjes mogelijk maar daarnaast ook de mogelijkheid om te shoppen en te relaxen.

Alleen gereisd in aug. 2013
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0
Steden
7,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
9,0
9,2

Geweldig land

🇲🇽 Mexico
19-01-2016

Ik had een hotel in playa del carmen. The reef Coco beach. Super leuk kleinschalig resort direct aan het strand en op loopafstand van het centrum. In de omgeving is super veel te zien en te doen. Mijn toppunt was het snorkelen met walvishaaien! Wat een super mooie en bijzondere belevenis. Ook ben ik in 2 cenotes geweest een open en een half open en heb ik chichen itza, coba en tulum bezocht. Maya tempels zijn echt heel mooi. Vooral het uitzicht boven op de tempel van coba je kijkt zo over de boomtoppen van de jungle heen. Verder heb ik nog met dolfijnen gezwommen en zijn we in x caret geweest wat echt een super mooi park was met ondergrondse rivieren een mooi strand en prachtige dieren, we hebben daar heerlijk gegeten en daarna nog de avondshow gezien wat erg leuk was. Ik heb in die 12 dagen zoveel gezien en gedaan! Ik vind het echt een super land, je zou er vele keren heen kunnen gaan en steeds een andere vakantie hebben omdat er zo veel te zien en te doen is daar.

Het enige minpuntje in het hotel vond ik dat het eten altijd lauw was maaar dat schijnt typisch Mexicaans te zijn en het is een kwestie van wennen verder is het eten heerlijk en het weer super! Mooie stranden en prachtige natuur en vriendelijke mensen.

Gereisd met partner in aug. 2015
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
9,0
Steden
8,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
10,0
8,3

Indrukwekkende en schitterende rondreis

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis met TUI
19-01-2016

Chichen Itza - bij inwoners thuis geweest- Merida- celestun-cenottes gezien in een woord geweldig,om nooit meer te vergeten

Gereisd met vrienden in nov. 2011
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
8,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
9,5

Een schitterende rondreis en strandvakantie. Goed georganiseerd, en enorm genoten

🇲🇽 Mexico
Familiereis met TUI
19-01-2016

Het was een rustgevende vakantie. Wat cultuur opgesnoven, local plekken bezocht, en natuurlijk het prachtige strand. Mexico, een echte aanrader!!

Gereisd met gezin in aug. 2014
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
9,0
Activiteiten
9,0
7,7

Prachtige korte rondreis om kennis te maken met mexico

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis met TUI
18-01-2016

We hebben de volgende reis gemaakt: 16-daagse rondreis Mayan Highlights incl. strand

Een perfecte combinatie tussen cultuur en strand. Tijdens de reis voelt het alsof je echt in de tijd van de maya's leeft op sommigw momenten. De hotels zijn prima en het eten erg lekker. Belangrijk dat alles erg schoon en netjes is bij de eetgelegenheden, waardoor ook niemand van de groep ziek is geworden. Tijdens de reis komt ook genoeg strand aan bod, dus voor ons was dit het beste van twee werelden.

Gereisd met partner in jul. 2013
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
6,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
8,8

Heerlijke zonvakantie in Mexico

🇲🇽 Mexico
Familiereis met D-reizen
15-01-2016

Samen met mijn gezin ben ik naar Playa del Carmen geweest in het najaar van 2013. We hebben echt een heerlijke relaxede vakantie gehad. Wij zijn maar 7 dagen geweest, dit was eigenlijk te kort om alles te zien wat Mexico te bieden heeft.

Mexico heeft een van de mooiste stranden die ik ooit heb gezien. Parelwitte stranden en helder water. Echt geweldig! Vooral het plaatsje Playa del Carman - Playacar was echt gaaf. Vanuit daar kon je lekker naar het centrum toe lopen waar er van alles te doen was, gave shows, veel eettentjes en zat touristische souvenirwinkeltjes. Er zijn veel excursies te doen, je kunt tempels gaan bezichtigen of bijvoorbeeld met schildpadden gaan zwemmen.



Aanraders zijn de maya tempels in Palenque (ook een erg leuk, klein plaatsje) en bij Chitzén Itza. Dit laatste is een van de zeven wereldwonderen: mooi, maar wel erg druk en toeristisch.



Het eten is daar zo lekker, dat ik me zelfs een keer misselijk heb gegeten omdat ik zo veel had gegeten! Ik kon het gewoon niet laten staan! Naast het eten heeft Playa del Carmen ontzettend mooie stranden. Wat mij nog meer is opgevallen is dat de mensen erg vriendelijk zijn. De gastvrijheid in Mexico vond ik erg goed scoren. Ik ga hier zeker vaker heen, echt een aanrader!

Gereisd met gezin in okt. 2013
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
7,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
5,8

Goede georganiseerde allincl. Vakantie met alles er op eraan

🇲🇽 Mexico
Singlereis met TUI
15-01-2016

We hebben heel veel gedaan, verschillende maya tempels bezocht,cenotes super mooie omgeving en land is mexico gewoon! Ook de bevolking super gastvrij lekker eten! Met quads de jungle in geweest super cool gezwommen met dolfijnen,walvishaaien in de natuur! En natuurlijk lekker tequila gedronken en genoten van de stranden en riffen want je hebt super veel en mooie duik en snorkelplekjes... Al met al mexico was super Gracia !goed georganiseerd fijne vluchten gehad met gunstige reistijden !!zeker voor herhaling vatbaar top top

Gereisd met partner in aug. 2014
Natuur & omgeving
6,0
Cultuur
6,0
Stranden
6,0
Steden
5,0
Eten & drinken
6,0
Activiteiten
6,0
8,2

Top vakantie

🇲🇽 Mexico
15-01-2016

Uitgeweest in cancun en naar een grot en de maya's

Gereisd met vrienden in nov. 2014
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
7,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
7,0
10

Wat een geweldige vakantie naar CANCUN & PLAYA DEL CARMEN

🇲🇽 Mexico
13-01-2016

Xcaret vond ik veruit de leukste attractie voor de hele dag. Je hebt er afkoeling, vooral de ondergrondse rivier is echt een ontspanning tijdens de hete dagen. Lekker eten en veel vermaak. Zeker een aanrader als je in de buurt op vakantie gaat! Natuurlijk Tulum bezocht, wat een prachtige plek is dat. Neem zeker een kijkje op het strand tussen de rotsen.. Ideale plek om even tot rust te komen. Daarnaast is chitzen itza een must see. Wat cultuur betreft.. veruit mijn favoriete volk. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Dus hou jij van zon, strand, palmbomen en heerlijk eten? Dan is dit de plek voor jou!

Gereisd met partner in nov. 2014
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
10,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0
8,0

Top vakantie

🇲🇽 Mexico
Fly-drive met Kras Reizen
12-01-2016

Wij hebben een fly en drive reis gedaan aan oosten van Mexico we zijn alle mooie Maya tempel gaan bezoeken. Met als hoogte punt palengque en hun oerwoud met brul apen

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
8,0
Cultuur
8,0
Stranden
8,0
Steden
8,0
Eten & drinken
8,0
Activiteiten
8,0
5,7

Mooie relax en droomvakantie

🇲🇽 Mexico
12-01-2016

Heerlijke vakantie om uit te rusten maar ook zeker om leuke bezienswaardigheden te zien.. onder andere tempels bekeken en beklommen en een ochtendje gezien hoe de wat slechtere mexicanen leven huisje van binnen bekeken hoe ze tortilla's maken.. hoe ze met 12 man in een super klein huisje leven.. niet voor te stellen als je alleen in nederland ben geweest. Onwijs mooi land

Gereisd met partner in nov. 2014
Natuur & omgeving
7,0
Cultuur
7,0
Stranden
7,0
Steden
5,0
Eten & drinken
5,0
Activiteiten
3,0
8,7

Playa del carmen

🇲🇽 Mexico
11-01-2016

Super vakantie. Prachtige stranden, cultuur en leuke activiteiten! We zouden graag dit jaar opnieuw naar Mexico willen gaan omdat het zo goed is bevallen.

Gereisd met partner in jun. 2014
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
9,0
Stranden
10,0
Steden
8,0
Eten & drinken
7,0
Activiteiten
9,0
9,8

Twee weken in veelzijdig México

🇲🇽 Mexico
Groepsrondreis
10-01-2016

Mexico-Stad, Guanajuato, Playa del Carmen, Tulum, Coba, Chichen Itza. Helemaal verliefd op dit land. Veel mogelijkheden vanuit Playa voor tripjes in heel Yucatan naar de meest prachtige dingen.

Gereisd met partner in mei 2021
Natuur & omgeving
10,0
Cultuur
10,0
Stranden
10,0
Steden
9,0
Eten & drinken
10,0
Activiteiten
10,0

Heb jij een rondreis door Mexico gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Mexico ervaring, reistips of reisverhalen.