Amerika ervaringen

De Amerika ervaringen, tips en reisverhalen zijn afkomstig van bezoekers van rondreis.nl. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun ervaringen tijdens rondreizen in Amerika.

Er zijn 162 Amerika ervaringen geplaatst.

Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,3
Totaalscore

162 beoordelingen

{{ numItems }} beoordeling{{ numItems != 1 ? 'en' : '' }} gevonden

Filter beoordelingen

Loading
8,7

Adembenemende rondreis door West-Amerika!

Amerika
12-02-2017

Wow wat een reis! Wij hebben 3,5 week echt onze ogen uitgekeken tijdens die rondreis per camper!
De helicoptervlucht boven de Grand canyon was super indrukwekkend, ook al die mooie natuurparken als Bryce, Sedona en Sequioa waren ontzettend gaaf. De zon die rond het middaguur in de antilope canyon naar binnen komt vallen was een adembenemend gezicht. Verder de steden San Francisco is een wereldstad waar alles kan en ontzettend mooi is!
Los Angeles is ook heel erg de moeite waard met de mooie stranden en de fantastische omgeving.

Gereisd met partner in juni 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,8

Ruwe,mooie natuur , vooral de canyons en de woestijn. Daarnaast de luxe van Las Vegas en Hollywood en niet te vergeten San Francisco, San Diego en Los Angeles

Amerika
Groepsrondreis met Kras Reizen
11-02-2017

Rondreis per bus met toch veel vrije tijd om de dag zelf in te vullen.
Veel gewandeld in de canyons en de grote steden bezocht waar op elke straathoek wel iets te beleven valt.
Ook Las Vegas was de moeite waard. Echt een aanrader ( ik had dit niet zo verwacht).
Kortom, het was echt de moeite waard.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,7

Schitterende rondreis door zuid-west amerika

Amerika
Fly-drive met TUI
11-02-2017

Zuid-West amerika is de perfecte combinatie tussen natuur en steden. Extreem mooie national parken en geweldige steden zoals LA ( vooral de kust) en San Francisco. Aanraders zijn de panorama trail in Yosemite, Angels Landig in Zion, Queens garden in Bryce en Rim to Rim (Bright angel - South Kaibab) bij de Grand Canyon

Gereisd met partner in september 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
9,6

Washington - New York

Amerika
Individuele rondreis met TUI
07-02-2017

Prachtige eerste kennismaking met Amerika. Twee totaal verschillende maar minstens even boeiende steden bezocht. Allebei bruisende steden waar op elk plein of elke straathoek wel iets te beleven valt en dat naast het rijke aanbod aan monumentale bezienswaardigheden. Door deze reis heb ik zin gekregen om meer steden / landen te gaan ontdekken. Voor ons geen all-in zwembadvakanties meer, deze steden hebben mij overweldigd!

Gereisd met gezin in april 2014
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,8

Een prachtige rondreis door zuidwest Amerika

Amerika
Autorondreis
31-01-2017

Een rondreis per huurauto langs de nationale parken van zuidwest Amerika en steden langs de westkust. Het was fantastisch! Ontzettend mooie parken met watervallen en veel wilde dieren gezien. Daarnaast ook de gekte van Las Vegas en langs de mooie Big Sur gereden. Helaas op de Big Sur route veel mist gehad (ook 's middags!) Ik kan het iedereen aanraden! En kies voor een lekkere comfortabele en ruime huurauto, je maakt tenslotte veel kilometers!

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,7

Stedentrip New York

Amerika
29-01-2017

Een geweldige stedentrip naar New York. Onze favoiriete bestemming! Natuurlijk altijd genoeg te doen en te ontdekken in deze "hoofdstad" van de wereld.

Gereisd met partner in februari 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,7

Ongelooflijke reis: van oost naar west

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
22-01-2017

Als je ooit in 20 dagen een groot deel van Amerika wil zien, dan is dit toch wel de aanrader. Van New York, naar Toronto en door naar LA. Onderweg doe je diverse parken aan, allemaal even indrukwekkend. En als kers op de taart: met een helikopter over de Grand Canyon! Als ik het geld had, zou ik het ieder jaar doen!

Gereisd met partner in april 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,8

Amerika je was geweldig!

Amerika
Individuele rondreis met D-reizen
21-01-2017

In september 2016 met mijn vriend een individuele rondreis gemaakt door West-Amerika (voornamelijk Arizona, Utah, Californië) De voorpret van de reis was al leuk. Het zelf puzzelen van je eigen route, op zoek naar goede tips. Dit heeft uiteindelijk voor een prachtige route gezorgd. Een route van 5209 kilometer! Mensen vragen aan ons: "wat is nou het mooiste wat jullie hebben gezien?". Het is zo lastig om hier antwoord op te geven. Amerika is zo verschillend en heeft zoveel prachtige nationale parken. 1 specifiek hoogtepunt kunnen wij dus niet noemen. Tips: Angel Landings trail in Zion (het is een behoorlijke/gevaarlijke klim naar boven, maar man wat is het uitzicht prachtig), in een helikopter boven de Grand Canyon vliegen, schitterend!, Page bezoeken (Horeshoebend en de Antelope Canyon, echt onwijs mooi!), een honkbal wedstrijd mee maken in San Fransisco, echt een super leuke ervaring, Alcatraz bezoeken (tip: neem voor de avondtour warme kleding mee, het is er echt onwijs koud!), Bij Denny's ontbijten met pannenkoeken, echt de lekkerste pannenkoeken die ik heb gegeten!

Gereisd met partner in september 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
5,0

Camper rondreis Amerika

Amerika
Kampeerrondreis
18-01-2017

Rondreis met camper begonnen in las Vegas en geëindigd in las Vegas. 2weken lang rondgetrokken door de mooiste natuurparken. Valley of Fire , zion, Yellowstone. Arches. Dinosaur. Prachtige antelope canyon Page gezien en naar Lake Powell. Een geweldige reis. Met een baby van 1 jaar.

Gereisd met gezin in juni 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,2

Geweldige reis met ouder naar New York.

Amerika
16-01-2017

Een paar jaar geleden ben ik met mijn vader naar New York geweest. Na dat hij me deze mooie reis met veel bezienswaardigheden heeft gegeven wil ik graag wat terug doen. Mijn vader is alleen-staand en heeft de hele reis zelf betaald voor ons. We hebben heel veel gezien in New York, de mooie gebouwen, de skyline, Lady Liberty, het WTC Memorial, noem het maar op. Natuurlijk hebben we ook heel veel niet gezien omdat de stad veel te groot is. Graag zou ik met hem terug gaan omdat hij dit een geweldige ervaring vond. Deze keer gaat ook mijn partner mee omdat deze nog nooit Nederland verlaten heeft.

Gereisd met gezin in juni 2013
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,8

Prachtige reis

Amerika
Groepsrondreis met Kras Reizen
16-01-2017

we hebben veel gezien alleen slecht gegeten [houden niet van fastfood] maar de grand Canyon,Las Vegas en Hollywood,San Francisco,cablecars en de Golden Gate Bridge.
dat moet je gezien hebben.
ben nu 69 maar ik wil nog veel zien.

Gereisd met partner in oktober 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,8

Hoogtepunten van de Oostkust, een combinatie van cultuur/steden en ontspanning

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
14-01-2017

De combi van het Noordoosten en Zuidoosten van Amerika is een combi van het druk en vol programma van cultuur en steden in het Noorden en een rustig stuk van ontspanning in het Zuiden.

Met de steden New York, Philadelphia en Washington krijg je letterlijk een overdaad van cultuur en steden voor je kiezen. De vrije dagen in New York heb ik van te voren goed ingericht opdat ik in de beschikbare tijd zoveel mogelijk kon zien. Veel gebruik maken van de metro zorgt er voor dat je niet onnodig veel aan het lopen bent. Een hotel in de directe nabijheid van Central Park hielp flink om alles te kunnen zien. Met Washington krijg je een overdaad van schitterende museums en monumenten te zien. Met name het 2e wereldoorlog monument is mij erg bij gebleven.

Het Zuiden geeft naast een stukje cultuur met name tijd voor ontspanning op schitterende stranden en in de pretparken. Een mooi tocht naar Key-West over vele bruggen geeft tot slot een mooie zonsondergang.

Alleen gereisd in juni 2014
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
9,6

Yellowstone en het Noordwesten van USA, een reis volg met natuurschoon en cultuur

Amerika
Groepsrondreis met FOX Vakanties
14-01-2017

Na de Westkust en de mooi dingen die ik daar heb gezien wild ik graag nog een keer terug naar het mooie gebied in het Noord-westen van Amerika. Qua natuur en landschappen zie je de mooiste zaken voorbijkomen. De parken Canyonlands en Arches zijn supermooi en dan hebben we alleen nog maar de hoogtepunten gezien, je kunt er letterlijk dagen in rondbrengen alvorens je alles gezien hebt. Yellowstone is uiteraard het absolute hoogtepunt van de reis, een supergroot park waarbij met name het geologische gebied mij zeer is bijgebleven.

Ook het overige gebied van het Noord-Westen is uitzonderlijk mooi. Zeel veel cultuur op het gebied van het oude wilde westen. Ik kreeg soms het idee in het decor van de film Dances with Wolves rond te lopen en elk momenteel een stel bizons over de heuvel tegen te kunnen komen.

Alhoewel het geen goedkope reis was, is het elke cent waard geweest. De dagen waren veelal lang maar we hebben dan ook veel gezien en het erg gezellig gehad met de groep. Het afscheid op het eind was dan ook zwaar zowel voor ons als deelnemers alswel reisleider en chauffeur.

Alleen gereisd in september 2014
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,8

Mijn eerste singlereis welke heeft gezorgd voor mijn passie meer van de wereld te zien

Amerika
Singlereis met FOX Vakanties
14-01-2017

De hoogtepunten van de Westkust van de USA in een kort tijdsbestek met een leuke groep van singles van gevarieerde leeftijd. Deze reis is echt perfect uitgevoerd geweest, goede accommodaties, goede begeleiding, goed vervoer en ook qua prijs als single betaalbaar. Ik raad deze reis aan iedereen aan als eerste reis omdat je echt van alles wat meekrijgt. Ontevreden mensen zul je echt niet krijgen met deze reis.

Alleen gereisd in oktober 2011
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,0

Prachtige rondreis west Amerika

Amerika
12-01-2017

alle parken..grand CANYON.....geweldig Las Vegas...maar het aleermooiste was San Fransisco....

Gereisd met partner in september 2012
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
9,7

The great western highlights - Ons eerste grote reisavontuur

Amerika
Groepsrondreis met Kras Reizen
11-01-2017

Toen we eerst aankwamen in ons hotel in San Francisco zaten we vol adrenaline (ondanks een heftige jetlag). Zo'n geweldig gevoel dat een droom eindelijk uit was gekomen dat we letterlijk samen zingend over straat liepen. We waren echt in Amerika! The land of dreams. De gehele rondreis voelde voor ons zo: een droom die werkelijkheid was geworden. Samen met de geweldige reisleidster Janny en de rest van de groep reisde we door dit prachtige land. Het was allemaal perfect geregeld, van de stops onderweg, de excursies en de geweldige verhalen van de reisleidster zelf. We waren erg onder de indruk. Doordat alles zo goed geregeld was door Kras konden wij met volle teugen genieten van deze reis! En dat hebben we gedaan, van elke minuut. De prachtige uitzichten, de gaafe en af en toe spannende excursies, de vriendelijke Amerikanen en het heerlijke Amerikaanse eten. Toen we weer naar huis moesten voelde we onszelf een beetje verslagen, het was voorbij. Maar thuis vertelde we iedereen onze verhalen en ja, we hebben iedereen die we kennen aangeraden de zelfde reis te maken als ons. Want dat is het meer dan waard. Het was een reis die wij nooit meer zullen vergeten. Onze eerste verre reis als koppel samen maar we hopen er nog veel meer samen te kunnen maken! En Kras zal voor altijd een plekje vol vertrouwen en goede herinneringen in ons hart hebben.

We zijn al aan het sparen voor onze volgende verre reis maar een reischeck als deze zou onze volgende droom weer wat dichterbij brengen!

Reislustige groetjes,

Tanja Blokdijk

Gereisd met partner in augustus 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
7,5

Las vegas en omgeving

Amerika
Familiereis met TUI
10-01-2017

de glitter en glamour geven je indrukwekkend beel van t oude leven in las vegas maar ook van bv het como meer-egypte de piramides-parijs of venetie.Dat is nl allemaal na gebouwd.Eris zoveel te zien dat je je ogen uit kijkt,Je kan er gezellig in Freemonstreet gaan kijken ,dat is het oude las vegas maar ook de hipste bars en clubs zijn er te vinden,Er zijn vele shows te zien van cirqui de soleil dat aan jerry springer,Ook aan de kleintjes is gedacht er zijn kinderkermissen nagebouwt ,zwembaden voor de kleintjes en allerlei ander vermaak.Alleen mogen de kinderen niet de casino s ,wel er door heen lopen maar niet kijken bij de ouders,Een handige tip:als je een biertje of id wil in het casino ,doe een dollar in de kast,dan wacht je op een serveerster en je hoeft niet te betalen.Wil je niet spelen haal je hem er gewoon weer uit.Zolang er geld op de kast staat is het drankje gratis.Ik was in t bellaggio en dat is echt een tophotel,een waarschuwing bel niet naar nederland vanaf je kamer,je gaat echt schrikken vd rekening dan

Gereisd met gezin in oktober 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
5,0

Voor herhaling vatbaar!

Amerika
Kampeerrondreis met West Coast Travel Adventure
09-01-2017

18 dagen door west amerika getrokken met 4 personen. Ideaal met huurauto van hotel naar hotel.
Ondertussen veel gezien. Los angeles hollywood etc, venice beach, laguna beach, joshua tree, via route 66 grand canyon, horse shoe bend, bryce canyon, zion national park, las vegas, supercross wedstrijd las vegas, death valley, yosemite, pacific coast highway, universal studios.
Het beviel ons zo goed via west coast travel adventure omdat hij als nederlander in amerika woont, doordat je niet met tijdsverschil zit kun je hem overdag gewoon bellen.
De reis hebben we vanuit beide kanten samengesteld!
Komende mei gaan we weer via west coast travel adventure met 4 personen. Sommige dingen hetzelfde, sommige dingen nieuw!!

Gereisd met partner in mei 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,7

Geweldige reis van Kras

Amerika
Groepsrondreis met Kras Reizen
09-01-2017

De reis "The Western Highlights" geboekt bij Kras, met als verlenging 3 dagen New York. Amerika is precies zoals je het verwacht, groots! Dit zie je terug in de steden, maar ook in de natuur. Er is zoveel te zien dat je ogen tekort komt. De eerste 3 dagen van de reis zijn we in New York geweest. Bekent van de vele bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Central Park, World Trade Center/Ground Zero, het Vrijheidsbeeld en nog veel meer. Van daar uit door gevlogen naar San Francisco, waar net als in New York ook heel veel te zien is zoals de Golden Gate Bridge. Van San Francisco zijn we met de bus verder gegaan om de reis te vervolgen die eindigde in Los Angeles. Tussendoor zijn we bij veel verschillende natuurparken geweest zoals: Zion NP, Yosemite NP, Bryce Canyon NP en Grand Canyon NP. Ook zijn we in Las Vegas geweest, een stad die niet te beschrijven is in een paar woorden. Deze reis is een hele goede mix van grote, imposante steden en geweldig grote en onwijs mooie natuurparken. Deze reis is een echte aanrader

Gereisd met vrienden in augustus 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,4

Prachtige rondreis door het Westen van de Verenigde Staten

Amerika
Groepsrondreis met Kras Reizen
09-01-2017

Een geweldige reis door het westen van 14 dagen waarbij de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles worden aangedaan. Afgewisseld met diverse mooie en indrukwekkende (natuur)parken zoals Yosemite en de Canyons.
Het is een intensieve reis met veel lange dagen en grote reisafsfanden. Maar elke kilometer was voor mij de moeite waard, mede mogelijk gemaakt door de goede reisleiding ter plaatse!

TIP: boek de extra optie 3 dagen New York voorafgaand aan deze reis bij. Deze stad is echt de moeite waard!

Alleen gereisd in augustus 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,2

Rondreis west Amerika

Amerika
Individuele rondreis met D-reizen
09-01-2017

Met mijn vriend ben ik eerst 5 dagen naar New York geweest, daarna zijn we gevlogen naar Los Angeles hier hebben we een auto opgehaald en begon onze 4 wekend duurende rondreis. Via de highway one naar san Francisco, wat een geweldige route is dat !! Via yosemite, death vally en sequia door naar Las Vegas, vooral de oude strip is daar erg gezellig. De meeste reizigers slaan yosemite over maar dit vind ik een van de mooiste parken ! Na het gokken in Las Vegas zijn we naar Yellow Stone geweest, dit was echt geweldig!! De grote gijzers, bizons en zelfs beren !! Na page en de grand canyon zijn we naar six flags magic moutains gegaan, als je dan in Amerika bent horen de achtbanen er ook bij. De laatste dagen van onze reis hebben zijn we in santa monica geweest, gezellig plekje om lekker te chillen aan het strand. De auto vlucht hotel in new york, los Angeles en santa monica hadden we vooraf geboekt. De rest hebben we allemaal daar gedaan, dit was erg fijn omdat we nergens aan vast zaten

Gereisd met partner in april 2016
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,3

Eerste rondreis door het noord westen van Amerika

Amerika
Kampeerrondreis met Tenzing Travel
13-04-2016

We hebben een hele rondreis gemaakt. We zijn in San Francisco begonnen en vanaf daar naar Yosemite Park, Mammoth lakes, Death valley, Las Vegas, Watchman Zion, Bryce canyon, Capitool Reef, Arches Nat. Park (devils garden), Moab, Monument Valley, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Flagstaff, Kingman, Lake Mead, Las Vegas, Los Angeles.
We hebben de reis een jaar van tevoren gepland en hebben 5 weken rond gereden en heel veel natuurschoon gezien. Bepaalde plekken blijven je de door schoonheid jaren bij. Het is echt een aanrader en vooral alles uitstippelen. De campgrounds hebben we een jaar van tevoren ook gereserveerd.

In 2020 gaan we weer maar dan voor 6 weken en nemen we een andere route en Yellowstone park komt er dan bij. Met deze reis zijn we nu al bezig.

Voorbereiden betekend heel veel huiswerk doen maar het is heel leuk om te doen.

Gereisd met gezin in juli 2013
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,7

Reeds vele malen de USA bezocht

Amerika
Fly-drive
13-04-2016

Wij hebben al tamelijk vaak een bezoek gebracht aan diverse delen van de USA en mogen onszelf dus wel als een soort "addicts" beschouwen. Afgelopen jaar 4 weken geweest. Dit jaar gaan we voor bijna 3 weken. We boeken altijd zelf de vlucht en de autohuur vanuit Nederland. De laatste jaren (met kinderen en internetmogelijkheden) boeken we ook onze hotels/ motels al van tevoren. Het nadeel is dan een vastgelegde route. Het voordeel is om altijd verzekerd te zijn van een goede slaapplaats, ook als het op een dag een keer iets later wordt wanneer je bij het motel arriveert. Sinds afgelopen jaar houd ik hiervoor een website bij. In de toekomst ben ik van plan om ook onze eerdere reizen met terugwerkende kracht hieraan toe te voegen. Voor de geïnteresseerden: usa.neeteson.nl

Gereisd met gezin in juli 2015
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,7

Eerste rondreis USA (Gone with the wind)

Amerika
Individuele rondreis met TUI
13-04-2016

Onze eerste rondreis door de USA was in 2012.
We hebben veel leuke locaties bezocht.
Savannah naar de oude gedeelte geweest.
Memphis naar Graceland geweest en de rondleiding gehad... geweldig.
Nashville naar Cooters Place geweest (fan van the Dukes of Hazzard).
In Atlanta naar het Hard Rock Cafe en daar een leuk contact aan overgehouden.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8
8,0

Road Trips Rule

Amerika
Fly-drive
13-04-2016

Bezoeken de USA al sinds 1988, en ben eigenlijk nooit meer ergens anders geweest, wat een geweldig land om te bereizen, we boeken altijd via Exit Reizen, en eigenlijk altijd een Fly Drive, de slaap plaatsen boeken we meestal online en anders ter plekke.
Komend jaar voor de 5e keer Route 66, maar nu van West naar Oost, tijdens al onze trips kopen we bij een K-Mart of een Target een Cooler, en water en diverse frisdrankjes in groot verpakking, dat scheelt erg veel geld, ijsblokjes zijn bijna bij elk Motel gratis, dus de hele dag heerlijk koud drinken aan boord.
Ooit 1 keer een camper gehuurd, maar nu liever een huurauto, is tijdens het bezoek van een stad ook praktischer, zeker met parkeren, ook vinden we het leuk om dan meer contact te hebben met de locals, wat al begint bij het inchecken bij je Motel.
Wat we ook belangrijk vinden , zeker langs Route 66 is het slapen bij de kleine eigen bedrijfjes, gewoon omdat die mensen er moeite voor doen om het Americana gevoel te versterken, net als eten bij de Mom and Pop restaurantjes, het echte Small town America gevoel, wat voor ons een grote extra geeft tijdens de vakantie.
Voor diegenen die ook Route 66 willen gaan rijden, kijk eens op http://www.rte66.nl/ en een erg goed reisboek is de EZ 66 Guide van Jerry McClanahan.
Als wij een National Park bezoeken en hebben nog een geldig entree bewijs ( de meesten zijn een week geldig) en hebben genoeg gezien, geven wij die door aan andere touristen, waarom zelf houden en een ander er geen plezier mee doen ?
Navigatie nemen we nooit in de huur auto, we hebben een Rand McNally Road Map en dat is goed genoeg, en wat is er mis met een keertje fout rijden ? meestal levert dat een verrassende ontmoeting of een ontdekking van een leuke plek of een leuk winkeltje op.

Gereisd met partner
Natuur & omgeving
9,0
Cultuur
7,8
Stranden
7,5
Steden
8,7
Eten & drinken
8,1
Activiteiten
8,8

Heb jij een rondreis door Amerika gemaakt?
Plaats een beoordeling met jouw Amerika ervaring, reistips of reisverhalen.