Thailand ervaringen

De Thailand ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Thailand.

Er zijn 164 Thailand ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,7
Totaalscore

164 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
10

Een paradijs

Thailand
Individuele rondreis met Kras Reizen
12-02-2017

Prachtig land met een prachtige cultuur en natuur, bijzonder lieve mensen en vooral het superheerlijke eten.

Gereisd met gezin in maart 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,3

Thailand heeft mijn hart gestolen!

Thailand
Familiereis
10-02-2017

Voor de 6e maal ben ik in 2014 in Thailand geweest. We hebben bijna alle delen van het land inmiddels wel gezien en we zijn verliefd. De mensen zijn zo relaxed en aardig en het land is enorm veelzijdig. Het is een ideaal land om met kinderen heen te gaan, ze worden er enorm verwend! Wij zijn avontuurlijk aangelegd en gaan graag zelf op pad. Dat kan er prima, er zijn allerlei soorten vervoer en het is nagenoeg overal veilig. Of je nu van natuur, cultuur, steden of strand houdt, je kunt er alle kanten op. Bangkok is geweldig als uitvalsbasis en vanuit daar kun je heel goedkoop naar alle delen van het land. Het mooie noorden met zijn mooie natuur, of het zuiden met de prachtige witte stranden. Wil je bedrijvigheid, dan zoek je de toeristische trekpleisters op, maar rij een paar kilometer verder en je zult er rust vinden. Eet lekker tussen de lokale bevolking, dat is echt heerlijk! Probeer in contact te komen met de Thai en je zult mooie verhalen horen. Zo arm als ze zijn, zo gastvrij zijn ze vaak! Hartverwarmend. De hoogtepunten voor mij waren toch wel Koh Phangnan, Krabi en Khao Yai national park. Koh Phangnan is geweldig vanwege de relaxte sfeer. Het voelt een beetje aan als een hippie eiland. Krabi is prachtig vanwege zijn stranden en de bekende rotsformaties in zee. En Khao Yai is adembenemend mooi vanwege zijn natuur en als je het slim aanpakt kun je veel (wilde) dieren spotten! Ik kan nog heel wat uurtjes doorgaan met vertellen, maar de conclusie is gewoon dat Thailand een prachtig land is!!!

Gereisd met gezin in augustus 2014
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,4

Zijn geen woorden voor zo mooi

Thailand
Groepsrondreis met TUI
10-02-2017

prachtige rondreis zoveel gezien dat het me nog na jaren duizelt. Het blijft een wens om nog een keer terug te gaan naar Thailand. De mensen zijn zo aardig en de natuur is prachtig. Het eten is echt een belevenis.

Gereisd met partner in mei 2012
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,0

Thailand is een tikkeltje toeristisch maar huur een scootertje en ontdek de mooiste plekjes!

Thailand
10-02-2017

Thailand is een echt backpackers land: goed te doen met openbaar vervoer, lekker eten, fijne hostels en betaalbaar.
Book een ticket naar thailand, pak 2 dagen Bangkok en bekijk lekker per 1-2 dagen waar je heen wil en wat je wil doen. Veel trein/bus tickets zijn vrij last-minute te boeken evenals de hostels. Laat de tijd los want de bus en trein hebben nog wel eens vertraging. Proef van het Thaise eten op 1 van de vele pleintjes, lekker op straat.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,0

Afwisselende rondreis

Thailand
Individuele rondreis met BBI Travel
09-02-2017

Met losse bouwstenen en onderkomens een fascinerende en afwisselende rondreis gemaakt door zowel het Noorden als het Zuiden van Thailand. Heerlijk gegeten, schitterende tempels bezocht en mooie natuur in de nationale parken. Natuurlijk ook geshopt in Bangkok en lekker op het strand gelegen in het Zuiden. Vervoer en onderkomens waren comfortabel en makkelijk te regelen.

Gereisd met partner in oktober 2015
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
6,8

Een mooie huwelijksreis op een resort in Thailand

Thailand
09-02-2017

We zijn naar Koh Phi Phi geweest, wat een uniek tripje was, de stad Phuket verkend en ik zou het iedereen aanraden. Zo'n mooi resort gehad en de mensen zijn super vriendelijk.

Gereisd met partner in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
7,8

Het was een mooie interrressante rondreis door Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
09-02-2017

We hebben eerst Bangkok met Hoge gebouwen en veel Tempels gezien. Het mooist was de vrije dag die we zelf rondgezworven hebben en met de monorail reizen in de stad.Tuurlijk Ayuthia...het oude Koninkrijk....De Bridge over de Kwai....Dan het Noorden....ChangMai GhangRai Daar een extra rustdag in het resort zou nog mooier geweest zijn......Naar de Gouden Driehoek.... Met de bus naar het Zuiden.....doen we nooit weer...Warm en eentonig....De zilverstad Nan oke.... Hua Hin met massage was heerlijk....en eindigen in Phuket. Daar hebben we extra dagen genomen om naar de Phi Phi eilanden te gaan...Geweldig!!! Snorkelen....super. Wel een reis om stukken over te doen!!!

in november 2004
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,8

In 1 woord Fantastisch

Thailand
Individuele rondreis met D-reizen
09-02-2017

Wat is Thailand een super gastvrij land. Je voelt je hier niet onveilig en het is prima te doen als solo reiziger. Het land is makkelijk qua rondreizen. Het is er niet duur en het eten is goed. Als je op zoek bent naar de zon zit je hier goed. Ook als je cultuur wilt snuiven dan is dit een prachtige bestemming. Wil je steden bezoeken dan kan dat hier ook prima denk aan Bangkok of Chiang Mai. Maar je kan ook naar de jungle gaan of lekker op het strand liggen van 1 van de vele prachtige eilanden.

Alleen gereisd in september 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,7

Schitterend Thailand

Thailand
Individuele rondreis met TUI
07-02-2017

Mooie Cultuur, lieve mensen, vooral de drijvende markt in de klongs, het keizerlijk parijs en de treinreis naar Chiang mae, waren onvergetelijk ook de bridge of the river quai was adembenemend en tegelijkertijd triest , daar is ook een museum bij daar ik van het gedacht ben dat je niet altijd de mooie dingen moet zien, maar ook de achtergrond kennen ben ik in het museum binnen gegaan, ik ben er wenend uitgekomen nooit geweten dat er zoveel landgenoten hun leven daar gelaten hebben,dit vergeet ik nooit meer. Maar al met al een droom van een land. Terecht het land van de glimlach

Gereisd met partner in augustus 2007
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
10

Prachtige rondreis Noord Thailand

Thailand
Groepsrondreis met FOX Vakanties
06-02-2017

Wat een land is Thailand, ik zie hele mooie Tempels, Boeddha's en al wat erbij hoort. Ik vraag me alleen 1 ding af, waarom maken de mensen hier zo'n rotzooi op straat, als ze het een klein beetje bijhouden dan zou er niet van die bergen puinhoop zijn. Er staan trouwens weinig afvalbakken aan de kant van de straat, dus mensen moeten hun rommel, koffiebeker, bakje van het eten, papier, kauwgom, kwijt en gooien het op straat. pfff En af en toe die stank in de straten, riool, uitlaatgassen en kookluchten. Bangkok geweldig mooie stad maar HÉÉL VÉÉL VERKEER. Ik heb trouwens een super leuke vakantie hoor maar dit zet me altijd wel aan het denken. Overige plaatsjes waar we geweest zijn echt fantastisch. Ik kan wel alle plaatsen noemen maar kijk bij rondreis Noord Thailand. Wij hadden een hele leuke vrouwelijke Thai als gids, zij was echt geweldig kon super veel over Thailand en het Boeddhisme vertellen. Sprak goed Engels en als je rustig tegen haar praat verstaat ze heel goed onze Nederlandse taal. Wat ik super leuk vond, het varen met een groot vlot over de River Kwai, waar de maaltijd opgediend werd en wij al varende naar de beroemde brug gingen. Echt super mooi. Wat ook bijzonder was de markt De Maeklong in Samut Songkhram, Een trein rijdt daar 8x per dag langs de markt en alle standhouders halen hun waar naar binnen, als de trein voorbij is gaat alle waar terug op z'n plek. Echt een bezienswaardigheid.
Ja Noord Thailand is echt super mooi, je kan deze reis zeker boeken hier krijg je geen spijt van hebben wij ook niet.

Gereisd met partner in januari 2017
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
7,2

Bangkok en Koh Tao

Thailand
31-01-2017

Bangkok is een indrukwekkende stad. Vies en chaotisch, maar je moet het een keer gezien hebben. Het is heel leuk om er met een organisatie door heen te fietsen.
Koh Tao is een leuk eiland waar je goed kan snorkelen/duiken.

Gereisd met partner in augustus 2015
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,0

Een geweldige rondreis door Thailand

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
23-01-2017

We hebben diverse steden, prachtige tempels en veel mooie natuur gezien.
Kennisgemaakt met brutale aapjes, grote olifanten, vele prachtige vogels en heel lieve Thaise mensen. Heerlijke dingen gegeten en in mooie hotels geslapen.
Tot slot nog een paar dagen uitgerust in een leuk kustplaatsje aan een mooi strand.
Al met al een reis met de hele familie om nooit meer te vergeten.

Gereisd met gezin in december 2014
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
10

Onvergetelijke rondreis door Thailand

Thailand
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
21-01-2017

We hebben een geweldige rondreis gemaakt door het zuiden van Thailand. De beste tip? Ga rechts waar anderen links gaan. Ontmoet de locals, eet in kleine restaurants waar de Thai ook eten en huur een auto om de binnenlanden te ontdekken. Boek een hotel buiten de drukke steden (bijv. The Code op Koh Samui) en maak kennis met de echte Thaise gastvrijheid. Puur genieten...
Als je houdt van chaos, boek dan een hotel midden in Chinatown in Bangkok. Geweldige ervaring...

Gereisd met partner in mei 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
7,7

Amazing Thailand was echt Amazing!

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
21-01-2017

De rondereis door Thailand was erg indrukwekkend. Mooie paleizen, grote boeda's, mooie flora. Het boedisme heeft een grote indruk op gemaakt en ook de monniken. Dankbaarheid voor wat je hebt, dat heb ik meegekregen door onze mooie reisleider Kris van Kras. Mede door hem werd de reis onvergetelijk.
Een echte aanrader voor iedereen die van Azie houdt of wil leren kennen. De tempel op de berg bij Chang Rai sprak me het meeste aan. Ik kreeg samen met een gebed van een monnik een touwtje om mijn linker pols, deze draag ik na 7 maanden nog steeds.

Alleen gereisd
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,5

Gewoon geweldig!!!!!!

Thailand
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
21-01-2017

Bangkok, river Kwai, Ayuthaya, Jomtien. allemaal superrrrr en met hun eigen charmes. Eten, mensen en cultuur allemaal geweldig!!!!!!!!

Gereisd met partner in november 2002
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,3

Een prachtige rondreis.

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
21-01-2017

Drie verschillende rondreizen gemaakt en elke reis heeft zijn charme....van het noorden
tot de eilanden in het zuiden.Ga zeker nog eens!!!

Alleen gereisd in maart 2014
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
7,8

Waanzinnige ervaring en een schitterend land. Ook tijdens de regenperiode

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
21-01-2017

Mooie tempels, stranden en natuur. Met goeie en voor al luxe hotels!

Alleen gereisd in juli 2013
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,2

Een goed verzorgde reis door kras je weet waar je aan toe bent met een nederlandse reisgids ook niet geheel onbelangrijk,en je houd van de rondreis nog vrienden over hoe leuk is dat.

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
18-01-2017

floating market bezocht met die bootjes door de thailandse grachten varen man wat leuk is dat ,fietstocht met de niet weg te denken co van kessel fietsbedrijf een route door bangkok om nooit meer te vergeten,het bezoek van tempels markten koningklijkpaleis varen over chouo prao rivier in een een klong, jeepsafari naar olifanten om nooit te vergeten ,bezoek aan een vismarkt, bloemenmarkt ,een show van trangenders,een wandeltocht door bangkok gegeten in het bayoke hotel het hoogte hotel in bangkok met een geweldig uitzicht,drielandenpunt myamar varen over meer bezoek aan monniken rijden in een tuk-tuk en nog heel veel meer ik zou zeggen pak die kans bij kras .dit was de eerste rondreis van ons leven en gaan in 2017 naar sri lanka toe maar het scheelde niet veel of zouden deze reis weer overdoen niet wachten want het leven is zo om succes hierbij en mensen genieten hoorgrort jan.

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,6

Sawadeeka

Thailand
Groepsrondreis met Kras Reizen
17-01-2017

Wat biedt Kras een luxe op een betaalbare reis. Soms een beetje te veel zelfs, de hotels zijn prachtig en er is altijd een bus. Een groepsreis is het overwegen waard als je alleen reist zoals ik, er is altijd aanspraak en altijd de mogelijkheid er alleen tussenuit te knijpen. Thailand zelf staat voor vriendelijke mensen en heel veel cultuur om te ontdekken. Betaalbaar en lekker eten.

Alleen gereisd in juni 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,8

Thailand heeft alles te bieden, perfecte combinatie en voor ieder wat wils!

Thailand
Individuele rondreis met FOX Vakanties
16-01-2017

Thailand zou ik zeker aanraden voor iedereen! Thailand beschikt over mooie stranden, indrukwekkende natuur en cultuur. Wat ik erg bijzonder vond was het bezoek in Chiang Mai bij het olifanten ziekenhuis, slapen in houten hutjes op het water bij het Khao Sok Nationaal Park en snorkelen bij het mooiste bounty eiland Koh Lipe.
Ook hebben we vele tempels bezocht en natuurlijk hebben we de full moon party niet overslagen op Koh Phangan!

Gereisd met partner in december 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
10

Changmai/Chanrai/Bangkok/Phuket

Thailand
Familiereis met TUI
15-01-2017

Ik kom nu al ruim 14 jaar in Thailand en in 2017 ga ik weer en heb inmiddels geboekt en nu wel ja, bij Kras. Het is voor mij nog steeds een geweldig land waar de mensen vriendelijk en gastvrij zijn. Een heerlijk land. Nog geen slechte ervaring meegemaakt de hotels zijn super en schoon. Het eten is heerlijk altijd vers. Changmai en Changrai in het noorden van Thailand is echt heel mooie natuur en heel groen. Vergeet geen bezoekje te brengen aan de mooie witte tempel. Bangkok de hoofdstad moet je zeker eens gaan bezoeken en vergeet dan ook niet het koninklijk paleis te gaan bezoeken. Bangkok zeker niet goed voor je luchtwegen haha maar zeker een bezoek waard!!. Phuket wel toeristisch maar wel zeker de moeite waard. Bezoek de White Boedha en de weekendmarkt. Huur een brommer of neem een tuktuk en bezoek de mooiste strandjes want die zijn er zeker wel!! Let wel met een brommer huren kom je overal echter je bent niet verzekerd!! Banglaroad is een drukke straat op Phuket met de vele barretjes.En eet eens bij de Thaise eet-kraampjes die aan de weg staan heel goed en niet duur.

Gereisd met partner in februari 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,3

Prachtig eerste deel van onze rondreis!

Thailand
Singlereis met FOX Vakanties
15-01-2017

Via Fox Vakanties heb ik een rondreis gedaan door Thailand in Cambodja. De reis was opgedeeld in 3 delen; eerst het vaste land van Thailand, daarna naar Cambodja, en daarna nog een paar dagen op het Thaise eiland Koh Chang. De reis door het vaste land van Thailand was gewoon práchtig! We hebben gefietst door Bangkok, winkels bezocht op de Night Market, een wandeling gemaakt door het Kao Yai National Park, en een nachtsafari gehad. Een heel wisselend programma, met een leuke groep, en vooral een prachtige omgeving!

Gereisd met partner in november 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,2

Super reis , veel gezien , goede reisleiders gehad , erg mooie reis mooi op terug te kijken .

Thailand
Individuele rondreis met WTC.nl Verre reizen
14-01-2017

Bang kok veel tempels . leuke fietstocht buiten bang kok gedaan , telkens met bus verder gereisd , goede hotels gehad ,door naar Chaing mai paar dagen daar geweest ook een super fiets tocht gedaan . met de trein terug naar Bangkok erg lang maar leuk om mee gemaakt te hebben , hele dag in bus gezeten om naar eiland Ko Chang met de boot hele beleving ook weer . we hebben erg veel gezien in deze 3 weken rondreizen door thailand zou het zo weer doen .

Gereisd met partner in februari 2014
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
8,8

Geweldige rondreis door Thailand

Thailand
Individuele rondreis met 333travel
13-01-2017

We hebben een 16 daagse rondreis gemaakt van Bangkok naar Chang Rai. We hebben alle hoogtepunten van Thailand gezien, de nachttrein naar Chang Mai genomen, zijn zelfs met een binnenlandse vlucht naar de bergstammen geweest en hebben met de "karen" gesproken. Onze gids wist ontzettend veel te vertellen over zijn land en nam ons ook mee naar plekken waar geen toeristen kwamen. en liet ons dingen proeven, er was ook ruimte voor eigen inbreng dus soms weken we van het dagprogramma af omdat wij iets speciaal wilden zien zoals de Tigerfarm in Chang Mai, of als we het soms wel gehad hadden met de tempels vroegen we of we wat eerder richting hotel konden gaan zodat we enkele uurtjes aan het zwembad konden doorbrengen, we hebben nog 5 nachten strand in Pattaya eraan geplakt en erg genoten van de vriendelijkheid van de Thai. Ik zou deze reis zo weer over willen doen. De reisorganisatie heet Travel trend maar die staat niet in de lijst

Gereisd met partner in februari 2009
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8
9,3

Backpack trip Thailand

Thailand
13-01-2017

Ik ben een maand lang wezen backpacken door Thailand heen. Ik ben van Bangkok doorgevlogen naar Chiang Rai, waar ik een auto gehuurd heb en zelf doorgereden ben naar: Chiang Mai, Tak, Kanchanaburi, Pattaya, Bangkok, en verschillende nationale parken die ik onderweg ben tegen gekomen. Na deze geweldige ervaring vol Tempels, watervallen, rijstvelde, natuur, mooie vlinders en lieve mensen heb ik het vliegtuig genomen naar Ko Samui om vervolgens met de boot naar Ko Tao te reizen. Daar heb ik mijn PADI ( Open water diver ) behaald. Dit is een echte aanrader, je weet niet wat je ziet onder water!! Vervolgens ben ik met de boot verder gereisd naar Ko Phanghan waar ik meet een crossmotor het eiland overgereden ben opzoek naar de mooiste plekjes, en die kom je zeker tegen. Van Jungles met backpack restaurantjes tot de mooiste afgelegen strandjes. Uiteraard heb ik ook een bezoek gebracht aan de Full Moon Party, want ook die mag niet ontbreken aan een vakantie in Thailand. Ik vond het erg bijzonder om te zien hoe gek mensen kunnen doen met Alcohol op. Na deze ervaring ben ik doorgereisd naar Krabi en heb ik geslapen op Railay Beach. Een eiland vol met kittens en apen, prachtige stranden en grote rotsen. Met de speedboot ben ik verder gegaan naar Ko Yao Yai, hier heb ik een week verbleven omdat er een blinde genezend arts zat die mij doormiddel van massage rugklachten vrij heeft gemaakt, dit was zo mooi om mee te maken en ik ben hem erg dankbaar! Dagelijks at ik bij een klein restaurantje met echte thaise mensen die heel lief voor mij en iedereen waren! Zij hebben mij vervolgens naar de boot gebracht om naar Phuket door te reizen. Hier heb ik een scooter gehuurd en heb ik veel rond gereden, markten en night markets bezocht. Als afsluiting van mijn geweldige backpack trip door Thailand heb ik de laatste 3 dagen doorgebracht in Bangkok, waar ik een scooter gehuurd heb zo alle shopping gelegenheden te kunnen bezoeken maar ook ben ik bij mooie tempels geweest.

Kortom een vakantie met duizenden ervaringen en honderdduizend herinneringen. Ik zou Thailand zeker aanbevelen aan andere mensen. Als je van een uitdaging houdt kan je de reis zelf uitzoeken maar voor mensen die van meer zekerheid houden is een georganiseerde reis een super oplossing! Snel naar Thailand dus, ik kan je garanderen dat je verkocht bent.

Gereisd met partner in augustus 2016
Natuur & omgeving
8,8
Cultuur
8,8
Stranden
8,7
Steden
8,1
Eten & drinken
8,8
Activiteiten
8,8

Heb jij een rondreis door Thailand gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Thailand ervaring, reistips of reisverhalen.